Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto vidi,s onda sam ja sanjala da ces staviti, a ubijedjena sam bila da sam kod tebe vidjela temu o chino hlacama i sve kobinacije uz njih, od jakne do cipela/cizama
Partizzanka wrote:a gdje si to molim te nasla
kod mene u hm sve kao da su cure mini velicine i jos minijaturnijih grudi ili ogromnih grudi ali svejedno punjenje je tu kao po ps-u!!!
i naravno savovi od kojih se ja jezim!!
E ne znam gdje si ti gledala,
ali ja sam konkretno ove kupovala u H&M-u, u Njemackoj i Budimpesti.
Osim tog bez ikakvog punjenja, i ovi sa punjenjem su mi vrh. To su ti njihovi "Our Perferct Bra" - to im je ispisano po naramenicama od iza
Evo vidi na ove mislim, a bilo je svih velicina tada:
Ma.Le.Na wrote:Michun...da li narucujes direktno sa VS stranice ili sa ebaya?
Koliko te dodje postarina ?
nisam direktno narucivala - imam neke raje u US pa ih tlacim
al to je jednom u godini ili rjedje
koliko znam oko 30ak USD je postarina za over 100 USD za evropu. e sad, haj ga znaj.
ma da..znam da su raja narucivala direktno iz VS ...ali je postarina bila poskupa...pa se ne isplati za malo artikala..
ugl. se raja udruze pa naruce
hvala Michun
Ma.Le.Na wrote:ma da..znam da su raja narucivala direktno iz VS ...ali je postarina bila poskupa...pa se ne isplati za malo artikala..
hvala Michun
i da dodam - zaboravila sam na ebay i mogucnost VS sa ebay. moram reci da je to OK opcija - sad pogledah ovaj gore spomenuti grudnjak. ako mi i ne mogne, mogu ponuditi nekom da kupi jel tako
Imam ovakav Liscin, kupila ga prije 5 godina. I dalje je ko nov.
Pa sta ja znam... Ima onu gumu koja se zalijepi za kozu, i kao stoji, super ide uz uske haljine, majice, ali nekako kako se sjecam, za prilike u kojima sam ga nosila, mescini da sam ga lagano znala gurkati prema gore.
Malo pocne kliziti, ali nista strasno.
Ma.Le.Na wrote:ma da..znam da su raja narucivala direktno iz VS ...ali je postarina bila poskupa...pa se ne isplati za malo artikala..
hvala Michun
narucivala sam ja direktno sa vs ma meni se isplati heh. izadje 28 dolara do 75 dolara robe.
swirl wrote:e odoh sad u shopping, bas me interesuju kakve su ove pantalone u Zari sto je Alica K. stavila slike
ne radi mi toooooooooo
Javim ti kakve su pantalone uzivo, ja sebi trazim crne.
ma dobre su jasta, samo dok predjes preko onog osjecaja da bi ti trebale stajat ko farmerice, uske svugdje. probala sam ih ja sve i jedne u zg nedavno kad sam bila