Meni je prekrasan Primošten, odlične plaže, ima ih mnogo i baš me se dojmio.
Pogledajte video, riječi su suvišne:
Moderator: anex

Vitezanin wrote:21.3. idem u Berlin. Kupio sam povratnu avionsku kartu iz Tuzle 'ladno za 67 maraka.![]()
![]()
![]()
Imam pitanje za Tuzlake i ove okolo: pošto hoću da na transport do aerodroma potrošim minimalno (u skladu s politikom Wizzaira) zanima me autobusna linija (gradski prijevoz) za koju sam čuo, a navodno staje negdje 300 metara od aerodroma. Ima linija iz Tuzle i Živinica, ali nikako da dođem do pravih informacija i do reda vožnje.
Migu ja platiti taksi, ali neću.
Eto, ako neko zna za ovu misterioznu liniju bio bih zahvalan na informacijama.
Super, hvala, ovo ću istražiti.cassius wrote:Vitezanin wrote:21.3. idem u Berlin. Kupio sam povratnu avionsku kartu iz Tuzle 'ladno za 67 maraka.![]()
![]()
![]()
Imam pitanje za Tuzlake i ove okolo: pošto hoću da na transport do aerodroma potrošim minimalno (u skladu s politikom Wizzaira) zanima me autobusna linija (gradski prijevoz) za koju sam čuo, a navodno staje negdje 300 metara od aerodroma. Ima linija iz Tuzle i Živinica, ali nikako da dođem do pravih informacija i do reda vožnje.
Migu ja platiti taksi, ali neću.
Eto, ako neko zna za ovu misterioznu liniju bio bih zahvalan na informacijama.
Linija 11 , po mojim informacijama bi te odvukla do dubrava, vjerovatno i prolazi kraj skretanja za aerodrom koji je u dubravama![]()
Ako ne, onda neki od zivinickih autobus prevoznika sigurno ide do Aerodroma.
http://gipstk.com/wp-content/uploads/20 ... 1.2017.pdf
?? gdje je ovoGandalfSivi wrote:
Zima je precijenjena
Puerto RicomO k3 wrote:?? gdje je ovoGandalfSivi wrote:
Zima je precijenjena

Connaisseur Karlin wrote:ex-liberal,najveci problem na plazama Kariba su valovi, ne mozes normalno zaplivatiisti problem je i sa vecinom plaza u US
![]()
Barbados me podsjeca na Virgin Islands
emmir1 wrote:Da li je neko išao autom do Barcelone sa porodicom.
Djeca 6 i 8 godina.
Kontam spavanje Slovenija, Italija i Francuska.
Ima li ko kakav savjet ili prijedlog?
Obilazak usput.
ma samo kazem, sve plaze kariba su takve, imas more,a ne mozes u njemu posteno ni zaplivatiexliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:ex-liberal,najveci problem na plazama Kariba su valovi, ne mozes normalno zaplivatiisti problem je i sa vecinom plaza u US
![]()
Ovdje na zapadnoj obali je more bilo ko ulje...zadnja slika je plaza gdje sam isao ronit, imaju 3 potopljena broda.....ispred hotela na prvoj slici su bili valovi ali ne toliko da nemozes da udjes ni da plivas, sa druge strane koja se nevidi mirno
Istocna I sjeverna obala su samo za gledat I surfat...tu ako zaplivas pitanje je dali ces se vratit
Kolika je dubina?exliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:ex-liberal,najveci problem na plazama Kariba su valovi, ne mozes normalno zaplivatiisti problem je i sa vecinom plaza u US
![]()
Ovdje na zapadnoj obali je more bilo ko ulje...zadnja slika je plaza gdje sam isao ronit, imaju 3 potopljena broda.....ispred hotela na prvoj slici su bili valovi ali ne toliko da nemozes da udjes ni da plivas, sa druge strane koja se nevidi mirno
Istocna I sjeverna obala su samo za gledat I surfat...tu ako zaplivas pitanje je dali ces se vratit
Ima ih vise, meni omiljeni dio je oko Donaukanala, 9. , 2. , 20. Bezirk. Vidi na guglu slike "Donaukanal Wien".Trebam te wrote:Interesuje me u Becu koji dio grada je najbolji za zivjeti?
Cijene kuca ako neko zna molim?
Ovdje gdje su brodovi...nekih 15-20 metara, tesko je skontat, kabina od jednog broad je bila jedno 5-10 metara od povrsine...znam da sam zaronio da napravim neke slike I da je bilo dublje nego sto mi se cinilo...petunija wrote:Kolika je dubina?exliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:ex-liberal,najveci problem na plazama Kariba su valovi, ne mozes normalno zaplivatiisti problem je i sa vecinom plaza u US
![]()