Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
s.aint wrote:
ali zene nisu povrsne kao muskarci, i to je onaj problem gdje dolazi do sukoba interesa
zene sazrijevaju psihicki, nacin na koji se vodi zivot ogleda se na fizickom izgledu, s tim da veliku ulogu igraju geni
Ljudi se ne mogu strpat u kalup, barem ne u ovaj koji si navela. Muškarci nisu ništa ni više, a ni manje površni nego žene.
Kad je u pitanju sazrijevanje i fizički izgled, to poslije 20 pada u vodu. Godine ne donose svakome zrelost.
McMoy wrote:Očito da se nekome mora i nacrtati.
U boji.
P.S. Nećeš ni jahati.
ma sta ces ti da crtas
imas paint pa opleti, znas uploadovati sliku sigurna sam
jebo te cime se on koristi,
tvoje lose iskustvo te natjeralo da razmisljas ovako, to nije nista lose
s kim i ja komentarisem, s covjekom koji je po 2x u pubertetu
McMoy wrote:Očito da se nekome mora i nacrtati.
U boji.
P.S. Nećeš ni jahati.
ma sta ces ti da crtas
imas paint pa opleti, znas uploadovati sliku sigurna sam
jebo te cime se on koristi,
tvoje lose iskustvo te natjeralo da razmisljas ovako, to nije nista lose
s kim i ja komentarisem, s covjekom koji je po 2x u pubertetu
Opet forumski psiholog. Žensko, naravno.
Muškarci ne dozvoljavaju sebi da se glupiraju na taj način.
I usput rečeno, nisam znao da se pubertetom naziva to što neko voli pi*ku?!
...daj bolan ljudi, opustite se, uzivajte...odakle ta netrpeljivost, ogorcenost...necete zivjeti 1000 godina ili pak zabijte prste u uticnicu i uzivajte...
s.aint wrote:ti kad nemas sta drugo da kazes, jedini argument koji ti preostaje, iako je isfucan vise, je to da te neko il analizira il da pravi kojekakve profile
izgleda da ti nisi dugo vidio to sto vec spominjes
s.aint wrote:ako pricamo o prosjecnom muskarcu veca je vjerovatnoca da ce vise valjati sa 35 nego 25, jer do tih godina mozda uspije nesto postici u svom zivotu
oni iznad prosjeka valjaju uvijek
s tim da prosjek za svakog ima neko drugo znacenje jelTe
sta nam je ostalo?
Ja sam govorio o izgledu. Nekako su najbolje godine za muskarca 25-35. Prije toga je vise momcic, a poslije vec godine uzimaju svoje. Naravno da ima onih koji u u cetrdesetim dobro izgledaju. Govorimo o prosjeku.
Za zene sam stavio 18-25 jer prije sazrijevaju fizicki.
One koje se ranije udaju i rode, ranije zivot ostavi traga na njima.
s.aint wrote:ako pricamo o prosjecnom muskarcu veca je vjerovatnoca da ce vise valjati sa 35 nego 25, jer do tih godina mozda uspije nesto postici u svom zivotu
sta nam je ostalo?
Ja sam govorio o izgledu. Nekako su najbolje godine za muskarca 25-35. Prije toga je vise momcic, a poslije vec godine uzimaju svoje. Naravno da ima onih koji u u cetrdesetim dobro izgledaju. Govorimo o prosjeku.
sta nam je ostalo?
natt wrote:
Pa gdje nece ostaviti traga, nije dijete kliker da samo ispadne van. A nema veze, danas postoji himenoplastika i lasersko podmladjivanje vagine. Bude k'o nova, ispod cekica.
natt wrote:
Pa gdje nece ostaviti traga, nije dijete kliker da samo ispadne van. A nema veze, danas postoji himenoplastika i lasersko podmladjivanje vagine. Bude k'o nova, ispod cekica.
Ma ona se tjesi da bolje izgleda od neke majke njenih godina. Ako joj to pravi radost, neka.
Teorija o 18-25 teme na forumu gdje zakljucke donose vecinom muska mladez od 20-40 koja cini se i nije nesto glasna u stvarnom zivotu mozda se moze odnositi na takve djevojke/zene. A ne mora ni na njih. Cijela tema nijednim segmentom nije upotrebljiva u stvarnom zivotu.
natt wrote:
Ma ona se tjesi da bolje izgleda od neke majke njenih godina. Ako joj to pravi radost, neka.