Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
superiska

#1851 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

MarlboroGold wrote:Po priči ispade da samo treba ženiti udovice, dok su ove ostale razvedene rospije koje trebamo izbjegavati.
Ne stoji vam ta priča.
Posto sam razvedena, da se ocitujem malo :D (kao da nisam vec prije :lol: )iako smo vec polemisali, ranije, po pitanju pogrdnih naziva i loseg misljenja o razvedenim zenama. Nemam razloga stavljati ovdje iskrivljenu sliku razvedene zene, samo onu realnu i bas onako iz licnog iskustva (a i o njoj sam ranije pisala. Nikada nikakvu neugodnost nisam dozivjela, cak naprotiv). Ne bih imala problem potvrditi i iznijeti taj problem - da je zaista tako kako se ovdje pise i, cini mi se, potencira. Jedini problem koji ja imam kao razvedena zena je problem sa bivsim suprugom :lol: Eh sad, mozda bih i ja nosila razne "epitete" da nije moj bivsi bio, kako neko gore rece, hajvan. Mozda bih dobila koje pogrdno ime da zanemarujem djecu, visim po kafanama, lumpujem ili zivim neki zivot koji se kosi sa pristojnoscu (do koje mi je prilicno stalo) ili mojim godinama. A relativno sam mlada, ne mogu bas reci da sam stara :D
Pricajte vi sta hocete, kada se kutarisete belaja, prodisete. I taman i da vas nazivaju takvim imenima, a ne nazivaju, ne bi vam bilo bitno.
superiska

#1852 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

A hopka je Tito, "mrtvi" se ne spominju nikako, ni po lijepom, ni po ruznom :wink:
Xavier1

#1853 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Xavier1 »

shape of despair wrote:
Xavier1 wrote:Ako je razvedena, razvedena je sa razlogom. Znaci za izbjegavanje.
Znam ja jednu iz moje porodice, udala se a varala ga i za vrijeme veze. Sad se razvode poslije 2 mjeseca. Definitivno ona kriva. Al izgleda takva sva familija. Neznam samo sta je on gledao pa ćorav bio, valjda sisu i guzicu.
Treba dobro obratiti paznju iz kakve je porodice mlada. To mnogo govori.
Xavier1

#1854 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Xavier1 »

superiska wrote:
MarlboroGold wrote:Po priči ispade da samo treba ženiti udovice, dok su ove ostale razvedene rospije koje trebamo izbjegavati.
Ne stoji vam ta priča.
Posto sam razvedena, da se ocitujem malo :D (kao da nisam vec prije :lol: )iako smo vec polemisali, ranije, po pitanju pogrdnih naziva i loseg misljenja o razvedenim zenama. Nemam razloga stavljati ovdje iskrivljenu sliku razvedene zene, samo onu realnu i bas onako iz licnog iskustva (a i o njoj sam ranije pisala. Nikada nikakvu neugodnost nisam dozivjela, cak naprotiv). Ne bih imala problem potvrditi i iznijeti taj problem - da je zaista tako kako se ovdje pise i, cini mi se, potencira. Jedini problem koji ja imam kao razvedena zena je problem sa bivsim suprugom :lol: Eh sad, mozda bih i ja nosila razne "epitete" da nije moj bivsi bio, kako neko gore rece, hajvan. Mozda bih dobila koje pogrdno ime da zanemarujem djecu, visim po kafanama, lumpujem ili zivim neki zivot koji se kosi sa pristojnoscu (do koje mi je prilicno stalo) ili mojim godinama. A relativno sam mlada, ne mogu bas reci da sam stara :D
Pricajte vi sta hocete, kada se kutarisete belaja, prodisete. I taman i da vas nazivaju takvim imenima, a ne nazivaju, ne bi vam bilo bitno.
Normalno da ti nece niko u lice reci, to se lijepo traca sa strane.
Mene zanima kako si ti zavrsila sa hajvanom? Zar je moguce da se osoba tako naglo promijeni? Ako neces ne moras odgovarati.
superiska

#1855 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

O cemu god da se traca, svaki trac kad tad dodje do uha onoga o kome je rijec. Niko ne traca ako nema materijala, zar ne?
Moguce je da se osoba naglo promijeni a moguce je i odlicno prikrivati neke radnje dugi niz godina.
sadie_forever

#1856 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sadie_forever »

Moja koleginica je ostavila muza radi naseg kolege,koji se sad uplaseno povukao ,jer eto nije spreman napustit zenu svoju i razvesti se.Drugarica je ludo povrijedjena i nervirana...pa mu se zeli osvetit,kako? :D razmislja da isprica njegovoj zeni za tu njihovu vezu,ali mislim da bi joj to samo odmoglo jer bi on mogao reci ludaca me proganjai i sl

ja joj kazem on vjerovatno nije mislio da ces zaista stisnuti i napustit muza,on to nije zelio ..on je samo zalio malo zabave sa strane :shock: :D
duminjo

#1857 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

sadie_forever wrote:Moja koleginica je ostavila muza radi naseg kolege,koji se sad uplaseno povukao ,jer eto nije spreman napustit zenu svoju i razvesti se.Drugarica je ludo povrijedjena i nervirana...pa mu se zeli osvetit,kako? :D razmislja da isprica njegovoj zeni za tu njihovu vezu,ali mislim da bi joj to samo odmoglo jer bi on mogao reci ludaca me proganjai i sl

ja joj kazem on vjerovatno nije mislio da ces zaista stisnuti i napustit muza,on to nije zelio ..on je samo zalio malo zabave sa strane :shock: :D
Kolko kolegica ima godina? Kolko kolega? Ko ima djecu ili nema? Oni sami Ko djeca :-)

Osveta je glupost isto kosto je i radila Do sada. Drugarica ti izgleda Malo brzopleta al hajd ne treba srati sta je bilo i kako je bilo. Elem, nek sjedne Malo, ohladi glavu i neka razmisli. Po meni, najbolja opcija je sa kolegom podvuc crtu i cisto poslovno. Neka nastavi svoj život i neka gleda dalje. Što je bilo, bilo je.. Popravljat se tu nema šta.
Idemo dalje :izet: Lekcija u zivotu i zdravo.

Misljenja sam da zene, kad dodje Stani pani, imaju veca muda od muškaraca. Nekako kao da samo gurnu osjećanja na stranu i odluce/urade Nesto pravo bitno i zäjebano u Sekundi. Al mi tvoja drugarica vise izgleda nepromisljena i zelena nego mudata. Hajd ga znaj opet. Malo podataka. Dopuni Jos da Se traca. Ovakve tudje situacije su najzanimljivije :mrgreen:
sadie_forever

#1858 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sadie_forever »

duminjo wrote:
sadie_forever wrote:Moja koleginica je ostavila muza radi naseg kolege,koji se sad uplaseno povukao ,jer eto nije spreman napustit zenu svoju i razvesti se.Drugarica je ludo povrijedjena i nervirana...pa mu se zeli osvetit,kako? :D razmislja da isprica njegovoj zeni za tu njihovu vezu,ali mislim da bi joj to samo odmoglo jer bi on mogao reci ludaca me proganjai i sl

Kolko kolegica ima godina? Kolko kolega? Ko ima djecu ili nema? Oni sami Ko djeca :-)

Osveta je glupost isto kosto je i radila Do sada. Drugarica ti izgleda Malo brzopleta al hajd ne treba srati sta je bilo i kako je bilo. Elem, nek sjedne Malo, ohladi glavu i neka razmisli. Po meni, najbolja opcija je sa kolegom podvuc crtu i cisto poslovno. Neka na stavi svoj život i neka gleda dalje. Što je bilo, bilo je.. Popravljat se tu nema šta.
Idemo dalje :izet: Lekcija u zivotu i zdravo.

Misljenja sam da zene, kad dodje Stani pani, imaju veca muda od muškaraca. Nekako kao da samo gurnu osjećanja na stranu i odluce/urade Nesto pravo bitno i zäjebano u Sekundi. Al mi tvoja drugarica vise izgleda nepromisljena i zelena nego mudata. Hajd ga znaj opet. Malo podataka. Dopuni Jos da Se traca. Ovakve tudje situacije su najzanimljivije :mrgreen:

Oboje imaju djecu,a u srednjim i kasnim 30im su.Niko ne zna za tu njihovu aferuosim mene,ona mi rekla a on to ne zna.Eh to je trajalo mozda 1 godinu i on kolega je priznajem faca, ona se zaljubila i sve rekla svom muzu iotisla,kolega kad je to cuo izdrzao je tacno 3 dana i onda rekao e ne zelim vise ovo ,volim zenu,moramo prekinut bla bla ...i sad je zaobilazi kad god moze.Njegova zena navodno nista ne zna i moja drugarica bi to njoj rekla da mu malo poljulja dom,ali to je djetinjasto,a slazem se da je bas naivna

ovo je klasicno,zena se zaljubi a muskarcu samo bilo do sexa
moonca

#1859 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Nije logicno da ti prijateljica napusti muza ako su imali samo sex odnos. Pitanje je dali su razmisljali i razgovarali o zajednickom zivotu.Po njenoj reakciji -jesu. :-)
duminjo

#1860 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

sadie_forever wrote:
De nećemo se sad vrijedjati. Nije ti ovo trebalo :mrgreen:

I sta ona konkretno ima od toga da sve kaže njegovo zeni? Nema nista. Zaljuljace mu Dom, kao kaznice ga, biće joj neko vrijeme srce na mjestu al u sustini kako god okrenes ona od toga ima samo jedno Veliko NIŠTA. 30-te su godine zrelih osoba i kao zrela mora vise misliti o sebi nego o njemu. O sebi moze misliti ako njega prekriži i krene dalje.
Kakve su sanse da bude opet s muzem, ako ih ima?
Kakve su sanse da bude sa kolegom ako kolega dodje i kaže "ostavio sam zenu, tvoj sam"?
sadie_forever

#1861 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sadie_forever »

moonca wrote:Nije logicno da ti prijateljica napusti muza ako su imali samo sex odnos. Pitanje je dali su razmisljali i razgovarali o zajednickom zivotu.Po njenoj reakciji -jesu. :-)
pa po njenom on je svasta obecavao,ali je i ona impulsivno neplanirano rekla muzu da ima drugog ,i da odlazi.nakon cega je taj kolega odlucio da prekine sve
sadie_forever

#1862 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sadie_forever »

duminjo wrote:
sadie_forever wrote:

I sta ona konkretno ima od toga da sve kaže njegovo zeni? Nema nista. Zaljuljace mu Dom, kao kaznice ga, biće joj neko vrijeme srce na mjestu al u sustini kako god okrenes ona od toga ima samo jedno Veliko NIŠTA. 30-te su godine zrelih osoba i kao zrela mora vise misliti o sebi nego o njemu. O sebi moze misliti ako njega prekriži i krene dalje.
Kakve su sanse da bude sa kolegom ako kolega dodje i kaže "ostavio sam zenu, tvoj sam"?
Ja se u biti slazem,ali ona smatra da je previse dala da bi on prosao tek tako..

Muz je nece nazad to je gotova prica
Da on ostavi zenu i dodje njoj ona bi s njim bila sigurna sam,ali on nju izbjegava i koliko sam skuzila ne pomislja na to da ostavlja zenu

u biti zajebala se u zivotu i neka se sad povuce i uci na greskama

ps:nije uvreda,ali zar nije vecinom tako :D
duminjo

#1863 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by duminjo »

sadie_forever wrote:
ps:nije uvreda,ali zar nije vecinom tako :D
Bolje da ti ne odgovaram na ovo :lol: :lol:

Nego, jaranicu na stolicu i dobro našamaraj. Po jedan šamar zä sve greske a maljom je opali ako kaže da bi bila sa kolegom.

Valjal sta jaranica?
Moro sam :lol:
moonca

#1864 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

sadie_forever wrote:
moonca wrote:Nije logicno da ti prijateljica napusti muza ako su imali samo sex odnos. Pitanje je dali su razmisljali i razgovarali o zajednickom zivotu.Po njenoj reakciji -jesu. :-)
pa po njenom on je svasta obecavao,ali je i ona impulsivno neplanirano rekla muzu da ima drugog ,i da odlazi.nakon cega je taj kolega odlucio da prekine sve
Nije neplanirano, ako je kolega obecavao svasta.Sta se podrazumjeva pod svasta?

I on snosi odgovornost. :-)
sadie_forever

#1865 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sadie_forever »

moonca wrote:
sadie_forever wrote:

Naravno da snosi,on je njoj govorio sve ono klasicno sto ozenjeni govore ljubavnicama,kad je ona odlucila reci muzu on se povukao i uplasio da ce njegova zena saznati sto je dokaz da on nista nije iskreno mislio,jer da jeste to bi mu bila dobra prilika da izadje iz braka.Ali nije pametno da ona sad kaze njegovoj zeni,cisto sumnjam da bi ga zena ostavila,ubjedio bi on nju nekako da je koleginica kriva

Njegova odbrana je...na svoju ruu si rekla i izasla iz braka,nisam te je naveo
moonca

#1866 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

On ozenjen a ona ljubavnica ili ona udata a on ljubavnik. :-) kako god.

Nije ona na svoju ruku ako su planirali zivot zajedno. :zoka:
Ramzess Veliki

#1867 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote: ovo je klasicno,zena se zaljubi a muskarcu samo bilo do sexa
Ovo mene proganja citavog zivota. :zid: :zid: :zid:
pustopoljina

#1868 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by pustopoljina »

duminjo wrote:
sadie_forever wrote:

oprostite na upadu, ali koliko god plemenito i zrelo bilo NE reci njegovoj zeni, toliko bi- vjerujem- donijelo zadovoljstinu pod motom "kad je bal, nek' i hala gori".
ona se zaljubila, i "ostala bez svega" (sto joj nije bilo ni vazno, jer da jeste, ne bi isla u kurvanje), a on sportski nastavlja dalje- danas u vasem, sutra u ko zna kojem gradu bez da ista gubi. pa zasto ne zagorcati i njemu zivot? mada kod takvih zene uglavnom i znaju ili osjete, ali iz nekog razloga ostaju i prave se da ne vide, pa je moguce i da sve ostane kako je i bilo.
MarlboroGold

#1869 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Prevarila je muža, a onda je dobila nogu od kolege. Reklo bi se zasluženo i potreban reality check, tako da bi sad trebala biti svjesna šta je napravila. To što bi išla i sve ispričala njegovoj ženi zbog lične satisfakcije (koja će kratko trajati) neće ništa promijeniti i samo može biti gore.
spreca

#1870 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by spreca »

moonca wrote:
sadie_forever wrote:

Obecanje ludom radovanje....pa mogla mu je reci sta je odlucila pa da oboje sjedu i vide kako dalje....a njoj se plaho svidjela :izet: i nije mogla sacekati da se dogovore :lol: :lol: ....nebi ja sa takvom ni na kafu....vidis kako je Sadi pametna i rasudjuje zrelo....Sadi je druga stvar
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#1871 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by lmo »

nikad veći smisao ovaj gif nije imao ko sad, na ovoj temi...

Image

kaže odrasli, zreli ljudi... :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1872 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote: ovo je klasicno,zena se zaljubi a muskarcu samo bilo do sexa
Obrni uloge :D
superiska

#1873 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Neka kaže i njegovoj supruzi, trenutno joj neće pomoći, ali dugoročno hoće. Kad se jednom odveže sa lanca...
Naravno da se ne može vratiti svom mužu. S tim se ne živi.

lmo :thumbup:
Ramzess Veliki

#1874 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

Tomahawk11 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Obrni uloge :D
J..te sto ti je kad iskustvo progovori ... :shock:
:thumbup: Probacu ... :D
Paco

#1875 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

lmo wrote:nikad veći smisao ovaj gif nije imao ko sad, na ovoj temi...

Image

kaže odrasli, zreli ljudi... :run:
Pa gdje bas njega nadje? :D
U ovoj seriji njih dvoje rade zajedno i saradjuju, rodi se ljubav i sve je kao u bajci / filmu :D

Na temu:
Prije par dana na drugoj temi se pokrenula rasprava u kojoj nas je @chandlerka pokusala ubijediti da je moguce zavoljeti radnog kolegu jer eto, s njim provodis puno vremena, upoznas ga...

Evo jednog primjera kako ga/ju i u kojoj mjeri "upoznas" :roll:

Za koju god vezu izmedju radnih kolega da znam, nijedna nije zavrsila dobro niti slavno, a bilo ih je i sa tragicnim zavrsetkom, nazalost. Neovisno o bracnom statusu, veze s kolegama i kolegicama treba izbjegavati. Ne kazem da ne postoje i uspjesni primjeri, ali u vecini slucajeva to je velika ubleha i zabluda.
Post Reply