Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pera Trta wrote:...ne pokušavajte ga se sjetiti po imenu, male su šanse da vam uspije. Ni ja donedavno nisam znao kako se zove, a gledao ga toliko puta
Ajoj, a šta tek mi da radimo.
U ovoj zadnjoj bitnoj ulozi igrao je sveštenika...e sad, koji je to pop mogao biti pozitivan lik u NOB? Malo istorije...
Ta je serija snimljena u produkciji TVSA, većinom u jednom bosanskom gradiću (u kome su se zaista i odvijali događaji o kojima serija govori).
nellington wrote:Mene niko ne zove kad treba pogađati nešto iz domaćih filmova
Pa gdje si cijelu noć
Tako je Johne, odgovor se uvažava
Ime mu je Dušan Vojnović.
Tako sam i ja, godinama ga imao u vidu, a pojma nisam imao kako se zove.
nellington wrote:Mene niko ne zove kad treba pogađati nešto iz domaćih filmova
Pa gdje si cijelu noć
Tako je Johne, odgovor se uvažava
Ime mu je Dušan Vojnović.
Tako sam i ja, godinama ga imao u vidu, a pojma nisam imao kako se zove.
John Cleese wrote:Zbog ovog se preobrazih u opskurno virtualno stvorenje: "They've cursssssed usss... google, google, google... where is it... my precioussss.... google, google, google... good Smeagol, always finds..."
Pitanje (i za djecu u razvoju ):
Nakon smrti majke, djevojka živi sa ocem koga je oduvijek doživljavala kao bliskog prijatelja, pa se tako prema njemu i odnosi. Zaplet počinje kad djevojka pronađe pismo koje je prije smrti napisala njena majka, zbog čega temeljito preispituje svoj odnos prema ocu.