Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5korpus
#18501 Re: Sarajevski derbi
Bogami ode lesko kao da nikad nije ni bio.
- nosara
#18503 Re: Sarajevski derbi
Nista od toga... Zasluzeno i sretno, a vi placite do sutra...cpu_fan wrote:Pa nemojte se onda hvaliti kako je sretniji pobjedio i kako je zaslužena pobjeda. Pobjedili ste uz debelu pomoć sudije i .mali_milojica wrote:I sta je bilo poslije Sirokog? Sprdali ste se ovdje,provocirali,povlacile se nebulozne linije,solili ranu. Kad je vas "zajebalo" placete ko picke. Da se razumijemo sl stvar je i sa nase strane,uz par izuzetaka i sa jedne i sa druge strane. A i mi smo zajebali Rudar,Slaviju jesenas i jos poneku,ali samo uz te dvije utakmice mi bi bili egal na vrhu,ali to je ta razlika izmedzu nas,vas i gore Slobode i Zrinjskogcpu_fan wrote:
Nije sretniji pobjedio nego podobniji. Odavno veću sudijsku krađu nisam gled'o na ovim prostorima osim one kada ste kmečali na sudiju protiv lištice.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18504 Re: Sarajevski derbi
Ja sam svoje rekao u vezi derbija i u vezi sudjenja. Pobjedio je sretniji,a najrealniji je bio X.cpu_fan wrote:Pa nemojte se onda hvaliti kako je sretniji pobjedio i kako je zaslužena pobjeda. Pobjedili ste uz debelu pomoć sudije i .mali_milojica wrote:I sta je bilo poslije Sirokog? Sprdali ste se ovdje,provocirali,povlacile se nebulozne linije,solili ranu. Kad je vas "zajebalo" placete ko picke. Da se razumijemo sl stvar je i sa nase strane,uz par izuzetaka i sa jedne i sa druge strane. A i mi smo zajebali Rudar,Slaviju jesenas i jos poneku,ali samo uz te dvije utakmice mi bi bili egal na vrhu,ali to je ta razlika izmedzu nas,vas i gore Slobode i Zrinjskogcpu_fan wrote:
Nije sretniji pobjedio nego podobniji. Odavno veću sudijsku krađu nisam gled'o na ovim prostorima osim one kada ste kmečali na sudiju protiv lištice.
Mozes,a i ne moras se sloziti sa mnom. Ja sa tim nemam problema.
Last edited by mali_milojica on 25/04/2016 09:36, edited 1 time in total.
- BlueBlood
#18505 Re: Sarajevski derbi
Poslije Milana Ribara i Miše Smajlovića, samo je Edis Mulalić uspio kao trener kluba dobiti Sarajevo u oba derbija, u jednoj sezoni.
Simeone, Sablja !!!
Simeone, Sablja !!!
- BlueBlood
#18506 Re: Sarajevski derbi
zadnji put nas dobili na Kosevu prije 4 god 
- nosara
#18507 Re: Sarajevski derbi
Ali pazi recepta "Muskom igrom, punom snagom, do kraja!"... Kakav sok za napudrane kone...BlueBlood wrote:Poslije Milana Ribara i Miše Smajlovića, samo je Edis Mulalić uspio kao trener kluba dobiti Sarajevo u oba derbija, u jednoj sezoni.
Simeone, Sablja !!!
-
lajk
#18508 Re: Sarajevski derbi
Pzite se idu meTci 
-
hostapler
#18509 Re: Sarajevski derbi
El Fatiha5korpus wrote:Bogami ode lesko kao da nikad nije ni bio.
Hocemo li mu halaliti?
Halal Olsun!
-
tcz
#18511 Re: Sarajevski derbi
edise nista ne brini, tu sam jaBlueBlood wrote:

- studiorum_tuzlaensis
#18514 Re: Sarajevski derbi
Bogami, kone suDr. Kuca wrote:2 pedera.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18515 Re: Sarajevski derbi
ahhhahhahhahaha Zeljo se valjo??????Dr. Kuca wrote:Komsije pobjedile, cestitam. Utakmica tvrda, Sarajevo bilo bolje, zeljo iz jednog pogleda na gol zabio i to je to. Poslije se valjali ko sloboda i celik u najboljim danima. Sarajevo nesto pokusavalo igrat, ali nema kapaciteta. Hurtic fulio taktiku, ok prvih 15ak minuta pokusat napast, zabit kasnije im pustit loptu jer ovi ne znaju sa loptom nista, odavno nisam gledao neku ekipu da ne zna akcije kreairat, da nema ama bas nista u napadu. O sudjenju necu puno, samo da Jakupovicu jebem umrle, slagirane i tesko oboljele.
- Dr. Kuca
#18516 Re: Sarajevski derbi
Zeljo dobio na kosevu danas kijamet.studiorum_tuzlaensis wrote:Bogami, kone suDr. Kuca wrote:2 pedera.resiveri već duži period od one frljoke Nuhanovića za 100ti derbi.
![]()
![]()
-
vryzas
#18517 Re: Sarajevski derbi
Chmoljo wrote:ne volim se petljati u rad kolega moderatora, ali ova kolekcija odrona ne može da ostane. biće obrisano zajedno sa forumašem.Charuga wrote: Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» leškarenje
1 mjesec
» lijek-za-sve
14 dana
u afektu se može svašta reći, pa se onda može i progledati kroz prste. ovo nije bio afekt, ovo je odron. ako se ovome počne progledavati kroz prste, nigdje nas nema.
Banned user for reason “Username banned via user management”
» leškarenje
- nosara
#18518 Re: Sarajevski derbi
SJEVER: Nek su tu brze cvike, bakljice, ultra fazoni, a sto je grlo ostalo kuci to ko yebe aa?? Stojim na istoku do sjevera i cujem strumfove, a picketine mrtve sa sjevera ko da se guze, stenju tiho!
Na tribinama 10:0 za goste, ovo je strašno. Znači uvijek sjedim tačno gdje je linija koja polovi teren, potpuno nadglasani, potpuno podbacili.
Hordasi o navijanju jucer...Sjever je jedna obicna ****. Kakvi vi j3bo vam dynamo dresden mater. Bio sam na sredini istoka, niste se culi, a oni su navijali cijelu utakmicu bez prestanka. Sjever je cemer. Dajte novim momcima neka vode.
Last edited by nosara on 25/04/2016 09:59, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#18519 Re: Sarajevski derbi
Naravno. Kazem ti ko sloboda i celik iz najboljih dana. Bekric je ukrao 77 minuta.hrasno38 wrote:ahhhahhahhahaha Zeljo se valjo??????Dr. Kuca wrote:Komsije pobjedile, cestitam. Utakmica tvrda, Sarajevo bilo bolje, zeljo iz jednog pogleda na gol zabio i to je to. Poslije se valjali ko sloboda i celik u najboljim danima. Sarajevo nesto pokusavalo igrat, ali nema kapaciteta. Hurtic fulio taktiku, ok prvih 15ak minuta pokusat napast, zabit kasnije im pustit loptu jer ovi ne znaju sa loptom nista, odavno nisam gledao neku ekipu da ne zna akcije kreairat, da nema ama bas nista u napadu. O sudjenju necu puno, samo da Jakupovicu jebem umrle, slagirane i tesko oboljele.![]()
Pa Duljevic je od 90 minuta najmanje 45 proveo na guzici!!!
- studiorum_tuzlaensis
#18520 Re: Sarajevski derbi
da rezimiramo i ovaj navijački aspekt derbija...nosara wrote:SJEVER: Nek su tu brze cvike, bakljice, ultra fazoni, a sto je grlo ostalo kuci to ko yebe aa?? Stojim na istoku do sjevera i cujem strumfove, a picketine mrtve sa sjevera ko da se guze, stenju tiho!Na tribinama 10:0 za goste, ovo je strašno. Znači uvijek sjedim tačno gdje je linija koja polovi teren, potpuno nadglasani, potpuno podbacili.Hordasi o navijanju jucer...Sjever je jedna obicna ****. Kakvi vi j3bo vam dynamo dresden mater. Bio sam na sredini istoka, niste se culi, a oni su navijali cijelu utakmicu bez prestanka. Sjever je cemer. Dajte novim momcima neka vode.
"smijali se našoj muci, sad ste pravi k****"

Kako lijep dan
-
vryzas
#18521 Re: Sarajevski derbi
Realno onaj start je za zuti...isto tako nije trebao dobiti prvi zuti..realno.Tomahawk11 wrote:Da rijesimo dilemu prvog zutog: dobili su i Rustem i Stevanovic zbog medjusobnog koskanja. Dakle, pustite tu pricu prvi nije bio. Bio je i dobio ga je upravo zbog naguravanja. Poslije kartona, Stevanovic i dalje nastavlja nesto da tersa i da se nagurava sa Rustemom. Bezobrazan lik pravo. Dva puta su ga smirivali, mislim Stevanovic i Blagojevic. A onda kod onog starta se hinjski povuce, jer zna sta je uradio.
Ja razumijem da je sad meza i to zbog pobjede na derbiju, ali rekoh odmah, nemojte hljeba vam i soli o sudiji. Kad ti ne iskljuci igraca nakon 30-ak minute igre (a isti je zasluzio), onda nemas obraza pricati kako te sudija nesto ostetio.
Upostalom, zasto je Mulalic zamijenio Stevanovica jos u prvom?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18522 Re: Sarajevski derbi
Ma nisu trebali ni jedan. Bilo je tu nekog gurkanja obojice, ali to je ono sto mrzim kod sudije, pogubi se, pa daje kartone tamo gdje ne treba, a gdje treba kao progledava. Glupan glupi, gdje li je on zanat ucio.vryzas wrote:
Realno onaj start je za zuti...isto tako nije trebao dobiti prvi zuti..realno.
- BlueBlood
#18523 Re: Sarajevski derbi
EDIT: Postavi još jednom ovu sliku i ideš na odmor!
-
vryzas
#18524 Re: Sarajevski derbi
Meni je u fudbalu to smijesno jer nema toliko "akcije" kao u nekim drugim sportovima. Zamisli kako je tek u kosarci kad sudija krene da kompenzuje pa se pogubi.Tomahawk11 wrote:Ma nisu trebali ni jedan. Bilo je tu nekog gurkanja obojice, ali to je ono sto mrzim kod sudije, pogubi se, pa daje kartone tamo gdje ne treba, a gdje treba kao progledava. Glupan glupi, gdje li je on zanat ucio.vryzas wrote:
Realno onaj start je za zuti...isto tako nije trebao dobiti prvi zuti..realno.
-
vryzas
#18525 Re: Sarajevski derbi
penal cist ko suzaganjeta wrote:Ovo krađa?Maharadza wrote:
Hajmo sada ozbiljno: šta mislite koliko li je onaj Abdićevac Jakupović dobio za ovu krađu?
KREPAJ JAKUPOVIĆU!!![]()
![]()