"Kruzifix nochamal"Nogatrans wrote:InsAllah do pobjede...
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#1851 Re: FC Bayern Munchen
- madtv
#1852 Re: FC Bayern Munchen
tesko, ne vjerujem u pobjedu Bayerna
odbrana je kriza
odbrana je kriza
- Partijaner
#1853 Re: FC Bayern Munchen
Imam osjecaj da cemo ih raskovat ko shupu, ali vidjecemo jos. 
-
brazzo20
#1854 Re: FC Bayern Munchen
Hajmoooooooo BAYERN!!!!!!!
-
BASS
#1855 Re: FC Bayern Munchen
Desava se onog cega sam se plasio.Boateng i Badstuber 20-30 m od gola,pa to je prizivanje katastrofe,evo vec ulecu 
- muhafuca
#1856 Re: FC Bayern Munchen
Ma bice sve to u redu ne sekiraj seBASS wrote:Desava se onog cega sam se plasio.Boateng i Badstuber 20-30 m od gola,pa to je prizivanje katastrofe,evo vec ulecu
-
BASS
#1857 Re: FC Bayern Munchen
Roben se na svaki dodir sa loptom oklizne i upadne.
Alaba odlican,Kroos isto nije los,nije ni Boateng i Neuer naravno
Ostalo...
Ostalo...
- muhafuca
#1858 Re: FC Bayern Munchen
Ma prvo poluvreme su odigrali (opravdano) preoprezno jer je Dortmund prejak trenutnoBASS wrote:Roben se na svaki dodir sa loptom oklizne i upadne.
Ostalo...
medjutim ja ocekujem malo otvoreniju igru u nastavku jer ako ovako Bayern nastavi
primice go sigurno - moraju prebacit pritisak na njihovu polovinu
- Partijaner
#1859 Re: FC Bayern Munchen
Gotovo je jbg, treba Dortmundnu cestitat na tituli msm da je sve gotovo ovo nece ispustit. Sto se tice tekme prvo poluvrijeme trvda tekma, bez puno sansi ni sjedne ni s druge strane, sa maksimalnim oprezom. U drugom se tekma malo otvara i stvaraju se vece sanse i moram reci na srecu da je postignut gol Dortmunda, mala nepaznja i jbg zadesi nas gol.
Najvise mi je krivo sto Robben nije pogodio penal, jer da je dao mogu ruku u vatru stavit da bi smo dobili tekmu, i ova sad sansa pred kraj ja ne znam sta mu bi, cijelu tekmu je bio los kao da je zacaran. Ne bih volio da ovakve sanse fula protiv Reala, Takodjer i igra mora biti bolja i tecnije, jer sa ovakvom igrom mi Realu ne mozemo prdnut, jbg najslabija tacka je odbrana, tako da ostaje nam jos LP i kup, bundes cao.
I jos nesto, ono unosennje face Subotica poslje promasaja je stvarno za fuuj
Najvise mi je krivo sto Robben nije pogodio penal, jer da je dao mogu ruku u vatru stavit da bi smo dobili tekmu, i ova sad sansa pred kraj ja ne znam sta mu bi, cijelu tekmu je bio los kao da je zacaran. Ne bih volio da ovakve sanse fula protiv Reala, Takodjer i igra mora biti bolja i tecnije, jer sa ovakvom igrom mi Realu ne mozemo prdnut, jbg najslabija tacka je odbrana, tako da ostaje nam jos LP i kup, bundes cao.
I jos nesto, ono unosennje face Subotica poslje promasaja je stvarno za fuuj
- Jack Be Nimble
#1860 Re: FC Bayern Munchen
Dortmund bolji nema sta, nadam se da ce igrati barem nesto bolje protiv Reala.
- ala7
#1861 Re: FC Bayern Munchen
Roben je zakazao veceras, previse se "kur*i" kako bi se na naske reklo.. Dobar si igrac ali nisi jedini dobar u ekipi..
Trebao je Schweini ili Ribery da suta penal..
Gustavo ko balerina na terenu, nije mi se nikad svidjalo da on igra od pocetka bolje Tymoschuk da je igrao od prve..
Ovako se titula ne osvaja.. Respect Borrusia
"TITULA - GAME OVER"
Trebao je Schweini ili Ribery da suta penal..
Gustavo ko balerina na terenu, nije mi se nikad svidjalo da on igra od pocetka bolje Tymoschuk da je igrao od prve..
Ovako se titula ne osvaja.. Respect Borrusia
"TITULA - GAME OVER"
- muhafuca
#1862 Re: FC Bayern Munchen
Mozda je i dobro sto su zijanili
uce nabrijaniji protiv Reala
a iskreno ove godine meni licno je bitnije
da guraju Ligu Šampiona zbog finala u Minhenu
To bi bilo predobro
uce nabrijaniji protiv Reala
a iskreno ove godine meni licno je bitnije
da guraju Ligu Šampiona zbog finala u Minhenu
To bi bilo predobro
- ledeni_caj
#1863 Re: FC Bayern Munchen
Hvala za golove protiv Manchestera, Fiorentine i jos more drugih, igracina je bez dileme ali jebalo ga vise ono silovanje lopte do besvjesti, sebicnost. Muller, Gomez tanki, ali Robben nula, najveci krivac za poraz veceras. Kazu umjesto Gomeza Olic usao, jel ga ko vidio? Pravi trener bi sa ovom ekipom cuda cinio.
- muhafuca
#1864 Re: FC Bayern Munchen
Smije li covjek imati los dan?ledeni_caj wrote:Hvala za golove protiv Manchestera, Fiorentine i jos more drugih, igracina je bez dileme ali jebalo ga vise ono silovanje lopte do besvjesti, sebicnost. Muller, Gomez tanki, ali Robben nula, najveci krivac za poraz veceras. Kazu umjesto Gomeza Olic usao, jel ga ko vidio? Pravi trener bi sa ovom ekipom cuda cinio.
- Partijaner
#1865 Re: FC Bayern Munchen
Smije on imat, al u ovakvim vaznim tekmama bi volio da ne ima, logicno.muhafuca wrote:Smije li covjek imati los dan?ledeni_caj wrote:Hvala za golove protiv Manchestera, Fiorentine i jos more drugih, igracina je bez dileme ali jebalo ga vise ono silovanje lopte do besvjesti, sebicnost. Muller, Gomez tanki, ali Robben nula, najveci krivac za poraz veceras. Kazu umjesto Gomeza Olic usao, jel ga ko vidio? Pravi trener bi sa ovom ekipom cuda cinio.
-
BASS
#1866 Re: FC Bayern Munchen
stvarno,dobro je sto je izvukao mulera za scweinia cak se osjetilo malo na igri,ali Olic za Gomeza,ne znam stvarno,ponekad pocnem da sumnjam odkud ti strucnjaci dobiju status strucnjakaledeni_caj wrote:Hvala za golove protiv Manchestera, Fiorentine i jos more drugih, igracina je bez dileme ali jebalo ga vise ono silovanje lopte do besvjesti, sebicnost. Muller, Gomez tanki, ali Robben nula, najveci krivac za poraz veceras. Kazu umjesto Gomeza Olic usao, jel ga ko vidio? Pravi trener bi sa ovom ekipom cuda cinio.
Robben,ne znam stvarno
-
super_woofer
#1867 Re: FC Bayern Munchen
Ono sto je Tevez u Citiju to je Roben u Bajernu.. Presebican igrac a nije neka igracina da mu se ta sebicnost prasta..
- muhafuca
#1868 Re: FC Bayern Munchen
Ma volio bih i ja - al desi se jeb'gaPartijaner wrote:Smije on imat, al u ovakvim vaznim tekmama bi volio da ne ima, logicno.muhafuca wrote:Smije li covjek imati los dan?ledeni_caj wrote:Hvala za golove protiv Manchestera, Fiorentine i jos more drugih, igracina je bez dileme ali jebalo ga vise ono silovanje lopte do besvjesti, sebicnost. Muller, Gomez tanki, ali Robben nula, najveci krivac za poraz veceras. Kazu umjesto Gomeza Olic usao, jel ga ko vidio? Pravi trener bi sa ovom ekipom cuda cinio.
Evo gledaj isto ovamo wigan Man utd -
Viktorije se prakticno igra pred golom Wigana al Wigan vodi 1:0
i imam osjecaj da ga nece manchester utrpat do kraja
- ledeni_caj
#1869 Re: FC Bayern Munchen
Ma moze on imat los dan, samo sto peglanje lopte, potezi viska i sebicnost, ono konstantno padanje i glumatanje pocnu ici na zivce, pogotovo kada ne ide, a toga je ove sezone bilo podosta...
- Partijaner
#1870 Re: FC Bayern Munchen
Ono sto nama treba u ovim teskim trenucim i odlucujucim tekmam je jedan dobar vodja u ekipi kojeg nemamo, da malo uzdrma ekipu kako je to prije radio herr Steffan Effenberg ili "Titan".
- Nogatrans
#1871 Re: FC Bayern Munchen
Robben odavno nije onaj pravi igrac svjetske klase.Mislim da nema potrebe sa njim produzivati ugovor,jer ovako moze igrati svako. Hajnkesu se sjetim majke radi izmjene Gomeza. I mora se na kraju priznati da je ipak Dortmund zasluzeni novi-stari Šampion Njemacke...
- ledeni_caj
#1872 Re: FC Bayern Munchen
Otkad ovaj gigant ne igra Bayern je samo sjena onog starog Bayerna... Super je ovo ekipa, bez dileme, ali kada najvise treba, desi se ovo...Partijaner wrote:Ono sto nama treba u ovim teskim trenucim i odlucujucim tekmam je jedan dobar vodja u ekipi kojeg nemamo, da malo uzdrma ekipu kako je to prije radio herr Steffan Effenberg ili "Titan".
- ala7
#1873 Re: FC Bayern Munchen
Prokockano prvenstvo samo tako, rekao sam da Bayern nece uspjeti do kraja izgurati, imaju dobru formu 5-6 utakmica pa odjednom shut down svi do jednog.
Ne znam sto toliko forsiraju u dovodjenju pojacanja igraca sredine,daj ulozi dobro u dva igraca odbrane.. Evo dokaz kako prosjecna ekipa moze doci do titule kad su svi za jednog jedan za sve.
U par navrata sam primjetio kako dodje do nesporazuma dva igraca Bayerna i dok se oni dogovore ko ce do lopte vec Humels pokupio loptu ili ko vec iz tima Borussie..
Sa ovakom igrom protiv jacih ekipa nema mjesta ni za LP ni za Kup, iskreno.
Prava su sjena onom starom Bayernu generacije Matheusa,Janckera,Efenberga,Zickler,Tarnat i slicno.. Dobro si rekao @ledeni
Ne znam sto toliko forsiraju u dovodjenju pojacanja igraca sredine,daj ulozi dobro u dva igraca odbrane.. Evo dokaz kako prosjecna ekipa moze doci do titule kad su svi za jednog jedan za sve.
U par navrata sam primjetio kako dodje do nesporazuma dva igraca Bayerna i dok se oni dogovore ko ce do lopte vec Humels pokupio loptu ili ko vec iz tima Borussie..
Prava su sjena onom starom Bayernu generacije Matheusa,Janckera,Efenberga,Zickler,Tarnat i slicno.. Dobro si rekao @ledeni
- simonese
#1874 Re: FC Bayern Munchen
100% ispravno,nadao sam se da mogu nastaviti sa sjajnom igrom ali nisuala7 wrote:Prokockano prvenstvo samo tako, rekao sam da Bayern nece uspjeti do kraja izgurati, imaju dobru formu 5-6 utakmica pa odjednom shut down svi do jednog.
nedostaje taj motivator(Arschtreter) na terenu,vodeci igrac,glava,Schweinsteiger to ne zna
- ultima_palabra
#1875 Re: FC Bayern Munchen
Ma nema ovaj Bayern sistem igre, sve se zasniva na tome da se lopta doturi Riberyju ili Robbenu i da oni prođu jednog-dva igrača i zabiju gol.. ili pogode Gomeza koji je skrene u mrežu sa metar
Malo me podsjećaju na Madridove Galacticose nekad... ta individualna inspiracija može dobiti ove slabije ekipe, ali kad naletiš na organizovanog protivnika sa dobrom trkom i taktikom onda nema rješenja.
Malo me podsjećaju na Madridove Galacticose nekad... ta individualna inspiracija može dobiti ove slabije ekipe, ali kad naletiš na organizovanog protivnika sa dobrom trkom i taktikom onda nema rješenja.