Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
dezurni_ucenik

#1851 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

Ahaha skutorcica sto se prokurcili a samo ih 15% :lol:. Ono bi da nesto odlucuje u ovoj drzavi :lol:
Last edited by dezurni_ucenik on 22/10/2016 12:58, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#1852 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:
TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
Ne bi tu trebalo biti nekih većih vjerskih razmirica - sunit ovako, sunit onako. Ići će to lahko k'o niz ulicu.
A isplati se, vidi li one silne makete.
Tako je 'Afise moj lijepi, pravo govoriš, nema razloga za sukob među braćom. A možeš misliti koliko će Arapa moći tu da se useli kada je onolika mapa. :mrgreen:
TutankamonS

#1853 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Drvosječo dakle želiš biti rob Arapima i znaš li koliko ekstremnu verziju Islama oni nose?

Speca frende ti uvik možeš kod nas :D
Speca je naš čovik, kad stvorimo Herceg Bosnu on će bit glavni u Bosni tamo u obračunu sa Drvosječom i njegovim Arapima :D
TutankamonS

#1854 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Hafis wrote:
TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
Ne bi tu trebalo biti nekih većih vjerskih razmirica - sunit ovako, sunit onako. Ići će to lahgano k'o niz ulicu.
:D Ne smiju kod Dodika
Hafis

#1855 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Hafis wrote:
Ne bi tu trebalo biti nekih većih vjerskih razmirica - sunit ovako, sunit onako. Ići će to lahko k'o niz ulicu.
Tako je 'Afise moj lijepi, pravo govoriš, nema razloga za sukob među braćom. A možeš misliti koliko će Arapa moći tu da se useli kada je onolika mapa. :mrgreen:
Ne znam, propustio sam zadnju džumu :)
Šta je reko hodža, doći će ih hejbet ?
Drvosjeca iz Dejcica

#1856 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

pici wrote:Islamska republika Kiseljak!

Image

:lol: Kakva ludnica jebote, kakvo ispiranje mozga. Pa oni se fakat sasrali k'o grlice. :pisnuo:
Drvosjeca iz Dejcica

#1857 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote: Ne znam, propustio sam zadnju džumu :)
'Afise, skocentriši se dragi 'Afise, kakav bolan hodža, pa Dragančetov najbolji guzni haver i partner ADZ-a, Milorad Dodik. :mrgreen: :roll:
A kada smo kod džume, ako ti nećeš na džumu hoće džuma kod tebe. :mrgreen: :pisnuo:
Hafis

#1858 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

'Afise, skocentriši se dragi 'Afise, kakav bolan hodža, pa Dragančetov najbolji guzni haver i partner ADZ-a, Milorad Dodik. :mrgreen: :roll:
A kada smo kod džume, ako ti nećeš na džumu hoće džuma kod tebe. :mrgreen: :pisnuo:
Aha. Ček' samo da povežem: je li to onaj isti Dodik što je na aparatima i kojem je birvaktile odzvonilo.
Drvosjeca iz Dejcica

#1859 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote:
Aha. Ček' samo da povežem: je li to onaj isti Dodik što je na aparatima i kojem je birvaktile odzvonilo.
Ne znam da li je to taj ali on je prorek'o k'o Nostradamus da se 500.000 Arapa useljava u BiH. :evil: Tražili ste gledajte. :mrgreen:
Hafis

#1860 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ne znam da li je to taj ali on je prorek'o k'o Nostradamus da se 500.000 Arapa useljava u BiH. :evil: Tražili ste gledajte. :mrgreen:
Bit će brabonjaka :)
pemanapemani

#1861 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pemanapemani »

TutankamonS wrote: OK, kako ti kao "Hrvat" živiš među Arapima i kako gledaš odbijanje Ustavnog suda u Mostaru i sad napad u Stocu od strane SDA?
Daj mi i mišljenje o Komšiću i platformi
Ako sam do 1992. mogao živjeti okružen ortodoksnim četnicima, koje sam smatrao dobrim susjedima, a pojedine skoro rodbinom, mogu i sa crnim vragom.
To opet ne znači da sam za prodaju prirodnih resursa Arapima ili bilo kojem drugom strancu.
Stanovnike BiH niko ne može natjerati da prodaju zemlju Arapima. To što neko ne želi živjeti sa Bošnjacima je samo njegova odluka. Prodaš zemlju, potrošiš pare na zajebanciju i onda je država kriva što si ti prodao Arapima. :-)

Ustavni sud nije odbijen u Mostaru. Odluka US se još uvijek nije provela u Mostaru.
Odluka US je direktno prekršena održavanjem referenduma o 9. januaru, što je krivično djelo.
Ne trebaš biti previše inteligentan da uočiš razliku.

Komšić - prvi mandat odličan, drugi sranje. Izborom Komšića nije prekršen zakon.
Znači, isti onaj zakon po kojem je izabran Čović. Ako zakon nije dobar ili se ne sviđa HDZ-u, zašto se ne povuku iz političkog života dok se zakon ne promijeni?
To je isto kao da si direktor poduzeća, a stalno sereš kako je to poduzeće loše i kako je izbor direktora u njemu majorizacija koja te direktno ugrožava. Onda, svako malo odeš do sestrinske firme koja želi uništiti tvoje poduzeće i zajedno sa upravom te sestrinske firme bacaš fekalije na to isto poduzeće.
Kao šećer na kraju, ide čuđenje zbog toga što ti se poduzeće raspada. :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1862 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image

imaju araBi veĆ u planu na humu iznad mostara mjest onog plusa metnut zabavni parkiĆ :thumbup: :bih: allal im Vera
Hafis

#1863 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:Image

imaju araBi veĆ u planu na humu iznad mostara mjest onog plusa metnut zabavni parkiĆ :thumbup: :bih: allal im Vera
Jao fenjera u ovog lijevog :lol:
Ko su ti ovi delegati?
pici

#1864 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

Ko su ti ovi delegati?
doture to su ti ulagaČi u zemlju bosansku a bogumi i ercegovačku... u Dubrovniku trljaju ruke pristižu jahte iz Dubaija :thumbup:
tandmand

#1865 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

TutankamonS wrote:Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
Otkuda ta iznenadna briga za Bošnjake i budućnost njihove verzije Islama?

Istinskog suživota i multikulture između kršćana i muslimana ne može biti ukoliko se ne dokaže da je prvo moguća koegzistencija različitih pravaca Islama. Ne tome se upravo radi u BiH, zato se dovode Arapi u domovinu autohtonih evropskih muslimana a Bakir je otišao u Iran da obezbijedi i podršku šijske uleme za taj multislamski projekat - "Transverzala ". Projekat "Transverzala " će biti jedini garant opstojnosti multikulturalne BiH, u kojoj će biti zagarantovana kulturna i vjerska prava svih manjina. Kao takva, BiH bi trebala da postane članica EU, čime bi se pokazalu kako Unija nije tek klub kršćanskih država. :oops:
TutankamonS

#1866 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

U BiH žive i Hrvati i Srbi i ako oni ne žele živjeti s Arapima to je njihov izbor.
Bošnjaci mogu stvoriti svoju nacionalnu državu nakon što Hrvati i Srbi izađu i tu doseliti milion Arapa ako žele ali kineski zid će bit kurac za ovaj koji će ići prema toj državi
tandmand

#1867 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

TutankamonS wrote:U BiH žive i Hrvati i Srbi i ako oni ne žele živjeti s Arapima to je njihov izbor.
Bošnjaci mogu stvoriti svoju nacionalnu državu nakon što Hrvati i Srbi izađu i tu doseliti milion Arapa ako žele ali kineski zid će bit kurac za ovaj koji će ići prema toj državi
Vidiš, glede Kineza, dobro bi došla i braća Ujguri kojima bi se u BiH obezbijedilo ozemlje koje koliko toliko liči na njihov zavičaj. :oops:
:mrgreen:
Hafis

#1868 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

Ko su ti ovi delegati?
doture to su ti ulagaČi u zemlju bosansku a bogumi i ercegovačku... u Dubrovniku trljaju ruke pristižu jahte iz Dubaija :thumbup:
A tko su, o kojih su kuća?
Ovaj delegat lijevo je pretpostavljam arapin.

A ako ćemo stvarno skreno, nešto mi ne djeluju pretjerano solventno :)
pici

#1869 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

ništa se ti ne brini ima titulu šHeika i već kupuje zemljišta oko stolca :thumbup:
Hafis

#1870 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:
TutankamonS wrote:U BiH žive i Hrvati i Srbi i ako oni ne žele živjeti s Arapima to je njihov izbor.
Vidiš, glede Kineza, dobro bi došla i braća Ujguri kojima bi se u BiH obezbijedilo ozemlje koje koliko toliko liči na njihov zavičaj. :oops:
Jebeš zemlju koja Ujgura nema :D A glede buduće harmoničnosti: jesu li i oni suniti?
TutankamonS

#1871 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

pici wrote:
Hafis wrote:

ništa se ti ne brini ima titulu šHeika i već kupuje zemljišta oko stolca :thumbup:
Pa to je dobar argument za HRHB, hvala vam
Hafis

#1872 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

Ne vjerujem da je baš dotle došlo.
Inače, uspostavili smo namjenski investicijski fond dobrovoljnog karakterta s aspektom na svinjogostvo.
Na sve sumnjive pokušaje kupovine zemljišta takove vrste, u istom trenu izdavaju se dozvole za pokretanje farmi specifičnog biznisa: ''danas odojak - sutra čvarak'', normalno u najvećoj mogućoj blizini.
Jer budućnost našeg tranzicijskog društva je u proizvodnji zdrave hrane :bih:
Last edited by Hafis on 22/10/2016 13:36, edited 1 time in total.
rajv0sa

#1873 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by rajv0sa »

Sačuvaj me Bože bošnjačkog merhametluka i trolarstva. :mrgreen:
tandmand

#1874 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:
tandmand wrote:
Jebeš zemlju koja Ujgura nema :D A glede buduće harmoničnosti: jesu li i oni suniti?
Brat je mio ma koje vjere bio. :mrgreen:
pici

#1875 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
Hafis wrote:

Ne vjerujem da je dotle došlo.
Ustanovili smo namjenski nvesicijski fond dobrovoljnog karakterta s aspektom na svinjogostvo.
Na sve sumnjive pokušaje kupovine zemljišta takove vrste, u istom trenu izdavaju se dozvole za pokretanje farmi specifičnog biznisa: ''danas odojak - sutra čvarak'', normalno u najvećoj mogućoj blizini.
Jer budućnost našeg tranzicijskog društva je u proizvodnji zdrave hrane :bih:

ma ne beri brige kamilje meso je zdravo i dobro je za probavu... imat ćete i od Dubrovaćke republike koristi :thumbup:
Post Reply