Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
abondanzieri

#1851 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

vobra frenki majstore!!! :D
Neelix

#1852 Re: Manager - igra

Post by Neelix »

elSaik wrote:
Neelix wrote:mi predvidjamo rezultate na 90 minuta, jel tako?
Da.
mah, zanemari, to sam pitao dok sam mislio da ce liv-ars zavrsit 1-1 :D
elSaik

#1853 Re: Manager - igra

Post by elSaik »

Neelix wrote:
elSaik wrote:
Neelix wrote:mi predvidjamo rezultate na 90 minuta, jel tako?
Da.
mah, zanemari, to sam pitao dok sam mislio da ce liv-ars zavrsit 1-1 :D
:lol:
abondanzieri

#1854 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

A sto me Zeljo ukopa danas,sjeba me na kladionici za 150 km,promasi ga kao bonus par za koji je da nesreca bude jos veca moj protivnik pogodio rezultat :roll: :D
Ipak bez obzira na sve poteskoce moja ekipa ima zagarantovan jedan bod u ovom kolu,a veoma blizu je i osvajanju sva tri boda :zzzz: :zzzz: :zzzz:
campa_xxx

#1855 Re: Manager - igra

Post by campa_xxx »

abondanzieri wrote:A sto me Zeljo ukopa danas,sjeba me na kladionici za 150 km,promasi ga kao bonus par za koji je da nesreca bude jos veca moj protivnik pogodio rezultat :roll: :D
Ipak bez obzira na sve poteskoce moja ekipa ima zagarantovan jedan bod u ovom kolu,a veoma blizu je i osvajanju sva tri boda :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Mene sjeba na Sa-x ligi na bonus paru ali nema veze pogodio sam Hrvatski kup oba para :thumbup:
vjecnobordo

#1856 Re: Manager - igra

Post by vjecnobordo »

Izgleda da su svi na vrhu kiksali ( pato, and, enrico nije igro..).. Ovom pobjedom (mislim da sam uzeo 1-0 :D ) muključujem se u borbu za titulu :oops:

Neelix svaka čast za pogođenu SLobodu :thumbup:
abondanzieri

#1857 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

vjecnobordo wrote:Izgleda da su svi na vrhu kiksali ( pato, and, enrico nije igro..).. Ovom pobjedom (mislim da sam uzeo 1-0 :D ) muključujem se u borbu za titulu :oops:

Bojim se da si se malo preracunao,Pato jeste kiksao protiv Bayerna(ne ponovilo se nikad nikom :roll: ),ali ne i u Sa-x ligi :wink:
vjecnobordo

#1858 Re: Manager - igra

Post by vjecnobordo »

abondanzieri wrote:
vjecnobordo wrote:Izgleda da su svi na vrhu kiksali ( pato, and, enrico nije igro..).. Ovom pobjedom (mislim da sam uzeo 1-0 :D ) muključujem se u borbu za titulu :oops:

Bojim se da si se malo preracunao,Pato jeste kiksao protiv Bayerna(ne ponovilo se nikad nikom :roll: ),ali ne i u Sa-x ligi :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
A evo sad vidim.. Jel ti ono meni dolaziš na noge ili ja moram skoknuti do tebe do kraja sezone?
cyprus

#1859 Re: Manager - igra

Post by cyprus »

Meni se čini da sam izgubio u zadnjoj sekundi (Bayern 1:1 :x :x :x ). I eto, zar nisam najpehovitiji takmičar u ligi? :-)
abondanzieri

#1860 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

cyprus wrote:Meni se čini da sam izgubio u zadnjoj sekundi (Bayern 1:1 :x :x :x ). I eto, zar nisam najpehovitiji takmičar u ligi? :-)
Jesi brate,stvarno si peh.Ja bi vise nego ti volio da si uzeo bod kod and-a,al' sta je tu je :D

@ bordo igramo u zadnjem kolu na tvom terenu i nadam se da ce to biti utakmica bez rezultatskog znacaja :D :D
campa_xxx

#1861 Re: Manager - igra

Post by campa_xxx »

Cyprus, Dinamo ti je protiv NK Zagreb igrao 3-1 ( ti si stavio 2-1) tako da sam ti ja pogodio dva para, eto samo da se zna :D
campa_xxx

#1862 Re: Manager - igra

Post by campa_xxx »

Mijenjaj i abondanzieriu jer je i on pogodio Dinamo :thumbup:
cyprus

#1863 Re: Manager - igra

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:Cyprus, Dinamo ti je protiv NK Zagreb igrao 3-1 ( ti si stavio 2-1) tako da sam ti ja pogodio dva para, eto samo da se zna :D
Joj, kix, valja sad to ispravit :-) .
cyprus

#1864 Re: Manager - igra

Post by cyprus »

Sad je valjda OK :-) .
campa_xxx

#1865 Re: Manager - igra

Post by campa_xxx »

cyprus wrote:Sad je valjda OK :-) .
Nije :lol: :lol: :lol: zaboravio si Neelixu skinuti bod!
Neelix

#1866 Re: Manager - igra

Post by Neelix »

campa_xxx wrote:
cyprus wrote:Sad je valjda OK :-) .
Nije :lol: :lol: :lol: zaboravio si Neelixu skinuti bod!
nemoj ziv bio :D
van Basten

#1867 Re: Manager - igra

Post by van Basten »

eh, eto konačno da i ja malo prodišem iznad crte... :D
ako sam dobro upratio elSaik se odmara u Banovićima, pa nema smisla njega čekati za parove... svakako je to abondazieri uzeo na sebe, jel' tako?
abondanzieri

#1868 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

van Basten wrote:eh, eto konačno da i ja malo prodišem iznad crte... :D
ako sam dobro upratio elSaik se odmara u Banovićima, pa nema smisla njega čekati za parove... svakako je to abondazieri uzeo na sebe, jel' tako?
Tako je.Parovi ce ubrzo biti postavljeni :wink:
vjecnobordo

#1869 Re: Manager - igra

Post by vjecnobordo »

Nakon 6 uzastopnih pobjeda i 7 utakmica bez poraza, dohakaše mi :D
Nema nista od titule, al raduje me jedna istina :D : nema vise sa saikom derbija :D
Pozdrav saik, nadam se da ces nam se sto rpije vratiti na forum, a nda i u elitno drustvo :D

P.S: Cestitke darius na korektnoj pobjedi, nakon 8 tekmni nisam zabio gol i odmah krah
abondanzieri

#1870 Re: Manager - igra

Post by abondanzieri »

vjecnobordo wrote:Nakon 6 uzastopnih pobjeda i 7 utakmica bez poraza, dohakaše mi :D
Nema nista od titule, al raduje me jedna istina :D : nema vise sa saikom derbija :D
Pozdrav saik, nadam se da ces nam se sto rpije vratiti na forum, a nda i u elitno drustvo :D

P.S: Cestitke darius na korektnoj pobjedi, nakon 8 tekmni nisam zabio gol i odmah krah
Bas me zanima sta bi reko' doktor Arsla (el Saik) na ovo :D :lol:
vjecnobordo

#1871 Re: Manager - igra

Post by vjecnobordo »

abondanzieri wrote:
vjecnobordo wrote:Nakon 6 uzastopnih pobjeda i 7 utakmica bez poraza, dohakaše mi :D

Bas me zanima sta bi reko' doktor Arsla (el Saik) na ovo :D :lol:
Sve on prati, samo nema pravo glasa :P
Kad se vrati, već počinje razrađivati taktiku za povratak u primeru :D
van Basten

#1872 Re: Manager - igra

Post by van Basten »

iako sam opet (privremeno nadam se) skliznuo ispod crte, zadovoljan sam... nosim kući bod sa vrućeg gostovanja... ide na bolje :-D
Enrico

#1873 Re: Manager - igra

Post by Enrico »

[color=#0000BF]elSaik[/color] wrote: Apsurdno je da se društvo kojem ti pripadaš naziva elitno... :oops:

PS To što sam u blagoj rezultatskoj krizi ne znači da ti neću nabijati komplekse i u narednoj sezoni. :kravata:
cyprus

#1874 Re: Manager - igra

Post by cyprus »

Iako liderima mrak pada na oči kada vide mene za protivnika :D , ovi što su u očajnoj formi se često obraduju jer uglavnom prekidam njihove crne serije, tako da elSaik evo ti šanse, sad ili nikad :D (mada si odigro čudan bonus po meni, ali dobro, your choise :D )
vjecnobordo

#1875 Re: Manager - igra

Post by vjecnobordo »

Nakon 15 minuta igra na utakmici vjecnobordo-POF rezultat je 2-0 :D Sigurno realizovan penal, nakon kojeg su se igraci POF-a nasi u soku i primili drugi gol koji ih je dokrajčio. Potrebno je samo rutinski privesti utakmicu kraju :D

@elSaik, jah... blaga rezultatska kriza.. vise ni starosjedioci nisu ono sto su nekad bili :D a prvaci...pih.. ni P od prvaka..
cyprusov golman specializovan za skidanje penala,iako ovaj put nije imao težak zadatak..

Gdje li su sad oni ''orlovi''( :lol: :lol: ) koji su daleko iznad svih.. Meni se ipak čini da završiše polomljenih krila..
Post Reply