- NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
PM72
#1851 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Koliko znam nije Bakir ukinuo nego neimaština.Nema para ni za ovo malo jada od vojske a kamoli da držimo po 50 000 vojnika.Ja samo pitam ove nadobudne što misle da je rat zajebancija i što zamišljaju neke Oluje i srpsku bježaniju.Moraju prvo koji mjesec na obuku a to nema ni na vidiku niti ima instaliranih programa da to spiče za dan.
- Hemel
#1852 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Vidis, nisi ti daleko od istine. U nekom nekada u nekoj buducnosti obavezno treba prijeci granice pa neka i komsije vide kako se igranka pravi. Ovako, stalno na istom terenu.animals wrote:Da ovog puta ce Bosnjaci napasti i pokoriti pola Srbije i Hrvatske..
da bi zaokruzili svoje vjecne teritorije..
i onda ce balvani opet da najebu..
Da se razumijemo, ne bi se radilo o pokoravanu nego cisto onako da se vidi kako to izgleda na tudjem terenu.
NVZ to vjerovatno ima u svojim planovima taktickog redislociranja trupa.
- animals
#1853 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
A ti neces iz dijaspore moci proci...seln wrote: A kako ce znati kad je srbin Bakir ukinuo vojnu obavezu?
A ima nas koji znamo.. evo, ja znam sve to osim voziti tenk. Jel valja? Ono najvaznije, sto nismo imali 1992, sada imamo: skolovane oficire.
Nisu na nivou West Pointa, al' vala nisu ni srbi, pa nek ide cudo na grdilo.
imaces izgovor..
-
Haman2
#1854 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Sta radi visoki predstavnik medjunarodne zajednice u BiH. Ako ceka da se mi sami dogovorimo, onda moze odmah da ide, jer takvog dogovora nece biti. Ako mi cekam da medjunarodni predstavik ucini nesto, onda smo u velikoj zbludi, jer on nece ucniniti nista.
-
prog321
#1855 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Haha. Cuj zna voziti tenk.
To kao osnovna obuka?

To kao osnovna obuka?
- Hemel
#1856 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ima toga ovih dana samo se plasim da im ne predje u naviku.muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170112101
http://www.ntv.ba/napad-na-povratnike-u ... automobil/
- muha_sa
#1857 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
uzima oko 50 milja mjesecno i podjahkad izda neko saopštenje kako je zabrinutHaman2 wrote:Sta radi visoki predstavnik medjunarodne zajednice u BiH. Ako ceka da se mi sami dogovorimo, onda moze odmah da ide, jer takvog dogovora nece biti. Ako mi cekam da medjunarodni predstavik ucini nesto, onda smo u velikoj zbludi, jer on nece ucniniti nista.
- seln
#1858 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma jasta je, trebalo para za vilu na Poljinama.PM72 wrote:Koliko znam nije Bakir ukinuo nego neimaština.Nema para ni za ovo malo jada od vojske a kamoli da držimo po 50 000 vojnika.Ja samo pitam ove nadobudne što misle da je rat zajebancija i što zamišljaju neke Oluje i srpsku bježaniju.Moraju prvo koji mjesec na obuku a to nema ni na vidiku niti ima instaliranih programa da to spiče za dan.
Imas pravo na svoje misljenje: Bosnjaci su picke, srbi junaci, pojeli bi nas za dorucak, jer imaju oruzje ko Putin... morali smo ukinuti vojsku jer smo fukara i moramo klapiti usima ako neki nadrkani srbenda odluci da podijeli Bosnu. Ok, nema problema.
Ako zagrmi, slobodno zauzmi moje radno mjesto ovdje. Ja sam jos drzavljanin BiH, a do 55. i vojni obaveznik.
- seln
#1859 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Brini ti svoju brigu, Wien ti pun muslimana... nocna mora za katolibana.animals wrote:A ti neces iz dijaspore moci proci...seln wrote: A kako ce znati kad je srbin Bakir ukinuo vojnu obavezu?
A ima nas koji znamo.. evo, ja znam sve to osim voziti tenk. Jel valja? Ono najvaznije, sto nismo imali 1992, sada imamo: skolovane oficire.
imaces izgovor..
-
PM72
#1860 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
A kakva to obuka treba za tenk ? Vojna akademija? Ko god zna voziti neku građevinsku mašinu za tili čas se može prešaltati i naučiti voziti tenk.Naravno ne abrams ali za one ruske T55 si ekspert.prog321 wrote:Haha. Cuj zna voziti tenk.
To kao osnovna obuka?![]()
-
Lug
#1861 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
boj se ovna boj se govna, kad ces zivjeti..Hemel wrote:ima toga ovih dana samo se plasim da im ne predje u naviku.muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170112101
http://www.ntv.ba/napad-na-povratnike-u ... automobil/
-
PM72
#1862 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Hvala ti ko bratu.To mi ni buraz ne bi ponudio.Evo,javno obećavam da ti ostavljam trosoban stan i novo auto.halalosum.seln wrote:Ma jasta je, trebalo para za vilu na Poljinama.PM72 wrote:Koliko znam nije Bakir ukinuo nego neimaština.Nema para ni za ovo malo jada od vojske a kamoli da držimo po 50 000 vojnika.Ja samo pitam ove nadobudne što misle da je rat zajebancija i što zamišljaju neke Oluje i srpsku bježaniju.Moraju prvo koji mjesec na obuku a to nema ni na vidiku niti ima instaliranih programa da to spiče za dan.
Imas pravo na svoje misljenje: Bosnjaci su picke, srbi junaci, pojeli bi nas za dorucak, jer imaju oruzje ko Putin... morali smo ukinuti vojsku jer smo fukara i moramo klapiti usima ako neki nadrkani srbenda odluci da podijeli Bosnu. Ok, nema problema.
Ako zagrmi, slobodno zauzmi moje radno mjesto ovdje. Ja sam jos drzavljanin BiH, a do 55. i vojni obaveznik.
- seln
#1863 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ne treba, imam kucu. Da ne bih isao braniti Sarajevo iz kojeg sarajlijice bjeze?PM72 wrote:Hvala ti ko bratu.To mi ni buraz ne bi ponudio.Evo,javno obećavam da ti ostavljam trosoban stan i novo auto.halalosum.seln wrote:Ma jasta je, trebalo para za vilu na Poljinama.PM72 wrote:Koliko znam nije Bakir ukinuo nego neimaština.Nema para ni za ovo malo jada od vojske a kamoli da držimo po 50 000 vojnika.Ja samo pitam ove nadobudne što misle da je rat zajebancija i što zamišljaju neke Oluje i srpsku bježaniju.Moraju prvo koji mjesec na obuku a to nema ni na vidiku niti ima instaliranih programa da to spiče za dan.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1864 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
vako se je govorilo kad je trebalo... dje je ijedan bošnjo da ovako šta kaže... prpa HA a u siriju se ide da se love djevojčice za roblje...PUUUU

ovo su MUDAni»Pozivam hrvatski narod da ustane i sruši ustašku vlast, jerbo ćemo je srušiti mi, Srbi, a budu li je rušili Srbi Hrvatska kao država neće postojati slijedećih 900 godina... Kog god ima dvije krave neka proda jednu i kupi pušku... Do meča mora doći, a neće puno trajati, četiripet dana... Srpski migovi i srpski orlovi zaštit će srpski narod, ne čekajući šta će se senilni generali dogovoriti. Zato radite, radujte se životu. Pozivam sve neoženjene da se ožene, sve neudate da se udaju, a neudatim kažem da je najbolji onaj prvi koji je hoće. I neka rađaju ratnu djecu. Srpskome narodu treba biološko vaskrsenie...
Sve ovo izgovorio je dr Dušan Zelembaba na osnivanju Srpskog nacionalnog vijeća BiH 13. oktobra 1990. u Banjaluci.
-
PM72
#1865 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ma nije mene strah granate nego šta će biti sa Bosnom ako pobjedimo.
ta epizoda me brine.Zato bez mene a ja i ti smo se dogovorili,što ne bi imao i stan u sarajevu,vazda ste maštali o tome.
- klavirdžija
#1866 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ovo me jako potsjeća na ono "Nikad više Foča!" na izbornom skupu, tačnije koridi SDA u Foči 1991. Kad sam to vidio na TV neka zlosutna jeza me prožela...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /170112104
-
ins
#1867 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ako niste skontali, PM72 je JEDINI branio Bosnu 1992., i loše je prošao u podjeli ogromnog bogatstva kojeg su svi drugi medju sobom razdjelili, i od tada svoje prisustvo na Klix forumu koristi samo da bi na svaku dobijenu priliku napisao kako više nikad ne bi u rat, za koga, zasto, itd itd
Drugim riječima, Troll...
A kada smo već kod trolova, budite sigurni da sada slijedi dizanje tenzija u Federaciji unutar vlasti, kao angažman Rusa i Srbije da prebace reflektore sa Dodika i kupe mu vrijeme.
Ja ocekujem svasta, počev od naivnih i nebitnih stvari poput kampanje protiv Novalića,, štrajkova gladju, dolaska nekih udruženja za koja niko nikad nije čuo da protestvuju po Sarajevu iz raznoraznih razloga, zahtjeva za formiranje nove većine koje će dolaziti iz stranaka koje su već u većini, itd,itd
Rusi, KOS, BIA, SIS, teško da će spavati u narednom periodu.
Sve već vidjeno 1991-1992
A kada smo već kod trolova, budite sigurni da sada slijedi dizanje tenzija u Federaciji unutar vlasti, kao angažman Rusa i Srbije da prebace reflektore sa Dodika i kupe mu vrijeme.
Ja ocekujem svasta, počev od naivnih i nebitnih stvari poput kampanje protiv Novalića,, štrajkova gladju, dolaska nekih udruženja za koja niko nikad nije čuo da protestvuju po Sarajevu iz raznoraznih razloga, zahtjeva za formiranje nove većine koje će dolaziti iz stranaka koje su već u većini, itd,itd
Rusi, KOS, BIA, SIS, teško da će spavati u narednom periodu.
Sve već vidjeno 1991-1992
- seln
#1868 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
E, u tome se varas... ne znam koji smo to "mi", ali ni na kraj pameti mi nije stan u Sarajevu. Previse kriminala, premalo karaktera.PM72 wrote:što ne bi imao i stan u sarajevu,vazda ste maštali o tome.
-
Lug
#1869 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
[/quote][/quote]Connaisseur Karlin wrote: nije bosnjacka,vec zemlja Dobrih Bosanjana,a Bosna je ovisila ekonomski od Dubrovnika,a koji nije bio vlasnitvo u svim peridoima od postojanja Bosne,tj,nije bio vlasnistvo bosanjana-bosanjaka-bosanaca
a ja konto srpskohrvatska Bosna..
- seln
#1870 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
I to je rekao jedan sarajlijica.klavirdžija wrote:Ovo me jako potsjeća na ono "Nikad više Foča!" na izbornom skupu, tačnije koridi SDA u Foči 1991. Kad sam to vidio na TV neka zlosutna jeza me prožela...
-
PM72
#1871 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Sve si u pravu osim za ono JEDINI.I ko god je branio - zajebo se.U stvari - zajebali su ga.Jednom baka u drenjke ide...Ako niste skontali, PM72 je JEDINI branio Bosnu 1992., i loše je prošao u podjeli ogromnog bogatstva kojeg su svi drugi medju sobom razdjelili, i od tada svoje prisustvo na Klix forumu koristi samo da bi na svaku dobijenu priliku napisao kako više nikad ne bi u rat, za koga, zasto, itd itd
- seln
#1872 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ko je tebe ucio povijest, jadna ne bila...Connaisseur Karlin wrote:nije bosnjacka,vec zemlja Dobrih Bosanjana,a Bosna je ovisila ekonomski od Dubrovnika,a koji nije bio vlasnitvo u svim peridoima od postojanja Bosne,tj,nije bio vlasnistvo bosanjana-bosanjaka-bosanacaLug wrote:kako god okrenes opet bosnjackaanimals wrote:
Mislio si reci Franjevacko Srebrenu vjekovnu..
- SkyLimit
#1873 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ne razumijem zašto neki misle da bi imao ispriku
Da ne krenem na Herceg - Bosnu i Republiku Srpsku
Pa ja bih za šest ljiljana vezenih u zlatu
Bacio rukavicu u lice i Natu!
Da ne krenem na Herceg - Bosnu i Republiku Srpsku
Pa ja bih za šest ljiljana vezenih u zlatu
Bacio rukavicu u lice i Natu!
- animals
#1874 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nisu problem muslimani..seln wrote:Brini ti svoju brigu, Wien ti pun muslimana... nocna mora za katolibana.animals wrote:A ti neces iz dijaspore moci proci...seln wrote: A kako ce znati kad je srbin Bakir ukinuo vojnu obavezu?
imaces izgovor..
problem su budale
koje bi ratovale..
- seln
#1875 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
E vidis, cisto tehnicki, mi smo branili goli zivot. Kad je haver troca dosao sa kamom, nije nas pitao za politicko misljenje.PM72 wrote:Sve si u pravu osim za ono JEDINI.I ko god je branio - zajebo se.U stvari - zajebali su ga.Jednom baka u drenjke ide...Ako niste skontali, PM72 je JEDINI branio Bosnu 1992., i loše je prošao u podjeli ogromnog bogatstva kojeg su svi drugi medju sobom razdjelili, i od tada svoje prisustvo na Klix forumu koristi samo da bi na svaku dobijenu priliku napisao kako više nikad ne bi u rat, za koga, zasto, itd itd