Sajo je pobjednik na svakoj liniji svidjalo se to nekima ili neRtrnOfSalisbury wrote:dal je moguce da je sajke izgubio? taman kad smo sceli da ga angazujemo makar kao savjetnika za baraz on izgubi. al ipak dosta bodova je jos u igri
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#1851 Re: Safet Sušić - Pape
- Artest
#1852 Re: Safet Sušić - Pape
Da Zubizareta nije dobio nogu, covjek bi vodio Barcu. Jebi ga, nije se dalo.Azrail wrote:Koliko je kompetentan trener govori činjenica da nakon 21 godine trenerskog iskustva, u šezdesetoj godini života neuspješno vodi francuskog drugoligaša.Paul F. wrote:Još jedan forumski trener. Na osnovu jedne loše tekme izvode se generalni zaključci. A da si kojim slučajem gledo prošlu tekmu umjesto ove ? Kakav bi onda bio zaključak ?Billy The Pljuc wrote:Ono sto ja znam jeste da je kao sto ti napisa nekompetentan, ili sto mali rece da nema pojma
- Tito_i_Partija
#1853 Re: Safet Sušić - Pape
Kud ne poslusa svog babu kad mi je govorio da krenem u prodaju aparata. Pa samo od ove teme bi post'o milijarder, a kamoli od drugih. 
-
Paul F.
#1854 Re: Safet Sušić - Pape
Ne lupetaj. To nema veze sa različitim mišljenjem nego trolanjem. Suština je da jedni prate klub, razmjenjuju informacije i ćeife dok drugi nastoje da pokvare taj ćeif. To je prije svega bezobrazluk i nepoštovanje forumaša koji normalno učestvuju i doprinose temi. Tvoji "istomišljenici" ili plasiraju lažne informacije ili ponavljaju iste koje već znamo napamet. Mi već unaprijed znamo da ćete nakon svake loše tekme ovde pisati da on pojma nema itd. Dakle, da zaključimo. Safet je nekompetentan, nestručan, perverzan, korumpiran, bezobrazan, nevaspitan, škrt, bezobziran, ružan, glup, debeo, mastan i zao.Azrail wrote:Još to nije upućeno samo tebi, nego svima koji se usude reći da Safet nije dobar trener. Znači vrijeđa najmanje 10-15 forumaša, a nigdje sankcije.OVOLIKO PONIZAVANJA U JEDNOM POSTU I TI TO DOPUSTAS PO KO ZNA KOJI PUT? KAKAV SI TI ADMINISTRATOR? MENE IMA DA SAD BANUJES JER CU DA VRIJEDJAM DOK GOD NE BUDEM BANOVAN!
NEMA POTREBE TO VIŠE PONAVLJATI
-
Crvena Tifoza
#1855 Re: Safet Sušić - Pape
Da je Karadžić manje bi ga pljuvali. Pokušavam ali ne mogu da skontam mentalni sklop ljudi koji Safeta, i godinu dana nakon što je dobio nogu iz saveza, još pljuju. I jedva čekaju da izgubi još jednu utakmicu sa Evianom kako bi liječili svoje frustracije ovdje. Kakav su cirkus Baka i Ćiro pravili od reprezentacije da nijednog nikad niko nije ni blizu ispljuvao kao ovi Safeta.
-
Paul F.
#1856 Re: Safet Sušić - Pape
Dobro pitanje. I kako god okreneš, jedini odgovor je uspjeh. Organizovana prljava kampanja i glupsoni koji se hvataju na to. Nažalost, ukinuta je tema: Ko ruši Reprezentaciju. Zabrinjavajuće je naravno da i ako Meša uspije, isto ga čeka...
-
Azrail
#1857 Re: Safet Sušić - Pape
Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.Paul F. wrote:Kakve to ima veze i sa čim ?Azrail wrote: Baku i Ćiru niko nije dizao u nebesa kao štovi dižete ovu ublehu
Molim te nemoj me više citirati, ne želim da se vraćam na temu. Pape se vratio u svoju domovinu Francusku i više nije uopšte bitan.
Last edited by Azrail on 25/10/2015 14:12, edited 1 time in total.
-
Paul F.
#1858 Re: Safet Sušić - Pape
Pa ako nije bitan zašto trolaš njegovu temu ??? Ne treba biti doktor nauka pa shvatiti da ti imaš problem u glavi. Vrati se u svoju rupu.Azrail wrote:Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije vratiti u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.Paul F. wrote:Kakve to ima veze i sa čim ?Azrail wrote: Baku i Ćiru niko nije dizao u nebesa kao štovi dižete ovu ublehu
Molim te nemoj me više citirati, ne želim da se vraćam na temu. Pape se vratio u svoju domovinu Francusku i više nije uopšte bitan.
-
Paul F.
#1859 Re: Safet Sušić - Pape
Dakle, vi ste organizovani ili pak ti veze s mozgom nemaš.Azrail wrote: Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu.
-
groove
#1860 Re: Safet Sušić - Pape
sto ovaj lens igra ovako cesto ponedjeljkom?
- Charuga
- Globalni moderator
#1861 Re: Safet Sušić - Pape
Paul F. wrote:Dobro pitanje. I kako god okreneš, jedini odgovor je uspjeh. Organizovana prljava kampanja i glupsoni koji se hvataju na to. Nažalost, ukinuta je tema: Ko ruši Reprezentaciju. Zabrinjavajuće je naravno da i ako Meša uspije, isto ga čeka...
Ti ne znaš normalno odgovarati i diskutovati, nego moraš vrijeđati. Odmori malo i razmisli o načinu komunikacije.Paul F. wrote:Pa ako nije bitan zašto trolaš njegovu temu ??? Ne treba biti doktor nauka pa shvatiti da ti imaš problem u glavi. Vrati se u svoju rupu.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Paul F.
7 dana
Ostali, vratite se temi o Papetu, manite se drugih trenera na ovoj temi!
- MOSALJOZE
#1862 Re: Safet Sušić - Pape
Najbolje bi bilo da se ova tema izbrise
- MOSALJOZE
#1863 Re: Safet Sušić - Pape
Ja se onda izvinjaJemleškarenje wrote:ZastoMOSALJOZE wrote:Najbolje bi bilo da se ova tema izbriseako imas sta napisati vezano za temu napisi,a ako ne imas hejbet drugih gdje mozes prostrijeti svoje znanje
pusti nas PAPELJUPCE da uzivamo.
- luckylaka
#1864 Re: Safet Sušić - Pape
A ko ste to VI.Oni sto pamte od juce do danas.Koji qrac trazite na temi ako vam je osnovni cilj provociranje,omalovazavanje,vrijedjanje.Koji si ti faktor da odlucujes ko je ubleha a ko ne.Pogledas prvo sebe pa krenes dalje ocjenjivati ljude po ucinku.Azrail wrote:Ne treba biti doktor nauka pa da se skonta da ovdje niko ne raspravlja sa Papetom nego sa njegovim zabluđenim idolopoklonicima. Onog momenta kad ga prestanete dizati u nebesa i mi ćemo prestati da vam objašnjavamo koliko ste u krivu. A valjda vam postane jasno da je ubleha kad ne uspije u prvu ligu vratiti tim koji je prije samo dvije sezone pobjeđivao PSG i Monaco.Paul F. wrote:Kakve to ima veze i sa čim ?Azrail wrote: Baku i Ćiru niko nije dizao u nebesa kao štovi dižete ovu ublehu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1865 Re: Safet Sušić - Pape
stvarno nema smisla ovo provociranje
od petka ne mogu sebi da dođem....ne pomaže ni kad omotam Legein šuškavac ko oblogu
i još pride, ko so na ranu, dođem na temu gdje moram čitat nepismene bljuvotine nakih no name Papkara kako Sajo ne zna
A oni ni Saobraćajac uživo nisu gledali a kamoli Pofalićki vodili da znaju šta valja a šta ne valja
Danas je svijet spao na to da ti se u poso sere svaka šuša dok
proćita
Molim vas otvorite sebi drugu temu i pustite nas tisučljetne navijaće Eviana da se radujemo i patimo dok Sajo malim koracima za se, a velikim za naš najdraži pinki klub, koraća ka Ligi 1.
Hejteri ili kupite najdraži Evianov dres il se spremte da rečete Hello Kitty kad kad Sajo podere ovu zwei klasu.
Sajo

od petka ne mogu sebi da dođem....ne pomaže ni kad omotam Legein šuškavac ko oblogu
Molim vas otvorite sebi drugu temu i pustite nas tisučljetne navijaće Eviana da se radujemo i patimo dok Sajo malim koracima za se, a velikim za naš najdraži pinki klub, koraća ka Ligi 1.
Hejteri ili kupite najdraži Evianov dres il se spremte da rečete Hello Kitty kad kad Sajo podere ovu zwei klasu.
- JoseMujica
#1867 Re: Safet Sušić - Pape
mućki provokatoru
- Logovan
#1868 Re: Safet Sušić - Pape
Navijači Creteila i ostalih klubova iz druge lige Francuske ovdje nisu dobro došli, valjda je to jasno.
- luckylaka
#1869 Re: Safet Sušić - Pape
France - League Cup
14:00 Evian Thonon Gaillard ? - ? Laval
Prilika za popravni sutra.Ako sutra zajebes stvar Safete jebem ga ako ne budem gori od Vite,perfekcioniste i house zajedno.
crko bi kada bi napisao nesto kontra Safeta 
Prilika za popravni sutra.Ako sutra zajebes stvar Safete jebem ga ako ne budem gori od Vite,perfekcioniste i house zajedno.
- noiserr
#1870 Re: Safet Sušić - Pape
Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1871 Re: Safet Sušić - Pape
Pa onima kojima je mrzak i koji pljuju na svakom koraku, oni svakako ne bi trebali trositi vrijeme na pracenje utakmica Eviana, Safeta i bilo sta sto se tice istih. No, itekako prate sta se desava da bi se mogli nasladjivati eventualno losim rezultatima. Sam imenuj kako se to zove.noiserr wrote:Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
A ostali prate uglavnom zbog naseg trenera, ne zbog Eviana. Kao sto se City pratio zbog Edina. Ne vidim u tom nista lose.
- JoseMujica
#1872 Re: Safet Sušić - Pape
kad ima ludžaka koji navijaju za Želja, Sarajvo i ostale pačenike iz ove naše šufterske lige vi se ko ibretite nama što za Evian navijamo
Pa Evian je izmislio fudbal za vaše amatersko-prosjaćke klubove, posebno sad kad ga je u ruke uzo pravi trener
Allahu dragi upravi ih na pravi put
Pa Evian je izmislio fudbal za vaše amatersko-prosjaćke klubove, posebno sad kad ga je u ruke uzo pravi trener
Allahu dragi upravi ih na pravi put
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1873 Re: Safet Sušić - Pape
luckylaka wrote:France - League Cup
Prilika za popravni sutra.Ako sutra zajebes stvar Safete jebem ga ako ne budem gori od Vite,perfekcioniste i house zajedno.crko bi kada bi napisao nesto kontra Safeta
Dvica ko' džamija, Pape ima komplex ekipa koje vrijede upola manje nego njegove...ove nemaš potrebe gledati Safete,l ako tvoji budu na nivou, dobijaš ovo glat...
Prosječne vrijednosti igrača:
FC Évian Thonon Gaillard FC Évian Thonon Gaillard 496 Th. €
Stade Laval Stade Laval 281 Th. €
- Logovan
#1874 Re: Safet Sušić - Pape
A jasni su ti oni što su City pratili zbog Džeke? Jesu li ti jasni oni koji su uvijek pratili Romu samo zbog Pjanića? Pratiš li ti utakmice zbog određenog igrača?noiserr wrote:Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
Kakve veze ima što je prosječan trener?
- noiserr
#1875 Re: Safet Sušić - Pape
Joj poredjenja majko moja. Ti poredis gledanje igraca sa gledanjem trenera. Nisam ni City gledao kad je Dzeko bio na klupi. Dzeko jedan od najbolji napadaca za jednog od najjacih timova u Engleskoj. Susic prosjecan trener za prosjecan tim u drugoj ligi Francuskog fudbala.Logovan wrote:A jasni su ti oni što su City pratili zbog Džeke? Jesu li ti jasni oni koji su uvijek pratili Romu samo zbog Pjanića? Pratiš li ti utakmice zbog određenog igrača?noiserr wrote:Meni nisu jasni ovi sto prate Evian zbog trenera, a jos manje ovi sto to prate da bi kritikovali istog i ovdje se prepirali. Mislim stvarno cudno. Bezveze tim a i prosjecan trener. Meni je recimo Pardiola (Pardew) mrzak, ali mu i negledam utakmice od sta mi je to? Ljudi fakat nemaju pametnijeg posla.
Kakve veze ima što je prosječan trener?Svi su nam treneri prosječni, znači ne trebamo uopšte pratiti njihove utakmice?