Ja ne sumnjam u Boga, u Njegove dobre namjere, ali nemoguće je biti toliko siguran u sebe, nikada ne posumnjati u sebe, nije to normalno, ljudski je ponekad posumnjati u ono što zavisi od nas ljudi.
Ti sada možeš učiniti sve što je u tvojoj moći, doktori će učiniti ono što je u njihovoj moći, a Bog se može, ako procijeni da treba, uključiti i uraditi ono što je u Njegovoj moći, a ako vjeruješ da On može sve, to bi trebalo biti dovoljno da se riješiš straha, da otkloniš "kočnicu" koja te onemogučava da aktiviraš svoje moći, a ti ih imaš, svaki čovjek ih ima, samo ih ne koristi onoliko koliko bi trebao.
Gladam sinoć na Diskaveriju nekog čovjeka koji snagom misli privlači predmete, zalijepi mu se šerpa za čelo

jest' da ja ne vjerujem svemu što vidim na televiziji, ali kad čovjek vidi tako nešto, fakat se zamisli i zapita sebe, jesmo li mi uopšte svjesni čime raspolažemo
Biće ono što će biti,bitno je da ti učiniš sve što je u tvojoj moći,da vjeruješ i nadaš se pozitivnom ishodu, a to što se trenutno osjećaš bespomoćnom je prolazno, vidjećeš da će ti se moć vratiti već u ponedeljak, jer čekanje da se krene sa rješavanjem nekog problema je najgore, sve bude lakše kad se počnu preduzimati neke mjere, kad se čovjek uvjeri da nije bespomoćan.