The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Gandalf
#1851 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
znači i dalje imamo superusku sliku dešavanja oko onih naših standardnih likova - ne misle ništa objasniti, gdje, kad, kako, zašto se desi apokalipsa, šta je sa ostatkom svijeta itd.
-
kakavdanakneiskustvu
#1852 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Gandalf wrote:znači i dalje imamo superusku sliku dešavanja oko onih naših standardnih likova - ne misle ništa objasniti, gdje, kad, kako, zašto se desi apokalipsa, šta je sa ostatkom svijeta itd.
jbg,kad nisu do sad tesko ce i sad
-
brain bubbles
#1853 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
to mozda cuvaju za kraj, vidjet cemo...Gandalf wrote:znači i dalje imamo superusku sliku dešavanja oko onih naših standardnih likova - ne misle ništa objasniti, gdje, kad, kako, zašto se desi apokalipsa, šta je sa ostatkom svijeta itd.
meni nije losa epizoda, ono s šoping centrom jeste malo nerealno, al sve u svemu sadrzajna epizoda ako nista
koliko vidim, u iducoj bi moglo da bude svega, infected.....
- Skyfox
#1854 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Spojler, mozda...
Sta je bilo sa zivotinjama u stripu? jesu i one inficirane, ona miss piggy mi je sumnjiva
Sta je bilo sa zivotinjama u stripu? jesu i one inficirane, ona miss piggy mi je sumnjiva
- cyprus
#1855 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Od A do Žjasko_ba wrote:
Da vidimo da li ce i u cetvrtoj sezoni biti ovaj fazon![]()
Mada ja ne pomišljam da prestanem gledat seriju
Nisam skonto šta bi onom na kraju... Od čega se pozombio? Od vode?
- ExNihilo
#1856 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Možda se počelo zrakom prenositi

- jalijas74
#1857 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja krova u soping centru mislim da cige na Crnom Vrhu imaju bolje krovove.
Super su se sjetili da nakon 5 godina konacno nesto posada i nafataju sta stoke
Ograda je i prije bila problem kada se pojavi vece krdo ce sigurno popustiti vidi se u najavi ali zar nemaju dvije ograde do samog zatvora?
Opet ce neki likovi koji nose seriju da budu zasticeni doke ce laganice skidati ove nove cim ih upoznamo.
Za 1 epizodu poslije ove pauze ocekivao sam puno, puno vise ili toliko volim ovu seriju pa imam visoke standarde
Sve u svemu ljepo ih je gledati ponovo kako se kolju sa walkerima.
Super su se sjetili da nakon 5 godina konacno nesto posada i nafataju sta stoke
Ograda je i prije bila problem kada se pojavi vece krdo ce sigurno popustiti vidi se u najavi ali zar nemaju dvije ograde do samog zatvora?
Opet ce neki likovi koji nose seriju da budu zasticeni doke ce laganice skidati ove nove cim ih upoznamo.
Za 1 epizodu poslije ove pauze ocekivao sam puno, puno vise ili toliko volim ovu seriju pa imam visoke standarde
- ExNihilo
#1858 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Opet ću reći ono što sam za farmu rekao: što debili ne iskopaju rov oko zatvora, umjesto što ih bockaju kroz ogradu non stop.
Krov ko na Skenderiji
Kako bih volio da Glena i malca popapaju.
Krov ko na Skenderiji
Kako bih volio da Glena i malca popapaju.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1859 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
ja tipujem na heršela
-
kakavdanakneiskustvu
#1860 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jalijas74 wrote:Ja krova u soping centru mislim da cige na Crnom Vrhu imaju bolje krovove.
Super su se sjetili da nakon 5 godina konacno nesto posada i nafataju sta stoke![]()
cini mi se da nemaju vise,jsad je jedna valjda,jednu su šetaci prosli nekad,koliko se sjecam,mozda kod napada guvernera i njegovih
-
bull21
#1861 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jednu je provalio Guverner, ako se ja dobro sjećam?
Za one koji su gledali SPOILER šta mislite šta je fol sa svinjom? I onaj što se pozombio, jeste primjetili da mu ide krv iz očiju? Nekoliko puta su na ogradi uradili Close-up jednog zombija koji je isto izgledao! SPOILER
Za one koji su gledali SPOILER šta mislite šta je fol sa svinjom? I onaj što se pozombio, jeste primjetili da mu ide krv iz očiju? Nekoliko puta su na ogradi uradili Close-up jednog zombija koji je isto izgledao! SPOILER
- ExNihilo
#1862 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vjerovatno je isti virus napao krmka i onog sa cvikama. Možda će ih tamaniti neka bolešćura, a onda se po defaultu pretvore u zombije.
-
lik5
#1863 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ma glupo,i bas opet svi zombiji dolaze do zatvora,kao da oni znaju gdje su ljudi,i samo dolaze,kao na traci.a ovi mjesto da ih sve potamane i budu mirni,oni cekaju da se ovi naguraju i time sruse ogradu.usrase ga s time.
-
brain bubbles
#1864 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
da, guverner je probio jednubull21 wrote:Jednu je provalio Guverner, ako se ja dobro sjećam?
a ovo drugo, fino zapazanje, samo ne znam zasto je ovo pocelo djelovati odjednom, nakon godinu dana da odjednom virus pocne zrakom da se siri
- VenomousV
#1865 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
brain bubbles wrote:
da, guverner je probio jednu
a ovo drugo, fino zapazanje, samo ne znam zasto je ovo pocelo djelovati odjednom, nakon godinu dana da odjednom virus pocne zrakom da se siri
virusi mutiraju
-
lik5
#1866 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sad ubacili vise ljudi u seriji da jedan po jedan se pretvara u zombija
ma bezveze,samo oduzavaju seriju bezveze,bojim se da ce joj past kvalitet u ovoj sezoni.
- vee-jay
- bug
-
brain bubbles
#1869 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
koliko sam vidio u najavi, dosta ih gine iducu epizodulik5 wrote:sad ubacili vise ljudi u seriji da jedan po jedan se pretvara u zombija![]()
ma bezveze,samo oduzavaju seriju bezveze,bojim se da ce joj past kvalitet u ovoj sezoni.
a onaj kraj trece sezone mi je sad jasniji, doveli su ljude nove kako bi mogli u iducoj epizodi da naprave epidemiju u zatvoru pa da MORAJU da se presele iz zatvora
-
shin
#1870 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prva epizoda je malo corny taman prema standardu walking dead character developmenta, ali nema veze jer uskoro stize legenda

Abraham

Abraham

-
brain bubbles
#1871 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
uvijek sam gotivio ovog lika, posebno u Band of Brothers 
- vee-jay
#1872 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
po romanu nije takobrain bubbles wrote:koliko sam vidio u najavi, dosta ih gine iducu epizodulik5 wrote:sad ubacili vise ljudi u seriji da jedan po jedan se pretvara u zombija![]()
a onaj kraj trece sezone mi je sad jasniji, doveli su ljude nove kako bi mogli u iducoj epizodi da naprave epidemiju u zatvoru pa da MORAJU da se presele iz zatvora
- DanteX
#1873 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Shane rubbing his head.vee-jay wrote:
![]()
![]()
To me presjeklo od smijeha
- jasko_ba
#1874 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dale face - najjace

-
brain bubbles
#1875 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dosta toga nije po romanuvee-jay wrote:po romanu nije takobrain bubbles wrote:koliko sam vidio u najavi, dosta ih gine iducu epizodulik5 wrote:sad ubacili vise ljudi u seriji da jedan po jedan se pretvara u zombija![]()