Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doff wrote:Šta znaći ono na makedonskom da su se djevojke karale?
Pita ih ona makedonka "karate li se medjusobno"
Moro sam djecu u drugu sobu odvest
Upoznao me stari sa rodbinom u MKD, i ja i rodica se počeli dopisivati, kad ona meni "jas i moj brat mnogu se karali" :S zijanio sam se Dok nisam skontao šta znači "karati" na makedonskom...
Sent from my LT26i using Tapatalk
Last edited by Kal El on 04/02/2014 22:28, edited 1 time in total.
Upoznao me stari sa rodbinom u MKD, i ja i rodica se počeli dopisivati, kad ona meni "jas i moj brat mnogu se karali" :S zijanio sam se Dok nisam skontao šta znači "karati" na makedonskom...
mrgreen wrote:Drago mi je da imam istomisljenika. Ovaj lukijan se dere, placem od muke svaki put. NE KONTAM sta oni cuju. Nisam struĆnjak ali nije uhu ugodno.
Meni je najmrze kad se smije onako bezz veze tako mi iritantno
mrgreen wrote:Drago mi je da imam istomisljenika. Ovaj lukijan se dere, placem od muke svaki put. NE KONTAM sta oni cuju. Nisam struĆnjak ali nije uhu ugodno.
Meni je najmrze kad se smije onako bezz veze tako mi iritantno
Ili kako grli Eminu, ono kao kad se raja grli,savije se i glavu k'o nasloni na njeno rame...ili kako drži mikrofon kad priča, gangster ba
doff wrote:Ovaj Lukijan ne zna kojim dijalektom da se služi, " večeras ću pjevati pesmu.." Valjda je u fazi tranzicije pa dok se odluči...
Inače ovo večeras slabo bgm pun falševa
'oće da se dokaže da dolazi iz srpske, bre Kad sam vidio sliku i "pozdrav" : "Pozdrav iz Banja Luke, Republika Srpska "...
Sent from my LT26i using Tapatalk
'ajmo malo provjeriti prije hejta. Lukijanu ijekavica nije "maternja".
Lukijan Ivanović rođen je 12. januara 1993.godine u Užicu.
Djetinjstvo i prve muzičke korake proveo je u Požegi. Učesnik je i dobitnik brojnih nagrada na dječijim, a kasnije tinejdžerskim muzičkim festivalima širom bivše Jugoslavije.
Od 2006. godine živi u Banja Luci gdje je završio Srednju muzičku školu “Vlado Milošević“ – teoretski smjer, dok je trenutno student Akademije umjetnosti u Banja Luci.