Pa onda ti reci u kom dijelu gradasmoki_choko wrote:pogresnu si osobu citirao, kod mene se rafalaloEdin H. wrote: Ma nek' roka na sve strane
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1851 Re: Edin Džeko...
- smoki_choko
#1852 Re: Edin Džeko...
šta ce balo, kad ga ne zna zabiti zna se zajebavati sa majstorom dijamantom. moze samo nauciti nesto novojust principe wrote:aj ovo tek sad vidi, a budale![]()
![]()
joj Balotelija
![]()
-
vernes81
#1853 Re: Edin Džeko...
Dugo vec citam ovaj forum ali sam cekao ovaj momenat da se reg. jbt. fakat moras nesto napisati kad srce naraste mi ko Tepsija
-
T4h
#1854 Re: Edin Džeko...
smoki_choko wrote:nek im je svima zacepio gubicu i portalima i novinarima i hejterima. jebo im dzeko majku svima. kad treba srati i prosipati govna sto nije dao gol, sto je propao transfer. kad treba sastavljati liste tu se leti, svi su tu i prvi su. e evo vam ga, naaaaaaaa. jedite ta sva govna sto ste se na kenjali za ovo vrijeme dok ga nije zabio.
-
north
#1855 Re: Edin Džeko...
Ono što me je pravo iznenadilo što naša raja, barem čini mi se većina, poznata po onoj "kad ti ide svi izdrkavaju na tebe, kad ne ide onda udri drvlje i kamenje i hebi sve po spisku" nije prestala vjerovati u našeg dijamanta....
Činjenica je da čovjek jednostavno nije imao lopti, promašaj bi se mogao zvati da lik ima svaku tekmu po dvije-tri šanse i fula, ko što ih ima hejbet po evropi, on jednostavno nema prave lopte od onih beskičmenjaka Silve i Teveza....
Bez obzira na sve, valjalo bi kad bi na kraju sezone promijenio sredinu...
Činjenica je da čovjek jednostavno nije imao lopti, promašaj bi se mogao zvati da lik ima svaku tekmu po dvije-tri šanse i fula, ko što ih ima hejbet po evropi, on jednostavno nema prave lopte od onih beskičmenjaka Silve i Teveza....
Bez obzira na sve, valjalo bi kad bi na kraju sezone promijenio sredinu...
- smoki_choko
#1856 Re: Edin Džeko...
kuca do dzekinog BABAEdin H. wrote:Pa onda ti reci u kom dijelu gradasmoki_choko wrote:pogresnu si osobu citirao, kod mene se rafalaloEdin H. wrote: Ma nek' roka na sve strane
izaso babo sa kalasom da proslavi sinovo gubljenje nevinosti, ljubi ga majka i babao
- insomnia78
#1857 Re: Edin Džeko...
Svaka mu cast i drago mi je pravo al' da ne pretjerujemo pa nije dao gol za pobjedu u finalu lige prvaka cccTvrtko II Kotromanić wrote:pade forum blue moon, svi vjerovatno pozurili da pojedu govno nakon 2 mjeseca blacenja naseg dijamanta
- Edin H.
#1858 Re: Edin Džeko...
Kaze trener Blackburna da je bio offside, zeznut za sudiju, ali offside.
Takodje bio je penal koji je napravio Kompany.
Takodje bio je penal koji je napravio Kompany.
- jeza u ledja
#1859 Re: Edin Džeko...
Dobro pitanje.splend wrote:sad konkretno pitanje???
od kada je dzeko stigao, jel ijedan igrac dao vise golova od njega u sitiju, ako ne racunamo penale??
fakat me zanima![]()
inace, gol rutinski, mancini konacno pogodio sa izmjenom
Dzeko je stigao pred utakmicu sa Wolverhamptonom. Od tada pa do danas ovo su strijelci Citija u svim takmicenjima:
Tevez 6(+3 iz penala)
Yaya Toure 5
Dzeko 5
Vieira 4
Silva 4
Kolarov 3
Balotelli 2
Richards 2
Kolo Toure 1
Johnson 1
Milner 1
S tim, sto se nakon Wolvesa igrala utakmica sa Leicesterom u kojoj Dzeko jos nije imao pravo nastupa, a u njoj je City dao 4 gola, i to Tevez, Viera, Milner i Kolarov.
Tako ispade da ako ne racunamo penale da su Tevez, Yaya i Dzeko najbolji strijelci Citija od kad je Dzeko dosao i da su svi dali po 5 golova.
- Edin H.
#1860 Re: Edin Džeko...
smoki_choko wrote:kuca do dzekinog BABAEdin H. wrote:Pa onda ti reci u kom dijelu gradasmoki_choko wrote:pogresnu si osobu citirao, kod mene se rafalalo![]()
izaso babo sa kalasom da proslavi sinovo gubljenje nevinosti, ljubi ga majka i babao
A znam gdje je.
- Obuca9
#1861 Re: Edin Džeko...
E ovo je ono što sam ja pitao nekidan, otkad je Džeko došao onaj kloc Balo je dao duplo manje golova od njega, ali ipak ima prednost u odnosu na Džeku.
- atko
#1862 Re: Edin Džeko...
zalosno da ni ova lopta nije isla na dzeku ... al sreca prati dijamante
- splend
#1863 Re: Edin Džeko...
hocel' ko meni odgovoriti na pitanje, svi samo nogu podmecu
jel' iko dao vise golova od februara na ovamo u sitiju od dzeke, ako ne racunamo penale?
jel' iko dao vise golova od februara na ovamo u sitiju od dzeke, ako ne racunamo penale?
-
vernes81
#1864 Re: Edin Džeko...
Sad ce Sheik da mu kupi kola bolja od Baloteilijevih 
- Creasy
#1865 Re: Edin Džeko...
Edin Dzeko could hardly have picked a better night to bury his Premier League hoodoo with the long-awaited goal at Ewood Park that strengthened City's Champions League claims.
The former Wolfsburg striker's struggle finally ended after nine barren matches with the winner that gives Roberto Mancini's fourth-placed team a four-point cushion over rivals Tottenham.
No wonder Mancini and his right-hand man Brian Kidd, a former Blackburn manager, hugged in a jig of celebration on the touchline when Dzeko struck three minutes after stepping off the bench.
The Bosnian's former Bundesliga boss Steve McClaren, who has loyally championed his cause through his goal drought, was also there to see Dzeko break his League duck following just four cup goals.
Dzeko was coolness personified when David Silva's drive was cleared in his direction, taking one touch before steering the ball between keeper and near post to send the travelling army wild.
etc..
The former Wolfsburg striker's struggle finally ended after nine barren matches with the winner that gives Roberto Mancini's fourth-placed team a four-point cushion over rivals Tottenham.
No wonder Mancini and his right-hand man Brian Kidd, a former Blackburn manager, hugged in a jig of celebration on the touchline when Dzeko struck three minutes after stepping off the bench.
The Bosnian's former Bundesliga boss Steve McClaren, who has loyally championed his cause through his goal drought, was also there to see Dzeko break his League duck following just four cup goals.
Dzeko was coolness personified when David Silva's drive was cleared in his direction, taking one touch before steering the ball between keeper and near post to send the travelling army wild.
etc..
-
vernes81
#1866 Re: Edin Džeko...
Ima li ko link za taj intervju poslije utakmice?
- Zmijuga loma
#1867 Re: Edin Džeko...
Kako je hladnokrvan bio i u folu "šta'e majku vam" od samog ulaska u igru.

- Obuca9
#1868 Re: Edin Džeko...
Eto ti odgovora par postova iznad, jadan ne biosplend wrote:hocel' ko meni odgovoriti na pitanje, svi samo nogu podmecu![]()
- vee-jay
#1869 Re: Edin Džeko...
evo ga, kada se covjek najmanje nada
sad samo mirne glave dalje
sad samo mirne glave dalje
- Don Zivconi
#1870 Re: Edin Džeko...
Jest ga hladnokrvno zatresao baš 
- jeza u ledja
#1871 Re: Edin Džeko...
Ja bih ti odgovorio al namjerno sad necu!splend wrote:hocel' ko meni odgovoriti na pitanje, svi samo nogu podmecu![]()
- smoki_choko
#1872 Re: Edin Džeko...
atko wrote:![]()
![]()
zalosno da ni ova lopta nije isla na dzeku ... al sreca prati dijamante
-
mikelandjelo
#1873 Re: Edin Džeko...
dzeko je novi solskjaer 
- Creasy
#1874 Re: Edin Džeko...
Edin Dzeko 7.5
Replaced Johnson in the 71st minute and repaid his manager's decision when he scored four minutes later. He pounced on a loose ball after a Silva shot was deflected to him and he fired it past Robinson from 10 yards.
Samo za sta li je Baloteli dobio 7.0
Replaced Johnson in the 71st minute and repaid his manager's decision when he scored four minutes later. He pounced on a loose ball after a Silva shot was deflected to him and he fired it past Robinson from 10 yards.
Samo za sta li je Baloteli dobio 7.0
- splend
#1875 Re: Edin Džeko...
hz__semir wrote:Eto ti odgovora par postova iznad, jadan ne biosplend wrote:hocel' ko meni odgovoriti na pitanje, svi samo nogu podmecu![]()
@jeza u ledja, hvala
a vi i dalje nastavite da lupate kako se nije snasao u sitiju. pa u ovom klubu, da dva mesija odjednom igraju, nebi se snasli