I ja glupan uvijek kliknem šta god neko postavi
2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
smijesni_ste
#1851 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Kakvi komentari na ovom "članku" iz blica...
- area51
#1852 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Pa šta ideš na komentari zadrži se samo na vijestimasmijesni_ste wrote:Kakvi komentari na ovom "članku" iz blica...![]()
![]()
Inače,najbolesniji komentari su ti na klix-ovim vijestima
-
smijesni_ste
#1853 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Ma znam, ali eto uvijek me neki djavo ponuka
...doduše nisam ni rekao da su bolesni nego onako neugodni za vidjeti 
Ništa protiv tebe, da ne pomisliš...
Ništa protiv tebe, da ne pomisliš...
-
sukis
#1854 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Pogodio sam sinoc kladionicu, bravo Srbi.
Stavljam na njih cvaju u finalu pa nek izgubim.
Fali im samo ovaj tip igraca, ovakav majstor da i finale bude neizvijesno, mada nikad se ne zna.
https://www.youtube.com/watch?v=cgJ19AfpGlU
Od aktuelnih igraca B Bogdanovic bi Srbima bio kljuc uspjeha u finalu. Neko ko moze rijesiti 1 na 1 sa laganim poenima, sa centrima ne zaoustaju, igraju brzu kosarku tu ih Ameri ne mogu iznenaditi, imaju dobar procenat suta, predvidjam zanimljivu utakmicu do zadnje cetvrtine tada bi Ameri mogli da se odlijepe i da zavrse pricu.
Ako bude ipak iznenadjenja onda ce to da bude samo zbog cinjenice da Ameri nisu imali dostojne protivnike do finala, njihova strana je bila dost laksa, tamo je losa Litva stigla do polufinala, od Litve su bolje: Francuska, Spanija, Brazil, Grcka, Srbija, Hrvatska.
Ocekujem zanimljivu utakmicu bar vecim dijelom ako nista drugo.
Stavljam na njih cvaju u finalu pa nek izgubim.
Fali im samo ovaj tip igraca, ovakav majstor da i finale bude neizvijesno, mada nikad se ne zna.
https://www.youtube.com/watch?v=cgJ19AfpGlU
Od aktuelnih igraca B Bogdanovic bi Srbima bio kljuc uspjeha u finalu. Neko ko moze rijesiti 1 na 1 sa laganim poenima, sa centrima ne zaoustaju, igraju brzu kosarku tu ih Ameri ne mogu iznenaditi, imaju dobar procenat suta, predvidjam zanimljivu utakmicu do zadnje cetvrtine tada bi Ameri mogli da se odlijepe i da zavrse pricu.
Ako bude ipak iznenadjenja onda ce to da bude samo zbog cinjenice da Ameri nisu imali dostojne protivnike do finala, njihova strana je bila dost laksa, tamo je losa Litva stigla do polufinala, od Litve su bolje: Francuska, Spanija, Brazil, Grcka, Srbija, Hrvatska.
Ocekujem zanimljivu utakmicu bar vecim dijelom ako nista drugo.
- JThomas
#1855 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
opet je čak i ovakva amerika kvalitetom klasu ispred svih, a njihovi najgori igrači tu negdje sa najboljima ostalih ekipa. niko nije izdržao duže od dvije i po četvrtine egala. nije nemoguće, naravno, ali za iznenađenje srbija mora odigrati savršenu utakmicu, od početka do kraja. dok je americi dovoljna i dobra četvrtina-četvrtina i po da razbije svakoga.
- It_is_a_Leclerc
#1856 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Šansa Srbije je u frenetičnom naponu u kome ulaze u finale.
SAD, pak, ulaze uvjereni da će ovo biti još jedna šetnja.
SAD, pak, ulaze uvjereni da će ovo biti još jedna šetnja.
- Mali_Vuk
#1857 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Teško da Srbija ovdje ima nekih većih šansi. Možda bi se mogli uzdati u loš dan Amera u šutu sa distance. Ali ni to opet ne pomaže jer ovi utakmicu uvijek mogu riješiti monstruoznom igrom/razaranjem u reketu.
Mada, opet ne znam. Poslije ovih ludih utakmica Srbije, ništa me više ne bi iznenadilo.
Mada, opet ne znam. Poslije ovih ludih utakmica Srbije, ništa me više ne bi iznenadilo.
- JThomas
#1858 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
najteže od svega je braniti kontru amerike. dosad su timovi to uspijevali iskontrolisati najviše 22-25 minuta, ali onda slijedi raspad i instant odlazak na 15-20 razlike u dvije-tri minute. tu će svi kolektivno morati odigrati savršenu odbranu, cijelu utakmicu, da bi imali šanse. što nije nemoguće, ali je pakleno teško.
-
sukis
#1859 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Jako tesko ali ne i nemoguce!
Aba liga protiv Nba lige sutra navecer.
Da vidimo sta ce biti?
Aba liga protiv Nba lige sutra navecer.
Da vidimo sta ce biti?
-
radostan dan
#1860 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
jahh (komentar na zadnjih 6 postova)...još da su srbi nijemci i da igraju do zadnjeg sudijinog zvizduka na turniru...
ne kažem, da je protivnik španija, ona stara argentina i slično, naravno da bi se tukli...
ovako...ovo će biti repriza oi atalanta 1996. da se ne obrukaju, da potvrde kvalitet, i to je to, do poluvremena.
ne kažem, da je protivnik španija, ona stara argentina i slično, naravno da bi se tukli...
ovako...ovo će biti repriza oi atalanta 1996. da se ne obrukaju, da potvrde kvalitet, i to je to, do poluvremena.
-
Bodkin
#1861 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Do poluvremena egal. Treca plus 25 za usa. Cetvrta egal
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
-
iscrtani čovek
#1862 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Ma koji su to trenutno najbolji fudbaleri sveta iz ex-yu?petarpp wrote:Imali bi sanse u finalu i sutra protiv Amerike da je zajedno bivsa drzava. Bosna je fenomenalno igrala sa argentinom i sudije su vas izbacile sa svetskog prvenstva u fudbalu. Zamislite jos Ibrahimovica, Mandzukica, Modrica, Vidica, Ivanovica, Matica... kao pojacanje. Trenutno bivsa juga ima najbolje fudbalere na svetu. Posto sam rodjen posle ovih ratova, ne secam se bivse drzave i ne mogu da budem jugonostalgicar. Kao sto razbijenu casu niko ne moze da sastavi i mi se nikad vise necemo sastaviti. Ne mozemo ni ove drzavice da ocekuju da svaka ponovi uspehe velike drzave. Evo gde nam je danas fudbal, a imali smo prvaka Evrope 91.
Koliko znam, najbolji fudbaleri sveta trenutno su Ronaldo, Mesi, Riberi, Roben, Miler, itd, a niko od nji nije iz exyu.
Ima dobrih fudbalera iz ex yu, ima i odličnih, ali oni nisu najbolji na svetu.
A čak i da jesu, to ne mora ništa da znači. Igra tim, a ne zvezde. To si najbolje mogao videti na ovogodišnjem SP u fudbalu. Sećam se kakvu je ekipu svojevremeno imala SFRJ, pa su nas Nemci odučili od fudbala na svetskom tada sa 4-1
-
radostan dan
#1863 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
a od kuma, kuma, uma, uma...
Kako je Đorđević nagradio igrače?
Srpski košarkaši dobili su od selektora Aleksandra Đorđevića nagradu za plasman u finale Mundobasketa – karte za ložu za španski derbi Atletiko – Real Madrid.
-
radostan dan
#1864 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Tko se zadnji smije...
Katić se naknadno priklučio reprezentaciji, a, kako je naveo, o medalji nije ni sanjao.
"Kasno sam počeo da treniram. Ljudi, 25. juna ja sam bio na gradilištu na kući i tada mi nije ni palo na pamet da ću za mesec i po dana biti sa medaljom oko vrata... Reći će neko da se ovo ne dešava bez razloga, sigurno ima nekog razloga, verovatno sam negde i zaslužio. Uživam, nemam pravu reč da opišem ovo što se dešava", naveo je Katić.
-
kakavdanakneiskustvu
#1865 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Idol svih rekreativaca -boris diaw
-
kakavdanakneiskustvu
#1866 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
- burek_in_space
#1867 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
A da prestanesh sa charala barala, i za promjenu nagradish gospodju sa 4 chetvrtine + pauza za poluvirijeme nepatvorenog zadovoljstva?radostan dan wrote:jahh (komentar na zadnjih 6 postova)...još da su srbi nijemci i da igraju do zadnjeg sudijinog zvizduka na turniru...
-
Ljuba Moljac
#1868 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Bo ... ref=fbblic
odakle si sele devojano mlada, iz Srbije brale iz Krusevca grada...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?
- dzemaludin007
#1869 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Ako se ne odlijepe ameri u trecoj cetvrtini, bice i njima voda u usima i mali pritisak u zadnjoj. I oni su ljudi... 
Bez obzira na sve nek daju sve od sebe, poslednji atom snage, u sta ne sumnjam, pa sta bude
Ali ako su se mogli fizicki nositi sa njima i 2002 kada je USA i jaca bila, zasto ne i sada...
Sent from my NeXus⁴ using Tapatalk
Bez obzira na sve nek daju sve od sebe, poslednji atom snage, u sta ne sumnjam, pa sta bude
Ali ako su se mogli fizicki nositi sa njima i 2002 kada je USA i jaca bila, zasto ne i sada...
Sent from my NeXus⁴ using Tapatalk
-
nema me tamo
#1870 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Joj sinoć kamera ga prikazuje blizu, a onaj stomak poceo da pada preko šorca malo..kakavdanakneiskustvu wrote:Idol svih rekreativaca -boris diaw
Kakav je ono bog
-
Ljuba Moljac
#1871 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
USA 2002 nije bila jaca. Izgubili su cak tri utakmice. Srbija ih nije ni prva ni posljednja dobila te godine, gubili su od Argentine i Portorika. Taj tim je bio smijesan. S druge strane su igrali Bodiroga genije i tandem Divac-Stojakovic.
Samo ludjacki sut van linije za tri moze pomoci sutra, ali sanse su skoro nikakve.
Samo ludjacki sut van linije za tri moze pomoci sutra, ali sanse su skoro nikakve.
-
Ljuba Moljac
#1872 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
"Đorđević je bio sjajan igrač, a sada vidim da ima odličan odnos sa igračima i da opet radi odličan posao. Njegova ekipa igra sa entuzijazmom kakav je i njega krasio".
"Srpski tim igra po osnovama dobro poznate škole. Uz poštovanje svih novih država, da je Jugoslavija ostala cela do Olimpijskih igara 1992, bila bi nam veoma težak protivnik. I Jugoslavija i SSSR su imali sjajne nacionalne programe".
"U više mečeva smo vodili samo sa pet-sedam poena razlike, gubili smo od Turske. U nedelju ćemo biti ponovo testirani i nadam se da ćemo položiti i taj ispit. Čast nam je da igramo protiv Srba, jer su zaslužili svoje mesto u finalu, a mislim da smo i mi. Nadam se dobroj utakmici“
Trener K.
Inace dobro radi posao sa Amerima godinama.
"Srpski tim igra po osnovama dobro poznate škole. Uz poštovanje svih novih država, da je Jugoslavija ostala cela do Olimpijskih igara 1992, bila bi nam veoma težak protivnik. I Jugoslavija i SSSR su imali sjajne nacionalne programe".
"U više mečeva smo vodili samo sa pet-sedam poena razlike, gubili smo od Turske. U nedelju ćemo biti ponovo testirani i nadam se da ćemo položiti i taj ispit. Čast nam je da igramo protiv Srba, jer su zaslužili svoje mesto u finalu, a mislim da smo i mi. Nadam se dobroj utakmici“
Trener K.
Inace dobro radi posao sa Amerima godinama.
-
sukis
#1873 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
Ovi klocevi iz Litve muce se sa Francuzima koji nisu imali odmora ni 24h. 
-
radostan dan
#1874 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
na tenisu ima toga , ovdje ne.burek_in_space wrote:
A da prestanesh sa charala barala
pa nisam ja stojanka majka knežpoljka, toliku žrtvu da podnesem..., i za promjenu nagradish gospodju sa 4 chetvrtine + pauza za poluvirijeme nepatvorenog zadovoljstva?![]()
-
radostan dan
#1875 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI
po bureku, iz kneževa...kakavdanakneiskustvu wrote:@radostan dan,odakle si ako nije tajna?