Džanan Musa

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lao Ce

#1851 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Iker C wrote: 31/01/2021 19:57
karanana wrote: 31/01/2021 19:05
Iker C wrote: 27/01/2021 22:15 Musa je Dzumhur br.2, samo Damiru skidam kapu sto voda najjace starlete. Musa niti j... niti igra kosarku :mrgreen:
ima i musa sasvim solidnu pichoku. ili barem ju je imao dok je bio u nba, ne znam jesu li jos zajedno ili su raskinuli. moze i on i sa ovkvom karijerom imati dobre pichetine.
Nadam se da se okrenuti bar zenama jer mu ovo loptanje ispod obruca i ne ide bas.
Hahahah, dobar :thumbup:

Treba biti realan pa vidjeti da Musi fale muda za ozbiljnu košarku. Ovo je nivo, bez ikkavog vrijeđanja ABA lige. Garantujem da ne bi ni tamo igrao ništa bolje. Budućnost, Cedevita, Mornar, Partizan, Zvezda, evo sada i Igokea su bolji od večine turskih klubova. Nije to više isto kao prije nekoliko sezona kad su imali pet-6 jakih klubova. Dakle, kada igra u turskom prvenstvu kao da igra protiv Budućnosti. Da hoće Atić dobiti dodatno na samopuzdanju i dodatno se uozbiljiti, garantujem da bi imao bolju karijeru nego Musa. A i sada je bolji od njega. Toliko o Musi.
Iker C

#1852 Re: Džanan Musa

Post by Iker C »

Musa treba otvoriti shisha bar u Bihacu pod nazivom" Broklyn" i Jalu pozvati obavezno na otvorenje :bih:
noviclan

#1853 Re: Džanan Musa

Post by noviclan »

Sto u bihacu, bolej u sarajevu samo da mu smrk ne opali reket
90minut

#1854 Re: Džanan Musa

Post by 90minut »

https://sportklub.rs/kosarka/turkey-tbl ... ic-i-musa/

Bukvalno citam forum odem na sportklub da izlistam šta su izbacili za dan kad ovo naslov i vratim se opet na temu.. :lol:
Iker C

#1855 Re: Džanan Musa

Post by Iker C »

noviclan wrote: 31/01/2021 22:00 Sto u bihacu, bolej u sarajevu samo da mu smrk ne opali reket
Ne bi se mogao nositi sa pritiskom da ima nargilanu u glavnom gradu...
noviclan

#1856 Re: Džanan Musa

Post by noviclan »

90minut wrote: 31/01/2021 22:12 https://sportklub.rs/kosarka/turkey-tbl ... ic-i-musa/

Bukvalno citam forum odem na sportklub da izlistam šta su izbacili za dan kad ovo naslov i vratim se opet na temu.. :lol:
To brano srbine
Vsvp

#1857 Re: Džanan Musa

Post by Vsvp »

90minut wrote: 31/01/2021 22:12 https://sportklub.rs/kosarka/turkey-tbl ... ic-i-musa/

Samo ti nastavi čitati naslove, svakako je lakše nego da gledaš cigle i izgubljenog igrača na terenu.
Lao Ce

#1858 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Vsvp wrote: 01/02/2021 08:09

Samo ti nastavi čitati naslove, svakako je lakše nego da gledaš cigle i izgubljenog igrača na terenu.
Nemoj tako, tek mu je 21 :mrgreen:
Lao Ce

#1859 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Milina je gledati ovog Atića koji se izgleda konačno vraća na staze koje je napustio nakon U18. Ako nastavi da dobija na samopouzdanju i još se dodatno uozbilji ja ga vidim za 2,3 sezone u nekom ozbiljnom EL klubu.
tcz

#1860 Re: Džanan Musa

Post by tcz »

Lao Ce wrote: 01/02/2021 21:47 Milina je gledati ovog Atića koji se izgleda konačno vraća na staze koje je napustio nakon U18. Ako nastavi da dobija na samopouzdanju i još se dodatno uozbilji ja ga vidim za 2,3 sezone u nekom ozbiljnom EL klubu.
:thumbup: vracanjem samopouzdanja Atica i Muse samo smo mi na dobitku :bih:
samo nek se momci razvijaju i postaju sve bolji, samo budala ne moze pozeljeti momcima srecu.
Lao Ce

#1861 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Ma ja bi volio da je Musa na nivou Luke i da nam repka bude među boljima, ali nije. Ako kritikuješ, odmah si hejter ili forumski stručnjak. Ne mogu govoriti da je sjajan kad faktički stoji u mjesto evo 3 godine. Igrački je vrlo malo napredovao. Druga je stvar što ljudi vide da je bio u NBA, da je zaradio pare, da je 'uspio' sa 21 godinu. Više bih volio da je u boljem igračkom stanju i sposobnosti pa makar igrao u Cedeviti nego što je zaigrao neke minute u NBA i skoro ostao na istom nivou.
Porodice Foht

#1862 Re: Džanan Musa

Post by Porodice Foht »

Umjesto sto laskate sami sebi, vas nekolicina obvdje, kao na toboze odmjerenim kriticarima prepunim kosarkaskoga znanja, bolje bi bilo dati momku podrsku, makar je i ne vidio na ovom forumu. Covjek je bio u Detroitu prije samo 3 sedmice, na drugom kontinentu, u najtezem periodu karijere i zivota, a vec je na Bosforu odigrao dvije utakmice sa vrlo solidnom minutazom, vrlo dobrom statistikom na koju odusevljenje nije krio ni Ataman, ali vama to nije dovoljno. Hocete da momak dominira u onako snaznoj ekipi kao da je Larkin. Daj se dozovite malo i budi bar dan na strani navijaca koji imaju strpljenja prema jos uvijek mladom igracu. Vas trojica ovdje, sto imate mozda 200 godina zajedno, s.jebali bi i Doncicevu karijeru prije dvije-tri godine da ste rodjeni pod Alpima. :run:
Lao Ce

#1863 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Porodice Foht wrote: 02/02/2021 13:56 Umjesto sto laskate sami sebi, vas nekolicina obvdje, kao na toboze odmjerenim kriticarima prepunim kosarkaskoga znanja, bolje bi bilo dati momku podrsku, makar je i ne vidio na ovom forumu. Covjek je bio u Detroitu prije samo 3 sedmice, na drugom kontinentu, u najtezem periodu karijere i zivota, a vec je na Bosforu odigrao dvije utakmice sa vrlo solidnom minutazom, vrlo dobrom statistikom na koju odusevljenje nije krio ni Ataman, ali vama to nije dovoljno. Hocete da momak dominira u onako snaznoj ekipi kao da je Larkin. Daj se dozovite malo i budi bar dan na strani navijaca koji imaju strpljenja prema jos uvijek mladom igracu. Vas trojica ovdje, sto imate mozda 200 godina zajedno, s.jebali bi i Doncicevu karijeru prije dvije-tri godine da ste rodjeni pod Alpima. :run:
Ima masa navijača/forumaša koji su poput tebe i koji su materinski gledali na Musu, braneći ga i imajući strpljenja. ja ne spadam u tu kategoriju. Ali dobar dio ili masa tih navijača je sada okrenula priču i oni koji su imali takav blagonaklonjen stav, sada ga pomalo ismijavaju poput tebe. Znači pričam o ljudima poput tebe, s tim da si ti ostao tamo, a oni su prešli na stranu kritike i čak ismijavanja. Otiši na ss forum pa vidi šta pišu ljudi o Musi. A izjave trenera su naravno prožete politikanstvom.

Ja ne mogu reći, taman da sam iz srca Alpi, ništa protiv Luke, jer njegove igre sve opravdavaju. Samo lud čovjek može nešto reći protiv Luke i imati neki prigovor, tako da ti ne stoji to što govoriš. Pored toga, mali je premazanko, namazanko, a to baš ne volim da mi je rođeni.
drag_gost

#1864 Re: Džanan Musa

Post by drag_gost »

Kada Lao Ce, onaj isti Lao Ce sto tvrdi da ce nas Bil Gejc cipovati komentarise kosarku znam da ironija tesko moze biti veca. Musu moramo cipovati da bi bio bolji.
Karikaturist

#1865 Re: Džanan Musa

Post by Karikaturist »

Ne znam zasto pridajete liku paznju.
Ignore i idemo dalje..
Point.

#1866 Re: Džanan Musa

Post by Point. »

Ko i na temi o Edinu i Pjaniću, i ovdje vidim ima par dežurnih pačenika koji "kritikuju" a u stvari pljuju i hrakaju Musu, za što zapravo?

I onda vidim da je jedan od pačenika lik koji visi na forumu i većinom na temi o covidu aktivan sa pričom kako će nas Bill jebeni Gates sviju čipovati malim bobicama sakrivenim u vakcinu sa kojim će nas kontrolisati mega giga kvant kompjuterom zvani The Beast.

Dokle god ti i takvi kritikuju, ne sumnjam da je Musa na pravom putu. :bih:
vazna

#1867 Re: Džanan Musa

Post by vazna »

drag_gost wrote: 02/02/2021 18:03 Kada Lao Ce, onaj isti Lao Ce sto tvrdi da ce nas Bil Gejc cipovati komentarise kosarku znam da ironija tesko moze biti veca. Musu moramo cipovati da bi bio bolji.
:lol:
Da neko hoce cipovati njega i ovog Ikera da im malo ovu zavist koja izbija iz svakog posta smanji.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1868 Re: Džanan Musa

Post by hrasno38 »

Point. wrote: 03/02/2021 14:18 Ko i na temi o Edinu i Pjaniću, i ovdje vidim ima par dežurnih pačenika koji "kritikuju" a u stvari pljuju i hrakaju Musu, za što zapravo?

I onda vidim da je jedan od pačenika lik koji visi na forumu i većinom na temi o covidu aktivan sa pričom kako će nas Bill jebeni Gates sviju čipovati malim bobicama sakrivenim u vakcinu sa kojim će nas kontrolisati mega giga kvant kompjuterom zvani The Beast.

Dokle god ti i takvi kritikuju, ne sumnjam da je Musa na pravom putu. :bih:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1869 Re: Džanan Musa

Post by hrasno38 »

Musa je sada uradio ono sto je trebao da uradi prije odlaska u NBA a o tome sam nadugo pisao ovdje dok su se pojedini strucnjaci cerekali po starom dobrom obicaju. Na zalost neko ga je ubjedio da mu je igranje u Cedeviti dovoljno iskustvo da bi mogao da igra u NBA sto se pokazalo apsolutno netaccnim. Musa kao kadetski prvak Evrope je imao sut, ulaz, tricu i skok ali nije imao odbranu. Danas nakon NBA iskustva ima puno bolju odbranu mada se redovno svaku utakmicu cuva od licnih i ima ulaz koji izgleda poprilicno salabajzerski ali vazno je da lopte ulaze u kos. Suta za dva poena nema uopste a trica mu je pretanka bila u NBA....ovdje je jos rano za to govoriti. Takodje su mu i slobodna za igraca njegovih karakteristika losa. On je dosao u najbolji Turski klub aali meni je ipak pomalo zao sto nije dosao kod nekoga od vrhunskih trenera sa nasih prostora koji su od djece pravili igracine. Vujosevic, Obradovic, Maljkovic i stara klapa igraca koju su trenirali ovi treneri su bar po meni bili najbolji izbor ali OK. Problem ovoga kluba je taj sto njima nije falilo igraca i ne mism da je Ataman trener koji ce se i sekunde kockati sa Musom u EL.
Musa sada treba obavezno igrati svaku utakmicu za reprezentaciju jer tu je siguran lider a ne vidim razloga zasto bi ga klub limitirao u tome s obizrom da nije igrac od kojeg zavisi klub.
E sad mislio sam da mu je NBA izbila one neke njegove musice gdje se recimo podsmjeva protivnickom igracu, gdje ne leti prvi kada je neki sukob na terenu ali na zalost nije. To mogu raditi igraci koji su iggraceke sile kao sto je recimo sada Luka Doncic ali ti sa 21 godinom i prosjecnim igrackim iskustvom to ne moze sraditi i moras biti manji od makovog zrna izuzev ako se neke stvari bas ne desavalu licno tebi.
Ovo sto je odigrao u dvije utakmice je fino mada se i dalje precesto sakriva od lopte umjesto da trci po nju. kada to uradi onda vrlo drsko krene na ulaz u svom stilu i postize poene sto je odlicna osobina mada nekad bude i nerezonski. Takodje ono sto mi se svidja kod njega je sto zna iscenirati faul jer i to se uci.
Sve u svemu odlaskom Muse i nesretnom povredom Nurkica kojem zelim sto brzi oporavak sa NBA lige sam se pebacio na Tursku i Euroligu gdje pratim igre Muse jer jednostavno gledam sve gdje igraju nasi vrhunski sportisti.
drag_gost

#1870 Re: Džanan Musa

Post by drag_gost »

vazna wrote: 03/02/2021 14:29
drag_gost wrote: 02/02/2021 18:03 Kada Lao Ce, onaj isti Lao Ce sto tvrdi da ce nas Bil Gejc cipovati komentarise kosarku znam da ironija tesko moze biti veca. Musu moramo cipovati da bi bio bolji.
:lol:
Da neko hoce cipovati njega i ovog Ikera da im malo ovu zavist koja izbija iz svakog posta smanji.
Cipovani su oni vec. Nekada su razmisljali normalno, ali zli brat blizanac Bila Gejca ih cipovao da bi pokorio svijet. Poceli su sa klixom nazalost.
JThomas

#1871 Re: Džanan Musa

Post by JThomas »

ne treba miješati materije, to je pogrešna logika. da li je musa na pravom putu i jesu li neki forumaši za haldola i zatvorene ustanove su potpuno nevezana pitanja.
Lao Ce

#1872 Re: Džanan Musa

Post by Lao Ce »

Ja bi se pokrio ušima da sam na mjestu onoga koji po svaku cijenu brani derište koje otvoreno laže, manipuliše bez imalo stida. Valjda je to naučio u NBA, kad nije naučio da igra košarku i valjda je to normalno u ova vremena da se laž i manipulacija uzimaju za dobro i nešto poželjno. Vidim da svi oni koji podžavaju globalistički covid projekat podržavaju i Musu. Ne čudi.

Eno mali , još manji od Muse Dani Avdija 'dere' u NBA. A tek mu je koliko godina :mrgreen:

To je tako -ili jesi ili nisi, a ne možeš biti ako nisi, jer laž i prevara ne idu na duge staze. Može zahvaliti menadžeru što je otišao u NBA, kao što je sada u Efesu.
JThomas

#1873 Re: Džanan Musa

Post by JThomas »

:thumbup: drug, ja sam sto posto na tvojoj strani. i ja jedva čekam da krenu utakmice s publikom da nam se opet policija pridružuje u navijanju.
noviclan

#1874 Re: Džanan Musa

Post by noviclan »

Igra li nam musko u 21, je li neki sk program
Manual

#1875 Re: Džanan Musa

Post by Manual »

Evo na hoklici sk2
Post Reply