Zaboravio sam kako ova dječurlija izmile ispod kamena čim krene sezona.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vaučer
#1851 Re: Liverpool FC
Da, Bolton je već nedostižan.

-
689908
#1852 Re: Liverpool FC
realno gledajuci sva nova pojacanja su bilaa extra osim hendersona,Brown odigrao utakmicu zivota !
Breaking News: Former United defender Wes Brown arrested after he leaves Anfield with £35mil in his pocket.
Breaking News: Former United defender Wes Brown arrested after he leaves Anfield with £35mil in his pocket.
- vaučer
#1853 Re: Liverpool FC
Je, Brown je bio baš istaknut danas.
Moram reći da mu je posao oko Carrolla bio puno lakši jer je Liverpool bar 50 minuta iz dubine nabijao lopte na usamljenog Andya a onda bi Brownu pomagao drugi stoper i to je to.
Moram reći da mu je posao oko Carrolla bio puno lakši jer je Liverpool bar 50 minuta iz dubine nabijao lopte na usamljenog Andya a onda bi Brownu pomagao drugi stoper i to je to.
-
689908
#1854 Re: Liverpool FC
Upravo to i mislim da ce kuyt zamjeniti hendersona vec u iducoj tekmi protiv arsenala,mislim da bi protiv arsenala u vezi trebali igrati downing-adam-meireles-kuyt , enrike dobro odigrao znajuci da je dosao prije 2-3 dana i u iducoj tekmi zadnja 4 Sunderlanda Bardsley-oshea-brown-richardson sve bivsi Mancuniansvaučer wrote:Je, Brown je bio baš istaknut danas.
- vaučer
#1855 Re: Liverpool FC
Nije sam Henderson npr bio toliki problem koliko je hendikep bio što su oba igrača na toj strani bila mlada i/ili neiskusna, dakle Flanagan i Henderson. Čim se Downing tamo pojavio bilo je akcije, inače slabo. Nije mi jasno zašto nije igrao Kelly koji k'o od šale pretrči teren, probije stranu bilo kome i ima vrlo opasan nabačaj.
A dobro, bilo-prošlo, mogla je biti i pobjeda vrlo lako uz penal i onu prečku Downinga te sigurno zaslužen crveni za Sunderland. Bar je dobro da sad igramo potreseni Arsenal, imamo šansu uz dobru utakmicu.
Najbitnije je da je sezona počela
A dobro, bilo-prošlo, mogla je biti i pobjeda vrlo lako uz penal i onu prečku Downinga te sigurno zaslužen crveni za Sunderland. Bar je dobro da sad igramo potreseni Arsenal, imamo šansu uz dobru utakmicu.
-
689908
#1856 Re: Liverpool FC
onaj danasnji arsenal je katastrofa tako da se mozeete nadati barem bodu sa emirata jos oni igraju sa udinezeom u srijeduvaučer wrote:Nije sam Henderson npr bio toliki problem koliko je hendikep bio što su oba igrača na toj strani bila mlada i/ili neiskusna, dakle Flanagan i Henderson. Čim se Downing tamo pojavio bilo je akcije, inače slabo. Nije mi jasno zašto nije igrao Kelly koji k'o od šale pretrči teren, probije stranu bilo kome i ima vrlo opasan nabačaj.
- vaučer
#1857 Re: Liverpool FC
Ma bod sam već upisao
a nadam se punom plijenu.
-
sarajevomd
#1858 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:Da, Bolton je već nedostižan.
- splend
#1859 Re: Liverpool FC
dobar danas liverpul. klub gdje u vezi igra adam, henderson, leiva i davning i gdje je napadac kerol, i ne moze vise. steta samo suareza, onakav igrac ce samo nazadovati u ovakvom klubu.
- ultima_palabra
#1860 Re: Liverpool FC
Vala su isforsirali britanske igrače maksimalno... baš i ne prolazi takva igra u ovoj eri, svi su nekakvi drveni, slabe kontrole lopte, bez kreativnosti 
- vaučer
#1861 Re: Liverpool FC
sarajevomd wrote:![]()
To sto nemam 1xxx postova ne znaci da sam djete i slicno... Jednostavno, dizali ste klub u nebesa pred pocetak i sada ste prizemljeni...
Govoreći da je Liverpool kandidat za Ligu prvaka?
Ne vidim da je puno navijača objektivno očekivalo više, slobodno quotiraj ako nađeš suprotno i ne vidim kakvo je prizemljenje bila današnja utakmica u sezoni od 38 utakmica. Završiti šesti bi bilo prizemljenje, odigrati prvu utakmicu protiv Sunderlanda neriješeno uz dubioznog sudiju i promašen penal je manjak sportske sreće.
Ako ti pak misliš da je Sunderland bio bolja ekipa danas onda gledaj više nogometa.
- lord blackadder
#1862 Re: Liverpool FC
Liverpoolu fali vica u igri. Osim Suareza, nemaju igraca s takvim sklonostima. Dovodjenje Hendersona je cisto bacanje para. Lik nikad u zivotu nije igrao krilo; i uopste govoreci, nema definisanu poziciju u vezi. Mozda zadnji vezni.
Ne kontam ovo njihovo gomilanje zadnjih veznih : Adam, Leiva, Henderson, Meireles....Mozes ti njih rasporedit gdje hoces, ali zna se sta je njihova prirodna pozicija.
Osim vec recene sterilnosti, imaju pretanku klupu u vezi napadaca. Dovoljno je napravit komparaciju sa napadom Cheslea ili ManU-a: Torres, Drogba, Lukaku, Anelka, Sturidge, Kaloue (Chelsea); Berbatov, Rooney, Chicharito, Wellebeck, Owen, Macheda. (ManU) A kod Livasa, onaj retalj Ngog, i krtica za sve - Kuyt.
Dakle, titula se rijesava izmedju ManU-a i Chelskog. I to je moja konacna odluka.
Ostala buranija je neozbiljna.
Ne kontam ovo njihovo gomilanje zadnjih veznih : Adam, Leiva, Henderson, Meireles....Mozes ti njih rasporedit gdje hoces, ali zna se sta je njihova prirodna pozicija.
Osim vec recene sterilnosti, imaju pretanku klupu u vezi napadaca. Dovoljno je napravit komparaciju sa napadom Cheslea ili ManU-a: Torres, Drogba, Lukaku, Anelka, Sturidge, Kaloue (Chelsea); Berbatov, Rooney, Chicharito, Wellebeck, Owen, Macheda. (ManU) A kod Livasa, onaj retalj Ngog, i krtica za sve - Kuyt.
Dakle, titula se rijesava izmedju ManU-a i Chelskog. I to je moja konacna odluka.
- vaučer
#1863 Re: Liverpool FC
Nije igrao krilo već desnog veznog u Sunderlandu.
Isto što je i danas igrao, desni vezni u 442, identična pozicija koju je uvijek igrao.
Aquilani je kreativan igrač ali njemu je izgleda noga iz Liverpoola.
Gomilanje veznih?
Lucas defanzivni vezni - zamjena Spearing
Adam plejmejker - zamjena Meireles
Gerrard napadački vezni - zamjena Henderson, Meireles, Shelvey
Prodaja Poulsen, Aquilani a klinci Shelvey, Coady.
Henderson igra desnog veznog jer će Kuyt biti zamjena za napad.
Slažem se da je napad Carroll, Suarez, Kuyt, Ngog, Pacheco pretanak, također su na stoperu tanki jer je Carragher hodajući crveni kao i Kyrgiakos i oba su spori.
Isto što je i danas igrao, desni vezni u 442, identična pozicija koju je uvijek igrao.
Aquilani je kreativan igrač ali njemu je izgleda noga iz Liverpoola.
Gomilanje veznih?
Lucas defanzivni vezni - zamjena Spearing
Adam plejmejker - zamjena Meireles
Gerrard napadački vezni - zamjena Henderson, Meireles, Shelvey
Prodaja Poulsen, Aquilani a klinci Shelvey, Coady.
Henderson igra desnog veznog jer će Kuyt biti zamjena za napad.
Slažem se da je napad Carroll, Suarez, Kuyt, Ngog, Pacheco pretanak, također su na stoperu tanki jer je Carragher hodajući crveni kao i Kyrgiakos i oba su spori.
- lord blackadder
#1864 Re: Liverpool FC
Sve si ti to pobrko...
Kakav crni Adam playmaker? Kakav Henderson i krilo...Zna se sta je krilo: Downing, Lennon...Henderson je i u repki uletio umjesto bezbojnog Barrya. Takav je i on. Bezbojan i neupotrebljiv.
Spominjes playmakera, pa onda 'napadackog veznog'...Zivo me zanima sta bi to znacilo. Ustvari, ne zanima me. Sve ti je naopako, bez uvrede.
Kakav crni Adam playmaker? Kakav Henderson i krilo...Zna se sta je krilo: Downing, Lennon...Henderson je i u repki uletio umjesto bezbojnog Barrya. Takav je i on. Bezbojan i neupotrebljiv.
Spominjes playmakera, pa onda 'napadackog veznog'...Zivo me zanima sta bi to znacilo. Ustvari, ne zanima me. Sve ti je naopako, bez uvrede.
- vaučer
#1865 Re: Liverpool FC
Nisam napisao krilo već desni vezni.
Dalglish odvajkada igra s jednim krilom, dakle Downingom u današnjem Liverpoolu, dok drugu stranu pokrivaju raznovrsni vezni igrači čiji izbor ovisi o protivniku ali rijetko je to drugo klasično krilo. Gore sam navodio centralne vezne igrače za pozicije u 433 ili 4231 formacijama koje gorespomenuti trener Liverpoola nerijetko koristi. Adam bi u tim formacijama igrao razigravača u vezi uz Lucasa/Spearinga dok jedan veznjak igra isturenije (napadački vezni), dakle Gerrard/Meireles/Aquilani.
Ne vidim šta ti nije jasno u cijeloj priči - spominješ gomilanje igrača ja ti objašnjavam gdje će igrati i kako su po dva za svaku poziciju što je praksa u svakom timu i nema govora o gomilanju. Ako su to tebi sve isti neki centralni vezni i misliš da Lucas može igrati iza napadača kao Gerrard ili Meireles defanzivnog veznog, onda ok. Meni nisu.
Dalglish odvajkada igra s jednim krilom, dakle Downingom u današnjem Liverpoolu, dok drugu stranu pokrivaju raznovrsni vezni igrači čiji izbor ovisi o protivniku ali rijetko je to drugo klasično krilo. Gore sam navodio centralne vezne igrače za pozicije u 433 ili 4231 formacijama koje gorespomenuti trener Liverpoola nerijetko koristi. Adam bi u tim formacijama igrao razigravača u vezi uz Lucasa/Spearinga dok jedan veznjak igra isturenije (napadački vezni), dakle Gerrard/Meireles/Aquilani.
Ne vidim šta ti nije jasno u cijeloj priči - spominješ gomilanje igrača ja ti objašnjavam gdje će igrati i kako su po dva za svaku poziciju što je praksa u svakom timu i nema govora o gomilanju. Ako su to tebi sve isti neki centralni vezni i misliš da Lucas može igrati iza napadača kao Gerrard ili Meireles defanzivnog veznog, onda ok. Meni nisu.
-
Madrid
#1866 Re: Liverpool FC
Liverpoolova sezona zavisi od Gerarda, ako se kapiten vrati i odigra jednu od onih svojih sezona, sve je moguce.
Suarez je stvarno klasa, ali ne smiju sebi dopustiti da od njega zavise, nekako mi se cini da ako on nema rjesenje Liverpool ce tesko do gola...
Suarez je stvarno klasa, ali ne smiju sebi dopustiti da od njega zavise, nekako mi se cini da ako on nema rjesenje Liverpool ce tesko do gola...
-
689908
#1867 Re: Liverpool FC
ma poulsen i aqilani prodaja i dovesti dobro stopera tipa Cahill ili Dann 
-
Lucas Leiva
#1868 Re: Liverpool FC
Ako je Henderson bezbojan, onda je Akvilani nevidljiv totalno!
-
Gerrard 08
#1869 Re: Liverpool FC
Mozda je i bolje ovako nego da smo nekim slucajem pobijedili, nakon 'nako kriminalnog drugog poluvremena.
Malo analize i idemo dalje... s ovim remijem cemo znaci osvajiti 102 points na kraju, umjesto 104 kako je planirano
18+5>19+3
Malo analize i idemo dalje... s ovim remijem cemo znaci osvajiti 102 points na kraju, umjesto 104 kako je planirano
18+5>19+3
-
689908
#1870 Re: Liverpool FC
18+5+7<19+3+11Gerrard 08 wrote:Mozda je i bolje ovako nego da smo nekim slucajem pobijedili, nakon 'nako kriminalnog drugog poluvremena.
Malo analize i idemo dalje... s ovim remijem cemo znaci osvajiti 102 points na kraju, umjesto 104 kako je planirano![]()
18+5>19+3
- fosil
#1871 Re: Liverpool FC
A kamo vam Kup Uefa i Kup Kupova? 
-
689908
#1872 Re: Liverpool FC
jel trebamo gledati comuniti sild,svjetsko klupsko prvenstvo,carlingfosil wrote:A kamo vam Kup Uefa i Kup Kupova?
-
Gerrard 08
#1873 Re: Liverpool FC
Sjedi 1. Valjda bi trebao znati da a) ne smijes prepisivati tudje, b) trebas sam uraditi pa makar bilo i pogresno i c) ne ulaziti nepozvan... al' haj' shtash, ipak ti je Gary Neville bio kapiten.689908 wrote:18+5+7<19+3+11Gerrard 08 wrote:Mozda je i bolje ovako nego da smo nekim slucajem pobijedili, nakon 'nako kriminalnog drugog poluvremena.
Malo analize i idemo dalje... s ovim remijem cemo znaci osvajiti 102 points na kraju, umjesto 104 kako je planirano![]()
18+5>19+3
I da znas 18+5>19+3
-
689908
#1874 Re: Liverpool FC
a evo ti i tabela pa psss
Team League FA Cup League Cup Community Shield European Cup UEFA Cup Cup Winners' Cup European Super Cup Intercontinental Cup Club World Cup Total
Manchester United 19 11 4 19 3 0 1 1 1 1 60
Liverpool 18 7 7 15 5 3 0 3 0 0 58
Team League FA Cup League Cup Community Shield European Cup UEFA Cup Cup Winners' Cup European Super Cup Intercontinental Cup Club World Cup Total
Manchester United 19 11 4 19 3 0 1 1 1 1 60
Liverpool 18 7 7 15 5 3 0 3 0 0 58
-
689908
#1875 Re: Liverpool FC
opet ti i tvoje provale sarajevo x ne bi bi osto je sad da nema tvojih provala Are you watching Merseyside ?Gerrard 08 wrote:Sjedi 1. Valjda bi trebao znati da a) ne smijes prepisivati tudje, b) trebas sam uraditi pa makar bilo i pogresno i c) ne ulaziti nepozvan... al' haj' shtash, ipak ti je Gary Neville bio kapiten.689908 wrote:18+5+7<19+3+11Gerrard 08 wrote:Mozda je i bolje ovako nego da smo nekim slucajem pobijedili, nakon 'nako kriminalnog drugog poluvremena.
18+5>19+3
I da znas 18+5>19+3... a te male peharcice (Carling Cup, bajramske turnire i to) mozes sabirat kol'ko hoces