La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zmijuga loma
#1851 Re: Spanska liga ( Primera División )
Meni nije jasno zašto iko ulazi u korespodenciju sa ovim galaktičkim kapacitetom. Gdje nalazite motivacu da nešto objašnjavate osobi spoznajnih dometa pregažene mačke? Na njega bi obraćao pažnju samo u slučaju da za to imam osiguranu novčanu kompenzaciju. Pošto nemam sistem je slijedeći: 1. podsmjeh 2. skrol. 
- ascari
#1852 Re: Spanska liga ( Primera División )
Zmijuga loma wrote:Meni nije jasno zašto iko ulazi u korespodenciju sa ovim galaktičkim kapacitetom. Gdje nalazite motivacu da nešto objašnjavate osobi spoznajnih dometa pregažene mačke? Na njega bi obraćao pažnju samo u slučaju da za to imam osiguranu novčanu kompenzaciju. Pošto nemam sistem je slijedeći: 1. podsmjeh 2. skrol.
Dokon pop i goveda krsti
-
kory_galaktikos
#1853 Re: Spanska liga ( Primera División )
veliki nivo,svaka cast vrli znalac materije
obligatoru
obligatoru
- Charuga
- Globalni moderator
#1854 Re: Spanska liga ( Primera División )
Samo malo koriguj način pisanja naredni put, nema potrebe da se iko vrijeđa ...Zmijuga loma wrote:Meni nije jasno zašto iko ulazi u korespodenciju sa ovim galaktičkim kapacitetom. Gdje nalazite motivacu da nešto objašnjavate osobi spoznajnih dometa pregažene mačke? Na njega bi obraćao pažnju samo u slučaju da za to imam osiguranu novčanu kompenzaciju. Pošto nemam sistem je slijedeći: 1. podsmjeh 2. skrol.
- Zmijuga loma
#1855 Re: Spanska liga ( Primera División )
@Charuga
Ok.
Mali podsjetnik: Miguel Gamez je Ronaldu dao crveni karton početkom ove godine protiv Bilbaa jer je malo prćkao po licu Itturraspea. Epilog: suspendovan mjesec dana i nije delegiran niti na jednu utakmicu Real Madrida od tada.
Borbalan je primio poruku.
Ok.
Mali podsjetnik: Miguel Gamez je Ronaldu dao crveni karton početkom ove godine protiv Bilbaa jer je malo prćkao po licu Itturraspea. Epilog: suspendovan mjesec dana i nije delegiran niti na jednu utakmicu Real Madrida od tada.
Borbalan je primio poruku.
- ascari
- ascari
#1857 Re: Spanska liga ( Primera División )
Je li upratio neko dramu na Riazoru? 
- Artest
#1858 Re: Spanska liga ( Primera División )
Sosijedad otresao aktuelnog prvaka Evrope, a neki dan izgubili od Krasnodara sa 3:0. To nam samo govori koliko je Ruska liga jaca od Spanske.
I tako te izvedenice.
Ono kad se neko nalozi u EL pa izbaci engleski klub bez motivacije.
I tako te izvedenice.
-
LSD
#1859 Re: Spanska liga ( Primera División )
tzv. "nedostatak motivacije" je vazda bila najbolja (ali i najjeftinija) vadiona za poraze i ispadanjaArtest wrote:Sosijedad otresao aktuelnog prvaka Evrope, a neki dan izgubili od Krasnodara sa 3:0. To nam samo govori koliko je Ruska liga jaca od Spanske.
I tako te izvedenice.
- Artest
#1860 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ja, bolan.
- R9..
#1861 Re: Spanska liga ( Primera División )
ima i zasicenje koristi se 2 ili 3 godine unazad...ekipa se kao zasitila da pobjedjujeLSD wrote:tzv. "nedostatak motivacije" je vazda bio najbolja (ali i najjeftinija) vadiona za poraze i ispadanjaArtest wrote:Sosijedad otresao aktuelnog prvaka Evrope, a neki dan izgubili od Krasnodara sa 3:0. To nam samo govori koliko je Ruska liga jaca od Spanske.
I tako te izvedenice.
- skenderija04
#1862 Re: Spanska liga ( Primera División )
Moze biti zasicenje, ali od cega je madrid sit?
Liga sampiona prije 13 godina
jedna liga u zadnjih 6 godina
Od cega je sit Real Madrid?
-
LSD
#1863 Re: Spanska liga ( Primera División )
ima i taR9.. wrote:ima i zasicenje koristi se 2 ili 3 godine unazad...ekipa se kao zasitila da pobjedjujeLSD wrote:tzv. "nedostatak motivacije" je vazda bio najbolja (ali i najjeftinija) vadiona za poraze i ispadanjaArtest wrote:Sosijedad otresao aktuelnog prvaka Evrope, a neki dan izgubili od Krasnodara sa 3:0. To nam samo govori koliko je Ruska liga jaca od Spanske.
I tako te izvedenice.
tri vadione koje se najviše pominju nakon poraza ili ispadanja:
1.nedostatak motivacije
2.zasicenje (što je slicno tacki 1.)
3.podcijenjivanje protivnika
uglavnom, nikad se nije izgubilo - a da se prizna protivniku da je jednostavno bio bolji
- R9..
#1864 Re: Spanska liga ( Primera División )
Daleko od toga druze da ja njih nesto vadim....ne znam koju su oni vadionu izmislili za veceras...znam da su bili ko kese na terenu...bez izuzetaka...takvo ne zalaganje nisam dugo vidio..
A zasicenje mi nikad nije bilo jasno, ne mogu da vjerujem da se neko moze zasitit da pobjedjuje....cuj necu vishe da pobjedjujem...de malo ga gubim...
A zasicenje mi nikad nije bilo jasno, ne mogu da vjerujem da se neko moze zasitit da pobjedjuje....cuj necu vishe da pobjedjujem...de malo ga gubim...
-
5 0 5
#1865 Re: Spanska liga ( Primera División )
skenderija04 wrote:Moze biti zasicenje, ali od cega je madrid sit?
- R9..
#1866 Re: Spanska liga ( Primera División )
Draze mi je kad razmisljam na nacin da su osvojili 4 lige sampiona za 16skenderija04 wrote:Moze biti zasicenje, ali od cega je madrid sit?
-
kory_galaktikos
#1867 Re: Spanska liga ( Primera División )
gdje je iko napisao da je madrid sit ?skenderija04 wrote:Moze biti zasicenje, ali od cega je madrid sit?
izgubili,ljudi bili bolji i ok
-
5 0 5
#1868 Re: Spanska liga ( Primera División )
E sad bili bolji. A 'vamo 250 miliona na terenu.
- R9..
#1869 Re: Spanska liga ( Primera División )
Evo nova od strane andjelotija, vecerasnjaLSD wrote:
1.nedostatak motivacije
uglavnom, nikad se nije izgubilo - a da se prizna protivniku da je jednostavno bio boljirijetke su to situacije ...uvijek se neke od ove tri navedene vadione potegnu kao opravdanje poraza.
Los stav i manjak koncentracije
-
kory_galaktikos
#1870 Re: Spanska liga ( Primera División )
ma kod njih je problem ( madrid) sto se svake sezone fura prica dok se povezemo,igraci uhodaju to je kad vazda dodje 2-3 nova i ode toliko igraca
ovo veceras je bilo lose i ne trebaju nikakvi posebni izgovori nego pravi to dok imas vremena
ovo veceras je bilo lose i ne trebaju nikakvi posebni izgovori nego pravi to dok imas vremena
-
LSD
#1871 Re: Spanska liga ( Primera División )
R9.. wrote:Evo nova od strane andjelotija, vecerasnjaLSD wrote:
1.nedostatak motivacije
uglavnom, nikad se nije izgubilo - a da se prizna protivniku da je jednostavno bio boljirijetke su to situacije ...uvijek se neke od ove tri navedene vadione potegnu kao opravdanje poraza.
Los stav i manjak koncentracije
a zaboravili smo i onu cuvenu "Nedostatak srece" ili " protivnicka sreca"
- R9..
#1872 Re: Spanska liga ( Primera División )
ovo veceras je bilo lose da losije bit ne moze i ne smije.kory_galaktikos wrote:ma kod njih je problem ( madrid) sto se svake sezone fura prica dok se povezemo,igraci uhodaju to je kad vazda dodje 2-3 nova i ode toliko igraca
igraci ne trce nikako skoro...slabo kretanje bez lopte...odbrana ko da prvi put igraju zajedno, carvahal, izgleda nesto mu se desilo ucinilo mi se kasiljas nesto govori andjelotiju da ga mjenja...nisam siguran za ovo...
sredina i napad bez ideje...
-
kory_galaktikos
#1873 Re: Spanska liga ( Primera División )
ne znam nisam gledao (sva sreca ) ali neka im ovo bude opomena,neka se saberu
drugo je kolo samo nasi forumasi dragi sad gledaju tabelu,ima tu jos prostora za sve
drugo je kolo samo nasi forumasi dragi sad gledaju tabelu,ima tu jos prostora za sve
-
kory_galaktikos
#1874 Re: Spanska liga ( Primera División )
hahahhahahhaah
hvala ti sto postojis

hvala ti sto postojis
-
5 0 5
#1875 Spanska liga ( Primera División )
Dobro to. Gledao si večeras. Sve neke stative. Promašeni ziceri. A onda Lucho odluči da Sandro treba igrati. I ovaj postigne gol. Pa to nismo vidjeli još od Guardiole. Nema to veze sa srećom (toliko). Treba imati i velike cajones. Dok Angeloti gleda koliko je ostalo u kasi.LSD wrote:![]()
![]()
a zaboravili smo i onu cuvenu "Nedostatak srece" ili " protivnicka sreca"....ali dobro, to nekad zna biti i zaista tako, to jest opravdanje za poraz - ono kad ekipa nadigra protivnika, stvara šanse, pogađa stative, precke i na kraju izgubi ili ispadne.