Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Altair_SA

#1851 Re: Problem pasa lutalica

Post by Altair_SA »

L u c i f e r:

Ono vise nisu copori vec horde.
Pa tako nekako.... a mislim da je ovaj obracun izmedju kosevskog i velesickog ganga u biti zbog napustenih vagona dole... hebi ga, valja prezimiti u malo boljim stanbenim uslovima :lol:

Uglavnom, horde nego sta... hajde sto nema macaka okolo, ali vise ni djecu ne mozes vidjeti normala da se igraju vani. Pa hebem ti i Dog Trust i podivljale dzukele :twisted:
L u c i f e r

#1852 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Droog wrote:Gledam vec 15 min. i jos ne mogu da vjerujem svojim ocima...
ONA HOCE DA JOJ KUCU NEKO KUPI??
Ma daj...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma pametno.
Vidi da levati puse pricu, lova fino lijeze na pejpal, posteno podijeli sa cukama 99% njoj i 1% njima, pa ko veli kad levati pustaju da im stavim glavic sto im ga nebi zaklanfala do jaja.
Da prostite.
Last edited by L u c i f e r on 18/09/2014 00:44, edited 1 time in total.
Cyclops5

#1853 Re: Problem pasa lutalica

Post by Cyclops5 »

bach wrote:Večeras, oko 22.50 čopor džukela je okružio jednog mladića u ulici Branilaca grada, preko puta službenog ulaza u Sud. Bilo ih je je min. 15 komada i bili su jako agresivni. No momak se nije prepao iako su skakli na njega. Imao je jako doabr rad nogu tako da su se cuke razbježali.

Pitao sam ga je li dobro, rekao je da jeste ali da će cuke pobiti kao i one "koji dijele letke". Mislio je valjda na ljudsku paščad iz Dogs Trusta...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Droog

#1854 Re: Problem pasa lutalica

Post by Droog »

zrakomlat wrote:Đe se prijavljuje za te kuće u Sarajevu?
1. Otvoris Fb akaunt
2. Moras posjedovati pametni telefon ili foto aparat
3. Izadji ispred zgrade i nadji prvi copor pasa (nije tesko vjeruj) i odradi jedan tuzni fotošuting sa tuznim okama.
4. Profilna, Slika podloge i albumi opcenito trebaju da budu puni slika tebe sa pujdama (pogledati pod br 3.) gdje ih grlis, ljubis, mazis, pazis, hranis i radis sve sto bi neko drugi radi sa recimo svojim djetetom ili muzem/zenom.
5. Svaku sliku na Fb koju postavis moras da objasnis, ali ne detaljno. Znaci samo osnove. Npr "Ja i moja ljubav najveca, kako ga samo volim, sve bih dao/dala za njega! NE DAM DA IH UBIJAJU! Nisu oni krivi sto ujedaju.Ljudi su KRIVI!!! Ljudi hodaju njihovom teritorijom i tako ometaju vazdusni i kopneni prostor pujda. Ljudi probudite se! HAJMO PROTESTVOVAT" I sl. You get the point...
6. Paypal akaunt (koji je pod must) navesti na svakoj slici, komentaru ili linku koji postavis.
7. Pratis razvoj situacije na svom racunu i nakon odredjenog vremena, kad i ako vidis da je odaziv cukoljubaca dobar - trazis kucu.

Eto to je ono ukratko...ako te sta interesuje imas na ovoj temi link fb profila od jedne diiiiivne djevojke i samo radi ono sto ona radi i nema fule! :wink:

:mrgreen:
L u c i f e r

#1855 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Droog wrote:
1. Otvoris Fb akaunt
3. Izadji ispred zgrade i nadji prvi copor pasa (nije tesko vjeruj) i odradi jedan tuzni fotošuting sa tuznim okama.
4. Profilna, Slika podloge i albumi opcenito trebaju da budu puni slika tebe sa pujdama (pogledati pod br 3.) gdje ih grlis, ljubis, mazis, pazis, hranis i radis sve sto bi neko drugi radi sa recimo svojim djetetom ili muzem/zenom.
5. Svaku sliku na Fb koju postavis moras da objasnis, ali ne detaljno. Znaci samo osnove. Npr "Ja i moja ljubav najveca, kako ga samo volim, sve bih dao/dala za njega! NE DAM DA IH UBIJAJU! Nisu oni krivi sto ujedaju.Ljudi su KRIVI!!! Ljudi hodaju njihovom teritorijom i tako ometaju vazdusni i kopneni prostor pujda. Ljudi probudite se! HAJMO PROTESTVOVAT" I sl. You get the point...
6. Paypal akaunt (koji je pod must) navesti na svakoj slici, komentaru ili linku koji postavis.
7. Pratis razvoj situacije na svom racunu i nakon odredjenog vremena, kad i ako vidis da je odaziv cukoljubaca dobar - trazis kucu.

Eto to je ono ukratko...ako te sta interesuje imas na ovoj temi link fb profila od jedne diiiiivne djevojke i samo radi ono sto ona radi i nema fule! :wink:

Pokolebo si me: sto ja ustvari uopste da idem ujutro na poso ko levat.
Gledam ovu dilajlu, nvo ublehase, govniticare, gro budzetlija, pa svi oni fino zive od prodavanja zjala...
Sam jedan dan kad mi pukne film i krenem uzimati raju lopatom, jebo torabija...

Dzirlo kuracapalaca, sto reko Rambo...
Last edited by L u c i f e r on 18/09/2014 01:05, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1856 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

i tata bi sine :oops:
L u c i f e r

#1857 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

pici wrote:
Hajko pici u tal ba, pejpal i po kucica nam za mace... ;)
smasma

#1858 Re: Problem pasa lutalica

Post by smasma »

Ne bi me cudilo da se peksa kara sa dzukelama.
L u c i f e r

#1859 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

smasma wrote:Ne bi me cudilo da se peksa kara sa dzukelama.
Doggy style rules.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1860 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by pici »

L u c i f e r wrote:
Droog wrote:
1. Otvoris Fb akaunt

Pokolebo si me: sto ja ustvari uopste da idem ujutro na poso ko levat.
Gledam ovu dilajlu, nvo ublehase, govniticare, gro budzetlija, pa svi oni fino zive od prodavanja zjala...
Sam jedan dan kad mi pukne film i krenem uzimati raju lopatom, jebo torabija...

Dzirlo kuracapalaca, sto reko Rambo...
umjesto što truimo po fHorumu i tražimo ko neku pravdu...otvarat paypall aconte, FB, Twiter i ostala pomagala i klepat budale po ušima...hem unosan bizmis hem malo se vrtiš po ulici daš koji keksić cukici, malo nabaČiš keza ko sretni svi i daš linkove o podivljalim i primitivnim gradjanimam kako traže egzekucije cukica...poslije kad vidiš da kapa tražit ranč na poljinama da se smjestiš što dalje od podivljale ljudske gamadi i uživat u macama, picama i ostalim potrebŠtinama...
zrakomlat

#1861 Re: Problem pasa lutalica

Post by zrakomlat »

Droog wrote:
1. Otvoris Fb akaunt

:D

A gledao sam malo profil. Ono treba u kakav azil strpati, s onim modernim košuljama, što se kopčaju pozadi.
L u c i f e r

#1862 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Nego, fina se grudva zakotrljala da se ovo stanje barem ublazi.
Drago mi je da su se i prosvjetari i roditelji ukljucili.
Sad treba nacepiti i nastaviti sa pritiskom necel se sta odraditi do izbora.
bach

#1863 Re: Problem pasa lutalica

Post by bach »

Kako ovim nejebicama i vječitim djevicama nije mrsko pisati ovakve budalaštine
http://journalistsforanimals.wordpress. ... -sarajevo/
On day of February 28 2014, Mrs. Kanevcev Nives, head attorney for Attorney’s Office of Canton Sarajevo received a criminal complaint against: Efendic Semir, Mayor of Municipalit Novi Grad Sarajevo, Smajic Muhamed, former manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Durakovic Ramiz, newly appointed Manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Sukalo Amil, acting manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Mrkulic Mustafa, D.V.M – veterinarian in Public Enterprise Veterinarian Station “Stup”, Kazazovic Jasmin, D.V.M. – Manager of Canton’s Public Enterpise “Veterinarian Station” L.t.d., Ismo Edin, worker – dog-catcher in “hygiene service” P. E. Lokom, several unknown persons – dog-catchers working with P.E. “Lokom” L.t.d. Novi Grad Sarajevo. Together with the criminal complaint, number of material evidence was presented, including documents, photographs, video recordings and names of eye witnesses confirming the allegations from the criminal complaint.
Part of text from the criminal complaint:
Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo is a legal entity owned by Municipality Novi Grad, registered in the court registry under the registration number 65 – 01 – 1535 – 09.
On May 30 2013, as a part of P. E. “Lokum” the “hygiene service” started its operation. In accordance with regulations of Article 29 (Hygiene Service) of the Animal Protection and Welfare Act of B&H, hygiene service has a function to have the employees of the hygiene service gather abandoned and lost animals in a manner that causes the animals the least amount of pain and suffering and hand them over to animal shelters. There is no activity-code for hygiene service in F B&H, which is clear from the current court registry brief for P. E. “Lokum”, demonstrating that P. E. “Lokum” is not registered to perform activities of hygiene service.
Foundation of so-called hygiene service as a part of P. E. “Lokom” was done following the initiative and under the patronage of the primary-accused Efendic Semir, Mayor of the Municipality Novi Grad Sarajevo, who is also the founder of P. E. “Lokom”.
Ali na kraju tužbalice stoji stari/dobri Paypal ž
If you would like to help Journalists for Animals in their work in documenting what is happening for animals in Bosnia Herzegovina, or to assist in any particular rescue effort or case, please go to PAYPAL and make a donation to:

[email protected]

Please mark in the donation if your donation is for a particular animal or cause.

And also, once you have made your donation, please ensure that you ‘view transaction details’ (or click on the link ‘details’ beside your donation, or click on the ‘Confirm Receipt’ button if it is there), and click ‘confirm receipt’ otherwise the funds are not able to be used for several weeks. Thank you!
uglavnomja

#1864 Re: Problem pasa lutalica

Post by uglavnomja »

ovih nvo vise nego kerecih gofana :roll:

zurnalisti za pascad :-)

hebote tito, pa sta je sljedece? advokati za pascad, psiholozi za pascad, akupunktorolozi, maseri, konobari, ...
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1865 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zviz »

Sva sreca pa su kastrirani, pokraj ugriza mogli bi jos nekoga i jebat.

Joj majko mila ovih sa paypal accountom i sl.folovima i golovima... Nemate vi pojma... Kad ljudi cuju da je rijec o BiH nece niko poslati nista jer u 9 od 10 slucaja BiH nema bas pozitivnu konotaciju i denotaciju.

Kad politicarima nisu problem, onda glup bi mogao i postaviti pitanje sto su problem ljudima... Dok drzava ne ucini nesto nema rijesenja
Droog

#1866 Re: Problem pasa lutalica

Post by Droog »

Zviz wrote:Sva sreca pa su kastrirani, pokraj ugriza mogli bi jos nekoga i jebat.

Joj majko mila ovih sa paypal accountom i sl.folovima i golovima... Nemate vi pojma... Kad ljudi cuju da je rijec o BiH nece niko poslati nista jer u 9 od 10 slucaja BiH nema bas pozitivnu konotaciju i denotaciju.

Kad politicarima nisu problem, onda glup bi mogao i postaviti pitanje sto su problem ljudima... Dok drzava ne ucini nesto nema rijesenja
Jeste, to si u pravu.
Ali ovi cukoljupci idu na kartu "Drzava nece nista da uradi, drzava hoce da ih ubije, bla,bla...dajte nama (cukecim tjelohraniteljima), MI cemo da sa tim parama uradimo sve za tuzne okice".

I dosta ih pada na to vjeruj...

Pa zapitaj se, da si na mjestu ove sto trazi kucu da "udomi cuke", da li bi to uopste i trazio da ti "podloga", odnosno predhodno iskustvo sa donacijama nije pozitivno??

Ima tu para vjeruj...
Maharadza

#1867 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

L u c i f e r wrote:
pici wrote:
Kasno marko na kosovo stiže... Ja kad sam vam predlagao da osnujemo 'cats trust' i počnemo derati levate kao što to čine ovi nejebi i AVhabije vi ništa, pravite se gluhi. :P

PS. Ozbiljno, posljednjih 20postova sam OPLAKAO, najjača tema Alaima mi. :thumbup:

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
L u c i f e r

#1868 Re: Odg: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Maharadza wrote:
L u c i f e r wrote:
pici wrote: i tata bi sine :oops:
Kasno marko na kosovo stiže... Ja kad sam vam predlagao da osnujemo 'cats trust' i počnemo derati levate kao što to čine ovi nejebi i AVhabije vi ništa, pravite se gluhi. :P

PS. Ozbiljno, posljednjih 20postova sam OPLAKAO, najjača tema Alaima mi. :thumbup:

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Svi ste vi bezosjecajni, boli vas briga sto jadne stakore truju svaki dan.

Vrijeme je za RatTrust.
emko1234

#1869 Re: Problem pasa lutalica

Post by emko1234 »

julisiz es grant wrote:
emko1234 wrote:Jebo majku, kad vidim ovu Sandru Kendu tačno znam o kakvom je tipu osobe riječ
Image

Pašteta ispod kreveta i maltezer i pekinezer, skine se i ližite malci. Tačno se vidi da odavno nije bila susreta s muškim spolovilom jebo je čača.
Maže paštetu na spolovilo i pušta cuke da ližu? :D
a ne maze je meni po mudima valjda :D
Alfons Kauders

#1870 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

Nedostaje vam vizije i ambicije.

Na jednom dalmatinskom otoku imaju problem s mungosima, decenijama ih pokusavaju eliminisati, ali ne ide. Ja hocu kucu na Mljetu, s velikim dvoristem, moze i pogled na more ili jezero - da mungama bude fino i da zive u slobodi.

A MongooseTrust je slobodna domena, pa vi vidite. :D
L u c i f e r

#1871 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Alfons Kauders wrote:Nedostaje vam vizije i ambicije.

Na jednom dalmatinskom otoku imaju problem s mungosima, decenijama ih pokusavaju eliminisati, ali ne ide. Ja hocu kucu na Mljetu, s velikim dvoristem, moze i pogled na more ili jezero - da mungama bude fino i da zive u slobodi.

To, to, think big... :D
Alfons Kauders

#1872 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

L u c i f e r wrote:
Alfons Kauders wrote:Nedostaje vam vizije i ambicije.

To, to, think big... :D
S tim da valja pokriti i zimsku sezonu - stoga molim vas razmislite o nekoj fori da uzmemo pare za vikendicu na Jahorini. :D
weredsf

#1873 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

bach wrote:Kako ovim nejebicama i vječitim djevicama nije mrsko pisati ovakve budalaštine
http://journalistsforanimals.wordpress. ... -sarajevo/
On day of February 28 2014, Mrs. Kanevcev Nives, head attorney for Attorney’s Office of Canton Sarajevo received a criminal complaint against: Efendic Semir, Mayor of Municipalit Novi Grad Sarajevo, Smajic Muhamed, former manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Durakovic Ramiz, newly appointed Manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Sukalo Amil, acting manager of Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo, Mrkulic Mustafa, D.V.M – veterinarian in Public Enterprise Veterinarian Station “Stup”, Kazazovic Jasmin, D.V.M. – Manager of Canton’s Public Enterpise “Veterinarian Station” L.t.d., Ismo Edin, worker – dog-catcher in “hygiene service” P. E. Lokom, several unknown persons – dog-catchers working with P.E. “Lokom” L.t.d. Novi Grad Sarajevo. Together with the criminal complaint, number of material evidence was presented, including documents, photographs, video recordings and names of eye witnesses confirming the allegations from the criminal complaint.
Part of text from the criminal complaint:
Public Enterprise for Managing, Protecting and Maintaining Facilities owned by Municipality Novi Grad Sarajevo “Lokum” Ltd. Sarajevo is a legal entity owned by Municipality Novi Grad, registered in the court registry under the registration number 65 – 01 – 1535 – 09.
On May 30 2013, as a part of P. E. “Lokum” the “hygiene service” started its operation. In accordance with regulations of Article 29 (Hygiene Service) of the Animal Protection and Welfare Act of B&H, hygiene service has a function to have the employees of the hygiene service gather abandoned and lost animals in a manner that causes the animals the least amount of pain and suffering and hand them over to animal shelters. There is no activity-code for hygiene service in F B&H, which is clear from the current court registry brief for P. E. “Lokum”, demonstrating that P. E. “Lokum” is not registered to perform activities of hygiene service.
Foundation of so-called hygiene service as a part of P. E. “Lokom” was done following the initiative and under the patronage of the primary-accused Efendic Semir, Mayor of the Municipality Novi Grad Sarajevo, who is also the founder of P. E. “Lokom”.
Ali na kraju tužbalice stoji stari/dobri Paypal ž
If you would like to help Journalists for Animals in their work in documenting what is happening for animals in Bosnia Herzegovina, or to assist in any particular rescue effort or case, please go to PAYPAL and make a donation to:

[email protected]

Please mark in the donation if your donation is for a particular animal or cause.

And also, once you have made your donation, please ensure that you ‘view transaction details’ (or click on the link ‘details’ beside your donation, or click on the ‘Confirm Receipt’ button if it is there), and click ‘confirm receipt’ otherwise the funds are not able to be used for several weeks. Thank you!

Higijenski servis Novog Grada u problemima: Članovi udruženja za zaštitu životinja napadaju uposlenike
Higijenski servis za hvatanje pasa lutalica u općini Novi Grad susreće se sa brojnim problemima prilikom obavljanja poslova. Kako su kazali iz Higijenskog servisa, njihove prostorije su obijene osam puta, tri puta krajem prošle godine, dok je u ovoj godini već pet puta provaljeno u boksove iz kojih su pušteni psi.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... poslenike-
Forsaken

#1874 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

Pa zasto policija ne reaguje ??? Cuj napali ih bezbol palicama
weredsf

#1875 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

Forsaken wrote:Pa zasto policija ne reaguje ??? Cuj napali ih bezbol palicama

Reagovala je, ima tu i tuzbi, bilo je i batina dole kod Princeze...
Ali ovo je jos jedan dokaz bolesti, oni pokupe agresivne pse kod neke skole, ovi se okupe i eto ih pred stanicu da kazu kako su to njihovi psi, ovi su svakako na njihovom platnom spisku i pustaju te pse...
Odlican biznis
Locked