Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

mO k3

#1851 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

RtrnOfSalisbury wrote:dal je moguce da je sajke izgubio? taman kad smo sceli da ga angazujemo makar kao savjetnika za baraz on izgubi. al ipak dosta bodova je jos u igri
Sajo je pobjednik na svakoj liniji svidjalo se to nekima ili ne :mrgreen:
Artest

#1852 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Artest »

Azrail wrote:
Paul F. wrote:
Billy The Pljuc wrote:Ono sto ja znam jeste da je kao sto ti napisa nekompetentan, ili sto mali rece da nema pojma
Još jedan forumski trener. Na osnovu jedne loše tekme izvode se generalni zaključci. A da si kojim slučajem gledo prošlu tekmu umjesto ove ? Kakav bi onda bio zaključak ?
Koliko je kompetentan trener govori činjenica da nakon 21 godine trenerskog iskustva, u šezdesetoj godini života neuspješno vodi francuskog drugoligaša.
Da Zubizareta nije dobio nogu, covjek bi vodio Barcu. Jebi ga, nije se dalo.
Tito_i_Partija

#1853 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tito_i_Partija »

Kud ne poslusa svog babu kad mi je govorio da krenem u prodaju aparata. Pa samo od ove teme bi post'o milijarder, a kamoli od drugih. :(
Paul F.

#1854 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Azrail wrote:
OVOLIKO PONIZAVANJA U JEDNOM POSTU I TI TO DOPUSTAS PO KO ZNA KOJI PUT? KAKAV SI TI ADMINISTRATOR? MENE IMA DA SAD BANUJES JER CU DA VRIJEDJAM DOK GOD NE BUDEM BANOVAN!
Još to nije upućeno samo tebi, nego svima koji se usude reći da Safet nije dobar trener. Znači vrijeđa najmanje 10-15 forumaša, a nigdje sankcije.
Ne lupetaj. To nema veze sa različitim mišljenjem nego trolanjem. Suština je da jedni prate klub, razmjenjuju informacije i ćeife dok drugi nastoje da pokvare taj ćeif. To je prije svega bezobrazluk i nepoštovanje forumaša koji normalno učestvuju i doprinose temi. Tvoji "istomišljenici" ili plasiraju lažne informacije ili ponavljaju iste koje već znamo napamet. Mi već unaprijed znamo da ćete nakon svake loše tekme ovde pisati da on pojma nema itd. Dakle, da zaključimo. Safet je nekompetentan, nestručan, perverzan, korumpiran, bezobrazan, nevaspitan, škrt, bezobziran, ružan, glup, debeo, mastan i zao.
NEMA POTREBE TO VIŠE PONAVLJATI
Crvena Tifoza

#1855 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Crvena Tifoza »

Da je Karadžić manje bi ga pljuvali. Pokušavam ali ne mogu da skontam mentalni sklop ljudi koji Safeta, i godinu dana nakon što je dobio nogu iz saveza, još pljuju. I jedva čekaju da izgubi još jednu utakmicu sa Evianom kako bi liječili svoje frustracije ovdje. Kakav su cirkus Baka i Ćiro pravili od reprezentacije da nijednog nikad niko nije ni blizu ispljuvao kao ovi Safeta.
Paul F.

#1856 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Dobro pitanje. I kako god okreneš, jedini odgovor je uspjeh. Organizovana prljava kampanja i glupsoni koji se hvataju na to. Nažalost, ukinuta je tema: Ko ruši Reprezentaciju. Zabrinjavajuće je naravno da i ako Meša uspije, isto ga čeka...
Azrail

#1857 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Azrail »

Paul F. wrote:
Azrail wrote: Baku i Ćiru niko nije dizao u nebesa kao štovi dižete ovu ublehu ;)
Kakve to ima veze i sa čim ?
Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.

Molim te nemoj me više citirati, ne želim da se vraćam na temu. Pape se vratio u svoju domovinu Francusku i više nije uopšte bitan.
Last edited by Azrail on 25/10/2015 14:12, edited 1 time in total.
Paul F.

#1858 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Azrail wrote:
Paul F. wrote:
Azrail wrote: Baku i Ćiru niko nije dizao u nebesa kao štovi dižete ovu ublehu ;)
Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije vratiti u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.

Molim te nemoj me više citirati, ne želim da se vraćam na temu. Pape se vratio u svoju domovinu Francusku i više nije uopšte bitan.
Pa ako nije bitan zašto trolaš njegovu temu ??? Ne treba biti doktor nauka pa shvatiti da ti imaš problem u glavi. Vrati se u svoju rupu.
Paul F.

#1859 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Azrail wrote: Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu.
Dakle, vi ste organizovani ili pak ti veze s mozgom nemaš.
groove

#1860 Re: Safet Sušić - Pape

Post by groove »

sto ovaj lens igra ovako cesto ponedjeljkom?
Charuga
Globalni moderator

#1861 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Charuga »

Paul F. wrote:Dobro pitanje. I kako god okreneš, jedini odgovor je uspjeh. Organizovana prljava kampanja i glupsoni koji se hvataju na to. Nažalost, ukinuta je tema: Ko ruši Reprezentaciju. Zabrinjavajuće je naravno da i ako Meša uspije, isto ga čeka...
Paul F. wrote:Pa ako nije bitan zašto trolaš njegovu temu ??? Ne treba biti doktor nauka pa shvatiti da ti imaš problem u glavi. Vrati se u svoju rupu.
Ti ne znaš normalno odgovarati i diskutovati, nego moraš vrijeđati. Odmori malo i razmisli o načinu komunikacije.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Paul F.

7 dana

Ostali, vratite se temi o Papetu, manite se drugih trenera na ovoj temi!
MOSALJOZE

#1862 Re: Safet Sušić - Pape

Post by MOSALJOZE »

Najbolje bi bilo da se ova tema izbrise
MOSALJOZE

#1863 Re: Safet Sušić - Pape

Post by MOSALJOZE »

leškarenje wrote:
MOSALJOZE wrote:Najbolje bi bilo da se ova tema izbrise
Zasto :shock: ako imas sta napisati vezano za temu napisi,a ako ne imas hejbet drugih gdje mozes prostrijeti svoje znanje :izet: pusti nas PAPELJUPCE da uzivamo.
Ja se onda izvinjaJem :roll:
luckylaka

#1864 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Azrail wrote:
Paul F. wrote:
Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.

A ko ste to VI.Oni sto pamte od juce do danas.Koji qrac trazite na temi ako vam je osnovni cilj provociranje,omalovazavanje,vrijedjanje.Koji si ti faktor da odlucujes ko je ubleha a ko ne.Pogledas prvo sebe pa krenes dalje ocjenjivati ljude po ucinku.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1865 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

stvarno nema smisla ovo provociranje :shock:

od petka ne mogu sebi da dođem....ne pomaže ni kad omotam Legein šuškavac ko oblogu :( i još pride, ko so na ranu, dođem na temu gdje moram čitat nepismene bljuvotine nakih no name Papkara kako Sajo ne zna :roll: A oni ni Saobraćajac uživo nisu gledali a kamoli Pofalićki vodili da znaju šta valja a šta ne valja :-) Danas je svijet spao na to da ti se u poso sere svaka šuša dok :novine: proćita :skoljka:

Molim vas otvorite sebi drugu temu i pustite nas tisučljetne navijaće Eviana da se radujemo i patimo dok Sajo malim koracima za se, a velikim za naš najdraži pinki klub, koraća ka Ligi 1.

Hejteri ili kupite najdraži Evianov dres il se spremte da rečete Hello Kitty kad kad Sajo podere ovu zwei klasu.

:hajmooo: Sajo :hajmooo: :bih: :serbo:
House

#1866 Re: Safet Sušić - Pape

Post by House »

1:2

:lol: :lol: :lol: :lol:

allez creteil :bih:
JoseMujica

#1867 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

mućki provokatoru
Logovan

#1868 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Navijači Creteila i ostalih klubova iz druge lige Francuske ovdje nisu dobro došli, valjda je to jasno.
luckylaka

#1869 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

France - League Cup
14:00 Evian Thonon Gaillard ? - ? Laval
Prilika za popravni sutra.Ako sutra zajebes stvar Safete jebem ga ako ne budem gori od Vite,perfekcioniste i house zajedno. :D crko bi kada bi napisao nesto kontra Safeta :D
noiserr

#1870 Re: Safet Sušić - Pape

Post by noiserr »

Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1871 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

noiserr wrote:Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
Pa onima kojima je mrzak i koji pljuju na svakom koraku, oni svakako ne bi trebali trositi vrijeme na pracenje utakmica Eviana, Safeta i bilo sta sto se tice istih. No, itekako prate sta se desava da bi se mogli nasladjivati eventualno losim rezultatima. Sam imenuj kako se to zove.
A ostali prate uglavnom zbog naseg trenera, ne zbog Eviana. Kao sto se City pratio zbog Edina. Ne vidim u tom nista lose.
JoseMujica

#1872 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

kad ima ludžaka koji navijaju za Želja, Sarajvo i ostale pačenike iz ove naše šufterske lige vi se ko ibretite nama što za Evian navijamo :-)

Pa Evian je izmislio fudbal za vaše amatersko-prosjaćke klubove, posebno sad kad ga je u ruke uzo pravi trener

Allahu dragi upravi ih na pravi put :roll:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#1873 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

luckylaka wrote:France - League Cup
14:00 Evian Thonon Gaillard ? - ? Laval
Prilika za popravni sutra.Ako sutra zajebes stvar Safete jebem ga ako ne budem gori od Vite,perfekcioniste i house zajedno. :D crko bi kada bi napisao nesto kontra Safeta :D

Dvica ko' džamija, Pape ima komplex ekipa koje vrijede upola manje nego njegove...ove nemaš potrebe gledati Safete,l ako tvoji budu na nivou, dobijaš ovo glat... :D

Prosječne vrijednosti igrača:
FC Évian Thonon Gaillard FC Évian Thonon Gaillard 496 Th. €
Stade Laval Stade Laval 281 Th. €
Logovan

#1874 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

noiserr wrote:Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
A jasni su ti oni što su City pratili zbog Džeke? Jesu li ti jasni oni koji su uvijek pratili Romu samo zbog Pjanića? Pratiš li ti utakmice zbog određenog igrača?
Kakve veze ima što je prosječan trener? :-) Svi su nam treneri prosječni, znači ne trebamo uopšte pratiti njihove utakmice?
noiserr

#1875 Re: Safet Sušić - Pape

Post by noiserr »

Logovan wrote:
A jasni su ti oni što su City pratili zbog Džeke? Jesu li ti jasni oni koji su uvijek pratili Romu samo zbog Pjanića? Pratiš li ti utakmice zbog određenog igrača?
Kakve veze ima što je prosječan trener? :-) Svi su nam treneri prosječni, znači ne trebamo uopšte pratiti njihove utakmice?
Joj poredjenja majko moja. Ti poredis gledanje igraca sa gledanjem trenera. Nisam ni City gledao kad je Dzeko bio na klupi. Dzeko jedan od najbolji napadaca za jednog od najjacih timova u Engleskoj. Susic prosjecan trener za prosjecan tim u drugoj ligi Francuskog fudbala.
Locked