Cini mi se da Zlaja dobi najjaci pljesak
Dje ovaj bjeljinac,da prokomentarise
Jos jednom ponavljam,da nije bilo Zlatana
Naravno,cestitke svim igracima
Moderators: Charuga, Tomahawk11

kažu da su galiania vidjeli neki dan u mančesteruBaudelaire wrote:Šalu na stranu, Milan ima strašan napad. Trio Ibrahimović, Robinho i Pato je jedan od najboljih u Evropi, kad se tu dodaju još Cassano i Inzaghi, skontaš da Džeko nikad neće doći u ovu ekipu.
mislim da na šake imamo najaću ekipu ... stisni pa nekog udari... sve gola budalaAtticus Finch wrote:
rufas wrote:Milan dovodi nove igrace,a jos ni feninga nisu odplatili za zlatana.
Berluskoni opet nesto kuha
Službeno: El Shaarawy novi igrač Milanafatality wrote:rufas wrote:Milan dovodi nove igrace,a jos ni feninga nisu odplatili za zlatana.
moze bit da sam nesta propustio, ali, koga su to kupili ?
ganjeta wrote:Službeno: El Shaarawy novi igrač Milanafatality wrote:rufas wrote:Milan dovodi nove igrace,a jos ni feninga nisu odplatili za zlatana.
moze bit da sam nesta propustio, ali, koga su to kupili ?
Ofanzivni talijanski Stephan El Shaarawy (18) novo je pojačanje aktualnog talijanskog nogometnog prvaka Milana. U redove "rossonera" dolazi iz Genoe...
El Shaarawy je stigao u Milan na jednogodišnju posudbu, uz opciju da na kraju sezone "rossoneri" i trajno otkupe njegov ugovor od Genoe. U sklopu spomenutog posla koji je, nagađa se, Milan koštao deset milijuna eura, u redove Genoe je na jednogodišnju posudbu otišao Alexandre Merkel.
Hvala![]()
Sano ima ih jos koji su ili namjervaju potpisati za milan,samo mene cudi ovo za zlatana.
El Shaarawy je rodom iz Savone i branio je boje talijanske U17 i U19 vrste, a otac mu je Egipćanin.
Roma je odkupila Boriela,a poznavajuci ćelavi dvojacJack Be Nimble wrote:Je su li dobili sta para za Boriela?
najludji sastav u historiji fudbala mislim ( Ibrahimovic, Cassano, Boateng, Robinho, dok je jos bio Ronaldinho, Gattuso ... ). Kud nema "fizickih" obracuna medju ekipama, tu bi bili daleko najjaciganjeta wrote:Kakav osjecaj.Neprocjenjivo.
Grande Milan