BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fosil

#1851 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fosil »

Nasima je najbolje u Njemacku da idu... :dance:
Onjegin

#1852 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Onjegin »

-
olijali_vuk

#1853 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by olijali_vuk »

Ustvari Sandzak je uvijek pripadao Bosni, isti covjek je onsovao i Sarajevo i Novi PAzar, i u II. WW je bio ukljucen Sandzak sa -bosnom, ali mislim sad za ovih 15 godian poslije rata je to toliko razdovjeno da su Bosanci i Sandzaklije dva razlicita naroda i o ce se sve vise razdvajati, dok ce se recimo ovi Katolici iz Bosne, koji se nikad nisu ni zvali Hrvati sve vise pribilzavati HRvatskoj, a Srbi pogotovo, oni se uvijedjeni ako im kazes da su Bosanci ... Ljajic elis amo tamo da igra, i onaj mu se rodzak prodo i on je isto takva dusa, mada kad pogledas politiku i zakone, on nema da trazi u Bosni niti sta da ocekuje
Last edited by olijali_vuk on 03/10/2010 17:53, edited 2 times in total.
luckylaka

#1854 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

red01 wrote:
Tarik19 wrote:Ko sto reci jedan momak, malo ranije, nama bi pametnije bilo da vidimo sta mozemo uraditi kako nebi defintivno izgubili Harisa Vuckica (koji je nedavno pozvan u reprezentaciji Slovenije) nego da ganjamo tude igrace za koje se unaprijed znalo da nece nikad igrati za BIH.
I taj je izgubljen, rekao je da je DEŽELA njegova domovina.
Brat mu igra za mlađe selekcije Olimpije....

Zaboravit ga pod HITNO.....

No da je dohaberit onom glupsonu Sušiću da počne forsirat Pandžu umjesto Nadarevića...

A danas je Bešić bio rezerva u HSV protiv KSV (2/1).................
Nagradno pitanje : DA LI JE TEŽE BIT MEĐU 18 HSV ili igrat za tamo neki EKŠI :lol: :-) :roll:

Još ću poželjet da se ĆIRO vrati.... , odlazi nazad u Paris PAPAK...... ,NIKIĆ I PAPE INTELEKTUALNI PAR SNOVA.....
Ma nek si ti nama pokazao svoju inteligenciju ovdje.Kakav ba Susic.Ko je za njega jos cuo.Ti si nama legenda :x
Obuca9

#1855 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

olijali_vuk wrote:Ustvari Sandzak je uvijek pripadao Bosni, isti covjek je onsovao i Sarajevo i Novi PAzar, i u II. WW je bio ukljucen Sandzak sa -bosnom, ali mislim sad za ovih 15 godian poslije rata je to toliko razdovjeno da su Bosanci i Sandzaklije dva razlicita naroda i o ce se sve vise razdvajati, dok ce se recimo ovi Katolici iz Bosne, koji se nikad nisu ni zvali Hrvati sve vise pribilzavati HRvatskoj, a Srbi pogotovo, oni se uvijedjeni ako im kazes da su Bosanci ... Ljajic elis amo tamo da igra, i onaj mu se rodzak prodo i on je isto takva dusa, mada kad pogledas politiku i zakone, on nema da trazi u Bosni niti sta da ocekuje
Dečko, fulio si podforum. Imaš politiku, historiju i ostala sranja, pa tamo prosipaj tu šuplju priču.
olijali_vuk

#1856 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by olijali_vuk »

ko ti je decko? sve je pod kontrolom, vidis da sve sve propada
extraordinary

#1857 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Ne mogu da vjerujem kakvih sve levata ima. Čuj ne da četo iz Vukovara Seferoviću da igra. Ne da mu Italijan Gilardino da igra djeco moja, zato što je Bog Firenze.
zecko_kupuz

#1858 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

extraordinary wrote:Ne mogu da vjerujem kakvih sve levata ima. Čuj ne da četo iz Vukovara Seferoviću da igra. Ne da mu Italijan Gilardino da igra djeco moja, zato što je Bog Firenze.
:lol: :thumbup:
Teorije zavjere, kriptografije...samo još fali da nam vojska iskoči iznad Trebevića sa NLO-om. :-)
extraordinary

#1859 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

A jbg, mi Bosanci i Hercegovci( ili da kažem Bošnjaci, pojedinci neodoljivo vuku na Bošnjake) bi bili velesila u svemu, samo da ne postoje bjelosvjetske i četničko-ustaške zavjere protiv nas:) Kad se osvijestimo, biće nam bolje.
samo malo

#1860 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

burek_in_space wrote:
Dont Forget wrote:Za Harisa Seferovica nema mjesta ni na klupi Fiorentine sve dok je ceto iz Vukovara trener.

Ali zato ima mjesta za njegovog ''zemljaka'' Adema Ljajica.
Ne znam shto ce ti ovi navnodnici, kada oni i jesu zemljaci.
Tako je, Vukovar i Sandzak, grad i regija u Velikoj Bosni i Hercegovini :D

Seferovic ima 18 godina, taj moze jos pet puta propasti. Nema njega dvije godine jos na mapi.
ODVRATAN_i_GADAN

#1861 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

burek_in_space wrote:
Dont Forget wrote:Za Harisa Seferovica nema mjesta ni na klupi Fiorentine sve dok je ceto iz Vukovara trener.

Ali zato ima mjesta za njegovog ''zemljaka'' Adema Ljajica.
Ne znam shto ce ti ovi navnodnici, kada oni i jesu zemljaci.
Iako tako izgleda ipak nisu zemljaci jer je Adem drzavljanin Srbije po rodjenju, a Sinisa po opredjeljenju! Tacnije, rodjen je u Borovu Selu tj. hrvatski pravoslavac!
sadzak

#1862 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by sadzak »

susica sto prije treba otjerati covjek kao trener velika 0.cuj zadovoljan remijem salbancima pa sta treba ocekivat od rumuna bjelorusa francuzi su vanzemaljci za nas a luksemburg u istom rangu,kao i katar.sto se tice ljajica,vise bi se cudio ako zaigra za sarbiju za bijele orlove kako ih zovu pa ljudi moji posandzaku su cetnici bijeli orlovi i druga srbocetnicka bratija cuda cinjeli,koliko su samo naroda pobili prebili opljackali prognali samo bog dragi zna.ako zeli nosit krst i 4s pod kojim je genocid finansiran i pocinjen onda on nemoze nosit ime adem nego ga treba zvati krsto.nemam nista protiv postenih srba ali imam protiv cetnika.toliko o Ademu.susic nije pozvao vladavica neka mu je na cast covjek igra i desno i lijevo krilo i jedan od najboljih veznjaka slovacke a mi krila i nemamo poziva ibricica nemam nista protiv njega ali on nemoze igrat krilo prespor u sredini imamo pjanica ili misimovica pa po meni je stilic bolji od ibricica.da trener ima pameti stavio bi formaciju 4-3-2-1.subasic,spahic,jahic,mujadza,vladavic desno krilo,rahimic,lulic lijevo krilo.stilic,pjanic.dzeko.misimovic ako bude igrao kao do sada netreba ga pozivat.
burek_in_space

#1863 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by burek_in_space »

samo malo wrote:
Tako je, Vukovar i Sandzak, grad i regija u Velikoj Bosni i Hercegovini :D

Seferovic ima 18 godina, taj moze jos pet puta propasti. Nema njega dvije godine jos na mapi.
Mozhesh karikirati koliko hocesh, ali je chinjenica da su i jedan i drugi drzhavljani Srbije.
ODVRATAN_i_GADAN wrote: Iako tako izgleda ipak nisu zemljaci jer je Adem drzavljanin Srbije po rodjenju, a Sinisa po opredjeljenju! Tacnije, rodjen je u Borovu Selu tj. hrvatski pravoslavac!
Sve ja to znam, ali je chinjenica da je on sada drzhavljanin Srbije i Italije, i po zakonu, apsolutno nikakve razlike nema izmedju drzhavljanstva stechenog rodjenjem ili nakndnim dobijanjem po zakonskoj proceduri. To je sve shto sam htio da istaknem.

Shto se tiche malog Ljajica, mene i dalje chudi zashto je Manchester odustao od njega, kada su vec isplatili oko 2 miliona eura za njegov transfer.
zecko_kupuz

#1864 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

sadzak wrote:susica sto prije treba otjerati covjek kao trener velika 0.cuj zadovoljan remijem salbancima pa sta treba ocekivat od rumuna bjelorusa francuzi su vanzemaljci za nas a luksemburg u istom rangu,kao i katar.sto se tice ljajica,vise bi se cudio ako zaigra za sarbiju za bijele orlove kako ih zovu pa ljudi moji posandzaku su cetnici bijeli orlovi i druga srbocetnicka bratija cuda cinjeli,koliko su samo naroda pobili prebili opljackali prognali samo bog dragi zna.ako zeli nosit krst i 4s pod kojim je genocid finansiran i pocinjen onda on nemoze nosit ime adem nego ga treba zvati krsto.nemam nista protiv postenih srba ali imam protiv cetnika.toliko o Ademu.susic nije pozvao vladavica neka mu je na cast covjek igra i desno i lijevo krilo i jedan od najboljih veznjaka slovacke a mi krila i nemamo poziva ibricica nemam nista protiv njega ali on nemoze igrat krilo prespor u sredini imamo pjanica ili misimovica pa po meni je stilic bolji od ibricica.da trener ima pameti stavio bi formaciju 4-3-2-1.subasic,spahic,jahic,mujadza,vladavic desno krilo,rahimic,lulic lijevo krilo.stilic,pjanic.dzeko.misimovic ako bude igrao kao do sada netreba ga pozivat.
Ti na osnovu jednog novinarski uljepšanog teksta (čija je funkcija samo izazvati senzaciju) skrojiš cijelu teoriju. :-) Rekao je da će igrati napadački, ali ne bi bio smak svijeta ni sa bodom. Ima li išta nejasno? Ići ćemo na pobjedu, a ne na remi. Pročitaj neke ranije Sušićeve izjave po ovom pitanju.
Drugo, opet se politika upliće u ovaj podforum. Koga briga šta će Ljajić odabrati. Da nije možda nečiji sin ili brat ovdje?
Vladavić je odigrao tek dvije dobre utakmice, biće vremena da se opet pozove i vjerujem da će se naći na slijedećem spisku.
Za Ibričića se slažem. I kada puca od dobre forme jednostavno nije kvalitetan kadar za prvi tim.
and

#1865 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

danas mladi bešić na klupi hamburga
Edin H.

#1866 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Zavali ga Zec :oops:
Obuca9

#1867 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:Zavali ga Zec :oops:
Haman iz mrtvog ugla :)

IsmetHoro

#1868 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by IsmetHoro »

Pjanic klupa.
Ibisevic 45 minuta pa klupa.
Misimovic 60 minuta pa klupa.

:bih:
smoki_choko

#1869 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

ušao i pjanić zadnjih 10 minuta. od kako je gourcuf dosao u lyon pjanic grije li grije klupu :roll:
zecko_kupuz

#1870 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Generalno, igrači su nam u opadajućoj formi, ali šta je tu je. Dešava se. :P :-?
Obuca9

#1871 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Sve je to Sušić kriv.
cyprus

#1872 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Nažalost istina, igrači nam nisu ni izbliza u onoj formi u kojoj su bili prije godinu dana... treba i to uzet kao jedan od, ja bih reko, glavnih razloga za lošije partije reprezentacije nego što smo navikli...
c0d14c

#1873 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by c0d14c »

hz__semir wrote:Sve je to Sušić kriv.
Ma evo od Gane pa do Albanije igrači nam nisu u formi :-) Godinu i po već :D I ja sam brate pitar, ali dođi sebi. Nit´ nam je Pape valjao klubu nakon odlaska nit´ nam sad valja državi.
cyprus

#1874 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

c0d14c wrote:
Ma evo od Gane pa do Albanije igrači nam nisu u formi :-) Godinu i po već :D I ja sam brate pitar, ali dođi sebi. Nit´ nam je Pape valjao klubu nakon odlaska nit´ nam sad valja državi.
Godinu ipo :? :D
Obuca9

#1875 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

c0d14c wrote:
Koliko kod tebe traje godina? Četiri i pol mjeseca?
Post Reply