Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#1851 Re: reprezentacija

Post by shalla »

extraordinary wrote:Ja se sjećam kako je Hukiću prekipilo kad je Bosna Asa igrala protiv Hemofarma u Skenderiji, i kad je pogodio dvije odlučujuće trice, pa mu cijela dvorana j**ala sve četničko. Čovjek samo što nije počeo plakati, dvije minute su se konstantno redale psovke i uvrede na njegov račun. Onda sam skontao da frajer nije dobar ako se ikad više pojavi u BiH.
Šta, sad ga trebamo žaliti, p...a ona prodana i pijana.
Rođak mi je jedne godine nešto radio oko reprezentacije (nisam siguran za koje EP su bile pripreme, mislim '04) i svojim očima ga je gledao kako u jeku priprema trusi po 4-5 piva haman svaku noć (ne smijem ni reći ko je uz njega bio organizator krijumčarenja piva u sobe :x ). Nejse, odavno nisam ljepšu vijest pročitao, daBogda se više nikad ne vratio...
burek_in_space

#1852 Re: reprezentacija

Post by burek_in_space »

shalla wrote: Šta, sad ga trebamo žaliti, p...a ona prodana i pijana.
Rođak mi je jedne godine nešto radio oko reprezentacije (nisam siguran za koje EP su bile pripreme, mislim '04) i svojim očima ga je gledao kako u jeku priprema trusi po 4-5 piva haman svaku noć (ne smijem ni reći ko je uz njega bio organizator krijumčarenja piva u sobe :x ). Nejse, odavno nisam ljepšu vijest pročitao, daBogda se više nikad ne vratio...
Reci, mozhe i na pp, svakako cu ja to obznaniti. :oops:
shalla

#1853 Re: reprezentacija

Post by shalla »

burek_in_space wrote:
shalla wrote: Šta, sad ga trebamo žaliti, p...a ona prodana i pijana.
Reci, mozhe i na pp, svakako cu ja to obznaniti. :oops:
:mrgreen:
Ma nebitno je za ovu priču, rekao bih ali totalno je nebitno u ovom kontekstu
Mustang1

#1854 Re: reprezentacija

Post by Mustang1 »

Reci sad ba :D Bajramovic ? :D
burek_in_space

#1855 Re: reprezentacija

Post by burek_in_space »

Fakat reci, nemoj bit' bezze :oops: :mrgreen:
Neelix

#1856 Re: reprezentacija

Post by Neelix »

njegov rodjak, zato i suti :lol: :P
burek_in_space

#1857 Re: reprezentacija

Post by burek_in_space »

:lol:
hary

#1858 Re: reprezentacija

Post by hary »

A ko je organizator kladionice pred utakmice? :D
Mustang1

#1859 Re: reprezentacija

Post by Mustang1 »

Stani ba da otkrijemo ko je pinovosa bio ..pa cemo onda kladionicare :D
extraordinary

#1860 Re: reprezentacija

Post by extraordinary »

Ma je**m mu i ja mater alkoholičarsku, kako se usuđuje. I treba ga istjerati i ne dati mu da se ikad vrati u BiH više. On fol igrač, četnik jedan obični :oops:

Bože sačuvaj rezona.
shalla

#1861 Re: reprezentacija

Post by shalla »

Neelix wrote:njegov rodjak, zato i suti :lol: :P
Hehehehehe, oplakah...
Al nije ipak rođak. A znate šta je najžalosnije? Od cca 15-ak igrača koji su bili na tim pripremama samo JEDAN :shock: nije pjančio po sobama već je pokušavao da odradi pripreme kao pravi sportista (Bariša Krasić). Tad sam i prekrižio repku, kontam ja kidam živce a oni se zajebavaju, e pa neće moći...

I završite priču oko pivonoše, nebitno je a beze je sad prozivati nečije ime poslije 6 godina...

Extraordinary, četnik nije, takve uvrede nema u mom vokabularu ali sve ostalo jeste, ko ga yebe, nikad ništa dobro nije donio ovoj reprezentaciji (nikad neću zaboraviti 3 promašena bacanja ja mislim u Makedoniji u trenucima kad se lomila tekma, a takvih primjera hukićeve učinkovitosti je podosta)...
samo_ovaj_put

#1862 Re: reprezentacija

Post by samo_ovaj_put »

extraordinary wrote:Ja se sjećam kako je Hukiću prekipilo kad je Bosna Asa igrala protiv Hemofarma u Skenderiji, i kad je pogodio dvije odlučujuće trice, pa mu cijela dvorana j**ala sve četničko. Čovjek samo što nije počeo plakati, dvije minute su se konstantno redale psovke i uvrede na njegov račun. Onda sam skontao da frajer nije dobar ako se ikad više pojavi u BiH.
jedino tacno u tvom izlaganju je to da je pogodio dvije odlucujuce trice

prije svega pjevalo se,jasmine turcine napusi se kur...,i to nekako vise iz zajebancije jer sam ja to pjevao sa osmjehom na licu
a apsolutno nije tacno da mu je kao malo falilo da suzu pusti jer je i njemu samom bilo smijesno
prodje 6,7 godina od te utakmice,a huka je odigrao sigurno 3 ciklusa nakon toga
zimzelen

#1863 Re: reprezentacija

Post by zimzelen »

Huka je bio, i nadam se da je jos patriota, iako je bilo onih koji mu prigovaraju da mu je mati pravoslavka, (sto je tacno), da je ozenio Slovenku (sto je tacno) pa se eto kao otudjio od Bosne, od kako mu je otac , cuveni tuzlanski pekar umro. Kod covjeka se javilo, po meni, zasicenje, jer on igra u reprezentaciji od 1998 g, koliko znam.
Razocarao me je, naravno, ali ne treba tako odbacivati nase ljude. Koliko je drugih uzelo strana drzavljanstva i okrenuli Bosni ledja, pa dolaze samo kao turisti!?
extraordinary

#1864 Re: reprezentacija

Post by extraordinary »

samo_ovaj_put wrote: jedino tacno u tvom izlaganju je to da je pogodio dvije odlucujuce trice

prije svega pjevalo se,jasmine turcine napusi se kur...,i to nekako vise iz zajebancije jer sam ja to pjevao sa osmjehom na licu
a apsolutno nije tacno da mu je kao malo falilo da suzu pusti jer je i njemu samom bilo smijesno
prodje 6,7 godina od te utakmice,a huka je odigrao sigurno 3 ciklusa nakon toga
Sjećam se jako dobro utakmice i sjećam se koja je bolesna atmosfera bila, jebalo mu se sve i svašta, cijela je Skenderija na nogama bila. I njemu kao smiješno bilo. Jest malo sutra.
Murat Sabanovic

#1865 Re: reprezentacija

Post by Murat Sabanovic »

hukic je dao onoliko koliko je dao. hvala mu !!! odlucio je da vise nikada ne obuce drzvni dres i da se posveti vise na svoju klupsku karijeru. njegovu odluku treba postovati.
Joey Tribbiani

#1866 Re: reprezentacija

Post by Joey Tribbiani »

Šupačka odluka...po meni. Evo sad scsport kao opravdava time da posjedovanjem slovenskog pasoša može naći više klubova u kojima bi igrao jer se ne gleda kao non-eu igrač... Pa majku mu što to isto Mirza ne uradi...ili možda Neno svojevremeno. Bolji i veći su se odazivali i odazivat će se...

Da je loš košarkaš...nije i zato mi je i krivo, a pored toga i kapiten koji bi trebao uticati na mlade momke u ekipi. Nekako mi Keno i nije baš taj tip...ili mi se čini, ne znam vala. DaBog da ovo na dobro izadje oko repke...ali znajući kako smo se plasirali, samo nam neka luda sreća ili inat može pomoći...

Uvijek ću pratit repku, ne mogu zaboraviti koliko su mi i radosti donijeli (pobjede protiv hrvatske, posebno ona u jazinama)...ali mislim da se premalo paznje posvecuje KSBiH...tamo izgleda sjede veća govna nego u NSBiH, samo ih niko ne prati
extraordinary

#1867 Re: reprezentacija

Post by extraordinary »

To je ključ Joey, i zato ne treba igrače kriviti.
Mustang1

#1868 Re: reprezentacija

Post by Mustang1 »

Joey Tribbiani wrote:Šupačka odluka...po meni. Evo sad scsport kao opravdava time da posjedovanjem slovenskog pasoša može naći više klubova u kojima bi igrao jer se ne gleda kao non-eu igrač... Pa majku mu što to isto Mirza ne uradi...ili možda Neno svojevremeno. Bolji i veći su se odazivali i odazivat će se...

Da je loš košarkaš...nije i zato mi je i krivo, a pored toga i kapiten koji bi trebao uticati na mlade momke u ekipi. Nekako mi Keno i nije baš taj tip...ili mi se čini, ne znam vala. DaBog da ovo na dobro izadje oko repke...ali znajući kako smo se plasirali, samo nam neka luda sreća ili inat može pomoći...

Uvijek ću pratit repku, ne mogu zaboraviti koliko su mi i radosti donijeli (pobjede protiv hrvatske, posebno ona u jazinama)...ali mislim da se premalo paznje posvecuje KSBiH...tamo izgleda sjede veća govna nego u NSBiH, samo ih niko ne prati
To definitivno..Pa koliko puta igraci neki ili treneri sad vise se i ne sjecam..izadju i govore i problemima i to se objavi i nakon toga nigdje nista ...Tu su i mediji krivi jer ljudi ne znaju nista o tim problemima a znaju sta je Dzeko jucer jeo
vryzas

#1869 Re: reprezentacija

Post by vryzas »

shalla wrote:
:? :? :? :? :?

Cuga covjek i ?
extraordinary

#1870 Re: reprezentacija

Post by extraordinary »

I to ni manje ni više nego 4-5 piva svaku noć. Majku *ebo, čudi me da dosad već cirozu jetre nije fasovao.
vryzas

#1871 Re: reprezentacija

Post by vryzas »

extraordinary wrote:I to ni manje ni više nego 4-5 piva svaku noć. Majku *ebo, čudi me da dosad već cirozu jetre nije fasovao.
jes jes ...puu krme ga ubolo :D :lol:
shalla

#1872 Re: reprezentacija

Post by shalla »

vryzas wrote:
shalla wrote:

Cuga covjek i ?
Jel ti to ozbiljno pitaš ili se zajebaješ?
Nije problem što cuga ali mislim da je problem što to radi za vrijeme priprema za evropsko prvenstvo, ne misliš li i ti tako?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1873 Re: reprezentacija

Post by Admir_1984 »

shalla wrote:
Neelix wrote:njegov rodjak, zato i suti :lol: :P
Hehehehehe, oplakah...
Al nije ipak rođak. A znate šta je najžalosnije? Od cca 15-ak igrača koji su bili na tim pripremama samo JEDAN :shock: nije pjančio po sobama već je pokušavao da odradi pripreme kao pravi sportista (Bariša Krasić). Tad sam i prekrižio repku, kontam ja kidam živce a oni se zajebavaju, e pa neće moći...

I završite priču oko pivonoše, nebitno je a beze je sad prozivati nečije ime poslije 6 godina...

Extraordinary, četnik nije, takve uvrede nema u mom vokabularu ali sve ostalo jeste, ko ga yebe, nikad ništa dobro nije donio ovoj reprezentaciji (nikad neću zaboraviti 3 promašena bacanja ja mislim u Makedoniji u trenucima kad se lomila tekma, a takvih primjera hukićeve učinkovitosti je podosta)...
Pa sto bolan i onu fudbalsku ne prekrizis :D , pa u savezu se zajebavaju 16 godina, a u jeku priprema za najvazniju utakmicu stoljeca glavni igraci snimaju Bajramske programe :-D :-D
Obuca9

#1874 Re: reprezentacija

Post by Obuca9 »

shalla wrote:
vryzas wrote:
shalla wrote:Šta, sad ga trebamo žaliti, p...a ona prodana i pijana.

Cuga covjek i ?
Jel ti to ozbiljno pitaš ili se zajebaješ?
Nije problem što cuga ali mislim da je problem što to radi za vrijeme priprema za evropsko prvenstvo, ne misliš li i ti tako?
Daj ba Shalla, šta je 4-5 piva, pa to nisu ni 2 litra bolan. To da popije pred tekmu, može odigrati za deset, a ne noć prije :)
nellington

#1875 Re: reprezentacija

Post by nellington »

hz__semir wrote: Daj ba Shalla, šta je 4-5 piva, pa to nisu ni 2 litra bolan. To da popije pred tekmu, može odigrati za deset, a ne noć prije :)
Al' Gigo je svu noć sa rajom ružio. Toga dana nije bio najprecizniji.

I tako malo rada puno talenta. Malo povrede a malo "Vecchia"... :lol:
Post Reply