Ja samo sirim...

je li to tvoja intepretacija tolerancije i demokratijepesak wrote:sigurimi i boco, svaka cast na izvrnutoj pameti...![]()
ne znam za koga vi glasate , ali ja glasam /i svako normalan u Srbiji/ glasa za ovo..
Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva
Pa normalnom covjeku mora biti jasno da u zadnjih 20 godina je nesto trulo u drzavi Danskoj(Srbiji),to sto 5-6 posto ljudi je shvatilo da kad nesto neide onda neide,a to tutkanje o nekakvim kosovskim mitovima,ugrozenosti srba od sviju pa i od vanzemaljaca,mafijasko-politicki lobiji itd itd.I sasvim je normalno,normalnome da se zapita pa kako to ostali "ne vide,ne cuju i ne reaguju"gavrilo wrote:je li to tvoja intepretacija tolerancije i demokratijepesak wrote:sigurimi i boco, svaka cast na izvrnutoj pameti...![]()
ne znam za koga vi glasate , ali ja glasam /i svako normalan u Srbiji/ glasa za ovo..
Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva![]()
eh pesak... quod erat demonstrandum![]()
p.s. ... nadam se da je povremena kritika naddemokratstke beeeeeeogradjanke dozvoljena
To su ekstremisti, nista drugo.gavrilo wrote:je li to tvoja intepretacija tolerancije i demokratijepesak wrote:sigurimi i boco, svaka cast na izvrnutoj pameti...![]()
Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva![]()
eh pesak... quod erat demonstrandum![]()
p.s. ... nadam se da je povremena kritika naddemokratstke beeeeeeogradjanke dozvoljena
pilav wrote:Ja toj zemlji i pored svih napora da se unormali zelim milosrdnog andjela drugi dio.
... ostali i te kako vide... glasaju za ds i ostale proevropske stranke, a mensecini to je oko 50 % birackog tijelapici wrote:Pa normalnom covjeku mora biti jasno da u zadnjih 20 godina je nesto trulo u drzavi Danskoj(Srbiji),to sto 5-6 posto ljudi je shvatilo da kad nesto neide onda neide,a to tutkanje o nekakvim kosovskim mitovima,ugrozenosti srba od sviju pa i od vanzemaljaca,mafijasko-politicki lobiji itd itd.I sasvim je normalno,normalnome da se zapita pa kako to ostali "ne vide,ne cuju i ne reaguju"![]()
![]()
slazem seSE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
losha wrote:Ja koliko vidim srpski liberali i bosnjacki patrioti cine odlicnu koaliciju
Ma da, a SPS je ljevicarska stranka.gavrilo wrote:losha wrote:Ja koliko vidim srpski liberali i bosnjacki patrioti cine odlicnu koaliciju
![]()
ali da skrenem malo sa teme. zasto je ldp liberalna stranka i da li su oni svjesni da su u evropi liberali desni centar?
BiH "bar" nije odgovorna za agresiju i genocid u dvije, a sad tri, susjedne drzave...simi5 wrote:Pici pomozi nam savetom kako si ti te probleme rešio u BiH? Mislim na trulu državu koja se raspada, korupciju, kriminal, spregu kriminalaca i političara, nacionalizam, ...
Prozor wrote:BiH "bar" nije odgovorna za agresiju i genocid u dvije, a sad tri, susjedne drzave...simi5 wrote:Pici pomozi nam savetom kako si ti te probleme rešio u BiH? Mislim na trulu državu koja se raspada, korupciju, kriminal, spregu kriminalaca i političara, nacionalizam, ...
Zlo misliti a dobru se nadati...nije nikad išlo niti će ići.Liječi se dok još ima vremenapilav wrote:Ja toj zemlji i pored svih napora da se unormali zelim milosrdnog andjela drugi dio.
Kad bude tema "Desavanja u BiH" a vec sam milion puta napisao da su u BiH "NACI-STRANKE" na vlasti tako da o truljenju ne treba ni govoriti ni pisati.simi5 wrote:Pici pomozi nam savetom kako si ti te probleme rešio u BiH? Mislim na trulu državu koja se raspada, korupciju, kriminal, spregu kriminalaca i političara, nacionalizam, ...
Ceda i ldp ulaze u koaliciju sa DS-om...ne sa Tadicem...masa uticajnijih ljudi u DS-u su protiv bezkicmenjacke politike Borisa Tadica..koji sluzi za davanje legitimiteta DSS i Radikalima...DS programski je OK stranka...ali su SANU-ovci stavili pod svoju sapu Tadica..jer na Balkanu je ogledalo stranke jos uvijek jedan covjek...i SNSD je programski normalna stranka i nema elemenata protivbosanskih...ali ima Dodik koji radi po instrukcijama velikosrba iz Srbije koje zele podjelu i nestanak BIH.....Bilo bi principjelno da onda pocne kritikovati i Cedu koji se prodao i usao u koaliciju sa salonskim cetnicima, zar ne?
srbija 90-ih i ova srbija je isto, da mogu sve bi ponovili, u to sam siguran, naravno kada kazem "srbija" mislim na politicki aparat iste... da sluzi kao izgovor sluzi, i ja nigdje drugo na ovom forumu nisam opravdavao ponasanje domacih politicara srbijom ili bilo kime, ali ono je bila replika @simijevom postu...gavrilo wrote:... samo sto srbija 90tih sluzi kao izgovor za nasu nesposobnost vec hebenih 13 godina.
mislis na ...normalan srbin,bosnjak,hrvat ,indijanac itd se odlicno slazu samo nema ko da ih uveze sem internetlosha wrote:Ja koliko vidim srpski liberali i bosnjacki patrioti cine odlicnu koaliciju
B B Bosna Bosna do Zlatista!Markus Merk wrote:S S Srbija Srbija do Kosova!
prepisivac wrote:B B Bosna Bosna do Zlatista!Markus Merk wrote:S S Srbija Srbija do Kosova!
i dokle ce nas ovakvo prepucavanje dovest, a sudija!? nemoj po rani, jarane, molim te, ni u zaje..nciji. imas i ti rana, sto ti to treba...