Samo jos da vidim kakav je ovaj sto sudi BiH-Grcka,da li je lak na zutima,pa da vezem te dvije utakmice,i eto besplatnog ljetovanja
Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- CSKA
#1851 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma zezajte se vi,ali ja naredni petak mjesecnu platu na vise zutih 
Samo jos da vidim kakav je ovaj sto sudi BiH-Grcka,da li je lak na zutima,pa da vezem te dvije utakmice,i eto besplatnog ljetovanja
- Meho Kodro
#1852 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Po igracima Hrvatska je u prednosti, a po selektorima su tu negdje Sinisa i Igor, Stimac "Car Facebooka" je i veci demagog, prodavac magle, populista...

- Infaze Studio
#1853 Re: Kvalifikacije za SP 2014
BAs procitah ovo skoro...Meho Kodro wrote:Po igracima Hrvatska je u prednosti, a po selektorima su tu negdje Sinisa i Igor, Stimac "Car Facebooka" je i veci demagog, prodavac magle, populista...
Ali jucer sam gledao klip sa onog otvorenog treninga i bio sam im zavidan na organizaciji, ponasanju ljudi koji su dosli, opremi, terenu nakojem su trenirali...Sve je izgledalo "svjetski".
Ali preCerali su ga sa "puhanjem atmosfere"...Novinari isto jako provokativni prema gostima.
Uglavnom, ne navijam ni za jedne..Pogledat cu vjerovatno malo tekmu prije nas da se malo smirim.
- Korisnicko ime
#1854 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Stimac i Mihajlovic su eklatantni pimjeri kako dva uhljupa mogu postati popularni i bogati samo zahvaljujuci tome sto im je Bog dao talenat za nogomet...obojica su ljudske nule (u slucaju Mihajlovica) ili nistice (u slucaju Stimca)...
-
gost iz ZG
#1855 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Štimac, Mihajlović, ko je veća budala ... bla bla bla
noćas, prije Vaše tekme sve ćemo vidjeti
... a CR7 nosi Modrićevu kapu.

noćas, prije Vaše tekme sve ćemo vidjeti
... a CR7 nosi Modrićevu kapu.

- bachje
#1856 Re: Kvalifikacije za SP 2014
koga briga sta taj peder misli ili nosi 
- Bosanski_kralj
#1857 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
Uglavnom navijam rezultat koji će obe reprezentacije što više udaljiti od plasmana na SP.
Uglavnom navijam rezultat koji će obe reprezentacije što više udaljiti od plasmana na SP.
-
insomnia99
#1858 Re: Kvalifikacije za SP 2014
nemoj tako....Srbija sigurno neće na SP,ali ako se Hrvatska plasira,bar ćeš imat za koga navijat...ili protiv nekog....Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
kao i uvijek
- area51
#1859 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Zato što je njima ova utakmica (takmičarski) bitnija,zbog trke sa belgijancima za prvo mjesto u grupi,da bi se izbjegao baraž.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
Srbi su odavno izgubili sve šanse,realno
- Infaze Studio
#1860 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma plasirace se Bosna i ako se Hrvatska i ne plasira, ne briniinsomnia99 wrote:nemoj tako....Srbija sigurno neće na SP,ali ako se Hrvatska plasira,bar ćeš imat za koga navijat...ili protiv nekog....
kao i uvijek
- aveos
#1861 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sa balkana ide BiH i Hrvatska a ovo ostalo sve KAUČ
- bachje
#1862 Re: Kvalifikacije za SP 2014
imace komsije za koga da navijajuInfaze Studio wrote:Ma plasirace se Bosna i ako se Hrvatska i ne plasira, ne briniinsomnia99 wrote:nemoj tako....Srbija sigurno neće na SP,ali ako se Hrvatska plasira,bar ćeš imat za koga navijat...ili protiv nekog....
kao i uvijek
- Erzsebet
#1863 Re: Kvalifikacije za SP 2014
A ja navijam za rezultat s kojim će obje ekipe proći, a Belgija ispasti, a to je u ovom slučaju pobjeda Srbije, uz poraz Belgije u Skopju.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
- area51
#1864 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Zlatni kaučaveos wrote:Sa balkana ide BiH i Hrvatska a ovo ostalo sve KAUČ
-
insomnia99
#1865 Re: Kvalifikacije za SP 2014
teško....jako teškoInfaze Studio wrote:Ma plasirace se Bosna i ako se Hrvatska i ne plasira, ne briniinsomnia99 wrote:nemoj tako....Srbija sigurno neće na SP,ali ako se Hrvatska plasira,bar ćeš imat za koga navijat...ili protiv nekog....
kao i uvijek
želje su jedno,ali realnost....
ma zahebavam se....sjećam se još sa prošlog EP da ovaj "bosanski kralj" ima mali kompleks jer godinama gleda susjedne reprezentacije na velikim takmičenjima.....ali neka
neka prođe bih(i hrvatska naravno)....jedan od razloga je i to što stvarno ne podnosim grke....ne samo njihov nogomet,nego i njihov mentalitet......morate ih natamburat iako ih je prilično teško probit....ne dao bog da vam uvale nekakav krumir kako samo oni to znaju.....
Last edited by insomnia99 on 22/03/2013 14:18, edited 2 times in total.
- area51
#1866 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Jesi li ti vidio sastav Belgije ?Erzsebet wrote:A ja navijam za rezultat s kojim će obje ekipe proći, a Belgija ispasti, a to je u ovom slučaju pobjeda Srbije, uz poraz Belgije u Skopju.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
Pa Belgija je bez većih problema dobila Srbiju u Bg 3:0,igrali su sa Hrvatima neriješeno kući i tu su kiksnuli.Imam osjećaj da kada se bude odlučivalo o prvom mjestu u grupi da će dobiti Hrvatsku u ZG.
Srbija je trenutno prosječna reprenzetacija,odbrana nije loša ali je zato srednji red i napad blagi očaj.
-
insomnia99
#1867 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ja sam vidio i nisam previše impresioniran...mnogi igrači su ili precjenjeni ili još premladi....area51 wrote:Jesi li ti vidio sastav Belgije ?Erzsebet wrote:A ja navijam za rezultat s kojim će obje ekipe proći, a Belgija ispasti, a to je u ovom slučaju pobjeda Srbije, uz poraz Belgije u Skopju.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
Uglavnom navijam rezultat koji će obe reprezentacije što više udaljiti od plasmana na SP.![]()
Pa belgija je bez većih problema dobila Srbiju u Bg 3:0,igrali su sa Hrvatima neriješeno kući i tu su kiksnuli.Imam osjećaj da kada se bude odlučivalo o prvom mjestu u grupi da će dobiti Hrvatsku u ZG.
Srbija je trenutno prosječna reprenzetacija,odbrana nije loša ali je zato srednji red i napad blagi očaj.
samo u obrani su po imenima jači od hrvatske(a tko nije)
jaka repka, ali ne baš tako jaka....bar trenutno
- Baltazar_khan
#1868 Re: Kvalifikacije za SP 2014
al gledaj portugala. gube od izraela 2-1 hastra me svakog njihovog poraza 
- area51
#1869 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Baltazar_khan wrote:al gledaj portugala. gube od izraela 2-1 hastra me svakog njihovog poraza
- ultima_palabra
#1870 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma mi ako budemo drugi, ja smatram da smo već ispali...Baltazar_khan wrote:al gledaj portugala. gube od izraela 2-1 hastra me svakog njihovog poraza
-
kuda dalje?
#1871 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Erzsebet wrote:A ja navijam za rezultat s kojim će obje ekipe proći, a Belgija ispasti, a to je u ovom slučaju pobjeda Srbije, uz poraz Belgije u Skopju.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno.
isto tako! volio bi da i Hrvatska i Srbija prodju dalje... naravno uz nasu BiH, koja jedina nije upitna u Brazilu
- CSKA
#1872 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Neka pobijedi losija ekipa

- area51
#1873 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Jesi li ti vidio sastav Belgije ?
Pa belgija je bez većih problema dobila Srbiju u Bg 3:0,igrali su sa Hrvatima neriješeno kući i tu su kiksnuli.Imam osjećaj da kada se bude odlučivalo o prvom mjestu u grupi da će dobiti Hrvatsku u ZG.
Srbija je trenutno prosječna reprenzetacija,odbrana nije loša ali je zato srednji red i napad blagi očaj.[/quote]
ja sam vidio i nisam previše impresioniran...mnogi igrači su ili precjenjeni ili još premladi....
jaka repka, ali ne baš tako jaka....bar trenutno[/quote]
Benteke Hazard i Lukaku su (po meni) bolji od Modrića Mandžukića i Olića.O odbrani je suvišno i raspravljati.Prednost Hrvatske je u uigranosti ekipe
Srbija je trenutno prosječna reprenzetacija,odbrana nije loša ali je zato srednji red i napad blagi očaj.[/quote]
ja sam vidio i nisam previše impresioniran...mnogi igrači su ili precjenjeni ili još premladi....
jaka repka, ali ne baš tako jaka....bar trenutno[/quote]
Benteke Hazard i Lukaku su (po meni) bolji od Modrića Mandžukića i Olića.O odbrani je suvišno i raspravljati.Prednost Hrvatske je u uigranosti ekipe
- slucajni prolaznik
#1874 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Bio bi to do sad nevidjeni spektakl u Brazilu - nogometasi BiH, Hrvatske i Srbije na svjetskom prvenstvu. Da li je moguce?kuda dalje? wrote:Erzsebet wrote:A ja navijam za rezultat s kojim će obje ekipe proći, a Belgija ispasti, a to je u ovom slučaju pobjeda Srbije, uz poraz Belgije u Skopju.Bosanski_kralj wrote:Nekako mi se čini da su Hrvati više opterećeni Srbima nego što je to obratno. Uglavnom navijam rezultat koji će obe reprezentacije što više udaljiti od plasmana na SP.![]()
![]()
isto tako! volio bi da i Hrvatska i Srbija prodju dalje... naravno uz nasu BiH, koja jedina nije upitna u Brazilu
Inace, nedavno je Sport.ba pisao o trenutnom "Ex-Yu dream team", koji bi imao sastav:
Samir Handanović (Slovenija/Inter), Darijo Srna (Hrvatska/Šahtar), Neven Subotić (Srbija/Borussia Dortmund), Nemanja Vidić (Srbija/Manchester United), Matija Nastasić (Srbija/Manchester City), Aleksandar Ignjovski (Srbija/Werder), Luka Modrić (Hrvatska/Real Madrid), Granit Xhaka (Švicarska/Borussia M'Gladbach), Xhedran Shaqiri (Švicarska/Bayern Munchen), Edin Džeko (BiH/Manchester City), Stevan Jovetić (Crna Gora/Fiorentina),
i rezervne igrace:
Asmir Begović (BiH/Stoke City), Branislav Ivanović (Srbija/Chelsea), Stefan Savić (Crna Gora/Fiorentina), Aleksandar Kolarov (Srbija/Manchester City), Kikolce Noveski (Makedonija/Mainz), Filip Đuričić (Srbija/Heerenveen), Josip Radošević (Hrvatska/Napoli), Adem Ljajić (Srbija/Fiorentina), Mario Mandžukić (Hrvatska/Bayern Munchen), Andrija Delibašić (Crna Gora/Rayo Vallecano).
Meni se cini da je Begovic za klasu bolji od Handanovica, a da Pjanic obavezno mora biti dio prve ekipe.
- House
#1875 Re: Kvalifikacije za SP 2014
A jest smijesan ovaj Portugal braco mila 
3-1
3-1
Last edited by House on 22/03/2013 15:12, edited 1 time in total.