Pismonosa wrote:To ti pišeš samo zato jer si Emerikov fan i zato jer ne voliš naše fizioterapeute. Kao da je bitno da li nose Puma torbe ili sepete, ako daju kvalitetan medicinski tretman igračima. Pedere jedan torbarski.Šta bi ti, da ovo nose?Infaze Studio wrote: I jos jedan mali OT..Kada ce nasi fizioterapeuti/doktori prestati nosati onu Puma torbu? Ono je stvarno sramota. Gledam U21 nose Legea torbe, mislim ruzne su, ali su barem u skladu sa sponzorstvom, ali Puma![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Infaze Studio
#18501 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- p206
#18502 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sad će ga zvati Švica i tako ispuniti zadnji uslov za promjenu imena u United States of BalkanPapeSusic wrote:Seferovic juce u prvoj postavi Fiorentine
- Charuga
- Globalni moderator
#18503 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”
» Pismonosa
7 dana
» Pismonosa
7 dana
- Bosanski_kralj
#18504 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić za Hrvatske medije govoreći o snazi HNL i PL BiH: „Nije toliko ispred koliko se misli, ali ispred jest. Hajduk bi se kod nas prošetao, Dinamo da i ne govorim. Slaven Belupo bi u BiH bio prvak.“
S ovim je objasnio sve u vezi pozivanja Vršajevića.
S ovim je objasnio sve u vezi pozivanja Vršajevića.
- denimb
#18505 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
MightyMatch wrote:Aha,kako da ne.Dead Man Walking wrote:E yebiga i sa najboljim startom vise, sta je to trebalo s protivnicima iz zadnjih sesira?Do sad smo redovno startovali protiv najjacih...
Kvalifikacije za EP 2000
BiH-Farska Ostrva 1-0
BiH-Estonija 1-1, sesiri donji
Kvalifikacije za EP 2008
Malta-BIH 2-5
BIH-Madzarska 1-3, sesiri pofajn donji.
Ne mozes ba to racunati, mislim pogledaj sastav te reprezentacije i sastav sadasnje reprezentacije...s ovim sastavom bih i ja donio 6 bodova iz ove dvije utakmice.
Ljudi ne shvataju (a i ja sam jedan od njih) koliko smo zivaca uzalud trosili dok smo u sastavu imali Kerkeza, Mulinu, Halilovica etc...
Lazio, Roma, City, Sevilla, Stuttgart pa i Freiburg, i Hoffenhaim su bili klubovi o kojima su samo mogli sanjati 10 od 15 nasih igraca...dakle...
-
MightyMatch
#18506 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isto tako neko ne shvata da i pored tih navedenih ekipa mi recimo u europa ligi od 48 timova,da uzmemo po 20 igraca u svakom timu to je 840 igraca imamo cak DVA igraca iz reprezentacije.Iz lige prvaka jedan i po,jer Alispahic niti igra u repci zasad niti u Dinamu...a i Dzeki je minutaza rog u vreci dakle, prvi put.denimb wrote:MightyMatch wrote:Aha,kako da ne.Dead Man Walking wrote:E yebiga i sa najboljim startom vise, sta je to trebalo s protivnicima iz zadnjih sesira?Do sad smo redovno startovali protiv najjacih...
Kvalifikacije za EP 2000
BiH-Farska Ostrva 1-0
Kvalifikacije za EP 2008
Malta-BIH 2-5
Ne mozes ba to racunati, mislim pogledaj sastav te reprezentacije i sastav sadasnje reprezentacije...s ovim sastavom bih i ja donio 6 bodova iz ove dvije utakmice.
Ljudi ne shvataju (a i ja sam jedan od njih) koliko smo zivaca uzalud trosili dok smo u sastavu imali Kerkeza, Mulinu, Halilovica etc...
Lazio, Roma, City, Sevilla, Stuttgart pa i Freiburg, i Hoffenhaim su bili klubovi o kojima su samo mogli sanjati 10 od 15 nasih igraca...dakle...
Kao i sto Svrake,Sesari,Vrancici,Stojani itd mi neodoljivo lice na one Kerkeze,Muline itd(takvih ce uvijek biti posto mi nikad necemo imati sirok izbor prekvalitetnih igraca) ...dakle, drugi put.
Zato kako rekoh ovo je najbolji start reprezentacije ikada i od postanka a S(J)(B)B K(J)(B)B je druga strana jastuka.
I da,ne citas pazljivo jer ovaj navede da smo dosad redovno startovali protiv najjacih.Sto je naravno netacno a ja mu argumentovano naveo dva primjera.Ti si izgleda otisao na drugi kolosijek.
Last edited by MightyMatch on 25/09/2012 07:43, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#18507 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Promace mi ova strucna analiza, nece Koraljka valjda zamjeriti sto kasnim s odgovorom.MightyMatch wrote:Aha,kako da ne.Dead Man Walking wrote:E yebiga i sa najboljim startom vise, sta je to trebalo s protivnicima iz zadnjih sesira?Do sad smo redovno startovali protiv najjacih...
Kvalifikacije za EP 2000
BiH-Farska Ostrva 1-0
Kvalifikacije za EP 2008
Malta-BIH 2-5
-
MightyMatch
#18508 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bogami ,ti rece redovno smo startovali sa najjacim,nemoj sad preturati bezveze po sesirima,kasno kad si naletio na rudu.Jer ocito je da ni Estonija ni Madjarska ni blizu nisu najjaceg.Mozda mislis na Farska ili Maltu
Nije fazon samo u tome,nego je fazon da i na kraju ako odemo na svjetsko prvenstvo,ti kao mrtvohodajucicojk bi rekao eto
uradjen je minimum minimuma.
A to ko fol smo cinili maksimum maksimuma ranije.Naveo sam onom vec gore da nas u EL i LS nema ni za lijeka od mnostva igraca,a mi ko biva postavljamo minimume ili maksimume.
Da ne pricamo o pricama koje bi slijedile u Brazilu,u fazonu bez polufinala nije uradjen minimum minimuma.
Vazda ce se naci njaka dlaka da hrdzavom ...smeta.
Nije fazon samo u tome,nego je fazon da i na kraju ako odemo na svjetsko prvenstvo,ti kao mrtvohodajucicojk bi rekao eto
uradjen je minimum minimuma.
A to ko fol smo cinili maksimum maksimuma ranije.Naveo sam onom vec gore da nas u EL i LS nema ni za lijeka od mnostva igraca,a mi ko biva postavljamo minimume ili maksimume.
Da ne pricamo o pricama koje bi slijedile u Brazilu,u fazonu bez polufinala nije uradjen minimum minimuma.
Vazda ce se naci njaka dlaka da hrdzavom ...smeta.
- veljaca
#18509 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
„Kad ove godine nisu ušli, neće nikad! Treba eliminirati tri ekipe, sumnjam da može neka ekipa iz BiH uskoro ući u skupinu. Željezničar nije prošao Maribor. Sarajevo da je prošao Zetu igrao bi protiv PSV-a, teško bi to prošao. Onda je usporedio nogomet u Hrvatskoj i BiH.
„Nije toliko ispred koliko se misli, ali ispred jest. Hajduk bi se kod nas prošetao, Dinamo da i ne govorim. Slaven Belupo bi u BiH bio prvak“, kazao je između ostalog Sušić za MAX (VECERNJI.HR).
....................
Nije mu trebala ova izjava, ali kada se pogleda kome je data - onda je tu doza nase ( BiH ) uvlakuse svima ....
„Nije toliko ispred koliko se misli, ali ispred jest. Hajduk bi se kod nas prošetao, Dinamo da i ne govorim. Slaven Belupo bi u BiH bio prvak“, kazao je između ostalog Sušić za MAX (VECERNJI.HR).
....................
Nije mu trebala ova izjava, ali kada se pogleda kome je data - onda je tu doza nase ( BiH ) uvlakuse svima ....
-
tarpi80
#18510 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije par sedmica izjavio, da igrač mora otići iz BiH, pa da ga pozove,sada ova izjava sa strašnim belupom i uvlačenjem u pakaš hrvatskoj javnosti. Bili smo i bićemo poltroni, to nam je u genima. Ivica Osim nikada nije ovako nešto izjavio, i zato švabo i jeste najveći poslije haseta.
- phillie
#18511 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sreca pa mi imamo svoju ligu, pa nasi klubovi mogu bar malo vidjeti Evrope... Pape je rekao onako kako jest ustvari. Sta je trebao reci? Da nasa liga dere guzove ligama u regionu ?

- Tkd
#18512 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
tarpi80 wrote:Prije par sedmica izjavio, da igrač mora otići iz BiH, pa da ga pozove,sada ova izjava sa strašnim belupom i uvlačenjem u pakaš hrvatskoj javnosti. Bili smo i bićemo poltroni, to nam je u genima. Ivica Osim nikada nije ovako nešto izjavio, i zato švabo i jeste najveći poslije haseta.
Da ponovim, niđe veze
Što bi se on to uvlačio nekome, posebno hrvatskoj javnosti ?
-
MightyMatch
#18513 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uvlakusa neuvlakusa,totalno cova u pravu.veljaca wrote:„Kad ove godine nisu ušli, neće nikad! Treba eliminirati tri ekipe, sumnjam da može neka ekipa iz BiH uskoro ući u skupinu. Željezničar nije prošao Maribor. Sarajevo da je prošao Zetu igrao bi protiv PSV-a, teško bi to prošao. Onda je usporedio nogomet u Hrvatskoj i BiH.
....................
Zeljo meda protiv Janeza ne moze a Dinamo ih u oba slucaja preslusa.
Sarajevo od mrtve Zete ispada a Hajduk dva nula zveknu Inter u po Milana.
Belupo se hrva sa Bilbaom a Siroki od amatera svetog patrika fasuje.
Jasta je nego trebalo,odmah u kost.
- Tkd
#18514 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve mi je jasno oko Cocalića, Zukanovića, prežvakana tema.
No hajdemo nekom logikom. Imamo dva veoma jaka napadača Džeku i Vedu (hvala Bogu). Igramo, odnosno igrali smo sa dva špica u prva dva kola kvalifikacija. Šta ako se ne daj Bože neko povrijedi ili ako im ne bude išlo na tekmi ? Ko će umjesti njih ući u napad kada nemamo špica kao što je bio Muslimović ili Zec. Pod hitno zovnuti jednog napadača Muslimović, Zec, Mahmutović ili nekoga iz mlade repke.
Smanjite ribu malo. Ko je to osim Avdije pozvan u repku ? A vamo poznati dvojac iz prejake Premijer lige BiH
Nemojte opet počinjati uzaludnu raspravu. Pozvan je umjesto Maletića, skoro isti tip igrača, oba brza, eksploziva i to je to. Ne bi igrao nikako protiv Latvija ili 15-tak minuta da se nije povrijedio Lulić.
No hajdemo nekom logikom. Imamo dva veoma jaka napadača Džeku i Vedu (hvala Bogu). Igramo, odnosno igrali smo sa dva špica u prva dva kola kvalifikacija. Šta ako se ne daj Bože neko povrijedi ili ako im ne bude išlo na tekmi ? Ko će umjesti njih ući u napad kada nemamo špica kao što je bio Muslimović ili Zec. Pod hitno zovnuti jednog napadača Muslimović, Zec, Mahmutović ili nekoga iz mlade repke.
Smanjite ribu malo. Ko je to osim Avdije pozvan u repku ? A vamo poznati dvojac iz prejake Premijer lige BiH
- Tkd
#18515 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da je to tek prvi gol Ajdina u ovoj sezoni u 7 meču.
-
MightyMatch
#18516 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Toliko dobro igraju da su skoro na diobi mjesta za ispadanje sto se Teplica tice.shalla wrote:Znam da sviju boli qratz ali evo slučajno vidjeh da je Mahmutović opet dao gol
Hajde drukcije nece ni imati kakav transfer
- ganjeta
#18517 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
shalla wrote:Znam da sviju boli qratz ali evo slučajno vidjeh da je Mahmutović opet dao gol
Polako, ne može tako brzo
- Kada je riječ o Zukanoviću, nedavno smo razgovarali telefonom. Ako je bilo nekih nesuglasica među nama, one su sada riješene. Znam da momak igra dobro i vrlo brzo će dobiti poziv. Da li ga zvati sada ili kada bude sljedeća prijateljska utakmica, to još ne znam, ali će dobiti šansu, kao što je treba dobiti svako ko igra dobro - kaže Sušić
Selektora smo pitali i za Edina Cocalića, člana Makabija iz Haife.
- Već imam dovoljno stopera. Uz Spahića, trebaju mi još dva, a s Pandžom ih imam tri. Neću ih zvati deset pa ih slati na tribine - rekao je Sušić.
U jednom te istom tekstu on sam sebi zagorča život
- Tkd
- phillie
#18519 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma eto da on hoce za svog mandata Kolasinca upisati u Zmajeve, halal mu Cocalic 
- ultima_palabra
#18520 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čekam @semu, @leeta, @northa da se oĆituju po pitanju Papetove izjave 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18521 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape, ne daji više izjave hljebat' 
toliko
toliko
-
tcz
#18522 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zasto? u vezi stopera?leet wrote:Pape, ne daji više izjave hljebat'
toliko
- burek_in_space
#18523 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ganjeta i MightyMatch, shta mislite o jednom putovanju u trajanju od 14 dana, o mom troshku? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18524 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Generalno "lupa" kada daje izjave. Volim Papeta ali ovo je jednostavno tako..tcz wrote: zasto? u vezi stopera?
Da ne pričam koliko je poglup dio o HNL-u
-
tcz
#18525 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nisam citao, zato pitam. vidio sam samo ovo o stoperima.leet wrote:Generalno "lupa" kada daje izjave. Volim Papeta ali ovo je jednostavno tako..tcz wrote: zasto? u vezi stopera?
Da ne pričam koliko je poglup dio o HNL-u