HvalaMarlboroGold wrote:Lafina - Lažannoy wrote: Mozes li mi pojasniti taj izraz?![]()
Al stvarno...navodno postoji i ulet preko storyja
Znaci zelis rec da lazem i da moji pokusaji fotografije zasigurno nisu toliko uzasni kako ja tvrdim?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
HvalaMarlboroGold wrote:Lafina - Lažannoy wrote: Mozes li mi pojasniti taj izraz?![]()
Al stvarno...navodno postoji i ulet preko storyja
Pa ako su kao one sa atributa onda nisu ni približno užasneannoy wrote:HvalaMarlboroGold wrote:Lafina - Lažannoy wrote: Mozes li mi pojasniti taj izraz?![]()
Al stvarno...navodno postoji i ulet preko storyja![]()
Znaci zelis rec da lazem i da moji pokusaji fotografije zasigurno nisu toliko uzasni kako ja tvrdim?![]()
A imam vec samo sto ne koristim privatno nego za neke druge stvaricendlerbing wrote:Pa napravi i ti, budi u toku.DzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
MarlboroGold wrote: Pa ako su kao one sa atributa onda nisu ni približno užasne![]()
Ja sam tako izašla sa likom i kaže mi neće on vezu i obavezu, ali očekuje kafe, izlaske, kino...svako malo se javlja iako mu fino jasno kazem da nisam zainteresovana da se vidjam s njimcendlerbing wrote:Pa napravi i ti, budi u toku.DzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
Podsjeti me Ramo na jedan slučaj.
Izašla ja s jednim likom, sve je super, kliknuli mi kofol na prvom izlasku. I tako smo klikali sve dok ga nisam pitala traži li nešto bezveze ili s vezom od našeg odnosa, on rekao kako ne voli neobavezne veze i da se skroz posveti osobi koja mu se dopada i nikad mi nije odgovorio na neko bezvezno pitanje koje sam mu napisala narednog dana.![]()
Samo me mjesec dana poslije toga nešto zvao, možda da mi se izvini što nije imao vremena da odgovori.
Joj ja radim preko fb, ubiše me porukama. Moraš negdje granicu postaviti...Ramzess Veliki wrote:Da ali mene j... ta kultura, nekima najradije ne bih odgovorio pa nek se pojedu cekajuci da odgovorim, I odgovorim bas zbog kulture, a onda navale i ne mozes ih se kutarisat osim da ih posaljes negdje na vrlo nekulturan nacin.MarlboroGold wrote:Ako smatraš da je pitanje na mjestu, a ne odgovoriš (naravno ne odmah, već nikako), to jeste nekultura.lmo wrote:Što je ba nekultura? Naravno da nismo dostupni svakome i u momentu kada taj neko želi da jesmo.
Ako sam onlajn ne znači da ću biti sagovornik svakome kako mu padne na pamet.
Ako smatram da je pitanje na mjestu i odgovorit ću, ako ne..neću.
I ebo vas više taj seen.
Meni je to isto kao da mi neka nepoznata osoba priđe u gradu da me nešto ljubazno pita, a ja se napravim mangup, ignorišem i prođem pored njega/ne.
Daj svoj fb ili ig moonco pa da vidis kakomoonca wrote:Ne razumjem, na koji nacin vam neko moze dosadjivati . Jel' to kada neko posalje-- request? ili sta....
.Mogao si sa par rijeci objasniti. Niko od prijatelja nema 'ove probleme' koje vi navodite.DzordzHodzic wrote:Daj svoj fb ili ig pa da vidis kakomoonca wrote:Ne razumjem, na koji nacin vam neko moze dosadjivati . Jel' to kada neko posalje-- request? ili sta....
Sta cu ti objasnit kad nit meni ko dosadjuje nit ja toliko koristim te zajebancije, to ti vjerovatno neka od forumasica moze objasnitmoonca wrote:.Mogao si sa par rijeci objasniti. Niko od prijatelja nema 'ove probleme' koje vi navodite.DzordzHodzic wrote:Daj svoj fb ili ig pa da vidis kakomoonca wrote:Ne razumjem, na koji nacin vam neko moze dosadjivati . Jel' to kada neko posalje-- request? ili sta....
Sta cu ti objasnit kad nit meni ko dosadjuje nit ja toliko koristim te zajebancije, to ti vjerovatno neka od forumasica moze objasnit[/quote]DzordzHodzic wrote:.Mogao si sa par rijeci objasniti. Niko od prijatelja nema 'ove probleme' koje vi navodite.moonca wrote:Daj svoj fb ili ig pa da vidis kakoDzordzHodzic wrote:
Ili samo glume da su trazenimoonca wrote:
![]()
-Nemaju vremena --dosadjuju im 'neki'.
jel' ti private ili public profil?annoy wrote:IzgledaDzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
Ja na IG postam uglavnom svoje uzasne pokusaje amaterske fotografije pa nisam jos dozivjela instagram ulet
Public naravno, pa moram svoje umijece podijelit sa svijetomgidra wrote:jel' ti private ili public profil?annoy wrote:IzgledaDzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
Ja na IG postam uglavnom svoje uzasne pokusaje amaterske fotografije pa nisam jos dozivjela instagram ulet
Moze li onda link ako si off the market?annoy wrote: Public naravno, pa moram svoje umijece podijelit sa svijetom
Al ja sam ionako off the market
Zanimaju te neuspjeli pokusaji umjetnicke fotografije prirode i arhitekture, uz pripadajuce odabrane citate konzervativne misli?DzordzHodzic wrote: Moze li onda link ako si off the market?
Daannoy wrote:Zanimaju te neuspjeli pokusaji umjetnicke fotografije prirode i arhitekture, uz pripadajuce odabrane citate konzervativne misli?DzordzHodzic wrote: Moze li onda link ako si off the market?
To jesi li dobra riba ili ne najbolje neka xavier procijeniBoemica wrote:Mora da nisam dobra riba, meni niko ne dosađuje ni na ig, ni na fb. Zaluta ponekad kakva budala, al' to ono, više se može smatrat statističkom greškom
Ne treba biti dobra riba da bi joj se javljali.DzordzHodzic wrote:To jesi li dobra riba ili ne najbolje neka xavier procijeniBoemica wrote:Mora da nisam dobra riba, meni niko ne dosađuje ni na ig, ni na fb. Zaluta ponekad kakva budala, al' to ono, više se može smatrat statističkom greškom
Velis da te dodam pa ko ih …beni-bu-man wrote:Ma jebo ljude i sta ce mislitiRamzess Veliki wrote: Meni je ofirno da imam muske frendove na fejsbuku, mogu ljudi svasta pomisliti.
Smijem li i ja?DzordzHodzic wrote:To jesi li dobra riba ili ne najbolje neka xavier procijeniBoemica wrote:Mora da nisam dobra riba, meni niko ne dosađuje ni na ig, ni na fb. Zaluta ponekad kakva budala, al' to ono, više se može smatrat statističkom greškom
Ma nije njemu do kafa I kina, vjeruj mi.Miss Moonlight wrote: Ja sam tako izašla sa likom i kaže mi neće on vezu i obavezu, ali očekuje kafe, izlaske, kino...svako malo se javlja iako mu fino jasno kazem da nisam zainteresovana da se vidjam s njim
Vjerujem tiRamzess Veliki wrote:Ma nije njemu do kafa I kina, vjeruj mi.Miss Moonlight wrote: Ja sam tako izašla sa likom i kaže mi neće on vezu i obavezu, ali očekuje kafe, izlaske, kino...svako malo se javlja iako mu fino jasno kazem da nisam zainteresovana da se vidjam s njim
Rekao sam tebi da se Cendlerki javis. Ona je manekenka.gidra wrote:Smijem li i ja?DzordzHodzic wrote:To jesi li dobra riba ili ne najbolje neka xavier procijeniBoemica wrote:Mora da nisam dobra riba, meni niko ne dosađuje ni na ig, ni na fb. Zaluta ponekad kakva budala, al' to ono, više se može smatrat statističkom greškomEto taman da je i ja "smaram" ako već nema kandidata