Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kmirsad wrote:
Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
.
legendo
Možete me prozivati za svašta, ali tako mislim... Staljina bih usvojio kso rođeno dijete, a Fahri imetak prepisao da se vrati i oživi BH Blok ali za cijeli mandat. Budi siguran da to žarko želi gotovo sav narod Tuzle... možda ne toliko zbog Fahre... koliko zbog ljubomore na KS... ali bi mnogi proplakali, od kojih bi se to najmanje očekivalo...pomrsio bi konce dušmanima, on postao Heroj građana TK...
kakav crni fahro kao spasilac BH bloka......on bi ga sahranio gore nego SDA. najveća (i mozda i jedina) razlika između Fahre i Baketa (pored toga sto fahro nikad nije imao vlast kao zlatnobradi) je što je don od gusinja sto puta beskrupulozniji. i jednim i drugim daleko kuća od BH bloka...
O koaliranju sa drugim strankama je rekao: "SBB, kao i svaka druga stranka, će donijeti te odluke, a ja vam mogu reći svoj lični stav koji glasi, da je patriotska dužnost ne ulaziti u te priče s SDA. SDA je svojim potezima obesmislio bilo kakvu koaliciju na državnom nivou. Zbog entitetskog glasanja SNSD može blokirati svaku priču u državnom Parlamentu. SDA je takođe u kantonalnim skupštinama omogućio 4 delegata i Dodik i Čović mogu sve blokirati i usvojiti u Domu naroda".
Kada je kantonalni nivo u pitanju, Vlada KS treba ostati u punom kapacitetu. Treba imati u vidu da je 70 posto birača glasalo protiv SDA i ova priča sa Sarajevskim kantonom, koja je uspješna, može biti pokazatelj građanima kako se može raditi bez SDA. Ukoliko Sarajevo ne bude imalo problema s vodom, GRAS-om,... građani će vidjeti da je ovakva vlast dobra za njih bez SDA", naveo je Arnaut gostujući na N1.
Sreća pa je dvorska luda D. Nikšić razotkrio plan NiP-a i NS-a, koji vodi BH Blok. Bio je toliko otvoren o njemu da ni slijepac ne bi promašio znakove.
Prema Bajićevom etičkom kodeksu koji bi zaveli Kojović i Konaković, Edin Forto bi nakon skandala sa paušalom trebao podnijeti ostavku. Ali naravno, njegovi stranački drugovi to neće tražiti. Jer etički kodeks neće biti primijenjen na njih.
"Etički" kodeks je etnički kodeks, kojim bi NS i NiP izbacivali Bošnjake iz javnih institucija i vlasti u Kantonu Sarajevo i na njihova mjesta, desetine hiljada radnih mjesta, dovlačili Srbe i nekolicinu Konakovićevih poltrona.
Radi se o prvenstveno ideološkoj čistki, a zatim i o etničkoj. Deset hiljada Srba i iskompleksiranih Bošnjaka znači 10 hiljada glasova za Našu Stranku i NiP na idućim izborima.
Od izbacivanja SDA iz vlasti profitirat će 2 interesne grupe: srpskohrvatska politika, jedinstvenija nego ikad, koja će harati i paliti kao za vrijeme zloglasne Alijanse za Promjene; i FETO teroristička organizacija Fethullaha Gulena, koji finansira Elmedina Konakovića. Pad SDA značio bi Erdoganov gubitak najvećeg saveznika na balkanu - Bakira Izetbegovića, i Gulen bi se tako osvetio Erdoganu.
NiP i NS imaju različite nalogodavce, ali isti cilj - rušenje SDA - i "multietnizacija" Sarajeva je samo prvi korak. D. Nikšić i ostatak marksista iz SDP-a tu su samo korisni idioti.
SDA je svojim potezima obesmislio bilo kakvu koaliciju na državnom nivou. Zbog entitetskog glasanja SNSD može blokirati svaku priču u državnom Parlamentu. SDA je takođe u kantonalnim skupštinama omogućio 4 delegata i Dodik i Čović mogu sve blokirati i usvojiti u Domu naroda".
Meni se čini da su SDP i SBB bili prilično raspoloženi za koaliciju sa SDA, sve do ovoga.
Više od vjere u njihovu reformaciju, vjerujem da su uvidjeli kako će im ruke biti potpuno svezane, da se neće moći vaditi na priču kako idu u vlast da nešto promijene i budu "korektivni faktor", i da ih je, ironično, SDA ovim autogolom prisilila na opoziciju na višim nivoima.
Volju za koaliciju su pokazivali od prvog dana poslije izbora,pricom o kradji i udruzivanjem sa svakom mogucom strankom ne bi li kako nategli vecinu i izbacili sda gdje god su mogli,recimo kao na onoj sjednici fed.parlamenta u novembru.
Al eto...
mislim da ne razumijete problematiku, fahro svakako nikad ne bi ni bio u vlasti radi sebe. nego mora radi naroda i države, da procesi ne stoje, da napreduje gradnja puteva. on je tu gorku pilulu progutao isključivo radi širih i viših ciljeva.
JThomas wrote:mislim da ne razumijete problematiku, fahro svakako nikad ne bi ni bio u vlasti radi sebe. nego mora radi naroda i države, da procesi ne stoje, da napreduje gradnja puteva. on je tu gorku pilulu progutao isključivo radi širih i viših ciljeva.
Sreća pa je dvorska luda D. Nikšić razotkrio plan NiP-a i NS-a, koji vodi BH Blok. Bio je toliko otvoren o njemu da ni slijepac ne bi promašio znakove.
Prema Bajićevom etičkom kodeksu koji bi zaveli Kojović i Konaković, Edin Forto bi nakon skandala sa paušalom trebao podnijeti ostavku. Ali naravno, njegovi stranački drugovi to neće tražiti. Jer etički kodeks neće biti primijenjen na njih.
"Etički" kodeks je etnički kodeks, kojim bi NS i NiP izbacivali Bošnjake iz javnih institucija i vlasti u Kantonu Sarajevo i na njihova mjesta, desetine hiljada radnih mjesta, dovlačili Srbe i nekolicinu Konakovićevih poltrona.
Radi se o prvenstveno ideološkoj čistki, a zatim i o etničkoj. Deset hiljada Srba i iskompleksiranih Bošnjaka znači 10 hiljada glasova za Našu Stranku i NiP na idućim izborima.
Od izbacivanja SDA iz vlasti profitirat će 2 interesne grupe: srpskohrvatska politika, jedinstvenija nego ikad, koja će harati i paliti kao za vrijeme zloglasne Alijanse za Promjene; i FETO teroristička organizacija Fethullaha Gulena, koji finansira Elmedina Konakovića. Pad SDA značio bi Erdoganov gubitak najvećeg saveznika na balkanu - Bakira Izetbegovića, i Gulen bi se tako osvetio Erdoganu.
NiP i NS imaju različite nalogodavce, ali isti cilj - rušenje SDA - i "multietnizacija" Sarajeva je samo prvi korak. D. Nikšić i ostatak marksista iz SDP-a tu su samo korisni idioti.
Bošnjače, probudi se!
Znaju smradovi sta njih ceka,zato ovolika i dreka.
Pedja mi je nekako premekan za ovu temeljitu cistku,zato se uzdam u Konakovica i da mu porucim da samo nema milosti.Od cistacice pa sve do direktora..metla
nikad_vise wrote:
Pedja mi je nekako premekan za ovu temeljitu cistku,zato se uzdam u Konakovica i da mu porucim da samo nema milosti.Od cistacice pa sve do direktora..metla
nikad_vise wrote:
nikad_vise wrote:
Da.
Da pomete njihove uhljebe pa ustoliči svoje?
jadni mi ako u kifli vidimo spas i nadu
Za početak, da pomete njihove, kriminalne, korumpirane.
Banksy wrote:
Pa ćemo vidjeti dalje....
pa oni to tako uvijek urade kad dodje do smjene vlasti.....sjaši kurta da uzjaše murta. Samo se mjenjaju face a kriminal, korupcija, nepotizam, javašluk, itd. se samo nastavljaju.
U to mogu jedino probati povjerovati kad i ako počnu postavljati stručne i nestranačke kadrove umjesto nesposovnih a podobnih experata sa sumnjivim diplomama i (bez) iskustvom.
Banksy wrote:
pa oni to tako uvijek urade kad dodje do smjene vlasti.....sjaši kurta da uzjaše murta. Samo se mjenjaju face a kriminal, korupcija, nepotizam, javašluk, itd. se samo nastavljaju.
Banksy wrote:
Ovi očito nisu murta, zato kurta i kmeči.
nisu vraga.......pa vidis da postavljaju svoje neposlušne podobnike ili stare ahbabe (ovaj za t. zajednicu).