dole kod peppersa?psiho wrote:50 metara nizvodno na istoj strani Milje, nepoznata ženska osoba umjesto naprijed krenula u nazad i završila u rijeci,
sa CLIOM...
kako li joj je to poslo za rukom... ivicnjak, ziva ograda, pjesacka staza i drvored...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
dole kod peppersa?psiho wrote:50 metara nizvodno na istoj strani Milje, nepoznata ženska osoba umjesto naprijed krenula u nazad i završila u rijeci,
sa CLIOM...
ondje negdje jod pepersa, prošla kroz živu ogradu, jbg ujutru mlada nervozna pa stisnula gas...............Alfons Kauders wrote:dole kod peppersa?psiho wrote:50 metara nizvodno na istoj strani Milje, nepoznata ženska osoba umjesto naprijed krenula u nazad i završila u rijeci,
sa CLIOM...
kako li joj je to poslo za rukom... ivicnjak, ziva ograda, pjesacka staza i drvored...jebote s koliko gasa ona krece
Hendrix wrote:Odem opet u onaj Tuš na Stupu, kiša lije papci se parkirali na prilaznoj cesti i trče u market po kiši...uđem u garažu tamo 3 auta....jednostavno uvijek me fascinira ova logika.Pa jebemu čak nije ni bliže mu od auta do marketa ali opet to voli parkirat vani po kiši uz cestu nego ko čovjek na suhom u garaži.
Qler wrote:Hendrix wrote:Odem opet u onaj Tuš na Stupu, kiša lije papci se parkirali na prilaznoj cesti i trče u market po kiši...uđem u garažu tamo 3 auta....jednostavno uvijek me fascinira ova logika.Pa jebemu čak nije ni bliže mu od auta do marketa ali opet to voli parkirat vani po kiši uz cestu nego ko čovjek na suhom u garaži.
I meni nije nikako jasno sto parkiraju gore, pored garaze? Nedavno je bio sudar tu, parkirao lola tako uz cestu, i nije ni pogledao, otvorio vrata i naletio odozgo drugi u udario ga. A kako su vrata bila otvorena ono do pola, nije ih otkinuo nego ih je zabio u haubu, prema motoru..

Hendrix wrote:Odem opet u onaj Tuš na Stupu, kiša lije papci se parkirali na prilaznoj cesti i trče u market po kiši...uđem u garažu tamo 3 auta....jednostavno uvijek me fascinira ova logika.Pa jebemu čak nije ni bliže mu od auta do marketa ali opet to voli parkirat vani po kiši uz cestu nego ko čovjek na suhom u garaži.
evo ga i sa druge strane.zhera wrote:Pronadjite uljeza)

idiot pijani, malo mu je falilo do vode, odnosno govanatopcam wrote:evo ga i sa druge strane.zhera wrote:Pronadjite uljeza)
Nek je glava ziva, bit´ ce radkapi.
ja mislim da ce se ovaj pilot jos par sedmica buditi u goloj vodi i urlati...topcam wrote:evo ga i sa druge strane.zhera wrote:Pronadjite uljeza)
sigurno, strah je to od dubine....da je kojim slucajem upao, ni vojni ronioci ga ne bi uspjeli izvaditiAlfons Kauders wrote:ja mislim da ce se ovaj pilot jos par sedmica buditi u goloj vodi i urlati...topcam wrote:evo ga i sa druge strane.zhera wrote:Pronadjite uljeza)
svaki put kad vidi miljacku ima da ga oblije znoj...
Ovo je dobro do bolatopcam wrote:evo ga i sa druge strane.zhera wrote:Pronadjite uljeza)

Skyfox wrote:
dobra ideja...
drekalica28 wrote:![]()
jarane koji ti kompleks imaš od G2 ... ne do bog nikomAlfons Kauders wrote:nema sta biti nejasno... golf 2... sve objasnjava...Skyfox wrote: ovi sto preko trotoara prelete u Miljacku mi nikako ne idu u glavu... ili je brzina ili alkohol... neiskustvo. Mislim prelazis trotoar hello...
ledeny wrote:
Petak, 01.10.2010. u 12:22 sati.
Na sred raskrsnice (križanje ulica Kralja Tomislava i Maršala Tita) parkiran žuti golf sa oznakama "AUTOŠKOLA ART". Cura sjedi za volanom i čeka da se vrati instruktor vožnje, koji je inače skoknuo do Hypo Alpe Adria Banke...
Možda je čovjek pokazivao kako ne treba.topcam wrote:ledeny wrote:
Petak, 01.10.2010. u 12:22 sati.
Na sred raskrsnice (križanje ulica Kralja Tomislava i Maršala Tita) parkiran žuti golf sa oznakama "AUTOŠKOLA ART". Cura sjedi za volanom i čeka da se vrati instruktor vožnje, koji je inače skoknuo do Hypo Alpe Adria Banke...
Na ovaj nacin ce uskoro parkirati i djevojka koja sjedi u autu.
Jedan najgori moguci scenario "mala djeca ostala u autu" umoran vozac kamiona i/ili "ganja" oko auta.
Ovoj auto skoli treba zabraniti rad na 6 mjeseci. A "gospodinu" izreci dozivotnu zabranu koja se odnosi na rad
kao "instruktor".
Ne mogu da vjerujem da je skoknuo do banke, prije bih rekao da je skoknuo po "Havaz" da sta "pametno" procita.
(Naravno nece citati kuci, nego za vrijeme obuke, koliko sam mogao primjetiti od 10 njih 7-8 cita novine pored
ucenika za vrijeme voznje)
ha ya ... cura nije nadarena za voznju al ima talenta za druge stvari .....maxell_sarajevo wrote:Mozda je kakva dobra kandidatkinja pa skoknuo do trafike po gumice