BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#1851 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nasima je najbolje u Njemacku da idu... 
- Onjegin
-
olijali_vuk
#1853 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ustvari Sandzak je uvijek pripadao Bosni, isti covjek je onsovao i Sarajevo i Novi PAzar, i u II. WW je bio ukljucen Sandzak sa -bosnom, ali mislim sad za ovih 15 godian poslije rata je to toliko razdovjeno da su Bosanci i Sandzaklije dva razlicita naroda i o ce se sve vise razdvajati, dok ce se recimo ovi Katolici iz Bosne, koji se nikad nisu ni zvali Hrvati sve vise pribilzavati HRvatskoj, a Srbi pogotovo, oni se uvijedjeni ako im kazes da su Bosanci ... Ljajic elis amo tamo da igra, i onaj mu se rodzak prodo i on je isto takva dusa, mada kad pogledas politiku i zakone, on nema da trazi u Bosni niti sta da ocekuje
Last edited by olijali_vuk on 03/10/2010 17:53, edited 2 times in total.
- luckylaka
#1854 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma nek si ti nama pokazao svoju inteligenciju ovdje.Kakav ba Susic.Ko je za njega jos cuo.Ti si nama legendared01 wrote:I taj je izgubljen, rekao je da je DEŽELA njegova domovina.Tarik19 wrote:Ko sto reci jedan momak, malo ranije, nama bi pametnije bilo da vidimo sta mozemo uraditi kako nebi defintivno izgubili Harisa Vuckica (koji je nedavno pozvan u reprezentaciji Slovenije) nego da ganjamo tude igrace za koje se unaprijed znalo da nece nikad igrati za BIH.
Brat mu igra za mlađe selekcije Olimpije....
Zaboravit ga pod HITNO.....
No da je dohaberit onom glupsonu Sušiću da počne forsirat Pandžu umjesto Nadarevića...
A danas je Bešić bio rezerva u HSV protiv KSV (2/1).................
Nagradno pitanje : DA LI JE TEŽE BIT MEĐU 18 HSV ili igrat za tamo neki EKŠI![]()
![]()
![]()
Još ću poželjet da se ĆIRO vrati.... , odlazi nazad u Paris PAPAK...... ,NIKIĆ I PAPE INTELEKTUALNI PAR SNOVA.....
- Obuca9
#1855 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dečko, fulio si podforum. Imaš politiku, historiju i ostala sranja, pa tamo prosipaj tu šuplju priču.olijali_vuk wrote:Ustvari Sandzak je uvijek pripadao Bosni, isti covjek je onsovao i Sarajevo i Novi PAzar, i u II. WW je bio ukljucen Sandzak sa -bosnom, ali mislim sad za ovih 15 godian poslije rata je to toliko razdovjeno da su Bosanci i Sandzaklije dva razlicita naroda i o ce se sve vise razdvajati, dok ce se recimo ovi Katolici iz Bosne, koji se nikad nisu ni zvali Hrvati sve vise pribilzavati HRvatskoj, a Srbi pogotovo, oni se uvijedjeni ako im kazes da su Bosanci ... Ljajic elis amo tamo da igra, i onaj mu se rodzak prodo i on je isto takva dusa, mada kad pogledas politiku i zakone, on nema da trazi u Bosni niti sta da ocekuje
-
olijali_vuk
#1856 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ko ti je decko? sve je pod kontrolom, vidis da sve sve propada
-
extraordinary
#1857 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne mogu da vjerujem kakvih sve levata ima. Čuj ne da četo iz Vukovara Seferoviću da igra. Ne da mu Italijan Gilardino da igra djeco moja, zato što je Bog Firenze.
- zecko_kupuz
#1858 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
extraordinary wrote:Ne mogu da vjerujem kakvih sve levata ima. Čuj ne da četo iz Vukovara Seferoviću da igra. Ne da mu Italijan Gilardino da igra djeco moja, zato što je Bog Firenze.
Teorije zavjere, kriptografije...samo još fali da nam vojska iskoči iznad Trebevića sa NLO-om.
-
extraordinary
#1859 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A jbg, mi Bosanci i Hercegovci( ili da kažem Bošnjaci, pojedinci neodoljivo vuku na Bošnjake) bi bili velesila u svemu, samo da ne postoje bjelosvjetske i četničko-ustaške zavjere protiv nas:) Kad se osvijestimo, biće nam bolje.
-
samo malo
#1860 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tako je, Vukovar i Sandzak, grad i regija u Velikoj Bosni i Hercegoviniburek_in_space wrote:Ne znam shto ce ti ovi navnodnici, kada oni i jesu zemljaci.Dont Forget wrote:Za Harisa Seferovica nema mjesta ni na klupi Fiorentine sve dok je ceto iz Vukovara trener.
Ali zato ima mjesta za njegovog ''zemljaka'' Adema Ljajica.
Seferovic ima 18 godina, taj moze jos pet puta propasti. Nema njega dvije godine jos na mapi.
- ODVRATAN_i_GADAN
#1861 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Iako tako izgleda ipak nisu zemljaci jer je Adem drzavljanin Srbije po rodjenju, a Sinisa po opredjeljenju! Tacnije, rodjen je u Borovu Selu tj. hrvatski pravoslavac!burek_in_space wrote:Ne znam shto ce ti ovi navnodnici, kada oni i jesu zemljaci.Dont Forget wrote:Za Harisa Seferovica nema mjesta ni na klupi Fiorentine sve dok je ceto iz Vukovara trener.
Ali zato ima mjesta za njegovog ''zemljaka'' Adema Ljajica.
-
sadzak
#1862 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
susica sto prije treba otjerati covjek kao trener velika 0.cuj zadovoljan remijem salbancima pa sta treba ocekivat od rumuna bjelorusa francuzi su vanzemaljci za nas a luksemburg u istom rangu,kao i katar.sto se tice ljajica,vise bi se cudio ako zaigra za sarbiju za bijele orlove kako ih zovu pa ljudi moji posandzaku su cetnici bijeli orlovi i druga srbocetnicka bratija cuda cinjeli,koliko su samo naroda pobili prebili opljackali prognali samo bog dragi zna.ako zeli nosit krst i 4s pod kojim je genocid finansiran i pocinjen onda on nemoze nosit ime adem nego ga treba zvati krsto.nemam nista protiv postenih srba ali imam protiv cetnika.toliko o Ademu.susic nije pozvao vladavica neka mu je na cast covjek igra i desno i lijevo krilo i jedan od najboljih veznjaka slovacke a mi krila i nemamo poziva ibricica nemam nista protiv njega ali on nemoze igrat krilo prespor u sredini imamo pjanica ili misimovica pa po meni je stilic bolji od ibricica.da trener ima pameti stavio bi formaciju 4-3-2-1.subasic,spahic,jahic,mujadza,vladavic desno krilo,rahimic,lulic lijevo krilo.stilic,pjanic.dzeko.misimovic ako bude igrao kao do sada netreba ga pozivat.
- burek_in_space
#1863 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mozhesh karikirati koliko hocesh, ali je chinjenica da su i jedan i drugi drzhavljani Srbije.samo malo wrote:
Tako je, Vukovar i Sandzak, grad i regija u Velikoj Bosni i Hercegovini![]()
Seferovic ima 18 godina, taj moze jos pet puta propasti. Nema njega dvije godine jos na mapi.
Sve ja to znam, ali je chinjenica da je on sada drzhavljanin Srbije i Italije, i po zakonu, apsolutno nikakve razlike nema izmedju drzhavljanstva stechenog rodjenjem ili nakndnim dobijanjem po zakonskoj proceduri. To je sve shto sam htio da istaknem.ODVRATAN_i_GADAN wrote: Iako tako izgleda ipak nisu zemljaci jer je Adem drzavljanin Srbije po rodjenju, a Sinisa po opredjeljenju! Tacnije, rodjen je u Borovu Selu tj. hrvatski pravoslavac!
Shto se tiche malog Ljajica, mene i dalje chudi zashto je Manchester odustao od njega, kada su vec isplatili oko 2 miliona eura za njegov transfer.
- zecko_kupuz
#1864 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ti na osnovu jednog novinarski uljepšanog teksta (čija je funkcija samo izazvati senzaciju) skrojiš cijelu teoriju.sadzak wrote:susica sto prije treba otjerati covjek kao trener velika 0.cuj zadovoljan remijem salbancima pa sta treba ocekivat od rumuna bjelorusa francuzi su vanzemaljci za nas a luksemburg u istom rangu,kao i katar.sto se tice ljajica,vise bi se cudio ako zaigra za sarbiju za bijele orlove kako ih zovu pa ljudi moji posandzaku su cetnici bijeli orlovi i druga srbocetnicka bratija cuda cinjeli,koliko su samo naroda pobili prebili opljackali prognali samo bog dragi zna.ako zeli nosit krst i 4s pod kojim je genocid finansiran i pocinjen onda on nemoze nosit ime adem nego ga treba zvati krsto.nemam nista protiv postenih srba ali imam protiv cetnika.toliko o Ademu.susic nije pozvao vladavica neka mu je na cast covjek igra i desno i lijevo krilo i jedan od najboljih veznjaka slovacke a mi krila i nemamo poziva ibricica nemam nista protiv njega ali on nemoze igrat krilo prespor u sredini imamo pjanica ili misimovica pa po meni je stilic bolji od ibricica.da trener ima pameti stavio bi formaciju 4-3-2-1.subasic,spahic,jahic,mujadza,vladavic desno krilo,rahimic,lulic lijevo krilo.stilic,pjanic.dzeko.misimovic ako bude igrao kao do sada netreba ga pozivat.
Drugo, opet se politika upliće u ovaj podforum. Koga briga šta će Ljajić odabrati. Da nije možda nečiji sin ili brat ovdje?
Vladavić je odigrao tek dvije dobre utakmice, biće vremena da se opet pozove i vjerujem da će se naći na slijedećem spisku.
Za Ibričića se slažem. I kada puca od dobre forme jednostavno nije kvalitetan kadar za prvi tim.
- and
#1865 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
danas mladi bešić na klupi hamburga
- Edin H.
- Obuca9
#1867 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haman iz mrtvog uglaEdin H. wrote:Zavali ga Zec
-
IsmetHoro
#1868 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pjanic klupa.
Ibisevic 45 minuta pa klupa.
Misimovic 60 minuta pa klupa.

Ibisevic 45 minuta pa klupa.
Misimovic 60 minuta pa klupa.
- smoki_choko
#1869 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ušao i pjanić zadnjih 10 minuta. od kako je gourcuf dosao u lyon pjanic grije li grije klupu 
- zecko_kupuz
#1870 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Generalno, igrači su nam u opadajućoj formi, ali šta je tu je. Dešava se.

- Obuca9
#1871 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sve je to Sušić kriv.
- cyprus
#1872 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nažalost istina, igrači nam nisu ni izbliza u onoj formi u kojoj su bili prije godinu dana... treba i to uzet kao jedan od, ja bih reko, glavnih razloga za lošije partije reprezentacije nego što smo navikli...
-
c0d14c
#1873 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma evo od Gane pa do Albanije igrači nam nisu u formihz__semir wrote:Sve je to Sušić kriv.
- cyprus
#1874 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Godinu ipoc0d14c wrote:Ma evo od Gane pa do Albanije igrači nam nisu u formihz__semir wrote:Sve je to Sušić kriv.Godinu i po već
I ja sam brate pitar, ali dođi sebi. Nit´ nam je Pape valjao klubu nakon odlaska nit´ nam sad valja državi.
- Obuca9
#1875 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koliko kod tebe traje godina? Četiri i pol mjeseca?c0d14c wrote:Ma evo od Gane pa do Albanije igrači nam nisu u formihz__semir wrote:Sve je to Sušić kriv.Godinu i po već
I ja sam brate pitar, ali dođi sebi. Nit´ nam je Pape valjao klubu nakon odlaska nit´ nam sad valja državi.