Obrazlozi mi kako sam ja protiv BHA??? Ja sam protiv poslovanja i politicki psotavljenog kadra u BHA, a sve sa ciljem da ja kao gradjanin BiH mogu doci u BiH i odeltiti iz nje sa BHA kao i sa svakom drugom kompanijom, sto je sada nemoguce.sarajevsko_pivo wrote:Znamo da si protiv BHA, nije potrebno u svakom postu da to dokazujes.jefferson wrote:Sretno! Toliko zvucna imena da nam i dalje ostaje letiti Lufthansom, Austrianom, Malevom itd!smolsvoje wrote:Kandidati za generalnog direktora JP BH AIR (valja li ovako sa malim slovima) prema misljenju struke i okolo nje:
- Mr. Sabic (ili Sabovic) Muharem - Tehnicki direktor BH Air - magistar nauka - kazu miljenik turaka
- Amir Baralic (kapetan) - nit smrdi nit mirise turcima
- Amir Jazic (sadasnji finansijer ) - kazu TRN u oku turcima
- Tomislav Leko - bivsi direktor Aerodroma Zagreb i bivsi ambasador BiH u Beogradu
- Milan Poznic - bivsi direktor Aerodroma Zagreb - ne zna se gdje je trenutno
- Amadeo Mandic - bivsi vojni pilot - sadasnji ili bivsi direktor civilne avijacije (ne znam tacno)
- Nail Seckanovic - ministar u tehnickom mandatu vlade M. Mujezinovica - expert za finansije, poreze i drumski promet
- Nedzad Brankovic - bivsi premijer (ali ja u ovo ne vjerujem)
- neko sa aerodroma Sarajevo (koji zadovoljava uslove)
- Kalic M. - uvazeni clan SBiH ( vlasnik kompanije Bosnia Airways ?!?)
- ima jos jedan kandidat iz SDP-a ali ne znaju mu ime
To je ono sto se cuje po aerodromu.
Kako ti rece: dostignuca civilne avijacije!
Ono sto si ti htio reci jeste da ako se ne slazem sa politikom laznog patriotizma (sto nam se servira zadnjih 20 najtezih godina) onda nisi ni za BHA, ili za domacu firmu i sl.
A sta ta zastava predstavlja na kraju? Jel to BHA predstavlja primjer patriotizma s obzirom da je leglo propalog politickog kadra na grbaci poreskih obveznika?