Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
four
#1851 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zna li neko kako doci do ulaznica za utakmicu u Lihtenstajnu??
- alphonse kauders
#1852 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nadam se da je ovo samo špekulacija, inače fakat bi bilo neozbiljno:
Izvor: scsport.baSušićev novi Zmaj je Avdija Vršajević!?
Avdija Vršajević, bivši stanovnik Bilinog polja, i najbolji igrač čelika u prošloj sezoni, a koji trenutno nastupa za Hajduk iz Splita, najvjerotvanije će u prijateljskom meču, kojeg naša selekcija igra protvi Velsa, obući dres fudbalskog A tima BiH.
Dvadesetšestogodišnji bočni igrač, koji plijeni pažnju brzinom, igrao je sasvim dobro u Hajdukovim evropskoim utakmicama, u kojima su dvomeču izbacili Skonto iz Rige, te ih u četvrtak očekuje superduel sa Interom iz Milana, u trećem pretkolu.
Kako je za naš portal otkrio menadžer ovog igrača, Nihad Perčo, selektor Sušić je obavio razgovor sa Vršajevićem, te bio je oduševljen njegovom igrom.
Postoji mogućnost da selektor našeg najboljeg tima pristutvuje utakmici u četvrtak, između Hajduka i Intera, kako bi se još jednom uvjerio u kvalitetu kojeg posjeduje ova bivša uzdanica Čelika.
Navodno su Sušiću potrebni brzi bočni igrači, te u Vršajeviću trenutno vidi najbolje rješenje.
-
missko
#1853 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zna li iko imal gdje kupiti karata za tekmu u Lihtenstajnu ?
-
missko
#1854 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Niko nista za karte ne zna?????
- Tvrtko II Kotromanić
#1855 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://sportsport.ba/bh_fudbal/violeta- ... jeva/85670
od sada nasi mogu bez straha od nestanka toalet papira ici u wc
- alphonse kauders
#1856 Vels - BiH, 15.08.2012.
Dakle, prekosutra nova prijateljska protiv Wales-a, kakve su nam šanse protiv Ramsey-a, Bale-a, Bellamy-a & Co? Prva utakmica koju smo igrali s njima završena je, čini mi se 2-2 i zapamćena je po sljedećem:
Lično bih bio zadovoljan kada bi novajlije dobile dovoljno prilike, kada bi igrali hrabro i otvoreno, ali mislim da će Pape ići na neku siguricu, jer bi sa novim porazom na sebe navukao gomilu kritika, a onda bi sa grčem ušli u kvalifikacije, iako se prve dvije utakmice čine kao naručene za samopouzdanje.
Nekako se nadam da će neko od novih/mlađih bljesnuti, te da dokažemo da ima igre i bez Rahimića i Medunjanina.
Lično bih bio zadovoljan kada bi novajlije dobile dovoljno prilike, kada bi igrali hrabro i otvoreno, ali mislim da će Pape ići na neku siguricu, jer bi sa novim porazom na sebe navukao gomilu kritika, a onda bi sa grčem ušli u kvalifikacije, iako se prve dvije utakmice čine kao naručene za samopouzdanje.
Nekako se nadam da će neko od novih/mlađih bljesnuti, te da dokažemo da ima igre i bez Rahimića i Medunjanina.
- Koshpa
#1857 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo je protiv Danske na Parkenu

- tf2_spy
#1858 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
inače, u ovoj tekmi smo razgulili dansku, po meni, najbolja partija koju je reprezentacija ikad odigrala..
- alphonse kauders
#1859 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koshpa wrote:Ovo je protiv Danske na Parkenu![]()
Ma video je podijeljen (vjerovatno radi fola da ispadne kakva je reakcija Baljica na Sliskoviceve rijeci) na dvije utakmice - ono "Bola, Bola, reci Balji..." je protiv Velsa, a gol koji daje Baljic je protiv Danske u Kopenhagen.
Bolic uopste nije igrao na Parkenu, vec je jedini napadač bio Barbarez
- fosil
#1860 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A je li papir za meke ili tvrde stolice?Tvrtko II Kotromanić wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/violeta- ... jeva/85670
- It_is_a_Leclerc
#1861 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Miske ne igra, a upitan je i Džeko...

- swatchIRONY
#1862 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Danas je stanje puno bolje nego juče ali ćemo poslije treninga imati jasniju sliku i procjenu- rekao je doktor Reuf Karabeg
Nadam se da ce Džeko smoći snage i istrčati na teren
P.S
Miske drži se
- alphonse kauders
#1863 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eto super, ako ne bude mogao igrati Džeko taman se Pape nakon 3 godine riješio dilema može li i ne može naša reprezentacija igrati sa dva napadača
Još da kojim slučajem Vedo fasuje neku bezazlenu stomačnu gripu (naravno, ne bi mi bilo drago), bilo bi dobro vidjeti koga Pape zamišlja kao treću alternativu u napadu (mada lično mislim da on uopšte nema taj plan
)
Još da kojim slučajem Vedo fasuje neku bezazlenu stomačnu gripu (naravno, ne bi mi bilo drago), bilo bi dobro vidjeti koga Pape zamišlja kao treću alternativu u napadu (mada lično mislim da on uopšte nema taj plan
-
ja71
#1864 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zna li ko hoce li na satelitu biti slobodnog prenosa Wales - BiH ?
http://liveonsat.com/lvs__footy_f-r-i-e ... -t-l__.php
kaze da nema.
Gdje bi se na internetu moglo pratiti ?
http://liveonsat.com/lvs__footy_f-r-i-e ... -t-l__.php
kaze da nema.
Gdje bi se na internetu moglo pratiti ?
- dinty2
#1865 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
------------------------------------------------------------begović--------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------- mujdža pandža spaha salihović ------------------------------------------------
-------------------------------------------------------bešić zahirović--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------- stevanović pjanić lulić-------------------------------------
--------------------------------------------------------------- dzeko -------------------------------------------------------------------
ovo je sastav koji bi ja i u budućnosti forsirao...s tim što na poziciju lijevog beka ,,treba staviti subašića
miske i pjana se mjenjaju...lula i salihovic.....dzeko i ibišević
---------------------------------------------- mujdža pandža spaha salihović ------------------------------------------------
-------------------------------------------------------bešić zahirović--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------- stevanović pjanić lulić-------------------------------------
--------------------------------------------------------------- dzeko -------------------------------------------------------------------
ovo je sastav koji bi ja i u budućnosti forsirao...s tim što na poziciju lijevog beka ,,treba staviti subašića
miske i pjana se mjenjaju...lula i salihovic.....dzeko i ibišević
- p206
#1866 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovo pozivanje 18-19 igrača da niko ne bude na tribinama će nam se obiti od glavu jednom, pa će nas neko mlatniti sa 3-0 ko Rumunija... u ljudskoj je psihi da se ne trudiš i opustiš kad znaš da nemaš neku konkurenciju
i druga stvar, što u slučaju ne dao Bog povrede jednog od 2 napadača, mi nemamo zamjenu, možda bi on i pozvao nekog ali taj nebi dovoljno poznavao ekipu
i druga stvar, što u slučaju ne dao Bog povrede jednog od 2 napadača, mi nemamo zamjenu, možda bi on i pozvao nekog ali taj nebi dovoljno poznavao ekipu
-
dino1978
- phillie
#1868 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jbg, igrace kao del Bosque na EP, bez napadacaalphonse kauders wrote:Eto super, ako ne bude mogao igrati Džeko taman se Pape nakon 3 godine riješio dilema može li i ne može naša reprezentacija igrati sa dva napadača![]()
Još da kojim slučajem Vedo fasuje neku bezazlenu stomačnu gripu (naravno, ne bi mi bilo drago), bilo bi dobro vidjeti koga Pape zamišlja kao treću alternativu u napadu (mada lično mislim da on uopšte nema taj plan)
Nemoj ti Pape Mahmutovica i Muslimovica zvati, nemoj, uzdaj se ti u dvojicu napadaca.
-
missko
#1869 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Realno mi bez Misketa ne licimo na ozbiljnu reprezentaciju. Ne vjerujem da bez njega mozemo pobjediti a i ako pobjedimo ne mislim da cemo igrati dobro. Kad ce vise ovaj Pjana sazrit i ojacat, cekamo ga 3 godine vec
-
ja71
#1870 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zasto se ovdje ne moze imati sijeli ekran u pendzeru.dino1978 wrote:BIH-VELS UŽIVO http://--- NO LINKS ---/sport/14380-vels-bih-uivo.html
uvijek mi odsijece dio ekrana ???
- Digla_da_kreci
#1871 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Isprobaj ovo u cosku i nastimaj kako ti odgovara ili klikni dva puta na onaj gore u cosku tv i dobices preko cijelog ekrana
edit: Ibisevic!

edit: Ibisevic!

-
ja71
#1872 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
fala, ni to nije pomoglo.Digla_da_kreci wrote:Isprobaj ovo u cosku i nastimaj kako ti odgovara ili klikni dva puta na onaj gore u cosku tv i dobices preko cijelog ekrana![]()
nedostajao mi je sinoc Papac.
puno lopti je proslo kroz nasu odbranu.
sreca pa je njihov napad jos vise supalj nego nasa odbrana
- PapeSusic
#1873 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Stvarno bi bilo cudno da Stevanovic ostane u Vojvodini. Kad su Srbijanci mogli prodati Savica Citiju, Ljaljica i Tosica Unitedu itd mogo bi i Stevan u ligu petice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1874 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Malo je neozbiljno da se reprezentacija okuplja ko da je u pitanju kakav seoski turnir, ono, igramo sa Velsom, dodjite tu i tu. Ko doso - dobro doso
Mora biti nekog reda, a ne ovako.
- Arteta
#1875 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Susic je zaveo reda za razliku od prethodnih selektora.Tomahawk11 wrote:Malo je neozbiljno da se reprezentacija okuplja ko da je u pitanju kakav seoski turnir, ono, igramo sa Velsom, dodjite tu i tu. Ko doso - dobro doso![]()
Otjerao je Ibricica,Zeca i jos neke igrace koji ne igraju nikako u svojim klubovima i jos neke koji su otisli za aprama da upropaste karijeru.