KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#1851 Re: KUP BiH
bare bare je ovo. ko god misli drugačije još zivi u snovima "dominacije" i "pišanja po sirotinji". Stojčeva za kapitena 
-
lajk
#1852 Re: KUP BiH
bezveze ,nakon sto je cini mi se Jamak fulao priliku za 2:0..cini mi se prazan gol znas da ce uslijediti kazna i to je to
p.s glup je osjecaj kada jedini navijas ,a oko tebe 100 ljudi šuti..al hajd i to je derbi kad dodje i kunto i panto
p.s glup je osjecaj kada jedini navijas ,a oko tebe 100 ljudi šuti..al hajd i to je derbi kad dodje i kunto i panto
- van helsing
#1853 Re: KUP BiH
Potpis.armin071 wrote:bare bare je ovo. ko god misli drugačije još zivi u snovima "dominacije" i "pišanja po sirotinji". Stojčeva za kapitena
Ima jos jedno poluvrijeme,za 14 dana.
Ospem se kada procitam ono "pisaj ....." .
Tacno me bude stid zbog takvih "navijaca" koji navijaju za klub koji volim.
Nego,onaj Bucan,nesto mi se mnogo ufurao..
- omega369
#1854 Re: KUP BiH
a sta su stojcev i bilbija fulili??
tako je to kad se pojacavate iz zvijezde iz gradacca, jasno je da ce uslijediti raspad
p.s. fakat HD snimak na vogosci

tako je to kad se pojacavate iz zvijezde iz gradacca, jasno je da ce uslijediti raspad
p.s. fakat HD snimak na vogosci
-
todd_smith
#1855 Re: KUP BiH
Zola mnogo los. Razumijem povreda i sve to, ali zaista los i danas i protiv Zrinjskog. I nije mi drago jer je mali veliki talenat Bosne i Hercegovine, ali nije ni sjena onog igraca prije povrede.
Elem, BHF rece 20%
Nije nista zavrseno, definitivno nama vise pase rezultat, ali ovo je tek prvo poluvrijeme.
Drago mi zbog Jajala, dobio je sigurno na samopouzdanju, Stojcev zvijer pokazao i zasto, na kraju izbacio ga Jarni valjda zbog neke blaze povrede
Bilbija i Jamak...
Hodzic pored onog kod Svarkinog gola se nije ni vidio koliko sam mogao cuti i procitati i sam vidjeti
Realan rezultat da su svi ubacili konkretne prilike 4/3-2 za nas
Sve u svemu solidna utakmica na kakve smo navikli
Elem, BHF rece 20%
Nije nista zavrseno, definitivno nama vise pase rezultat, ali ovo je tek prvo poluvrijeme.
Drago mi zbog Jajala, dobio je sigurno na samopouzdanju, Stojcev zvijer pokazao i zasto, na kraju izbacio ga Jarni valjda zbog neke blaze povrede
Bilbija i Jamak...
Hodzic pored onog kod Svarkinog gola se nije ni vidio koliko sam mogao cuti i procitati i sam vidjeti
Realan rezultat da su svi ubacili konkretne prilike 4/3-2 za nas
Sve u svemu solidna utakmica na kakve smo navikli
- Reglan
#1856 Re: KUP BiH
Igraci zelje svaki put slave remi na Kosevu..neke vozice prave 
- BHF_Manijak
#1857 Re: KUP BiH
Ma nisam ba nimalo optimista. Skontaj da mi prije revansa imamo utakmicu protiv Sirokog, a znas i samo kako je protiv njih uvijek zilavo i gutavo. Znaci gore moras zabiti 100%, ukoliko zelis da imas ikakvu sansu, znasi gol je pod moranjem, a ja se ne sjecam kad smo im ga gore zadnji put utrpali. Fakat nikad manji nisam bio optimista sa ovako aktivnim rezultatom.JThomas wrote: šta ima sajpruse...
Jamaku se jos jednom naserem usta.
A jebi ga vi se svake polusezone uigravate. Sta cu vam ja kad mijenjate po 12 igraca. Export/import. Tako ce biti i na jesen, te otici ce ovaj sa posudbe, onaj, doci ce taj i taj i tako dalje...omega369 wrote:... i sto jos uvijek nismo uigrani. u drugom ste bili zreli da fasujete 5 komada...
-
todd_smith
#1858 Re: KUP BiH
I opet nas niste dobili takve rahljave 
- Kemal Malovčić
#1859 Re: KUP BiH
Vi ste na svom stadionu (da ga ne imenujem) slavili remi protiv nas. Više puta.
nuff said
nuff said
-
lajk
#1861 Re: KUP BiH
Šta bi Dini
Koga je ono izveo sa terena
Koga je ono izveo sa terena
- JoeyTribbiani
#1862 Re: KUP BiH
Volio bih kad bi neko uradio dobar video izvještaj sa svim prilikama, čisto da saberemo. Prvo poluvrijeme smo dobri bili pravo. Šteta što nismo i drugi dali. Kod pitara se sjećam one šanse kad je neko iskosa puc'o sa 5-6 metara. Fićo odbranio.
U drugo poluvrijeme su ušli dosta agresivnije. Odma go' i jedan dobar šut preko gola. Nekih mrtvih njihovih šansi se ne sjećam osim toga, iako su nas uzeli na sredini oko 60. minute. Stanić je bio blizu kad je pogodio spoljni dio mreže, Hodžić i Tomić se nisu snašli u jednoj opasnoj situaciji, Jamak je imao dobar šut. Ovo je po sjećanju zato kažem da bi bilo dobro imat sve prilike na jednom mjestu.
Sad nešto kontam, uzvrat ili će bit drama dobar, ili odron, 0:0. Kone se ne smiju kockat pa ić na 0, a mi moramo zabit ako hoćemo dalje. Ovi naši roviti će se oporavit do tad. Kone će se uigrat koliko - toliko, mada je kratak period do revanša. Zato kontam da bi moglo bit dobro rego. 2:2, dobar derbi, mi prolazimo. Ne može bolje za ovaj grad.
U drugo poluvrijeme su ušli dosta agresivnije. Odma go' i jedan dobar šut preko gola. Nekih mrtvih njihovih šansi se ne sjećam osim toga, iako su nas uzeli na sredini oko 60. minute. Stanić je bio blizu kad je pogodio spoljni dio mreže, Hodžić i Tomić se nisu snašli u jednoj opasnoj situaciji, Jamak je imao dobar šut. Ovo je po sjećanju zato kažem da bi bilo dobro imat sve prilike na jednom mjestu.
Sad nešto kontam, uzvrat ili će bit drama dobar, ili odron, 0:0. Kone se ne smiju kockat pa ić na 0, a mi moramo zabit ako hoćemo dalje. Ovi naši roviti će se oporavit do tad. Kone će se uigrat koliko - toliko, mada je kratak period do revanša. Zato kontam da bi moglo bit dobro rego. 2:2, dobar derbi, mi prolazimo. Ne može bolje za ovaj grad.
- BHF_Manijak
#1863 Re: KUP BiH
Remi koji su nam vecinom znacili odbranu titule.Kemal Malovčić wrote:Vi ste na svom stadionu (da ga ne imenujem) slavili remi protiv nas. Više puta.
nuff said
-
todd_smith
#1864 Re: KUP BiH
Cekaj sta ovaj govori na reportazi 121. derbi?
Je li on dobar?
Je li on dobar?
- Lakat Jebić
#1865 Re: KUP BiH
joj im pregleda, 3 sanse prikazali, dabogda do kraja zivot karling gledalirtmper44 wrote:
-
todd_smith
#1866 Re: KUP BiH
ali najjace lik prica "izdvojili smo sansu Stojceva...takodjer izdvojili smo sansu Stanica...te sut Velkoskog...prilika Tomica.."
a svega 3 sutra prikazase

a svega 3 sutra prikazase
- omega369
#1867 Re: KUP BiH
samo da priupitam gledate li snimak? i sta kazete??

- Charuga
- Globalni moderator
#1868 Re: KUP BiH
Konačno gledljiv derbi sa dosta šansi i akcija a bez valjanja po terenu.
- ultima_palabra
#1869 Re: KUP BiH
A ti ono nisi zadovoljan remijem?omega369 wrote:samo da priupitam gledate li snimak? i sta kazete??
-
LSD
#1870 Re: KUP BiH
tek sad vidjeh fino kakav glup gol primimo, jbm ti kralja i otadžbinu
- omega369
#1871 Re: KUP BiH
Prvo je stojcev izasao sam pred vaseg golamana, pa se jajalo nije snasao sa 5 metara, pa hrpa izblokiranih suteva a sve to u prvom. U drugom Bilbija imao zicer, sutirao direktno u golmana i bilo je toga jos, samo gledajte, ide snimakJoeyTribbiani wrote:Volio bih kad bi neko uradio dobar video izvještaj sa svim prilikama, čisto da saberemo. Prvo poluvrijeme smo dobri bili pravo. Šteta što nismo i drugi dali. Kod pitara se sjećam one šanse kad je neko iskosa puc'o sa 5-6 metara. Fićo odbranio.
vi niste vidjeli svadju 2 vasih igraca sa vasim trenerom. neprocjenjivo
- omega369
#1872 Re: KUP BiH
nisam, morali smo ovo rijesiti u prvoj utakmici. toliko smo kvalitetniji i boljiultima_palabra wrote:A ti ono nisi zadovoljan remijem?omega369 wrote:samo da priupitam gledate li snimak? i sta kazete??
- Maharadza
#1873 Re: KUP BiH
Budi sretan što vam je teren oranica, u suprotnome Yaya bi ga sa 30 metara zakucao kao što je Nojeru:LSD wrote:tek sad vidjeh fino kakav glup gol primimo, jbm ti kralja i otadžbinu
-
LSD
#1874 Re: KUP BiH
šta se ovaj nesretnik klebera vazda na silu... nama je pola tima rovito...a ostatak nespreman fizicki, odbijaju se od njihovih mrcina u duelu.
šta su radili na pripremama uopšte
šta su radili na pripremama uopšte
- JoeyTribbiani
#1875 Re: KUP BiH
trči pa izađe oko 60 minute. Najbolji na terenu bio. Nije ga sigurno izvadio što mu je kurcu ćeif. Ne tražim nikakvo opravdanje. Imate dobar rezultat, ali ništa nije gotovo.wannabe_ultra wrote:a kako to da je kod kona vazda neko rovit, evo godinama vam igraci roviti igraju a vi osvajate i uvijek ista prica.Rovit ovaj rovit onaj, kakve su to pripreme i kakvi su to trenizni pa su vam svi roviti, ako su roviti.
jebo ga rovitost, tomic trci ko lud a rovit![]()
Omega kakvi ba izblokirani šutevi? Imali smo ih mi, jebeš to