Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cvikeras wrote:Prenio broj, uplatio prve km-ove, sve kako treba: minute tu, poruke tu, mb tu, ukljucujuci bonus. Ali kako da namjestim da mi radi mobilni internet, ima li neki broj neke podrske ili slicno, ili ja moram nesto pritisnuti
Da napomenem da je na staroj mrezi radilo ok. Mozda neki reset ili ..
Hvala gdje culi i ne culi.
Dodaj novi APN: gprs.eronet.ba
Proxy i port treba da je prazno.
Spasi.
Resetuj mobitel ili aktiviraj pa deaktiviraj Airplane mod (avio mod).
Kakav je ovo fazon opet sa Eronetom , dosla neka djevojka i momak u moju zgradu , prvo pitaju koliko mjesecno trosimo na kredit i onda ti da da potpises ugovor na 24mj, sve sto ti treba je licna karta , a to jesi li zaposlen ili ne , hoces li placat tu pretplatu ili neces , zaboli njih.. Jos im i mobitele podijelise nekakve Alcatele , manji su telefoni , ekran 3,5" , Android 4.4, to je sve sto sam uspio vidjet
Cvikeras wrote:Prenio broj, uplatio prve km-ove, sve kako treba: minute tu, poruke tu, mb tu, ukljucujuci bonus. Ali kako da namjestim da mi radi mobilni internet, ima li neki broj neke podrske ili slicno, ili ja moram nesto pritisnuti
Dodaj novi APN: web.eronet.ba
Spasi.
Dodaj novi APN: web.eronet.ba
Spasi.
Benq wrote:Kakav je ovo fazon opet sa Eronetom , dosla neka djevojka i momak u moju zgradu , prvo pitaju koliko mjesecno trosimo na kredit i onda ti da da potpises ugovor na 24mj, sve sto ti treba je licna karta , a to jesi li zaposlen ili ne , hoces li placat tu pretplatu ili neces , zaboli njih.. Jos im i mobitele podijelise nekakve Alcatele , manji su telefoni , ekran 3,5" , Android 4.4, to je sve sto sam uspio vidjet
Pa tako sam Ja u mtelu internet sebi uveo.
Kao nezaposlen nisam mogao drugacije.
20% Populacije Bosne zvanicno nezaposleno.
To je veliko trziste a i ti nezaposleni imaju love koliko toliko.
Ajde barem nešto, konkretno, na manjim paketima i manji popusti ali vala za 25KM+PDV samo takva ponuda za naše uslove...
E kada bi sad i ostala dva tora malo pogurala svi bi mi na kraju profitirali ali uvijek se trese gora a rodi se miš
Koliko znam treba ti lična samo ali ipak provjeri na info br...
U Sarajevu imaš one tezge/kioske u BBI, na Otoci u Merkuru, i Mediacentar a centrala im je to kod Pozorišta: https://www.hteronet.ba/podrska-korisni ... jna-mjesta
avaks wrote:Ajde barem nešto, konkretno, na manjim paketima i manji popusti ali vala za 25KM+PDV samo takva ponuda za naše uslove...
E kada bi sad i ostala dva tora malo pogurala svi bi mi na kraju profitirali ali uvijek se trese gora a rodi se miš
"Pogurat" će oni najkasnije kada primjete da gube ovce-ovaj korisnike, pardon!
Radar71 wrote:ja vec 2.5 godine na eronetu tj super 25, pokrivenost im je odlična.
iduce sedmice prelazim na 35 simonly24, tel sam nedavno uzeo tako da je ovo extra
Ukoliko je već potpisan ugovor prilikom kupovine telefona, nisam siguran da se može preći na ovu ponudu. Samo oni koji potpisuju ponovo nakon isteka starog ili potpisuju prvi put (novi korisnik ili korisnik koji prenese broj).
Neko će već provjeriti pa javiti
Radar71 wrote:ja vec 2.5 godine na eronetu tj super 25, pokrivenost im je odlična.
iduce sedmice prelazim na 35 simonly24, tel sam nedavno uzeo tako da je ovo extra
Ukoliko je već potpisan ugovor prilikom kupovine telefona, nisam siguran da se može preći na ovu ponudu. Samo oni koji potpisuju ponovo nakon isteka starog ili potpisuju prvi put (novi korisnik ili korisnik koji prenese broj).
tel nije kupljen kod eroneta, to naglasih jer ova tarifa ne dozvoljava kupovinu telefona.
Nevezano za ponudu koja je zaista odlična, jesu li konačno skontali kako će zvat operatera, HT, HT Mostar, HT Eronet ili Eronet? Jbt, pet flyera s pet različitih naziva firme.
tel nije kupljen kod eroneta, to naglasih jer ova tarifa ne dozvoljava kupovinu telefona.
Upravu je getriba, može samo sa SIMOnly na obični ugovor (sa uređajem) bez naplate penala, a ne možeš ovako preć na SIMOnly, ali svejedno ti to ne igra ulogu kad si već eto uzeo mobitel izvan operatera
Uživaj u korištenju i ako bilo što zatreba, informacija ili slično, slobodno pitaj i ti i bilo tko drugi, ovdje ili u PM
Cupko_ wrote:
Upravu je getriba, može samo sa SIMOnly na obični ugovor (sa uređajem) bez naplate penala, a ne možeš ovako preć na SIMOnly, ali svejedno ti to ne igra ulogu kad si već eto uzeo mobitel izvan operatera
Uživaj u korištenju i ako bilo što zatreba, informacija ili slično, slobodno pitaj i ti i bilo tko drugi, ovdje ili u PM
SIMOnly je tarifa bez uređaja, ja sam se pogrešno izrazio vezano za tel, moj tel je kupljen negdje drugo. Imao sam ugovor naa 24 mjeseca koji je u januaru istekao sad sam korisnik na neodređeno. Tako da iduće sedmice idem na Super 35 na 24 mjeseca.