BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Edin H.

#1851 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

velikibrnjo wrote:
Tomos wrote:Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Druga stvar puno je tu nekih oko reprezentacije koji se prišlepaju da se slikaju da dobiju bajde karte da idu sa repkom itd.
Brate sine ja ti mogu nabrojati 10 reprezentacija, koju tu belgiju mogu samljeti

pored spanije, holandije, njemacke, argentine, brazila i ostalih juzoamerickih reprezentacija
de ba belgija pobjedila hrvatsku dva puta i zakovali je u nebesku silu
nidje veze
Nidje veze tvoj post, dva puta :roll:
Edin H.

#1852 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:Jbte umjesto da se slavi historijski uspjeh ovdje se bacaju komentari jesmo bolji ALI...moramo dobiti, ALI ZNAS NAS...ma bjezi ba, ne treba vas ni citati insan :mrgreen:
Kad se historijski uspjeh ostvari - ja ću ga tad slavit :-D Zašto bih to radio unaprijed? :-) Postoji li i jedan dobar ili opravdan razlog? Ne.
Kasno je poslije slaviti :oops:
cyprus

#1853 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

Edin H. wrote:
cyprus wrote:
todd_smith wrote:Jbte umjesto da se slavi historijski uspjeh ovdje se bacaju komentari jesmo bolji ALI...moramo dobiti, ALI ZNAS NAS...ma bjezi ba, ne treba vas ni citati insan :mrgreen:
Kad se historijski uspjeh ostvari - ja ću ga tad slavit :-D Zašto bih to radio unaprijed? :-) Postoji li i jedan dobar ili opravdan razlog? Ne.
Kasno je poslije slaviti :oops:
Doduše, to je za seljake i pičkice... Lako je slavit kad imaš rad čega, treba imat muda pa slavit prije :izet: :izet:
LSD

#1854 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by LSD »

Nemojte na Vitu....on pokušava donijeti neke informacije o protivnicima, evo o Litvaniji je naveo neke informacije o njihovim igracima, ništa to nije bezveze, ima smisla što piše.
A to u suhvi i baksuziranju je domen nadnaravnog 8-) ....necemo biti neozbiljni pa vjerovati u te budalaštine.
Ne može nikakvo forumsko piskaranje uticati ne ishod nekog meca....uozbiljimo se.
velikibrnjo

#1855 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by velikibrnjo »

Edin H. wrote:

bojim se da te nista nisam pitao :D
udrch

#1856 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by udrch »

laganih 4:0 za nas..
kisni indijanac

#1857 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by kisni indijanac »

Tomos wrote:Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Druga stvar puno je tu nekih oko reprezentacije koji se prišlepaju da se slikaju da dobiju bajde karte da idu sa repkom itd.
ne bih ja otpisivao domaćina i argentinu.....naravno i zato što se igra u južnoj americi
Edin H.

#1858 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

velikibrnjo wrote:
Edin H. wrote:

bojim se da te nista nisam pitao :D
1 - 1 prva tekma, Perisic. Vodila Hrvatska.
zalizani

#1859 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by zalizani »

Revijalnih 0-2
north

#1860 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by north »

Frankyee wrote:Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Kvalitet je na nasoj strani ali to treba dokazati na terenu.

Grci su jos u najboljem polozaju, sjede lagano kuci, "slomice" Linhenstajn sa mozda 2-0 i cekaju nasu gresku.
I mene je strah, ali sam optimista, ali ti baš lupaš bespotrebno....kakva ba pisihološka prednost litvanaca, pa još grci su u najboljem položaju a zavise od nas..o čemu ti to :? niđe veze, u najboljem položaju je ona ekipa koja zadnju tekmu ima u svojim rukama i koja sama o sebu odlučuje, a to smo u ovom slučaju isključivo mi koji ne igramo tu zadnju tekmu protiv francuza ili portugala za razliku od ranijih istorijskih, nego protiv jebenih litvanaca kojim by the way ne igraju oni koji su im do jučer jedini ko nešto vrijedili, a i da igraju opet bi bili za klasu jači od njih...

@cyprus :thumbup: za sastav litvanaca....znači po klubovima samo jedan u Hapoel Haifa od ovih nazovi poznatijih klubova, ostali u haman nižerazrednim klubovima, plus što jedan što im je sinoć igrao dobi drugi žuti karton i neće igrati protiv nas, tako sam negdje pročitao...uglavnom izuzetno anonimna i skromna ekipa po imenima i klubovima u kojima nastupaju...domaći teren im ništa neće značiti, jer ćemo ih pojesti na tribinama, kvalitet je za par milja u našu korist, tako da ostaje samo ono da samo sebi možemo zagorčati život ukoliko psihički stabilno i mirno ne uđemo u tekmu a nikako zahvaljujući nekoj dobroj igri protivnika...Pape mora objasniti igračima da se ne smije klonuti duhom ni ako ne damo gol brzo, nego lagano gristi i samo gristi, ući će jedna, a nakon prvog ide i drugi gol siguran sam, a to je onda već dernek i kraj strahovima :bih:
am2804

#1861 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by am2804 »

Spominju se historijske tekme, Sarajevo, Beograd, Zenica, Pariz, Lisabon, ali niti jednu ne bi mijenjao sa ovom u utorak.
Zamislite da zadnju igramo kod kuće protiv Grčke, to bi bila frka........
Zato više vjere u naše momke i Papeta :bih: :bih: :bih:
fantom slobode

#1862 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

cyprus wrote: Kad se historijski uspjeh ostvari - ja ću ga tad slavit :-D Zašto bih to radio unaprijed? :-) Postoji li i jedan dobar ili opravdan razlog? Ne.
Postoji li dobar i opravdan razlog Litvaniju nazivati mala Grcka...ako ima, onda smo mi juce igrali sa Lihtenstajnom zvanog od milja mali Brazil. :lol: :lol:

A ti slavi kasnije. Nakon naseg finala u Brazilu protiv Belgije. Tad je mislim red da i ti pocnes da slavis. ;-)
cyprus

#1863 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

About Belgija, još jednom... Četiri su velika favorita za osvajanje prvenstva: Brazil, Njemačka, Španija i Argentina. Belgija spada u red favorita iz drugog plana, zajedno sa Holandijom, Italijom, Engleskom, te Francuskom i Portugalom (ako se plasiraju)... Možda se tu može dodati i Kolumbija...

To su onako realne šanse i samo žestoki ignoranti mogu to osporavat... A šta će zaista navedene selekcije prikazat na prvenstvu, to ne možemo nikako znati i ostaje da se vidi...
jeza u ledja

#1864 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

Ma samo da pazimo na njihova udvajanja i skok igru, te da probamo sa vise suteva van reketa.
JThomas

#1865 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

am2804 wrote:Spominju se historijske tekme, Sarajevo, Beograd, Zenica, Pariz, Lisabon, ali niti jednu ne bi mijenjao sa ovom u utorak.
Zamislite da zadnju igramo kod kuće protiv Grčke, to bi bila frka........
Zato više vjere u naše momke i Papeta :bih: :bih: :bih:
to su sve bile utakmice protiv ekipa jačih od nas u datom trenutku. nekih malo jačih, a nekih i u samom svjetskom vrhu. tako da je ta priča deplasirana. razorio bi nas portugal opet. ali sreća ne igramo sa portugalom, već sa litvanijom. i to ne sa najboljim što litvanija ima, već sa takoreći kombinovanim sastavom...
DonVitoni

#1866 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

cyprus wrote:About Belgija, još jednom... Četiri su velika favorita za osvajanje prvenstva: Brazil, Njemačka, Španija i Argentina. Belgija spada u red favorita iz drugog plana, zajedno sa Holandijom, Italijom, Engleskom, te Francuskom i Portugalom (ako se plasiraju)... Možda se tu može dodati i Kolumbija...

To su onako realne šanse i samo žestoki ignoranti mogu to osporavat... A šta će zaista navedene selekcije prikazat na prvenstvu, to ne možemo nikako znati i ostaje da se vidi...
Italija ima vise sansi od domacina i Argentine.

A gdje je Urugvaj ?
PeppermintSA

#1867 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by PeppermintSA »

mi ga moramo zabiti da ga jebeš, imamo previše klasnih igrača u ofanzivi - samo da odigramo ozbiljno i čvrsto nazad, a u sredini požrtvovano i borbeno (a ne kao protiv Slovačke na BP), i mislim da ćemo jako brzo pročepiti. Ako budemo igrali kako treba, ne sumnjam da ćemo imati finu prednost na poluvremenu, a onda je pitanje rutine.
PeppermintSA

#1868 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by PeppermintSA »

p.s. sve se nadam da će u utorak biti prava rapsodija i da ćemo s kamatom naplatiti sve propuštene istorijske utakmice, sve kikseve veće ili manje, sve sudijske krađe, pometnje u prijašnjem savezu, sve suze itd. itd. :bih: :bih: :bih: :bih:

Ono, da će momci ući u svlačionicu, pogledati se u oči i da će slijediti: ''Hajmo izaći i j**ati im mater'' :bih: :bih: :bih:
palermo

#1869 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

Sve hoću nešto pametno da napišem, ali ne znam što bih.
Znam,bolji smo,vaki smo, naki smo, ali to je jebeni fudbal, zalomi se baš kad ne treba.

Malo me strah naše sporosti....al valjda oni i ne dođu do lopte
nOrMaLaC

#1870 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by nOrMaLaC »

Zadatak za sve navijače u Kaunasu da ovu pjesmicu nauče napamet: Pobjeda nam ne gine onda :lol:

cyprus

#1871 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

north wrote:@cyprus :thumbup: za sastav litvanaca....znači po klubovima samo jedan u Hapoel Haifa od ovih nazovi poznatijih klubova, ostali u haman nižerazrednim klubovima, plus što jedan što im je sinoć igrao dobi drugi žuti karton i neće igrati protiv nas, tako sam negdje pročitao...uglavnom izuzetno anonimna i skromna ekipa po imenima i klubovima u kojima nastupaju...domaći teren im ništa neće značiti, jer ćemo ih pojesti na tribinama, kvalitet je za par milja u našu korist, tako da ostaje samo ono da samo sebi možemo zagorčati život ukoliko psihički stabilno i mirno ne uđemo u tekmu a nikako zahvaljujući nekoj dobroj igri protivnika...Pape mora objasniti igračima da se ne smije klonuti duhom ni ako ne damo gol brzo, nego lagano gristi i samo gristi, ući će jedna, a nakon prvog ide i drugi gol siguran sam, a to je onda već dernek i kraj strahovima :bih:
Bez obzira na kombinaciju poznatog imena kluba (Hapoel) i poznatog grada (Haifa), Hapoel Haifa je zapravo ispodprosječan izraelski klub, koji se obično bori za opstanak :mrgreen: Tako da igrač iz tog kluba nije glavni adut Litvanaca... Njihov igrač koji blago odskače od ostatka tima je ovaj Matulevičius iz Pandura... Pandurii su trenutno vrlo solidan rumunski klub (igra u Europa ligi), a Matulevičius je njihov glavni napadač... Dakle, ako moramo naglasit ko im je glavna zvijezda - on je :mrgreen:
Edin H.

#1872 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

nOrMaLaC wrote:Zadatak za sve navijače u Kaunasu da ovu pjesmicu nauče napamet: Pobjeda nam ne gine onda :lol:

:izet:
Zamolio bih onog gospodina koji navija u majici sa likom Bin Ladena da ovaj put nosi majicu sa likom Joseph Vissarionovich Stalina, s obzirom da Litvanci nisu obozavaoci lika i djela doticnoga :oops:

Image
todd_smith

#1873 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

cyprus wrote:
Nema tebi spasa jarane :mrgreen:

Da igramo protiv kakve ekipe pa hajde, ovdje jedina nervoza koja treba da se nabija je hocemo li 4 ili 5 razlike uzeti :mrgreen:
cyprus

#1874 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
cyprus wrote:
Nema tebi spasa jarane :mrgreen:

Da igramo protiv kakve ekipe pa hajde, ovdje jedina nervoza koja treba da se nabija je hocemo li 4 ili 5 razlike uzeti :mrgreen:
DaBogda :-D A što se tiče 4 ili 5 golova, meni dosta 0:1 :-D
north

#1875 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by north »

Pa stani, zar ne igra Hapoel u EL i naš Cocalić za njih? Pa bio je nedavno pregled LE oni bili u prilogu, zijanili od nekoga i ovaj naš kikso kod gola? Elem nejse, znači najopasniji taj iz pandura :D , haj nećemo ih podcjenjivati da nam se ne bi obilo o glavu, ali fakat nisu ekipa od koje sekunde treba strepiti...po stoti put da se ponovi, samo sami sebe možemo zajebati i naravno moramo više trčati na sredini jer mi se sinoć iako je to rutina bila nije svidjelo kako u oni amateri nekoliko puta lagano prelazili na našu polovicu čak i kod rezultata 0-0 :-) ....
Locked