Ovaj Grk je sve dobro rekao, pogotovo ovo za Misketa, ako njega pritisnu nema nas na mapi, od ostalih cast svima niko vise ne zna zadrzat loptu vise od 2 sekunde. Zato juris samo preko krila tu i ako se zijani lopta nije opasna kontra kao na sredini. Misketa ce pritiskat 2 igraca uvijek kao i Dzeku i krila su nam jaka i imat ce prostora.dede merdzane wrote:Kaze im selektor Santos da ce ici na kontranapade i da Bosna voli imati loptu u posjedu ali nismo sposobni da je cuvamo tako da ce vrsiti konstantan pritisak na nase igrace. Raduje ih sto ce igrati Misimovic koji nije puno igrao u posljednje vrijeme, i ne vjeruju da ce Pjanic zaigrati. Plan je da maksimalno zatvore Misimovica i kradu lopte.
Malo im avion kasni pa se nerviraju![]()
Ovo im je postava:
Karnezis, Torosidis, Tzavellas Abraham Papastathopoulos, Tziolis, Karagounis, Katsouranis, Cholempas, Salpingidis, Samaras.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#1851 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
vryzas
#1852 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
missko wrote:Ovaj Grk je sve dobro rekao, pogotovo ovo za Misketa, ako njega pritisnu nema nas na mapi, od ostalih cast svima niko vise ne zna zadrzat loptu vise od 2 sekunde. Zato juris samo preko krila tu i ako se zijani lopta nije opasna kontra kao na sredini. Misketa ce pritiskat 2 igraca uvijek kao i Dzeku i krila su nam jaka i imat ce prostora.dede merdzane wrote:Kaze im selektor Santos da ce ici na kontranapade i da Bosna voli imati loptu u posjedu ali nismo sposobni da je cuvamo tako da ce vrsiti konstantan pritisak na nase igrace. Raduje ih sto ce igrati Misimovic koji nije puno igrao u posljednje vrijeme, i ne vjeruju da ce Pjanic zaigrati. Plan je da maksimalno zatvore Misimovica i kradu lopte.
Malo im avion kasni pa se nerviraju![]()
Ovo im je postava:
Karnezis, Torosidis, Tzavellas Abraham Papastathopoulos, Tziolis, Karagounis, Katsouranis, Cholempas, Salpingidis, Samaras.
Covjek "prepisao" taktiku koja "pali" protiv nas kad u sastavu imamo jednog kreativca
- tendzera
#1853 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da hoce i tol'kovryzas wrote:procjena strucnjaka je da bi mogao pretrcati od 4 do 6 kilometara za 90 min
- It_is_a_Leclerc
#1854 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja sam davno, prije možda dvije-tri sedmice, sanjao da smo pobijedili sa 1-0, golom Zahirovića, glavom. Onda je Emir Spahić dobio žuti karton, a u 82' je umjesto Džeke u igru ušao neki lik za kojeg sam prvi put čuo u snuMedenoSrce wrote:Prvo nit sam ti ja draga, niti dusa te pezorative koristi ifantilnim curicama sa kojima inace imas posla.
Drugo, hocu da kazem kako sam se toliko opteretila pobjedom da sam cak i sanjala utakmicu.
- DonVito
#1855 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesu stigli grci u Sarajevo
U koliko sati ce Pape i Santos imati press.k
U koliko sati ce Pape i Santos imati press.k
- simonese
#1856 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
eno hin u Istocnom,svratili na prasetinuDonVito wrote:Jesu stigli grci u Sarajevo![]()
U koliko sati ce Pape imati press.k
-
Djubre_
#1857 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dodji u Grcku dodji dodji u Grcku..
Hahaha strasan reper! HIT!
https://www.youtube.com/watch?v=KQr8az7 ... ata_player
Sent from my GT-i9001
Hahaha strasan reper! HIT!
https://www.youtube.com/watch?v=KQr8az7 ... ata_player
Sent from my GT-i9001
- limeni
#1858 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
sanjam ja nocas da smo ih stisli, ne znaju ljudi iznijeti loptu 30m od svog gola grijese, trci dzeko i pokadja vanjski dio mreze to vristi urla na bilinom tefericIt_is_a_Leclerc wrote:Ja sam davno, prije možda dvije-tri sedmice, sanjao da smo pobijedili sa 1-0, golom Zahirovića, glavom. Onda je Emir Spahić dobio žuti karton, a u 82' je umjesto Džeke u igru ušao neki lik za kojeg sam prvi put čuo u snuMedenoSrce wrote:Prvo nit sam ti ja draga, niti dusa te pezorative koristi ifantilnim curicama sa kojima inace imas posla.
Drugo, hocu da kazem kako sam se toliko opteretila pobjedom da sam cak i sanjala utakmicu.
- razumibezumlje
#1859 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
avion kasni ?! da ne zakasne na cimburijadu ??

- Infaze Studio
#1860 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Svaka cast ovim sanjarima u kakvom detalju mogu prepricati snove...
- trcicu trceci
#1861 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dlanoooviii nekaa se ne stedeee, navijackaa pjesma neka krene iz Bosne i Heerceegovineee...Kao bubanj srce nase bije, ajmo ljudi ajmo svi na noge...ajmooo pjesmom sviii dooo poooobjeeedeeeeeeeeee
alee alee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aleeee aleee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
igraaaaj Booosnooo neee daj se, igraaj svii smoo uz tebe,
aleee alaeeee aleee
alee alee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aleeee aleee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
igraaaaj Booosnooo neee daj se, igraaj svii smoo uz tebe,
aleee alaeeee aleee
- Logovan
#1862 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
MedenoSrce wrote:Prvo nit sam ti ja draga, niti dusa te pezorative koristi ifantilnim curicama sa kojima inace imas posla.
-
vryzas
#1863 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To mu je prosjek u zadnje tri utakmicetendzera wrote:Da hoce i tol'kovryzas wrote:procjena strucnjaka je da bi mogao pretrcati od 4 do 6 kilometara za 90 min
Cinjenica je da su ovi najavili presing na loptu i poseban pritisak na Misimovica, vjerovatno u vidu flastera.
Valjda ce imati kuveta da par puta "pobjegne" i eventualno da pruzi zadnji pas koji spaja napadaca sa golom!
- duh_sa_sjekirom
#1864 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja imam neku šuhu da bi ovo mogla biti Vedadova noć... 
- veljaca
#1865 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Samo da Begovic bude na visini zadatka .... 
- DonVito
#1866 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sinoc sam sanjao da je Pape zaigrao u spicu protiv Grcke cak je i Balja bio u dresu.
Pape nanizao tri igraca dodao Dzeki prazan gol on fulao citav gol, Pape se fata za glavu ne moze da vjeruje svi u šoku i salje ga na klupu ubaciva Ibisevica. Idu grci u napadu uleti Konjic neznam nija odkud on uopste na terenu i klizecim startom slomi sudiji nogu i prekinu se tekma, tad sam se probudio..
Pape nanizao tri igraca dodao Dzeki prazan gol on fulao citav gol, Pape se fata za glavu ne moze da vjeruje svi u šoku i salje ga na klupu ubaciva Ibisevica. Idu grci u napadu uleti Konjic neznam nija odkud on uopste na terenu i klizecim startom slomi sudiji nogu i prekinu se tekma, tad sam se probudio..
-
kojetou
#1867 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako Dzeko pubde opet onako nonshalantan i bezvoljan onda ce biti tesko da pobijedimo. Ako se Dzeko bude borio i trcao 60 minuta a uz to i Ibisevic a Pjanic zaigra jedno poluvrijeme i ako se budu ono borili kao sto znaju ... da ginu na terenu; onda ja mislim da mozemo grke dobiti.
Znaci ona igra koju smo gledalu u Grckoj recimo samo jos malo vatrenija. Sreca je tu takodjer jako bitna. Dzeko i Ibisevic mogu dati gol kako ti Bog zeli samo ako imaju jos malo i srece. Ako bude opet utakmia tipa dvije precka i jedna stativa kao u Portugalu onda jebiga.
Imamo vrhunskog golmana. Ako im damo prvi gol i ako ih pritisnemo oni vec nemaju sanse. Jedino sto se treba poboljsati u odnosu na proslu utakmicu u Grckoj je da budu malo hladniji pred golom.
Znaci ona igra koju smo gledalu u Grckoj recimo samo jos malo vatrenija. Sreca je tu takodjer jako bitna. Dzeko i Ibisevic mogu dati gol kako ti Bog zeli samo ako imaju jos malo i srece. Ako bude opet utakmia tipa dvije precka i jedna stativa kao u Portugalu onda jebiga.
Imamo vrhunskog golmana. Ako im damo prvi gol i ako ih pritisnemo oni vec nemaju sanse. Jedino sto se treba poboljsati u odnosu na proslu utakmicu u Grckoj je da budu malo hladniji pred golom.
- Logovan
#1868 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
DonVito wrote:Sinoc sam sanjao da je Pape zaigrao u spicu protiv Grcke cak je i Balja bio u dresu.
Najbolji je kada Konjić lomi sudiji nogu.
-
Timotije
#1869 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka
! Slijecu u 11.40 na Butmir!
Sjetih se one utakmice na Kosevu protiv Francuza, nase najgore izdanje ove generacije, i rijeci njihovog selektora za taktiku: igrac s brojem 10, ne smije se nadodavati lopte igracu s brojem 11!
! Bojim se da nas ne ustopaju skroz, tu su vrhunski majstori! Sjetiti se samo zadnjeg evropskog prvenstva, oni su i Svabe dobro napatili....
Sjetih se one utakmice na Kosevu protiv Francuza, nase najgore izdanje ove generacije, i rijeci njihovog selektora za taktiku: igrac s brojem 10, ne smije se nadodavati lopte igracu s brojem 11!
-
kojetou
#1870 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Svabe su Grke pobijedili sa 4-0 kolko ja znam zadnji put. Grci dolaze da izgube. Na nama je. Dovoljno je samo pogledati Slovacku -Grcku utakmccu tu mislim.Timotije wrote:Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka! Slijecu u 11.40 na Butmir!
Sjetih se one utakmice na Kosevu protiv Francuza, nase najgore izdanje ove generacije, i rijeci njihovog selektora za taktiku: igrac s brojem 10, ne smije se nadodavati lopte igracu s brojem 11!! Bojim se da nas ne ustopaju skroz, tu su vrhunski majstori! Sjetiti se samo zadnjeg evropskog prvenstva, oni su i Svabe dobro napatili....
Za one koji su to gledali znaju da je trebalo biti 6-1 za Slovacku samo su Grci imali srece. 2 puta stativu u drugom poluvremenu su Slovaci pogodili i jednu precku. Mislim.... Slovaci dominirali 60 minuta i 2 stative i jednu precku...
Tako da ove Grke moramo dobiti ako ih ne dobijemo znaci da imamo neki kompleks manje vrijdnosti.
- vicious
#1871 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nije nego 4:2, prošle godine na EP. I nije bilo baš lako.kojetou wrote:Svabe su Grke pobijedili sa 4-0 kolko ja znam zadnji put. Grci dolaze da izgube. Na nama je.Timotije wrote:Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka! Slijecu u 11.40 na Butmir!
Sjetih se one utakmice na Kosevu protiv Francuza, nase najgore izdanje ove generacije, i rijeci njihovog selektora za taktiku: igrac s brojem 10, ne smije se nadodavati lopte igracu s brojem 11!! Bojim se da nas ne ustopaju skroz, tu su vrhunski majstori! Sjetiti se samo zadnjeg evropskog prvenstva, oni su i Svabe dobro napatili....
- DonVito
#1872 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mourinho: Fernando Santos je sjajan trener
Slazem se.

- simonese
#1873 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
4:2 strasna kontra Grka i penalkojetou wrote:Svabe su Grke pobijedili sa 4-0 kolko ja znam zadnji put. Grci dolaze da izgube. Na nama je.Timotije wrote:Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka! Slijecu u 11.40 na Butmir!
jesu Schwabe njih razmontirale ali .....
-
kojetou
#1874 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Znasli hoceli Grci imati povrijedjenih nekih krucijalnih igraca posto nisam imao vremena to da pratim...simonese wrote:4:2 strasna kontra Grka i penalkojetou wrote:Svabe su Grke pobijedili sa 4-0 kolko ja znam zadnji put. Grci dolaze da izgube. Na nama je.Timotije wrote:Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka! Slijecu u 11.40 na Butmir!
-
Timotije
#1875 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prvih 60 minuta, je bilo jaaako gutavo. Jesu ih razmontirali, ali tek na kraju!simonese wrote:4:2 strasna kontra Grka i penalkojetou wrote:Svabe su Grke pobijedili sa 4-0 kolko ja znam zadnji put. Grci dolaze da izgube. Na nama je.Timotije wrote:Grci su trenutno negdje iznad Kiseljaka! Slijecu u 11.40 na Butmir!