Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#1851 Re: Bruka na Vlašiću

Post by uglavnomja »

stakasa wrote:Fuad, prije ca sat vremena, jos uvjek u Stockholmu :D

Fuad Backović Deen

1 h · Stockholm ·

..
Ne stignem ni napisati nista od posla i nastupa koje imam ovdje u Stockholmu. Jos uvijek nisam svjestan da sam vlasnik Eurosong evergreena koji ni nakon dvanaest godina nije mrtav. Tako isto se desava i sa pjesmom Ljubav je... Zovu nas apsolutno svuda! Vec sad imamo ponude iz deset drzava za koncerte i nastupe. Zaista sam ponosan svim svojim bicem!!! Predivan je osjecaj bio popeti se opet na esc scenu i poslati univerzalnu poruku ljubavi i prastanja!!! Evo malo sinosnjeg nastupa pred krcatom dvoranom

:hitna:
stakasa

#1852 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

pici wrote:
stakasa wrote:Fuad, prije ca sat vremena, jos uvjek u Stockholmu :D

Fuad Backović Deen

1 h · Stockholm ·

..
Ne stignem ni napisati nista od posla i nastupa koje imam ovdje u Stockholmu. Jos uvijek nisam svjestan da sam vlasnik Eurosong evergreena koji ni nakon dvanaest godina nije mrtav. Tako isto se desava i sa pjesmom Ljubav je... Zovu nas apsolutno svuda! Vec sad imamo ponude iz deset drzava za koncerte i nastupe. Zaista sam ponosan svim svojim bicem!!! Predivan je osjecaj bio popeti se opet na esc scenu i poslati univerzalnu poruku ljubavi i prastanja!!! Evo malo sinosnjeg nastupa pred krcatom dvoranom

Fuudaaraa uzmi mi sveCkijeh Kondoma, mogu se koristit visHe puta...hvvaalaa
Ali ne vraca se, svi se vratili samo on osto. Ima se moze se, sta ces. Oticu danas poslje posla do Kungsträdgårdena, onuda se vrte meni se cini :D Da nista podapecu mu
FreakyStyley

#1853 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

Patriotska_Liga wrote:
FreakyStyley wrote:
Patriotska_Liga wrote:Znači mjuzik voravon mjuzik voranid je evergreen. Svaki dan čovjek nauči nešto novo. Ja mislio evergreen je Stairway to Heaven. Levat.

Mozda nije al lazimelazi jebacu ti sve i poljuhuuubiiimeee su hitovi. 8-) :lol:
Ima i ona zovi taksi brzo dođite kroz crveno prođite. Ima lik pet evergreena, zovu ga da nastupa u Royal Albert Hallu, a mi smo magarci što ne kontamo univerzalne poruke ljubavi sa žicom iz Penija. Nek crknemo od muke :oops:
Iduca stanica Madison Square Guarden, Deeno i Zorz Majkl duet pri kojim Fudo konacno izlazi iz ormara. :izet:
stakasa

#1854 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

Dr. Kuca wrote:Diljem svijeta ih zovu :lol: :lol: zavrsava poslove u stokholmu :lol: :lol: hahahahahaha
Interesuje me sta kazu donatori, Fudara ispo ali produzio u hotelu, odomacio se :D
Patriotska_Liga

#1855 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Patriotska_Liga »

FreakyStyley wrote: Iduca stanica Madison Square Guarden, Deeno i Zorz Majkl duet pri kojim Fudo konacno izlazi iz ormara. :izet:
Nastupiće u majici s natpisom Je suis štraca.
stakasa

#1856 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

Opa, BBC ceka u redu da dobije intervju. Nadam se da se Fuadova poruka nece zloupotrijebiti u Brexit kampanji. On je razdvajanju rekao - NE

Fuad Backović Deen

2 tim ·

..
Nezapamcena podrska svjetskih medija i fanova ovih dana u Stockholmu. Upravo se spremamo za intervju sa BBC ekipom. Volimo vas!!!

Dalal Midhat Talakić
3 tim ·

Nas posao nije samo pjevanje, pisanje pjesama ili muziciranje, nase glave ne sluze samo za nove modne stilove, mi moramo podici glas i skrenuti paznju na ono sto se desilo nama a i dalje se desava. Nas nisu ogradili bodljikavom zicom ali jesu zidovima predrasuda jer dolazimo iz Bosne i Hercegovine. Taj osjecaj sam imala sa 11 godina kada sam protjerana iz svoga doma, taj osjecaj je cijeli zivot imao moj otac jer je druge boje koze, taj osjecaj imam i danas kada me odvoje na aerodromu zbog pasosa ili boje moje koze, vjere, imena. Taj osjecaj imaju svi koji se vole a ne smiju, koji su drugaciji od zadatih idealnih kriterija, koji nose bradu jer je to u modi u cijeloj Evropi ali samo mi ne smijemo jer ce nas nazivati raznim imenima. Jer dolazimo iz BiH. Jer nasa zemlja, nazalost ima takav image u svijetu. Hvala svedskom SVT-u koji je kao glavnu vijest objavio da je napokon jedna zemlja stisnula zube i rekla svoje misljenje o trenutnoj krizi, ali i prijasnjim krizama koje je Evropa mogla sprijeciti, ali nije, kroz nastup na Eurosongu. Ta zemlja se zove Bosna i Hercegovina. S ponosom sam dio tog tima koji je ove godine bez ikakve podrske drzave, bez ijednog budzetskog dinara, sam nasao komercijalne sponzore i ulozio svoj novac da obezbijedi ucesce nase zemlje na Eurosongu a zatim i plati prenos, da bi vi, nasi dragi Bosanci i Hercegovci na nasoj drzavnoj televiziji mogli pratiti sve tri noci ovogodisnjeg Eurosonga.
Dr. Kuca

#1857 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Dr. Kuca »

stakasa wrote:
Dr. Kuca wrote:Diljem svijeta ih zovu :lol: :lol: zavrsava poslove u stokholmu :lol: :lol: hahahahahaha
Interesuje me sta kazu donatori, Fudara ispo ali produzio u hotelu, odomacio se :D

Kakvi ba donatori :D

Ko koga laze?
FreakyStyley

#1858 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

Patriotska_Liga wrote:
FreakyStyley wrote: Iduca stanica Madison Square Guarden, Deeno i Zorz Majkl duet pri kojim Fudo konacno izlazi iz ormara. :izet:
Nastupiće u majici s natpisom Je suis štraca.
Second coming of Zaim :-?

Majke mi moje, da izadje iz ormara ja bi ga postovao barem 30% vise, nemam nista protv gejeva, al imam protiv licemjerja. Ne ide da ovamo podrzavas LGBT prava, kacis nekakve slike i to, a satriras narod da nisi gej. Koje licemjerje.
uglavnomja

#1859 Re: Bruka na Vlašiću

Post by uglavnomja »

stakasa wrote:
Dalal Midhat Talakić
3 tim ·

, da bi vi, nasi dragi Bosanci i Hercegovci na nasoj drzavnoj televiziji mogli pratiti sve tri noci ovogodisnjeg Eurosonga.
srecom dvije bez vas :D
stakasa

#1860 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

Dr. Kuca wrote:
stakasa wrote:

Kakvi ba donatori :D

Ko koga laze?
Ne citas...
Lokalna bosanska zajednica im je uplatila hotel i avionske karte
Dr. Kuca

#1861 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Dr. Kuca »

Mozda su uplatili do kraja do nedelje :D
stakasa

#1862 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

Dr. Kuca wrote:Mozda su uplatili do kraja do nedelje :D
Ja vjerujem da je Deen do srijede (18/5). Isplaniro na vrijeme, ukalkuliso interesovanje sedme sile. Dok intervjui, primanja, gostovanje na lokalnoj televiziji... Ne moze sve za dan
Thorgerson

#1863 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Thorgerson »

joj jebem ti hoce li zacepiti vise...

nasli se uhljebi uhljeba dalal i deen da nas uce o zivotu...

izgubili ste ba, izofirali ste sebe, a i nas...

u zakon uvesti da se deen vise ne moze i ne smije prijaviti na eurosong, pa makar mu zaim opet sve finansirao...
edo_79

#1864 Re: Bruka na Vlašiću

Post by edo_79 »

http://www.blic.rs/zabava/vesti/ko-gubi ... oc/12nbzm2

Stvarno lik nije sav svoj .... zato nosi naočare :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
velikibrnjo

#1865 Re: Bruka na Vlašiću

Post by velikibrnjo »

Znaci ne mogu da vjerujem da govore da su se urotili protiv njih

pa kunem ti se nikad niko nije bio gori od njih cetvero
pa i one feminin i ona maja sa jastukom su bili bolji

moze li im iko reci da su bili ko k i da su ostali ko k bez finala
i da nisu vrijedni spomena a kamoli da nose zastavu nase zemlje bilo gdje i gluho bilo ikad iDže da nas predstavljaju
detroit-mercy

#1866 Re: Bruka na Vlašiću

Post by detroit-mercy »

Iskreno, pjesmu sam poslusao jednom i nakon 25 sekudni mi je bilo jasno da je pjesma za kurac i da se stom pjesmom ni u halu ne moze otici. Fudino kreveljenje gubica mozda prolazi na Hayatu za ostatak muzickog svijeta je vjerovatno antitalenat. E sad, sto su se ovi nasi umjetnici ufurali da imaju dobru pjesmu to je druga stvar, tesko je sam sebi priznati da si rinaka od muzicara :mrgreen: .
klavirdžija

#1867 Re: Bruka na Vlašiću

Post by klavirdžija »

velikibrnjo wrote:Znaci ne mogu da vjerujem da govore da su se urotili protiv njih

pa kunem ti se nikad niko nije bio gori od njih cetvero
pa i one feminin i ona maja sa jastukom su bili bolji

moze li im iko reci da su bili ko k i da su ostali ko k bez finala
i da nisu vrijedni spomena a kamoli da nose zastavu nase zemlje bilo gdje i gluho bilo ikad iDže da nas predstavljaju

Predviđeno još na 64. stranici. :D
klavirdžija wrote:Sad Zaim konta čija li je urota bila, vatikanska ili masonska.
Zoya

#1868 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Zoya »

Je li se Hana Hadziavdagić oglašavala?
Patriotska_Liga

#1869 Re: Bruka na Vlašiću

Zoya wrote:Je li se Hana Hadziavdagić oglašavala?
I naravno Rijalda-e-Roma.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1870 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

Patriotska_Liga wrote:
Zoya wrote:Je li se Hana Hadziavdagić oglašavala?
I naravno Rijalda-e-Roma.
Hana Hadžiavdagić Tabaković

Igår kl. 01:34 · Zagreb, Kroatien ·

..
Nakon svakog bitnijeg dešavanja, bili to izbori, godišnjica jedne od tragedija u BiH, nečiji uspjeh ili sačuvaj Bože neuspjeh čistim listu "prijatelja". Drago mi je što barem ponekad imam priliku vidjeti tko su to ljudi, a tko zadnje smeće. E pa moj život ne trpi smrad pa bio on i virtualni
nemojte se zajbavat hana banuje po fesjbuku
Patriotska_Liga

#1871 Re: Bruka na Vlašiću

Koješta.
stakasa

#1872 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

edo_79 wrote:http://www.blic.rs/zabava/vesti/ko-gubi ... oc/12nbzm2

Stvarno lik nije sav svoj .... zato nosi naočare :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Izgubio jer se nije odrekao svoga jezika. A kao sto znamo, svaka ljubav se placa. Mene je s ovim kupio za sva vremena
Zoya

#1873 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Zoya »

Jaoj Hane :lol:
esmasaric

#1874 Re: Bruka na Vlašiću

Post by esmasaric »

Hana opasna 8-)

Ali ja ne mogu da vjerujem da je neko izjavio da su izgubili jer su iz BiH, pa zemlja nam je mnogo puta bila u top 10... što je super plasman sa obzirom na sve.
KB9

#1875 Re: Bruka na Vlašiću

Post by KB9 »

ovaj deen je takav degenerik da prosto ne mozes vjerovat da evo drugi put ide negdje takmicit se u ime drzave
Post Reply