Kona__ wrote:ma ne znam je li trol, ali na svaku temu stigne![]()
jutros otvaram paštetu kad bata
pa dobro...nije jedini koji iskače iz paštete
Moderator: anex
Kona__ wrote:hajde vodi ga kući
dugo koristim ovaj yslMichun wrote:njega ili prekrivanje?razonoda wrote:_BataZiv_0809 wrote:De preporucite nesto za podocnjake![]()
8 sati
prekrivanje definitivno shiseido korektor u tubici...20 godina se sminkam i taj je naaaaaajbolji.
meni traje vec pola godine a sminkam se skoro svaki dan.

Ja bi uvijek isla sa Avene...AAmilaAA wrote:Preporuka za hidratantni serum, (da nije balea aqua) ?
Ima, koristim ja. Nekih 54 KMMichun wrote:Ja bi uvijek isla sa Avene...AAmilaAA wrote:Preporuka za hidratantni serum, (da nije balea aqua) ?
http://www.eau-thermale-avene.com.hr/li ... male-serum
Ne znam ima li kod nas, trebalo bi.
Kakva je koza u pitanju? Suho, mjesovito, mrlje imas li?AAmilaAA wrote:Preporuka za hidratantni serum, (da nije balea aqua) ?
Mjesovita, masna T zona, suhi obrazi.Mis mekinjas wrote:Kakva je koza u pitanju? Suho, mjesovito, mrlje imas li?AAmilaAA wrote:Preporuka za hidratantni serum, (da nije balea aqua) ?
Ja koristim obicno dva, tri, ljeti pogotovo, jer nisam za kreme ljeti.
I koliko love si spremna dati?
Pa ovako, za suhe zone najbolji mi je Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum, a probala sam i L'occitane Fabulous serum, L'Occitane je ok, ali nisam dugo kupovala, pa ne znam ima li ga uopće za kupiti.AAmilaAA wrote:Mjesovita, masna T zona, suhi obrazi.Mis mekinjas wrote:Kakva je koza u pitanju? Suho, mjesovito, mrlje imas li?AAmilaAA wrote:Preporuka za hidratantni serum, (da nije balea aqua) ?
Ja koristim obicno dva, tri, ljeti pogotovo, jer nisam za kreme ljeti.
I koliko love si spremna dati?
Pa jeste...isto ko odjeca, cipele.CherryLips wrote:Joj žene ja se vama.divim,kad počnem citati sta sve znate o sminki i kremicama....i sta kupujete i kakvi su kriteriji...meni nekad mrsko staviti kremu na lice,a onda čitam te podloga,te puder,pa blendaj,ton-podton....mislim,imam i ja "neke"šminke i namackam se ali je ovo nauka..
Clinique All About Eyes i Estee Lauder serum za okoloočno područje.anjusha wrote:Meni treba krema za podrucije ispod ociju. Preko 30 godina, vec se borice pocele hvatati... Pa da ublazim njihov izgled i da pokusam malo da usporim taj nus-efekat starenja. Cijena nije neki veliki problem, ali da sad nije preko 150 km....
deborah ili kiko recimoSecer_033 wrote:Kakav je kvalitet NYX sminke? S kojom markom mogu porediti?
ovu BareMinerals definition al me vec nakon 3-4 sata svrbi u unutrasnjem dijelu oka i moram je skinuti. Potrosicu je jer super izgleda, bas je tamna, ne preslikava se na kapke ili ispod ociju, al' mi nesto u formuli maskare ne odgovara..Ova Etude house nekkako skroz lagana..