Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
- Co0l
#1852 Re: Stadion reprezentacije BiH
Cini ti se.Chuckie wrote:
Ne znam kako ove linije zadovoljavaju propise. Nema tu ni 5 cm sirine.
-
4xl
-
Chuckie
#1854 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ko je ovo orao po travi nije to bilo ranije.arshavin wrote:
- samo_ti
#1855 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nije niko orao, nego posipali gnojivo i taj prehrambeni sloj, tako da se tu malo istreslo iz "tački"
Do sutra navecer, ima da se zeleni
Do sutra navecer, ima da se zeleni
- Co0l
#1856 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma,de ba ljudi,trava je vrhunska cijelom povrsinom terena i nema nikakvog razloga za zabrinutost i prigovaranje.
- phillie
#1857 Re: Stadion reprezentacije BiH
hahaha ma vidis da nam je vise udarilo u glavu dva mjeseca svakodnevno pratimo razvoj radova na Bilinom Polju, pa isto da smo ga i mi radili, i sad odjednom pojavi se nesto sto nije po Pe eSuCo0l wrote:Ma,de ba ljudi,trava je vrhunska cijelom povrsinom terena i nema nikakvog razloga za zabrinutost i prigovaranje.
Ko ce docekati sutra...
- Co0l
#1858 Re: Stadion reprezentacije BiH
U strahu su velike ocicrkvice wrote:hahaha ma vidis da nam je vise udarilo u glavu dva mjeseca svakodnevno pratimo razvoj radova na Bilinom Polju, pa isto da smo ga i mi radili, i sad odjednom pojavi se nesto sto nije po Pe eSuCo0l wrote:Ma,de ba ljudi,trava je vrhunska cijelom povrsinom terena i nema nikakvog razloga za zabrinutost i prigovaranje.odmah se alarmira Centralni Komitet ovog topica, da vidi sta je i kako je
![]()
![]()
Ko ce docekati sutra...
-
Max Bunker
#1859 Re: Stadion reprezentacije BiH
Citam ti ove postove na forumu i stekao sam dojam ili da ti je neko iz Sarajeva " zakacio " trebu ili nekada u zivotu dobro prevario, druge nema da objasni toliko negativnost prema glavnom gradu.elcaliente wrote:Nije nikakva negativna energija nego realnost. Momci trebaju podrsku igraju odlucujucu utakmicu a u najvecem gradu se jedva skupi hiljadu ljudi da ode, pa jeli to sramota?
Vidjeli ste kako je to jadno izgledalo na onolikom stadionu. Veceras je popravni, pa cemo vidjeti.
Ne treba mlada igrati u Ze, nebi bilo fer prema drugim gradovima.Ima drugih stadiona , nisi uslovi za U21 strogi kao za repku. Ali jednostavno gurati repku gdje konstatno nema podrske to bas nije udure.
Ja se sjecam dok je mlada nekada davno igrala u Ze a A repka na Kosevu, atmosfera na tribinama kada su maldi igrali bila ludilo, pola Zenice islo da gleda mlade. Raja se skupi prije tekme pije i navija ispred stadiona, nije bilo vazno sto je to U21.
Zenici svaka cast na uradjenom stadionu. Mislim da sada treba malo povecati kapacitet stadiona ali to su vec ozbiljniji radovi i iza toga treba stati drzava.
P.S.
Vidim da su cijene karata poprilicno visoke za nase uslove ( jbg. najjeftinija karta 15 KM ) i mislim da je to moralo biti barem malo jeftinije i pristupacnije raji koja dolazi da bodri repku a ne da se slika po utakmicama.
-
matematicar_teski
#1860 Re: Stadion reprezentacije BiH
Kosevo je ne daj Boze nikome stadion,pola stolica pocupano,vode u wc nema,nema cesmi
sramota za sarajevo. Grbavica jos veci odron,u otoku treba ulagati
sramota za sarajevo. Grbavica jos veci odron,u otoku treba ulagati
- rajv0sa
#1861 Re: Stadion reprezentacije BiH
MogućeMax Bunker wrote:Citam ti ove postove na forumu i stekao sam dojam ili da ti je neko iz Sarajeva " zakacio " trebu ili nekada u zivotu dobro prevario, druge nema da objasni toliko negativnost prema glavnom gradu.elcaliente wrote:Nije nikakva negativna energija nego realnost. Momci trebaju podrsku igraju odlucujucu utakmicu a u najvecem gradu se jedva skupi hiljadu ljudi da ode, pa jeli to sramota?
Vidjeli ste kako je to jadno izgledalo na onolikom stadionu. Veceras je popravni, pa cemo vidjeti.
Ne treba mlada igrati u Ze, nebi bilo fer prema drugim gradovima.Ima drugih stadiona , nisi uslovi za U21 strogi kao za repku. Ali jednostavno gurati repku gdje konstatno nema podrske to bas nije udure.
Ja se sjecam dok je mlada nekada davno igrala u Ze a A repka na Kosevu, atmosfera na tribinama kada su maldi igrali bila ludilo, pola Zenice islo da gleda mlade. Raja se skupi prije tekme pije i navija ispred stadiona, nije bilo vazno sto je to U21.
Zenici svaka cast na uradjenom stadionu. Mislim da sada treba malo povecati kapacitet stadiona ali to su vec ozbiljniji radovi i iza toga treba stati drzava.
P.S.
Vidim da su cijene karata poprilicno visoke za nase uslove ( jbg. najjeftinija karta 15 KM ) i mislim da je to moralo biti barem malo jeftinije i pristupacnije raji koja dolazi da bodri repku a ne da se slika po utakmicama.
-
Chuckie
#1862 Re: Stadion reprezentacije BiH
Jel onaj izvaljao ćize po travi ravno danas? 
-
elcaliente
#1863 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma nedaj Boze da je negativnost, ja volim Sarajevo isto kao Zenicu. U Sarajevu posjedujem stan i pola familije mi je tamo. Sto se tice trebe nije ni to, jer sam vec duze ozenjen. Tako da nisam imao nikada negativnih momenata u Sarajevu i sa Sarajevom, samo pozitivno. Ali prema nekim stvarima treba biti realan a to sto se tice sporta je realnost. Zar nije bezze imati skoro pola miliona stanovnika u kantonu a ni jednu jedinu repku ne podrzati kako treba. Zato samo i rekao da je moza bolje dati npr Bugojnu ili Tuzli U21 ubjedzen sam da bi oni to bolje popratili.Max Bunker wrote:Citam ti ove postove na forumu i stekao sam dojam ili da ti je neko iz Sarajeva " zakacio " trebu ili nekada u zivotu dobro prevario, druge nema da objasni toliko negativnost prema glavnom gradu.elcaliente wrote:Nije nikakva negativna energija nego realnost. Momci trebaju podrsku igraju odlucujucu utakmicu a u najvecem gradu se jedva skupi hiljadu ljudi da ode, pa jeli to sramota?
P.S.
Ali eto ako ti mislis drugacije, onda mi objasni vazda slabu posjecenost. Kada bi isto tako bilo lose u Ze rekao bi dajte drugima koji to znaju ogranizovati gdje raja daje podrsku. Evo ide Njemacka -Wels na Sport1, U 17 momcadi,u Kiel-u, 7000 gledalaca, i onda mi kazemo kako volimo fudbal....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Distortion
#1865 Re: Stadion reprezentacije BiH
Bezveze prozivate momka i nagađate zašto tako priča o glavnom gradu. Šta sad svi mi trebamo šutiti što je posjeta na Koševu mala i da niko ne treba kritikovati? Treba bit objektivan i reci kako jest. Ima još jedan uslovan stadion sa odličnim svlačionicama i svim popratnim prostorijama, relativno nov stadion
Kamberovića polje
Još malo pa ćemo košarku i rukomet gledat u Zenici ako Bog da jer je ipak daleko najbolja dvorana u BiH

Još malo pa ćemo košarku i rukomet gledat u Zenici ako Bog da jer je ipak daleko najbolja dvorana u BiH

-
Chuckie
#1866 Re: Stadion reprezentacije BiH
Gle linije šesnaesterca i linije po travi, ko je ovo valjao, velika pomoć sudijama kod ofsajda. 
-
Rob_Atl
#1867 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma oni su valjali travu po starim mjerama haman, vidi se da je duzi stadion za 2 metra 
-
mistek
#1868 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ni u Zenici danas ne bi bilo više od 4-5 hiljada koliko je bilo na Koševu. Druga stvar je debilnost Saveza koji je postavio očajan termin utakmice, a uz to samo istok otvoren, na kojem čovjek bude ko na roštilju u ovo doba dana.elcaliente wrote: Ma nedaj Boze da je negativnost, ja volim Sarajevo isto kao Zenicu. U Sarajevu posjedujem stan i pola familije mi je tamo. Sto se tice trebe nije ni to, jer sam vec duze ozenjen. Tako da nisam imao nikada negativnih momenata u Sarajevu i sa Sarajevom, samo pozitivno. Ali prema nekim stvarima treba biti realan a to sto se tice sporta je realnost. Zar nije bezze imati skoro pola miliona stanovnika u kantonu a ni jednu jedinu repku ne podrzati kako treba. Zato samo i rekao da je moza bolje dati npr Bugojnu ili Tuzli U21 ubjedzen sam da bi oni to bolje popratili.
Ali eto ako ti mislis drugacije, onda mi objasni vazda slabu posjecenost. Kada bi isto tako bilo lose u Ze rekao bi dajte drugima koji to znaju ogranizovati gdje raja daje podrsku. Evo ide Njemacka -Wels na Sport1, U 17 momcadi,u Kiel-u, 7000 gledalaca, i onda mi kazemo kako volimo fudbal....
Kakva slaba posjećenost? U Zenici bude 13.000 ljudi, što bude i na Koševu minimalno u svakoj utakmici (ako ne idemo u krajnosti s Moldavijom i sl.), a druga je stvar što je poluprazan stadion tako.
Ni jednu jedinu repku ne podržati kako treba? A šta znači podržati kako treba? Nije li podrška kako treba bila košarkašima sada ili? Nije li podrška kako treba rukometašima? Pa Boga mi i fudbalerima, samo se pretjeruje. Ili je kako treba podrška ko u zeničkoj areni protiv Rusa u rukometu, kada su ljude s ruske klupe budili da uđu u igru koliko je atmosfera i osvjetljenje u dvorani bilo očajno.
Ja sam rekao davno, da se mene pita (a ne pita), A reprezentacija bi igrala na Koševu i Bilinom polju, u zavisnosti od utakmice, s mogućim prijateljskim negdje drugo ako se osposobe stadioni. Mladu reprezentaciju poslati da igra utakmice u Gradačcu, Mostaru itd, sa povremenim utakmicama u Zenici ili Sarajevu.
-
Eborg
#1869 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ja ne volim to seljakanje A reprezentacije, te malo ovamo, te malo onamo, čisto iz psiholoških razloga zbog samog tima. Ja bih volio da se za jedan ciklus unaprijed odredi jedan od ta dva stadiona (Bilino polje ili Koševo) i čitave kvalifikacije odrade na jednom, nebitno kojem.
A ne ovako da se kalkuliše kada zine guza za parama da se klepi lova na Koševu, odnosno da se bira bolji (manji) teren na Bilinom polju.
Dakle, jedan od ta dva stadiona, nebitno koji, ali da se odrade čitave kvalifikacije.
Za U-21 je već lakše, oni su navikli da se sele uokolo. Najbolji izbor bi bio Gradačac jer mislim da imaju najbolji stadion a i taj kraj prati reprezentaciju.
A ne ovako da se kalkuliše kada zine guza za parama da se klepi lova na Koševu, odnosno da se bira bolji (manji) teren na Bilinom polju.
Dakle, jedan od ta dva stadiona, nebitno koji, ali da se odrade čitave kvalifikacije.
Za U-21 je već lakše, oni su navikli da se sele uokolo. Najbolji izbor bi bio Gradačac jer mislim da imaju najbolji stadion a i taj kraj prati reprezentaciju.
-
susc_ovjek
#1870 Re: Stadion reprezentacije BiH
Cuj dvorana u Zenici daleko najbolja u drzavi?

-
udrch
#1871 Re: Stadion reprezentacije BiH
A koja je bolja?susc_ovjek wrote:Cuj dvorana u Zenici daleko najbolja u drzavi?![]()
- Mračajski proto
- Co0l
#1873 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pa mozda i nije najbolja u drzavi ali jeste bolja od Skenderije,Zetre,Borika,Mejdana,Pecare...susc_ovjek wrote:Cuj dvorana u Zenici daleko najbolja u drzavi?![]()

Sorry na offu al djavo mi ne dade mira
- Partijaner
#1874 Re: Stadion reprezentacije BiH
Cuj pecara bolja od Zenicke arene
sta sve neces cuti od sarajlija.
- Mračajski proto
#1875 Re: Stadion reprezentacije BiH
I dvorana na Mojmilu je bolja od zeničke dvorane.