MarlboroGold wrote:Po priči ispade da samo treba ženiti udovice, dok su ove ostale razvedene rospije koje trebamo izbjegavati.
Ne stoji vam ta priča.
Posto sam razvedena, da se ocitujem malo

(kao da nisam vec prije

)iako smo vec polemisali, ranije, po pitanju pogrdnih naziva i loseg misljenja o razvedenim zenama. Nemam razloga stavljati ovdje
iskrivljenu sliku razvedene zene, samo onu realnu i bas onako iz licnog iskustva (a i o njoj sam ranije pisala. Nikada nikakvu neugodnost nisam dozivjela, cak naprotiv). Ne bih imala problem potvrditi i iznijeti taj problem - da je zaista tako kako se ovdje pise i, cini mi se, potencira. Jedini problem koji ja imam kao razvedena zena je problem sa bivsim suprugom

Eh sad, mozda bih i ja nosila razne "epitete" da nije moj bivsi bio, kako neko gore rece, hajvan. Mozda bih dobila koje pogrdno ime da zanemarujem djecu, visim po kafanama, lumpujem ili zivim neki zivot koji se kosi sa pristojnoscu (do koje mi je prilicno stalo) ili mojim godinama. A relativno sam mlada, ne mogu bas reci da sam stara
Pricajte vi sta hocete, kada se kutarisete belaja, prodisete. I taman i da vas nazivaju takvim imenima, a ne nazivaju, ne bi vam bilo bitno.