U Londonu uhapsen Ejup Ganic
- osa
#1851 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
danas bi trebala početi glavna rasprava...
- ChataDodajStaHoces
#1852 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Zato sto je sud u Hagu, kao i sud u BiH koji je bio nalezan za slucaj Dobrovoljacka prethodno utvrdio da ne postoje elementi za krivicno gonjenje. Ici "linijom manjeg otpora" i zahtjevati ekstradiciju BiH ako ne postoji zlocin je apsurdno. Upravo iz tog razloga je i logicno da je Ganic trazio konacno rjesavanje slucaja pri sudu u Britaniji, i sudiji kojeg "bije" glas da je jedan od najpostenijih i napravednijih.zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
Vidjecemo sta ce biti za par dana...
-
joeaziz
#1853 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
ko mu je sugerisao da napusti englesku?
-
zonbirile
#1854 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
-----------------------------------joeaziz wrote:zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
naši,kroz tunel ispod La Manša,pa dalje za Bosnu,skonto Ganići da Bosne ne bi ni vidio.
- zlatiborka
#1855 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ne mogu da vjerujem, koja budala je to mogla predloziti Ejupu?zonbirile wrote:-----------------------------------joeaziz wrote:zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
naši, kroz tunel ispod La Manša, pa dalje za Bosnu, skonto Ganići da Bosne ne bi ni vidio.
@zonbirile, imas li izvor informacije ili ti je neko rekao u povjerenju.....
-
zonbirile
#1856 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
u zadnjim Danima,ili SB,čak i D.Arnaut svjedok odbrane što je sukob interesa.
- BHCluster
#1857 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Zato sto su vidjeli da Srbija nema nikakvog dokaza! A kada bi bio isporucen BiH onda bi ga morali tuziti i suditi mu, ovako kada ga sudu u Londono oslobodi on je slobodan covjek a Srbija ce imati jos jednu veliku sramotu zbog zloupotrebljavanja Britanski sudova u politicke svrhe...zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
-
Delboy.Trotter
#1858 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ne trebaju njima dokazi protiv Ganića. Njega će po komandnoj odgovornosti.
Oni hoće da dokažu da se desio zločin po međunarodnom pravu. Ako to ne dokažu, onda je Ganić na konju.
A ako dokažu, onda će ga tražiti kao najodgovornijeg, zato što ga nije spriječio ili kaznio počinioce.
Oni hoće da dokažu da se desio zločin po međunarodnom pravu. Ako to ne dokažu, onda je Ganić na konju.
A ako dokažu, onda će ga tražiti kao najodgovornijeg, zato što ga nije spriječio ili kaznio počinioce.
- osa
#1859 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
niti jedna odluka bilo kog suda izvan srbije neće utjecati na ponašanje srbijanskih sudova, oni će nastaviti progon i dalje, evo ako ganića britanski sud pusti, a po meni bi morao, neka se uputi u srbiju, odmah će se uvjeriti koliko odluke bilo kog suda utiču na rad srbijanskog suda ili suda bilo koje druge države....BHCluster wrote:Zato sto su vidjeli da Srbija nema nikakvog dokaza! A kada bi bio isporucen BiH onda bi ga morali tuziti i suditi mu, ovako kada ga sudu u Londono oslobodi on je slobodan covjek a Srbija ce imati jos jednu veliku sramotu zbog zloupotrebljavanja Britanski sudova u politicke svrhe...zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
-
Luisa
#1860 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!

-
joeaziz
#1861 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
- BHCluster
#1862 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Sve to stoji osa samo nece moci da zatraze irucenje od bilokoje druge clanice EU...osa wrote:niti jedna odluka bilo kog suda izvan srbije neće utjecati na ponašanje srbijanskih sudova, oni će nastaviti progon i dalje, evo ako ganića britanski sud pusti, a po meni bi morao, neka se uputi u srbiju, odmah će se uvjeriti koliko odluke bilo kog suda utiču na rad srbijanskog suda ili suda bilo koje druge države....BHCluster wrote:Zato sto su vidjeli da Srbija nema nikakvog dokaza! A kada bi bio isporucen BiH onda bi ga morali tuziti i suditi mu, ovako kada ga sudu u Londono oslobodi on je slobodan covjek a Srbija ce imati jos jednu veliku sramotu zbog zloupotrebljavanja Britanski sudova u politicke svrhe...zonbirile wrote:još nije objašnjeno zašto odbrana odustaje od ekstradicije BiH i zašto Ganić nije napustio Englesku kako mu je sugerisano.
- softly
#1863 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ma nema potrebe da se mi oko toga sikiramo, ima ko je za to dobro placen.joeaziz wrote:zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
- veljaca
#1864 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
joeaziz wrote:zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
Na srecu moje ljepse polovine - mene ne boli racku .....
-
VjecitiStudent
#1865 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
S obzirom da je za kaznjavanje imao svega desetak minuta, jer toliko je vremena bio glavnokomandujuci, nakon sto je (ne)djelo bilo pocinjeno, od te tacke ce se vrlo lako odbraniti.Delboy.Trotter wrote:Ne trebaju njima dokazi protiv Ganića. Njega će po komandnoj odgovornosti.
- BiH-x
#1866 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Pricaj za sebe: http://www.facebook.com/Podrska.za.Ganicajoeaziz wrote:zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
-
joeaziz
#1867 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
BiH-x wrote:Pricaj za sebe: http://www.facebook.com/Podrska.za.Ganicajoeaziz wrote:zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
politicki aktivizam na fb?!
hehehehehehehehe..
-
zonbirile
#1868 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
----------------------------------------------------------softly wrote:Ma nema potrebe da se mi oko toga sikiramo, ima ko je za to dobro placen.joeaziz wrote:zato sto ljudi imaju egzistencijalnih problema i zato sto ih boli racku za ejupa ganica. skupovi podrske ili sta je vec bilo su organizovani od strane ejupovih saucesnika i duznika, a ne od naroda.Luisa wrote:Mene interesuje zasto je splahnula euforija podrske Ganicu u Bosni a ni vani bas nekakve zainteresovanosti osim pojedinacnih zalaganja koja u vecinskoj mjeri nemaju nekakv uticaj!!![]()
![]()
čuvena familija Arnaut.
- BiH-x
#1869 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
I na ulicamajoeaziz wrote: politicki aktivizam na fb?!

Ne brini se za prof. Ganica, ima nas dosta koji ga podrzavamo
-
joeaziz
#1870 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
ne brinem se ja za profesora ganica ni malo. sto se mene tice mogu ga jebat u guzicu odmah u londonu.BiH-x wrote:I na ulicamajoeaziz wrote: politicki aktivizam na fb?!![]()
Ne brini se za prof. Ganica, ima nas dosta koji ga podrzavamo
a lijepa vam ova slika. ko kad prvacice pokupe sa casa da idu u kino ili da vide druga tita.
- ChataDodajStaHoces
#1871 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Normalno, samo sto "prvacici koji su krenuli u kino" pored njih 100tinjak okupe i preko 3000 ljudi koji zele dobrobit, prosperitet ovoj drzavi, koji ne zaboravljaju proslost i kojima je dosta da ih strani a vala i nasi politicari jebu u zdrav,mlad i pametan mozak...joeaziz wrote:ne brinem se ja za profesora ganica ni malo. sto se mene tice mogu ga jebat u guzicu odmah u londonu.
a lijepa vam ova slika. ko kad prvacice pokupe sa casa da idu u kino ili da vide druga tita.
-
joeaziz
#1872 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
ja sam ovo tvoje procito pet puta, ali nisam razumio...Chata87 wrote:Normalno, samo sto "prvacici koji su krenuli u kino" pored njih 100tinjak okupe i preko 3000 ljudi koji zele dobrobit, prosperitet ovoj drzavi, koji ne zaboravljaju proslost i kojima je dosta da ih strani a vala i nasi politicari jebu u zdrav,mlad i pametan mozak...joeaziz wrote:ne brinem se ja za profesora ganica ni malo. sto se mene tice mogu ga jebat u guzicu odmah u londonu.
- Nekako s proljeća
#1873 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Kralju, daj malo odkuliraj ovu temu... prema tvom podržavanju nasilnih homoseksualnih odnosa, nemam simpatija ka tvojim daljnjim komentarima. Hajde, budi dobar...
- osa
#1874 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
pa kako traže onda od britanije, nakon odluke haškog suda...BHCluster wrote:Sve to stoji osa samo nece moci da zatraze irucenje od bilokoje druge clanice EU...osa wrote:niti jedna odluka bilo kog suda izvan srbije neće utjecati na ponašanje srbijanskih sudova, oni će nastaviti progon i dalje, evo ako ganića britanski sud pusti, a po meni bi morao, neka se uputi u srbiju, odmah će se uvjeriti koliko odluke bilo kog suda utiču na rad srbijanskog suda ili suda bilo koje druge države....BHCluster wrote:
Zato sto su vidjeli da Srbija nema nikakvog dokaza! A kada bi bio isporucen BiH onda bi ga morali tuziti i suditi mu, ovako kada ga sudu u Londono oslobodi on je slobodan covjek a Srbija ce imati jos jednu veliku sramotu zbog zloupotrebljavanja Britanski sudova u politicke svrhe...
- and
#1875 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
pa vidjećemo hoće li dobiti?
inače mogli su samo od britanije i tražiti,jer oni imaju taj zakon.od drrugih zemalja nisu,jer nema potjernice interpola i čovjek je normalno putovao.
inače mogli su samo od britanije i tražiti,jer oni imaju taj zakon.od drrugih zemalja nisu,jer nema potjernice interpola i čovjek je normalno putovao.