FIFA 20
Moderator: Benq
-
djama
#1851 Re: FIFA 20
ja vise nista ne pravim.
u zadnja dva dana sta god da sam napravio zajebo se
uradim de gea 92, dobijem tots alisson
uradim alonsa premium dobijem, tots robertsona.
sad moram naci nekoga na LM sa najmanje WF 4* i treba mi CAM da zamijenim Mouru 85 opet sa najmanje WF 4*
u zadnja dva dana sta god da sam napravio zajebo se
uradim de gea 92, dobijem tots alisson
uradim alonsa premium dobijem, tots robertsona.
sad moram naci nekoga na LM sa najmanje WF 4* i treba mi CAM da zamijenim Mouru 85 opet sa najmanje WF 4*
- TinNBANFL
#1852 Re: FIFA 20
red picks Mahrez, Hendo, Gomis
elite pack Soyoncu, Kovacic, Henderson GK
100k pack 82 rated 50k pack 82 rated
elite pack Soyoncu, Kovacic, Henderson GK
100k pack 82 rated 50k pack 82 rated
- Plavo-bijeli
#1853 Re: FIFA 20
Meni malo fali da je obrišem. Opet KARINA! Pa jel realno da od moguća 4 dobijem 4 najgora picka?
2 golmana, kovacic i toscun....pa čitavu jebenu godinu mi daje najgore pickove izuzev piquea kojeg razmisljam u sbc da udarim i sad kad je statisticki teze ne dobit nesto kvalitetno nego dobit ,, ono opet mi ne dadne ... e nek idu u 3pm
2 golmana, kovacic i toscun....pa čitavu jebenu godinu mi daje najgore pickove izuzev piquea kojeg razmisljam u sbc da udarim i sad kad je statisticki teze ne dobit nesto kvalitetno nego dobit ,, ono opet mi ne dadne ... e nek idu u 3pm
-
MensurM
#1855 Re: FIFA 20
O jebemti. Moj Elite pack od tri igrača ima trojicu L
-
febo_acm
#1856 Re: FIFA 20
Preduhitrio me djamadjama wrote: ↑07/05/2020 11:17pa zar ti nije fernandihno bio bolji od gatusa ?MensurM wrote: ↑07/05/2020 10:58 @febo_acm , je li mi ovo maksimum? https://www.futbin.com/20/squad-builder/view/15680472
Nema pomoći Mahrezu s chemom?
ako si vec imao tots onda bi ti chem bila 10 ili se varam ?
-
djama
#1857 Re: FIFA 20
Ne znam sto je rashford W kad je wf 3*
Ako em ko prosvijetli odmah ga uzimam i mijenjam ovog barnes 87
Ako em ko prosvijetli odmah ga uzimam i mijenjam ovog barnes 87
-
Zux
-
febo_acm
#1859 Re: FIFA 20
Ljudi neko me dodao na Originu, pise username Osm.... jel neko sa foruma ili neko trola ? 
-
MensurM
#1860 Re: FIFA 20
Nisam zadovoljan. U deset utakmica primio 5 golova, a u jednoj 6. Bolesna utakmica. Vodio 2:0 do 70. minute i nakon toga moji stali, on uključio presing i sve na Kenta. Jedva izborim produžetke, ali tamo još tri gola spretnog Kenta. Prvi put da sam se jako naljutio na ovu igru, tačno sam osjetio da me igra usporila, a ne protivnik.

Robertson ocjena 2+. Bolji mi je Amavi bio duplo. Ispada u odbrani, u napadu beskoristan. Da nema linkove s Van Dijkom i Maneom, koštao bi 50k.
Mane ocjena 4. Strašan je, ali ja baš i ne znam igrati s njim. Vjerujem da bi puno korisniji bio na ST nego na krilu. Ima brutalnu povratnu loptu, gurne je gdje ja mislim da nema šanse da će proći.
De Bruyne ocjena 5-. Najbolji vezni s kojim sam igrao dosad. Ovo je onaj 95 rejting. U napadu nema greške, dosta zatvara, brz sa shadowom, jak.
Mahrez ocjena 3. Nikakv razliku ne vidim u odnosu na onu 87 verziju osim što je brži. Zabija sa 16 metara majstorski, u 16 metara tanak. Možda bi bolji bio na CAM-u nego na krilu.

Robertson ocjena 2+. Bolji mi je Amavi bio duplo. Ispada u odbrani, u napadu beskoristan. Da nema linkove s Van Dijkom i Maneom, koštao bi 50k.
Mane ocjena 4. Strašan je, ali ja baš i ne znam igrati s njim. Vjerujem da bi puno korisniji bio na ST nego na krilu. Ima brutalnu povratnu loptu, gurne je gdje ja mislim da nema šanse da će proći.
De Bruyne ocjena 5-. Najbolji vezni s kojim sam igrao dosad. Ovo je onaj 95 rejting. U napadu nema greške, dosta zatvara, brz sa shadowom, jak.
Mahrez ocjena 3. Nikakv razliku ne vidim u odnosu na onu 87 verziju osim što je brži. Zabija sa 16 metara majstorski, u 16 metara tanak. Možda bi bolji bio na CAM-u nego na krilu.
-
djama
#1861 Re: FIFA 20
Jesam li ovo zakasnio za wl pise mi redeem entrance, next event begins in 6 days 14 hours????
-
MensurM
-
febo_acm
#1863 Re: FIFA 20
9-2. jednu su mi ukrali, a drugi lik ima tim 40m jebiga, izgubio 3-2.
ovaj richarlison je tito fife.
ovaj richarlison je tito fife.
- dzeno123
#1864 Re: FIFA 20
Aaa la liga objective igraci predobri :
https://www.gfinityesports.com/article/ ... the-season
Ovog LB skoro zavrsio, treba mi jos 6 pobjeda a da zabijem sa machisom.
https://www.gfinityesports.com/article/ ... the-season
Ovog LB skoro zavrsio, treba mi jos 6 pobjeda a da zabijem sa machisom.
-
djama
#1865 Re: FIFA 20
Je li se u packovima jos uvijek mogu sobiti pl tots?
-
MensurM
- dzeno123
#1867 Re: FIFA 20
Zna li neko odnosi li se ovo na jednog igraca ili :
Score and assist in 8 separate Rivals wins using La Liga players with min. 86 PAC (rewards an untradable electrum players pack and 300 XP)
Score and assist in 8 separate Rivals wins using La Liga players with min. 86 PAC (rewards an untradable electrum players pack and 300 XP)
- forum_selektor
- Plavo-bijeli
#1869 Re: FIFA 20
ČEetvrtak i petak sam poginuo da završim swapse jer sam bio isfrustriran lošim nagradama i dao sam fakat dušu da završim igrača za kojeg nisam ni bio siguran da li je fakat dobar, jer sam pročitao dosta loših reviewa na futbinu.
Riječ o Italijanskoj legendi Maldiniju. Petak ga završavam haman se tresem od nervoze i borbe sa potpunim kretenima u vrlo niskim ligama koji sve rade samo da te sjebu.

Evo ekipe. Šta reći za Maldinija? Ako imate ikakve šanse i nemate već dvije legende u odbrani, URADITE GA!
Imao sam i Mirandu i TOts Piquea i Miranda ima duplo bolje ocjene u igri a PIQUe tu negdje ako se ne varam, jede ih za doručak obojicu!! Znate kakav pass ima, ne fulaa stalozeno smireno, udarite mu shadow ma joj... ne trebate ni gledat ocjene jer ova igra ne funkcionise po tim ocjenama pogotovo za ikone. On i Ramos u odbrani pfff..
Šta je sa WL?
Stigao sam u petak samo tri partije i to u 12 zavrsio trecu.
Danas sam dodao jos 10.

Šta reći, osim da nisam nikad igrao bolji fudbal, a tek nogomet.
Od odbrane do napada, fokus milion posto. Kod 11-1 derem frajra 4-0 zabija mi u 85 za 4-1 i dize ruke izvinjava se jer je trebalo bit 6-0.
Šta i dokle ću moći, ne znam... da li ću sutra moći na ovom nivou ne znam ali mi je sad zanimljivo da vidim ko i kakvi će mi dolazit pa dokle i šta bude vidjet ćemo...
Svi su dobri, ali fakat svi. Kaka I richarlison uvijek idu u 45 na klupu osim ako ne zabiju gol i onda ulaze Traore i Kent. Traore od prve mi nije bio nešto, razočaran bio i kad sam ga izvukao u TOTS zagarantovanom packu, ali poslije 45...ufff maltretira odbranu sa losom staminom gore dole lijevo desno.. .pogodi gdje će i kad pogodiš opet ga ne stigneš. Kovacica tek u zadnjoj utakmici gurnuo zadnjih 15min i asistirao, malo cu ga vise gurat umjesto Vidala kad mu nestane stamine bar po 15min.
Vidal i Blanc ubijaju na sredini. Volio bih nekog inform Neymara ali i ovaj ovakav je vrhunac.
Idemo dalje, a sad spavat. Toliko čuvam energiju neću n ida se javljam sad trebama nekim jer hoću da ustanem svjež, jebem ti fifu, mrzim je i volim ali opet sam dovoljno pametan da narednu necu kupit milion posto, osim ako se ne zaposlim u EA.
Riječ o Italijanskoj legendi Maldiniju. Petak ga završavam haman se tresem od nervoze i borbe sa potpunim kretenima u vrlo niskim ligama koji sve rade samo da te sjebu.

Evo ekipe. Šta reći za Maldinija? Ako imate ikakve šanse i nemate već dvije legende u odbrani, URADITE GA!
Imao sam i Mirandu i TOts Piquea i Miranda ima duplo bolje ocjene u igri a PIQUe tu negdje ako se ne varam, jede ih za doručak obojicu!! Znate kakav pass ima, ne fulaa stalozeno smireno, udarite mu shadow ma joj... ne trebate ni gledat ocjene jer ova igra ne funkcionise po tim ocjenama pogotovo za ikone. On i Ramos u odbrani pfff..
Šta je sa WL?
Stigao sam u petak samo tri partije i to u 12 zavrsio trecu.
Danas sam dodao jos 10.

Šta reći, osim da nisam nikad igrao bolji fudbal, a tek nogomet.
Od odbrane do napada, fokus milion posto. Kod 11-1 derem frajra 4-0 zabija mi u 85 za 4-1 i dize ruke izvinjava se jer je trebalo bit 6-0.
Šta i dokle ću moći, ne znam... da li ću sutra moći na ovom nivou ne znam ali mi je sad zanimljivo da vidim ko i kakvi će mi dolazit pa dokle i šta bude vidjet ćemo...
Svi su dobri, ali fakat svi. Kaka I richarlison uvijek idu u 45 na klupu osim ako ne zabiju gol i onda ulaze Traore i Kent. Traore od prve mi nije bio nešto, razočaran bio i kad sam ga izvukao u TOTS zagarantovanom packu, ali poslije 45...ufff maltretira odbranu sa losom staminom gore dole lijevo desno.. .pogodi gdje će i kad pogodiš opet ga ne stigneš. Kovacica tek u zadnjoj utakmici gurnuo zadnjih 15min i asistirao, malo cu ga vise gurat umjesto Vidala kad mu nestane stamine bar po 15min.
Vidal i Blanc ubijaju na sredini. Volio bih nekog inform Neymara ali i ovaj ovakav je vrhunac.
Idemo dalje, a sad spavat. Toliko čuvam energiju neću n ida se javljam sad trebama nekim jer hoću da ustanem svjež, jebem ti fifu, mrzim je i volim ali opet sam dovoljno pametan da narednu necu kupit milion posto, osim ako se ne zaposlim u EA.
-
Rodzer Mur
#1870 Re: FIFA 20

Ne znam da li je do ekipe ili malo ozbiljnije igram ovaj vikend, ali sad odigram 5 tekmi i u svih 5 raqe quit dobijem... proslu sedmicu za cijelu WL imao desetak..
Dva napadaca sa 5* WF donose prevagu, dugo sam odbijao da igram na taj nacin kako svi ostali furaju, ali ocigledno pali... samo peglaj oko kaznenog kad ne znas sta ces, dodaj Sonu ili Eusebiu i oni zabijaju s obje istom jacinom i preciznoscu
Pocelo fino, u prve tri tekme gameplay solidan, zadnje dvije patnja, svaki pas iza ledja igracima, Messi se okrece dvije sekunde... steta, igra nije ni toliko losa kad ti dozvoli da ovako brzo igras sa puno dodavanja.. ovaj ball roll sa Eusebiom mi u 90% drugih utakmica ne bi ni upikalo...
Ali ovo je masinica mala, ljudi ga ostavljaju samog, zaboravljaju kakav sut TOTY verzija ima...
Mislio sam baciti jos tekmi veceras, ali nista... valjda gameplay sutra bude nesto bolji.. da mi je samo jednu WL odigrati iz Njemacke da vidim na cemu sam, ovako bas patnja
I vidim svi napucali ekipe, po 4-5 TOTS kartica svako ima, Aguero, Richarlison kao da su se dijelili svima... jedino ja dobi levate koji ni na klupu ne mogu...
-
djama
#1871 Re: FIFA 20
Ja sam igrao jucer za sebe dobro 11-5 omjer i onda me veceras jedna tekma izbije iz cipela.
Izgubim 6-3 a liku je svirano 5 penala, nezz jma mi gdje da se pogledaju replayii pa da snimim i objavim i onda kako sam tu izgubio jos 3 zaredom i kako gubim sve tezi i tezi protivnici i onda reko pisaj ga daj 14 i ostalo mi jos 5 al mislim da necu ih ni igrati
Izgubim 6-3 a liku je svirano 5 penala, nezz jma mi gdje da se pogledaju replayii pa da snimim i objavim i onda kako sam tu izgubio jos 3 zaredom i kako gubim sve tezi i tezi protivnici i onda reko pisaj ga daj 14 i ostalo mi jos 5 al mislim da necu ih ni igrati
-
MensurM
#1872 Re: FIFA 20
@Plavo-bijeli , sad možeš izgubiti svaku treću. Nek ti to bude u glavi kad izgubiš i lagan si.
Jesi igrao jučer Adria Cup? Ako nisi, ima još šest kvalifikacijskih rundi. https://a1adrialeague.com/games/fifa20/ ... vF8XDmVpqc#
Ti si ozbiljan igrač, vidi se po ovom prvom golu. Zovi da odigramo za kralja Klixa, mogao bi mi uzeti tu titulu. arminho0307
Jesi igrao jučer Adria Cup? Ako nisi, ima još šest kvalifikacijskih rundi. https://a1adrialeague.com/games/fifa20/ ... vF8XDmVpqc#
- Plavo-bijeli
#1873 Re: FIFA 20
@MensurM ma ja malo će lakše biti, samo je problem vrijeme, u najgorem slučaju ću igrati i pon ujutro.
Trebam iskoristiti ovo i uzet elite jbg nagrade su bogovske. Kako ti stojis?
Evo dva klip za 11-1 i 12-1 , jaranu snimao i njemu komentar ali eto nek ostane pohranjeno i ovdje
4-4-2 ne 4-2-2
Trebam iskoristiti ovo i uzet elite jbg nagrade su bogovske. Kako ti stojis?
Evo dva klip za 11-1 i 12-1 , jaranu snimao i njemu komentar ali eto nek ostane pohranjeno i ovdje
4-4-2 ne 4-2-2
-
Ramsey8
#1874 Re: FIFA 20
dobri golovi
ja usao jucer koju rivals da bacim div 8
pa svi imaju timove sad prosjecnim ratingom 90+
moj 83
nisam meda mogao
ja usao jucer koju rivals da bacim div 8
pa svi imaju timove sad prosjecnim ratingom 90+
moj 83
-
Rodzer Mur
#1875 Re: FIFA 20
Ma vjeruj jedva se natjeram i WL da odigram, a ne nesto vise..
ali vidio sam da na tom turniru igraju i igraci iz ostalih zemalja, tesko da tu iko ista moze odavde protiv likova iz Njemacke/Austrije, razlika u gameplayu na tom vecem nivou znaci previse, ali ne pratim tu nasu scenu, mozda ima dobrih igraca...
Sutra Super Lig dolazi izgleda, Visca 93 ce biti s najvecim ratingom, mogao bi biti najbolji super sub u igri ako ga fino napucaju
Sutra Super Lig dolazi izgleda, Visca 93 ce biti s najvecim ratingom, mogao bi biti najbolji super sub u igri ako ga fino napucaju