al je onaj pinto nafakali... kaće on u penziju???skenderija04 wrote:Victor Valdes 4 utakmice.
stani jel ono ni on neće branit koju tekmu?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
al je onaj pinto nafakali... kaće on u penziju???skenderija04 wrote:Victor Valdes 4 utakmice.
Editovao sam postultima_palabra wrote:Sinverguenzaskenderija04 wrote:Victor Valdes 4 utakmice.
Iniesta: Mogu da stavim ruku u vatru da prolazimo Milan!

Ima i ta mjesta. Samo sto u zadnjim utakmicama ( a neko je to ovdje odlicno primjetio - nije samo moja pametLSD wrote:U Barci (sem Messija) niko i ne dribla, ne ide u duele 1 na 1 , ne traži proboj....svi kombinatorikom i pasom traže da naprave višak....e to ce se morati mjenjati, jer su se neki dozvali i poceli adaptirati na tu igru.
Pedro i Alexis u 90% slucajeva vracaju loptu nazada krilni napadaci su
nigdje driblinga, nigdje bjega, nigdje proboja.
Tačno tako. Zato i kažem da bi Rooney bio idealno rješenje. Zna čovjek driblati, a vala i ošutati sa distance. Ja i sad gotivim Neymara jer volim tako te "blesave" igrače koji se zabavljaju na terenu, ali kad sam vidio kako ga onaj Cahill otrese par puta na utakmici Brazil - Engleska, počeo sam sumnjati u njega. Odmah me podsjetio na Alexisa sa onim padanjem ko da je od papiraLSD wrote:U Barci (sem Messija) niko i ne dribla, ne ide u duele 1 na 1 , ne traži proboj....svi kombinatorikom i pasom traže da naprave višak....e to ce se morati mjenjati, jer su se neki dozvali i poceli adaptirati na tu igru.
Pedro i Alexis u 90% slucajeva vracaju loptu nazada krilni napadaci su
nigdje driblinga, nigdje bjega, nigdje proboja....to je postalo preofirno....nekad se mora konkretnije napasti, a ne samo oblijetati sa loptom oko postavljene zone.
negativna stvar kod rooneyja je sto je njegovo vrijeme malo proslo. neymaru tek dolazi. sad, moguce je da rooney pronadje novu inspiraciju u barceloni. zreo je igrac. koliko sam sabrao iz njegovih izjava, interviewa, do sad, cini mi se da on voli i postuje barcelonu. tako da sam totalno za njega. mozda prije rooneya, aguero bi bio bolja opcija. neymar na trecem mjestu. (za mene).HB_BHF wrote: Tačno tako. Zato i kažem da bi Rooney bio idealno rješenje. Zna čovjek driblati, a vala i ošutati sa distance. Ja i sad gotivim Neymara jer volim tako te "blesave" igrače koji se zabavljaju na terenu, ali kad sam vidio kako ga onaj Cahill otrese par puta na utakmici Brazil - Engleska, počeo sam sumnjati u njega. Odmah me podsjetio na Alexisa sa onim padanjem ko da je od papira.
Ma i nije toliko. Ima oko 27 godina. Ronaldo i on su isto godište. Taman kako je najbolji za naredne 3 - 4 sezone. U formaciji protiv ovih bunkeraša, kad bi igrao iza Messija, ovaj samo da mu ostavlja lopte na 20ak metara za šut i to je to505sCrtom wrote:negativna stvar kod rooneyja je sto je njegovo vrijeme malo proslo. neymaru tek dolazi. sad, moguce je da rooney pronadje novu inspiraciju u barceloni. zreo je igrac. koliko sam sabrao iz njegovih izjava, interviewa, do sad, cini mi se da on voli i postuje barcelonu. tako da sam totalno za njega. mozda prije rooneya, aguero bi bio bolja opcija. neymar na trecem mjestu. (za mene).HB_BHF wrote: Tačno tako. Zato i kažem da bi Rooney bio idealno rješenje. Zna čovjek driblati, a vala i ošutati sa distance. Ja i sad gotivim Neymara jer volim tako te "blesave" igrače koji se zabavljaju na terenu, ali kad sam vidio kako ga onaj Cahill otrese par puta na utakmici Brazil - Engleska, počeo sam sumnjati u njega. Odmah me podsjetio na Alexisa sa onim padanjem ko da je od papira.
Ma nagađam onako bezvezeLSD wrote:Odakle vam uopšte konekcija Rooney - Barca![]()
....pa nema ništa od toga
ioannes wrote:ja bi najvise volio Silvu vidit u Barci
Malo je reći da je prevod odvratan.veljaca wrote:Iniesta: Mogu da stavim ruku u vatru da prolazimo Milan!
Iako na Nou Campu vlada velika rezultatska kriza, u redovima Barcelone su još uvijek optimisti da njihova priča u Ligi prvaka nije završena.
Barca je u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka poražena od Milana sa 2:0 i pred Kataloncima je vrlo težak zadatak u revanšu. Ipak, Andres Iniesta vjeruje u prolaz.
"Rezultat iz prvog meča nije dobar za nas, ali ja sam siguran da ćemo proći dalje! Mogu da stavim ruku u vatru da ćemo to uraditi", rekao je omaleni španski veznjak, osvrnuvši se i na kritike koje Barca prima u posljednje vrijeme:
"Zaslužujemo više poštovanja. U Primeri smo praktično nedostižni i volio bih da svake sezone idemo ovakvim putem", zaključio je Iniesta.
![]()
Ipak su podigli standarde na visi nivo i za ocekivati je ovakve reakcije ....
Ne bas.Odnosno ne samo Boixos nois. Pred izbore su imali u programu formiranje jedne tribine za navijace .Razgovarali su sa svim grupama ( Almogavers, Sang Cule, ... i medju njima sa jednim predstavnikom Boixosa). Prije dva mjeseca su poceli da pustaju raznorazne grupe na tribinu iza gola po cijeni od 10 eura.Trajalo je koliko je trajalo, do prve baklje. Fol je sto su pokusali da slazu pa ih je policija uhvatila. Negirali su kontakt sa navijackim grupama, a sad kada je policija objavila dokaze ,odlucili su da prekinu sa svakim pokusajem formiranja navijacke tribine. Sada peru ruke, kao nismo mi znali gdje zavrsavaju karte,, a murija im fino podnijela detaljan izvjestaj u cijim rukama su zavrsile iste. Sve fini i uzorni omladinciultima_palabra wrote:@skenderija, šta ovo kažu da je Sandro pustio Boixose natrag na stadion?