BiH, kvalifikacije za EP 2013

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Arteta

#1851 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

cyprus wrote:Jedno tipično razmišljanje prije utakmice...
Herr Flick wrote:Ako izgubimo manje od 10 razlike to ce biti podvig,mada mislim da cemo stradati jedno 20+,jbg ne vidim razlog za optimizam :sad: :sad:
Znao sam ja kako to kod nas hoda... :mrgreen: :bih: :bih: :bih:
Slazem se :mrgreen:
pepermint31

#1852 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by pepermint31 »

Ja kad bolje skontam, ne znam kako smo mogli pobjediti kad je Gruzija imala duplo vise skokova a isto tako su imali skoro duplo vise tih novih napada zahvaljujuci tim skokovima. Ne znam. Imali smo malo i srece, moram priznati. Isto tako smo imali Teletovica, Wrighta i drustvo.
Arturo B

#1853 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arturo B »

shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?
ikota

#1854 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by ikota »

Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?
VOLiM TE BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
emigrazione

#1855 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by emigrazione »

Kakav bolan Bavcic, nalet te bilo :oops:
The Realist

#1856 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by The Realist »

Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?

Imali bi mi 5-3, Gruzija, ako dobije do kraja sve, bi imala 6-2, a Latvija ako dobije ove dvije i izgubi od Gruzije, bi imala 5-3. Zar oni nisu nas dobili više razlike i mi bi mogli biti treći? Ili?

Druga opcija je da mi i Gruzija imamo 5-3 (ako Latvija dobije sve do kraja) i OK, tu smo bolji u međusobnom omjeru, ako se to gleda.
Arteta

#1857 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Po 100 ti put,bravo momci.
Edin H.

#1858 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Edin H. »

Nadam se da je Aco poslao Nihada na trening poslije utakmice da vjezba slobodna bacanja :oops:
Tkd

#1859 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

Sa Gordićem ćemo biti potpuno drugačija ekipa. Taj igrač je malo reći fenomenalan ;-)

Ali kako je Aco hrabrio Nurkića, a i ostatak momčadi, kapa dolje. Ovo nam je toliko bilo potrebno. Nikada nam repka nije bila složenija. Ovo me podsjeća na generaciju Nene :bih:

Izgubimo opet idemo aBd na Euro ;-)
Arteta

#1860 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

The Realist wrote:Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?

Imali bi mi 5-3, Gruzija, ako dobije do kraja sve, bi imala 6-2, a Latvija ako dobije ove dvije i izgubi od Gruzije, bi imala 5-3. Zar oni nisu nas dobili više razlike i mi bi mogli biti treći? Ili?

Druga opcija je da mi i Gruzija imamo 5-3 (ako Latvija dobije sve do kraja) i OK, tu smo bolji u međusobnom omjeru, ako se to gleda.
Isli bi smo dalje kao jedan od cetiri najbolja treceplasirana.
buzzer

#1861 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by buzzer »

ljudi ima li gdje repriza, ili snimak utakmice?

obradujte jednog osmogodisnjaka i njegovog dida koji nisu uspjeli gledati...
dok je tata ganjao streaming na poslu, po cijenu belaja sa sefom.... :razz: :bih:
shake69

#1862 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by shake69 »

Arturo B wrote:
shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?
Da, Edin Bavcic. Vjerovatno pozvaniji od tebe i od mene mogu potvrditi da je rijec o vrlo solidnom igracu s klupe reprezentacije BiH od koje bi se ekipa Ace Petrovica mogla okoristiti sto i sam selektor tvrdi, a eto ti si pametniji. Da nije Mitrovic bolji od njega!?
Arturo B

#1863 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arturo B »

ikota wrote:Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?
VOLiM TE BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Da li je ovo stvarno mjesto i vrijeme da pises o Europi, tenkovima i ratu opcenito? Opusteno druze, slavi sto smo prosli
The Realist

#1864 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by The Realist »

Arteta wrote:
The Realist wrote:Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?

Isli bi smo dalje kao jedan od cetiri najbolja treceplasirana.
Aha, znači to je sigurno? Dobro je :).
Edin H.

#1865 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Edin H. »

buzzer wrote:ljudi ima li gdje repriza, ili snimak utakmice?

obradujte jednog osmogodisnjaka i njegovog dida koji nisu uspjeli gledati...
dok je tata ganjao streaming na poslu, po cijenu belaja sa sefom.... :razz: :bih:
I ja sam gledao na poslu, bez zvuka :D pa ne znam koliko ima do kraja :-)
Edin H.

#1866 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Edin H. »

ikota wrote:Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?

Svi nas bre mrze :oops:
Arturo B

#1867 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arturo B »

shake69 wrote:
Arturo B wrote:
Da, Edin Bavcic. Vjerovatno pozvaniji od tebe i od mene mogu potvrditi da je rijec o vrlo solidnom igracu s klupe reprezentacije BiH od koje bi se ekipa Ace Petrovica mogla okoristiti sto i sam selektor tvrdi, a eto ti si pametniji. Da nije Mitrovic bolji od njega!?

Kakve veze pamet ili inteligencija imaju sa ovim i kako ti mozes tvrditi da je recimo Aco pametniji od tebe ili mene?

Nego da se vratimo na temu. Ne znam ko je i gdje tebe pozvao ali ti ocigledno nisi gledao Bavcica kako igra. Taj covjek je rodjeni gubitnik i kosarkaski mediokritet. Visina ga malo izvlaci ali nije igrac koji moze biti od neke prevelike koristi. Previse puta sam ga gledao da bi mogao vjerovati u bajke.
emigrazione

#1868 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by emigrazione »

Tenkovi, rat i Bavcic nema sta da traze na ovoj temi :oops: :D
ruud

#1869 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by ruud »

Pocetak 4te, ona trica za 74-75, nakon nje, znao sam da uzimamo!
pobjeda je mogla biti i veća da su ove sudije normalne ko sto nisu :x

VOLIM TE BOSNO! Image :bih: Image :bih: Image

Red je da i fudbalsku repku vidimo na nekom prvenstvu! aBd na ovom dolazecem SP !
Tkd

#1870 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

"Ovi momci su heroji. Izdržali su noć bez spavanja, te su ostavili srce na terenu, dostojno predstavljajući našu državu. Bosna i Hercegovina je na Evropskom prvenstvu. Volim BiH!", rekao je Mahmutović u svom stilu nakon utakmice
hrastov žižak

#1871 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by hrastov žižak »

shake69 wrote:
Arturo B wrote:
Iako mi je Bavčić totalno antipatičan kao košarkaš, slažem se s tobom da bi on bio pristojna karika u rotaciji. Ne bi bilo loše ni da se sa Savovićem završi, treba nam jedan dobar skakač u reketu.
beliver

#1872 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by beliver »

Dajte ljudi ako bude snimak negdje, stavite link.
Murat Sabanovic

#1873 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Murat Sabanovic »

jah sudija u pm. ocito da su bili placeni od gruzijskih tajkuna . cestitke nasim ! svi su odigrali za 10 !!!
Arteta

#1874 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Arteta »

hrastov zizak wrote: Iako mi je Bavčić totalno antipatičan kao košarkaš, slažem se s tobom da bi on bio pristojna karika u rotaciji. Ne bi bilo loše ni da se sa Savovićem završi, treba nam jedan dobar skakač u reketu.
I Ikonic bi nam dobrodosao.
Edin H.

#1875 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Edin H. »

emigrazione wrote:Tenkovi, rat i Bavcic nema sta da traze na ovoj temi :oops: :D
Dobar je Edin, dodje poslije tekme da proslavi kada smo igrali fudbalsku utakmicu u Belgiji, igrao on i sam utakmicu, pa nije mogao doci na tekmu.
Bas onako navijacki.
Locked