pa i nije tolika glupost...tako sam i ja mislio na prvu loptu, ali nije...uglavnomja wrote:od svih mogucih do sad nabrojanih scenarija - uspjeli su naci besmislenu glupost.
kurvanjska posla. nedovoljno su kaznjeni, i jedni i drugi.
rezultatski, drugačija odluka i nije mogla biti donijeta. ja i dalje vjerujem da je 3:0 za srbiju kazna albaniji zbog promocije politike na stadionu, a ne zbog nenastavljanja utakmice. jer nije bilo sudije na centru (po prekidu) da odsvira kraj.
takođe, čudi me da ona dva albanska igrača nisu kažnjenja (moguće da će to biti u novembru).
sa druge strane, ne može se preći preko činjenjice da su bogdanov i kompanija ušli na teren i vijali albanske igrače...
tako da bi samo ostajanje na 3:0 bilo nepravedno, i stoga je tih 3:0 kao kazna albancima poništeno oduzimanjem tri boda srbiji, kao kazna naravno.
izgleda da nije moglo drugačije, a da bude pravičnije...možda ponavljanje utakmice bez publike, ili na neutralnom terenu...srbi bi možda time bili kažnjeni, ali time sigurno ne bi bili kažnjeni albanci.
e sad, što se navijački pristupa problemu i svak navija i vidi samo one činjenice koje njemu odgovaraju, to je druga priča.