REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
bh.tornjak

#1851 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

arzuhal wrote:9. februar 2017

Moore poručio bh. liderima: Ne pokrećite reviziju tužbe protiv Srbije jer za to nemate uslove

http://www.klix.ba/vijesti/bih/moore-po ... /170209040

18. februar 2017

JONATHAN MOORE: "Uspješna revizija presude protiv Srbije pravda je za žrtve"

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/465 ... zrtve.html

znaci da je nagazio na sihire....
il su ga nakljukali hurmasicama...tufahijama....i zalili himberom i serbetom...
Acid25

#1852 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Acid25 »

Eto vam sad dijasporo, Ivanić preti sukobima! Jeste li sad zadovoljni?!?! :(

Samo vi talasajte! :D
channel10

#1853 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by channel10 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sada je kada je odlučeno da se ide u reviziju tužbe ne treba kukati za prolivenim mlijekom već vidjeti kako dobiti tužbu. Nadam se da je Bakir i ekipa oko njega dobro izračunali, isplanirali i pripremili se za sve opcije. Nadam se da su uzeli sve relevantne i nepoznate faktore u jednačini zvana revizija tužbe. Jer ako nisu onda se opet kockaju sa državom i narodom.
Druze i ti se njises kako vjetar puse :oops:
LBVIEW

#1854 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

peepeep wrote:
Mladen Ivanić: Treba nam hladna glava, može doći do sukoba
Opet srbende prizivaju rat. Čim ne ide po njihovom, odmah ide priča i prijetnja ratom.
Bake, ako dobijemo, sexualno ću zadovoljiti prvu damu da se ti ne moraš više baktat sa onim.
Ko ih jebe,nek kmece i prijete,za drugo nemaju damu jer znaju kako bi ovaj put dobili po njonari.Konacno se neke stvari trebaju izvesti na cistac, kao npr. to njihovo famozno kurcenje bez pokrica.
Edin H.

#1855 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Edin H. »

channel10 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sada je kada je odlučeno da se ide u reviziju tužbe ne treba kukati za prolivenim mlijekom već vidjeti kako dobiti tužbu. Nadam se da je Bakir i ekipa oko njega dobro izračunali, isplanirali i pripremili se za sve opcije. Nadam se da su uzeli sve relevantne i nepoznate faktore u jednačini zvana revizija tužbe. Jer ako nisu onda se opet kockaju sa državom i narodom.
Isti frajer Jonathan Moore :oops:
insomnia78

#1856 Re: RE: Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by insomnia78 »

bh.tornjak wrote:
arzuhal wrote:9. februar 2017

Moore poručio bh. liderima: Ne pokrećite reviziju tužbe protiv Srbije jer za to nemate uslove

http://www.klix.ba/vijesti/bih/moore-po ... /170209040

18. februar 2017

JONATHAN MOORE: "Uspješna revizija presude protiv Srbije pravda je za žrtve"

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/465 ... zrtve.html

znaci da je nagazio na sihire....
il su ga nakljukali hurmasicama...tufahijama....i zalili himberom i serbetom...
Radila je baklava iz G. Tuzle
Drvosjeca iz Dejcica

#1857 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

channel10 wrote:
Ko to kaže? Zeko kaže? :mrgreen: Ne, ja sam i dalje stajališta da se nije trebalo ići ali ako već krenuli valjda su sve tri puta provjerili. Sada nema nazad, osim ako sam Sud ne prihvati reviziju.
Drvosjeca iz Dejcica

#1858 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Edin H. wrote:
channel10 wrote:
Isti frajer Jonathan Moore :oops:
Još da imam njegova primanja... :mrgreen:
Ali eto hvala na komplimentu. :kakoste:
emirolini

#1859 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

Nije mi jasno kako vi mislite ratovati i da dodje do sukoba? S kim, s cim? Bas ste naivni. Sigurno ce Turska pomoci.... aham kao i do sada. Stvarno imamo problem sa realnoscu, pored problema sto ste svi slijepe emotivne ovcice koje prate neuke i nepismene idiote koji jos po liniji vjere ubjedjuju narod da je ok da se nalazimo u srednjem vijeku sve dok imamo muslimanske Bosnjake jer ce nas kao neki dobri gore zastiti.

Izetbegovic kao i sav ostatak ucesnika 'strucnjaka' koji su oducili da se ide u reviziju u dogovoru sa Vucicem mora da shvati da ne bi bilo prvi put da njegova porodica bude preveslana, a steta je sva nad nama. Nece njemu i njegovim biti nista.
emirolini

#1860 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

A jaki smo u Evropi nema sta, niti jedna vlada s nama nece nista da ima, pokusavaju nas iz svega izbaciti. Lobi nam nikad nije bio ovaliko nizak, Trump na vlasti u Americi, Putin jaci nego ikad, stvarno nije pravi trenutak za ovo...
Edin H.

#1861 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Edin H. »

Ova tuzba je zanovana na principima - vazno je uceovati, a ne pobijediti Pierre de Coubertina

The important thing in life is not the triumph but the struggle, the essential thing is not to have conquered but to have fought well.

Narod trazi reviziju I pravdu (ukljucujuci i mene), a sanse da se dobije su cini se, male.
Lug

#1862 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Lug »

Izgleda da ih je Putin pustio niz vodu.. :D
Qoom

#1863 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Qoom »

Ja da sam na Baketovom mjestu nazvao bih Vučića i dogovorio sastanak odmah za ponedjeljak, tipa ono ok, pusti reviziju, da vidimo šta ćemo za autoput, koja ruta i to. :lol:
Edin H.

#1864 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Edin H. »

Qoom wrote:Ja da sam na Baketovom mjestu nazvao bih Vučića i dogovorio sastanak odmah za ponedjeljak, tipa ono ok, pusti reviziju, da vidimo šta ćemo za autoput, koja ruta i to. :lol:
Dobar :D
dezurni_ucenik

#1865 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:24, edited 1 time in total.
emirolini

#1866 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

A sta cemo sada za taj autoput, ostade nam cijelih 4298 stanovnika bez autoputa i vrlo vazne trase :lol:
zagortenej

#1867 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by zagortenej »

Treba i narod nečim da se zabavi u ovoj besposlici..
emirolini

#1868 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

Da skontamo sta ce biti poslije ovoga, s obzirom da je DoDick iskoristio kartu referenduma mozda ce biti pitanje Brckog ? I to djeluje nesto oko cega se neuki mogu svadjati a?
dezurni_ucenik

#1869 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/02/2017 23:24, edited 1 time in total.
Qoom

#1870 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Qoom »

Sviraju kurcu

Image
GeeTnT

#1871 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by GeeTnT »

dezurni_ucenik wrote:
zagortenej wrote:Treba i narod nečim da se zabavi u ovoj besposlici..

Salonska prica.
..pa trebaju se zabaviti ...o sebi, a kako ce im tek albanci sjebat znanje.
Acid25

#1872 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Acid25 »

emirolini wrote:Nije mi jasno kako vi mislite ratovati i da dodje do sukoba? S kim, s cim? Bas ste naivni. Sigurno ce Turska pomoci.... aham kao i do sada. Stvarno imamo problem sa realnoscu, pored problema sto ste svi slijepe emotivne ovcice koje prate neuke i nepismene idiote koji jos po liniji vjere ubjedjuju narod da je ok da se nalazimo u srednjem vijeku sve dok imamo muslimanske Bosnjake jer ce nas kao neki dobri gore zastiti.

Izetbegovic kao i sav ostatak ucesnika 'strucnjaka' koji su oducili da se ide u reviziju u dogovoru sa Vucicem mora da shvati da ne bi bilo prvi put da njegova porodica bude preveslana, a steta je sva nad nama. Nece njemu i njegovim biti nista.
Nemoj nikoga optuživati da ima probleme sa realnošću, pored svih nonsensa koje si napisao! ;-)

Zašto misliš da su samo muslimani Bošnjaci krivi što se BiH nalazi u srednjem vijeku?
Šta je sa ostala dva naroda? Oni bi u budućnost, ali Bošnjo ne da? :roll:
Na kraju krajeva, nisu svi Bošnjaci muslimani.
Jesu za Dodika i njegove pudlice.

Najbolje su mi ove teorije zavjere. Bake u dogovoru sa Dodikom, pa onda u dogovoru sa Erdom, pa sa Vučićem, svemircima.
Nemojte samo laprdati, već ako ima neki dogovor dajte konkretne dokaze!
...sav ostatak ucesnika 'strucnjaka' koji su oducili da se ide u reviziju...
Za tebe su stručnjaci, bez navodnika!
saibaba

#1873 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by saibaba »

Konačno nesto da uradimo na mudar nacin.. Ova revizija je uradjena skolski. Koliko vidim angazovani su najbolji pravnici..
A to sto prijete. Ko prijeti i zasto ? Ivanic koji se ponasa neustavno i izvlaci vojsku na ulice ? Dodik pod sankcijama koji prijeti svakako..
Ja bi se zabrinuo za nasu sudbinu da nismo pokrenuli reviziju. To bi bio jasan signal da nismo ustanju da se borimo za svoja prava kao narod.
saibaba

#1874 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by saibaba »

Qoom wrote:Ja da sam na Baketovom mjestu nazvao bih Vučića i dogovorio sastanak odmah za ponedjeljak, tipa ono ok, pusti reviziju, da vidimo šta ćemo za autoput, koja ruta i to. :lol:
Ja ba. Revizija je za pravnike neka oni to rijese idemo mi dalje saradnja ovo ono ...
LBVIEW

#1875 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

emirolini wrote:Nije mi jasno kako vi mislite ratovati i da dodje do sukoba? S kim, s cim? Bas ste naivni. Sigurno ce Turska pomoci.... aham kao i do sada. Stvarno imamo problem sa realnoscu, pored problema sto ste svi slijepe emotivne ovcice koje prate neuke i nepismene idiote koji jos po liniji vjere ubjedjuju narod da je ok da se nalazimo u srednjem vijeku sve dok imamo muslimanske Bosnjake jer ce nas kao neki dobri gore zastiti.

Dobro bre Emire,u cemu je problem?Kad smo vec tako slabi,nemamo saveznika,nepismeni,takorec saka jada,sto ne iskoristite priliku?Sto ne poduzmete nesto,nego kmecite ko ckepi?
Post Reply