a misevebosanska senzacija wrote:Kao što sam i pretpostavljao.
Dušebrižnike i novinare opet nabijem na kurac!
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Havatar
#1851 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
- cpu_fan
#1852 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nešto je previše glasina oko njega. Što nema glasina o Misimoviću npr.
-
smijesni_ste
#1853 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
symbolstar wrote:Ne mislim da ga iko mrzi. Ljudi su zbunjeni i hoce odgovore na neka pitanja, i to je sve. I mislim da imaju pravo na te odgovore...IcedMFEarth wrote:Ne znam kako možete mrziti čovjeka na osnovu glasina, nikad ništa konkretno nije bilo. Plus da nije bilo njega završili bi mi kvale sa -20 go razlikom.
A njemu do zajebancije i dalje....
- Janjicar
#1854 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Klosar veliki, prosjecan igrac koji ne zasluzuje da nosi kapitensku traku.
Bega preuzmi mjesto kapitena jer to fakat zasluzujes (Y)
Bega preuzmi mjesto kapitena jer to fakat zasluzujes (Y)
-
Baresi 6
#1855 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sta i ako je bila tuca? svaki tim ima svoje probleme i to se mora interno rijesit. ovi novinari a bogme i mnogi komentatori ovdje se petljaju gdje im nije mjesto i nesto bi da odlucuju izbacuju protjerivaju. imaju ljudi odgovorni za to, imaju ostali igraci nek se dogovore nisu djeca. i ne moras biti kapiten da bi bio vodja u timu.
-
nema me tamo
#1856 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovako je uvijek bilo !!!
Dok NAVIJACI pate 3 dana vec oni karaju cure sumnjivog morala i opijaju se pred nove sezone..
I TREBA DA NAM SE SMIJU!!!
E'o i ja nam se smijem

Dok NAVIJACI pate 3 dana vec oni karaju cure sumnjivog morala i opijaju se pred nove sezone..
I TREBA DA NAM SE SMIJU!!!
E'o i ja nam se smijem
- Magarece_godine
#1857 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahić nas je izlevatio samo tako. Pogledajte tekme u Zenici (čak i neke na strani). Kada vodimo, stadion skandira Dzeki ili Volim te Bosno ili Papetu ... U tom trenutku Spahić pada, pravi bolnu grimasu na licu, povrijeđen je .. Prilazi mu Karabeg, Spaha odmahuje rukom i lafo šepajući nastavlja utakmicu, a publika je u delirijumu ... To se dešavalo nekoliko puta .. Jeftino nas je kupio lik koji vedri i oblači u reprezentaciji nažalost...
Gotivim Papeta kao igrača, čovjeka ali i kao trenera, ali ako će ga zamijeniti čvrsta ruka koja će smjestiti Spahića i co. tamo gdje pripadaju podržavam smjenu Sušića!
Gotivim Papeta kao igrača, čovjeka ali i kao trenera, ali ako će ga zamijeniti čvrsta ruka koja će smjestiti Spahića i co. tamo gdje pripadaju podržavam smjenu Sušića!
-
baxul
#1858 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
boooooli njih briga
- kakotakonikako
#1859 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
IZDRZI SPAHA. 
- Logovan
#1860 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
IcedMFEarth wrote:Ne znam kako možete mrziti čovjeka na osnovu glasina, nikad ništa konkretno nije bilo. Plus da nije bilo njega završili bi mi kvale sa -20 go razlikom.
Meni je glupo pljuvati ga i psovati mu kada ni ne znam da li je sve provjereno. Evo mediji su se obrukali, napisali su da su se on i Vedo potukli a sada se vidi da nije istina.
-
FreakyStyley
#1861 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mislim da bi svi jednostavno htjeli saznat sta se desava/lo od A-Z i prije i za vrijeme svjetskog, da se rascisti to vise za sva vremena. Ne znam kako reprezentativci, savez, Pape...ne shvate koliku odgovornost imaju i sta ljudi ovdje vide u njima. Ne zelim da vjerujem da ih sve redom boli neka stvar.
S druge strane, neke stvari se znaju i neke stvari su ocigledne svakom ko hoce da ih vidi. Mada, saznace se sve kad-tad, na ovaj ili onaj nacin.
S druge strane, neke stvari se znaju i neke stvari su ocigledne svakom ko hoce da ih vidi. Mada, saznace se sve kad-tad, na ovaj ili onaj nacin.
- Šibicar
#1862 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nikad mi neće biti jasno kako neko može vjerovati da čovjek od 55 kila može maltretirati sve i svakoga,da je kreten i nasilan to se odavno zna(naravno na manje i slabije od sebe),ali da može prosipati silu svakom igraču i da svi šute k'o jadnici to ne mogu da povjerujem,da je k'o Jan Koler pa hajde,ali ovako mi je to smiješno,il' ako se to stvarno dešava onda su naši igrači najveći pićići i beskičmenjaci na dunjaluku.
- SaNsEo
#1863 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jarane potpuno se slazem sa tobom da je rijec o "normalnoj " sedmoj sili ... ali problem je sto u nas ta sedma sila nema muda nista da napise konkretno i istinito o desavanjima...s i vezi repkecrysis wrote:koja budala jbm , pa sedma sila ga moze pokopat bolje neg grobar , jadan ti ako ti se sedma sila na kosti navali.
-
sumirprimus
#1864 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
dabogda...kakotakonikako wrote:IZDRZI SPAHA.
-
nelle_tz
#1865 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Meni je jedino zao nasih ljudi koji su zrtvovali godisnji odmor,novac i otisli da gledaju umisljene zvijezde.Vidjeli ste kako Grci sinoc grizu za svoju zemlju, dresovi im znojem natopljeni, ljudi su 2-3 kg smrsali boreci se.
-
todd_smith
#1866 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zato sto Misketa novinari vole i znaju kakav jecpu_fan wrote:Nešto je previše glasina oko njega. Što nema glasina o Misimoviću npr.
-
zetareticula
#1867 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bolje da je demantovao svoj stav u utakmici i svoju igru a ne novinarske natpise koji balkanski seljo
Last edited by zetareticula on 25/06/2014 14:43, edited 1 time in total.
-
bosanska senzacija
#1868 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Evo javlja se i Iišević:
"Apsolutne su gluposti i izmišljotine glasine da se bilo ko sukobio u ekipi, ne vjerujte u te laži.
Sretno nam svima u današnjoj utakmici sa Iranom"
Pa vi opet vjerujte ovim govnima od novinara i nasjedajte tako lahko na neprovjerene informacije.
"Apsolutne su gluposti i izmišljotine glasine da se bilo ko sukobio u ekipi, ne vjerujte u te laži.
Sretno nam svima u današnjoj utakmici sa Iranom"
Pa vi opet vjerujte ovim govnima od novinara i nasjedajte tako lahko na neprovjerene informacije.
- TheWatcher
#1869 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
crysis wrote:ko kaka pičkica , cim oči otvori odma na fejs.DaysleepeR wrote:eto čime se kapiten bavi, tračevima i facebookom
garant ima i aplikaciju na mobu
Last edited by TheWatcher on 25/06/2014 14:44, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#1870 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
baxul wrote:boooooli njih briga
Hahaha..
Il' onaj Englez što je napisao na onom listu stvari koje je platio za boravak u Brazilu..
Šta je to njima?
Pojedincima kod nas 5 hiljada je 10tak kermi...
JOŠ NAM SE SMIJU U FACE..
GLEDAJ IRANU IGRACA I JOŠ IMAJU ŠANSE ZA PROLAZ !!!
KAO ŠTO MI DRUG RECE NA POLUVREMENU..
NA KRAJU KAD ISPADNEMO BICE SUDIJE NAM KRIVE PONIŠTILI NAM GOL, A BILO JOŠ 45 MIN DO KRAJA..
- cpu_fan
-
Baresi 6
#1872 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ko nake tetke se ponasate vama je vazno ko je s kim jaran, jel neko nekog prijeko pogledao, ko s kim pije kafu, ko ima koju curu. ne smiju se ljudi ni posvadjat sto je sasvim normalno, odmah se od toga prave afere. a neki samo cekaju tako nesto. spaha grijesio odigrao lose. jest zato sto je prosjecan igrac a ne bekenbauer ko sto neki ocekuju da bude pa se onda cude gledaj ga kako je los. i ja sam mu jebo mater zbog onih greski. ali jebe mi se ako se on poslije toga pobio s nekim, nisu djeca, nije valjda da nemaju muda da se brane ako ih jedan spaha napadne pa im treba moralna podrska novinara i navijaca
- mO k3
#1873 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Uhvatio sam se za glavu kada sam vidio dotičnog ..... Znaci čita seDaysleepeR wrote:eto čime se kapiten bavi, tračevima i facebookom
Umjesto da dadnu izjavu , oni ovako pa ko je mahalas??
Zamislite lahma ili messija ???
- sinuhe
#1874 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I sad kao on cist samo zato sto neki novinar ili cak ni to izmislja vijesti.
-
bosanska senzacija
#1875 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Neko je već dobro zaključio da ljudi ne razmišljaju racionalno i svojom glavom.Šibicar wrote:Nikad mi neće biti jasno kako neko može vjerovati da čovjek od 55 kila može maltretirati sve i svakoga,da je kreten i nasilan to se odavno zna(naravno na manje i slabije od sebe),ali da može prosipati silu svakom igraču i da svi šute k'o jadnici to ne mogu da povjerujem,da je k'o Jan Koler pa hajde,ali ovako mi je to smiješno,il' ako se to stvarno dešava onda su naši igrači najveći pićići i beskičmenjaci na dunjaluku.