Ni jedne pitarke, zeljovke, pa moraju Tuzlanke braniti cast.
Razbile ste monotoniju i na onoj temi o PL, dale pozitivan damar, uglavnom je neka teska prica ko u zadimljenoj kafani izmedju dva pijana penzionera
Moderators: Charuga, Tomahawk11
plain vanilla wrote:neJma sanse, baklava samo za Zenicukamen spoticanja wrote: Samo da moja baklava ne ode u sarajevo
u Zenicu kada podjem ja ...kamen spoticanja wrote:plain vanilla wrote:neJma sanse, baklava samo za Zenicukamen spoticanja wrote: Samo da moja baklava ne ode u sarajevo![]()
ma vala ne molim Boga, ako je naumio da ide, nek idemaida95 wrote:Molim Boga da neće.. Ovo je baš šok
R2D2_SA wrote:Ma blef. A je li on ocekuje da drzava, mislim opstina, pardon grad, ulaze neke pare u Slobodu na ovoj besparici ili samo ocekuje neki reprogram dugova, administrativne stvari neke? Ako zna neko, konkretno. I zar Husicu nije zabranjeno obavljanje bilo kakvih fudbalskih funkcija na godinu dana ili se to odnosilo iskljucivo na Simin Han?
Imamovic, a pogotovo njegov zamjenik (ili je savjetnik, nemam ni ja vise pojma jbg) je veliki zaljubljenik u kosarku i oduvijek su gotivili Sloboda Ditu. Posto je sad pokrenutak projekat OKK Sloboda Tuzla oni mnogo para ulazu u taj "novi" kosarkaski klub, uz jakog sponzora Pan i doticnog Berbica koji je, najvecim dijelom (cini mi se), i unistio veliki KK Sloboda Dita."Ne, ne radi se o načelniku Jasminu Imamoviću. Mislim da je on čovjek koji ima dobre namjere, ali okružen je savjetnicima kojima očito interes Slobode nije na prvom mjestu. Nekako mi se čini da oni ne žele da fudbal bude broj jedan u Tuzli. U januaru su nam obećali mnogo toga, ali malo toga su ispunili. Donijeli smo im sve na stol, mislim na plan i program stvaranja jake Slobode, no očito je da ih to ne zanima", dodaje pomalo razočarani Husić."
Eto plana odlazak Husića.
da, to je taj problem. svi bili u misjoj rupi kad je sloboda propadala, a sad bi svi dio talaR2D2_SA wrote:Ljudi dragi prvo morate rijesiti osnovno, upravljacku strukturu! Dzaba trosite energiju na to Azmire ostani, Azmire nemoj kad se kao i u 99,99 posto klubva u BiH ne zna kome na kraju ide zarada, ako je ima. Ne mozete ocekivati da drzava daje pare u nesto odakle nema povrata novca, a privatno lice ako zeli da rizikuje bujrum. Energiju treba da usmjerite u izmjene zakona o sportu ili cega vec kako bi se omogucila pretvorba klubova u privatno vlasnistvo. Azmir ako hoce neka kupi klub i onda radi sta hoce, ulaze koliko hoce. Lesinare oko klub svakako ocekujte, ekipa vam je na prvom mjestu, porasla vrijednost igraca pa je zinula guzica mnogima, sad se treba utaliti i lovu rastaliti i tu pocinju prave turbulencije, osim ako je u klubu sve sredjeno kako treba.