Slazem secyprus wrote:Jedno tipično razmišljanje prije utakmice...
Znao sam ja kako to kod nas hoda...Herr Flick wrote:Ako izgubimo manje od 10 razlike to ce biti podvig,mada mislim da cemo stradati jedno 20+,jbg ne vidim razlog za optimizam![]()
![]()
![]()
![]()
BiH, kvalifikacije za EP 2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#1851 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
-
pepermint31
#1852 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ja kad bolje skontam, ne znam kako smo mogli pobjediti kad je Gruzija imala duplo vise skokova a isto tako su imali skoro duplo vise tih novih napada zahvaljujuci tim skokovima. Ne znam. Imali smo malo i srece, moram priznati. Isto tako smo imali Teletovica, Wrighta i drustvo.
- Arturo B
#1853 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
-
ikota
#1854 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?
VOLiM TE BIH

VOLiM TE BIH
- emigrazione
#1855 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Kakav bolan Bavcic, nalet te bilo 
-
The Realist
#1856 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?
Imali bi mi 5-3, Gruzija, ako dobije do kraja sve, bi imala 6-2, a Latvija ako dobije ove dvije i izgubi od Gruzije, bi imala 5-3. Zar oni nisu nas dobili više razlike i mi bi mogli biti treći? Ili?
Druga opcija je da mi i Gruzija imamo 5-3 (ako Latvija dobije sve do kraja) i OK, tu smo bolji u međusobnom omjeru, ako se to gleda.
Imali bi mi 5-3, Gruzija, ako dobije do kraja sve, bi imala 6-2, a Latvija ako dobije ove dvije i izgubi od Gruzije, bi imala 5-3. Zar oni nisu nas dobili više razlike i mi bi mogli biti treći? Ili?
Druga opcija je da mi i Gruzija imamo 5-3 (ako Latvija dobije sve do kraja) i OK, tu smo bolji u međusobnom omjeru, ako se to gleda.
- Arteta
#1857 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Po 100 ti put,bravo momci.
- Edin H.
#1858 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Nadam se da je Aco poslao Nihada na trening poslije utakmice da vjezba slobodna bacanja 
- Tkd
#1859 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Sa Gordićem ćemo biti potpuno drugačija ekipa. Taj igrač je malo reći fenomenalan
Ali kako je Aco hrabrio Nurkića, a i ostatak momčadi, kapa dolje. Ovo nam je toliko bilo potrebno. Nikada nam repka nije bila složenija. Ovo me podsjeća na generaciju Nene
Izgubimo opet idemo aBd na Euro
Ali kako je Aco hrabrio Nurkića, a i ostatak momčadi, kapa dolje. Ovo nam je toliko bilo potrebno. Nikada nam repka nije bila složenija. Ovo me podsjeća na generaciju Nene
Izgubimo opet idemo aBd na Euro
- Arteta
#1860 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Isli bi smo dalje kao jedan od cetiri najbolja treceplasirana.The Realist wrote:Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?
- buzzer
#1861 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
ljudi ima li gdje repriza, ili snimak utakmice?
obradujte jednog osmogodisnjaka i njegovog dida koji nisu uspjeli gledati...
dok je tata ganjao streaming na poslu, po cijenu belaja sa sefom....

dok je tata ganjao streaming na poslu, po cijenu belaja sa sefom....
- shake69
#1862 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Da, Edin Bavcic. Vjerovatno pozvaniji od tebe i od mene mogu potvrditi da je rijec o vrlo solidnom igracu s klupe reprezentacije BiH od koje bi se ekipa Ace Petrovica mogla okoristiti sto i sam selektor tvrdi, a eto ti si pametniji. Da nije Mitrovic bolji od njega!?Arturo B wrote:Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
- Arturo B
#1863 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Da li je ovo stvarno mjesto i vrijeme da pises o Europi, tenkovima i ratu opcenito? Opusteno druze, slavi sto smo prosliikota wrote:Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?
VOLiM TE BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The Realist
#1864 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Aha, znači to je sigurno? Dobro jeArteta wrote:Isli bi smo dalje kao jedan od cetiri najbolja treceplasirana.The Realist wrote:Gledam malo tabelu i šta bi bilo da mi izgubimo od Rumuna, nedao Bog?
- Edin H.
#1865 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
I ja sam gledao na poslu, bez zvukabuzzer wrote:ljudi ima li gdje repriza, ili snimak utakmice?
dok je tata ganjao streaming na poslu, po cijenu belaja sa sefom....![]()
- Edin H.
#1866 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
ikota wrote:Očito da agresija na BiH nikad nije ni stala.Evropi nije stalo da postoji neka mala BiH.Na svakom polju se trude da nas obezvrijede,da nas ponize i oduzmu sampouzdanje i nacionalni ponos.To se najbolje pokazalo današnjim suđenjem u Tbilisiju,ali,INAT BOSANSKI je proradio!Ni u ratu nas silni topovi i tenkovi nisu uništili pa zar misle da ovako prljavi i niski udarci će nas dotući!?
VOLiM TE BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi nas bre mrze
- Arturo B
#1867 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
shake69 wrote:Da, Edin Bavcic. Vjerovatno pozvaniji od tebe i od mene mogu potvrditi da je rijec o vrlo solidnom igracu s klupe reprezentacije BiH od koje bi se ekipa Ace Petrovica mogla okoristiti sto i sam selektor tvrdi, a eto ti si pametniji. Da nije Mitrovic bolji od njega!?Arturo B wrote:Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
Kakve veze pamet ili inteligencija imaju sa ovim i kako ti mozes tvrditi da je recimo Aco pametniji od tebe ili mene?
Nego da se vratimo na temu. Ne znam ko je i gdje tebe pozvao ali ti ocigledno nisi gledao Bavcica kako igra. Taj covjek je rodjeni gubitnik i kosarkaski mediokritet. Visina ga malo izvlaci ali nije igrac koji moze biti od neke prevelike koristi. Previse puta sam ga gledao da bi mogao vjerovati u bajke.
- emigrazione
#1868 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Tenkovi, rat i Bavcic nema sta da traze na ovoj temi

- ruud
#1869 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Pocetak 4te, ona trica za 74-75, nakon nje, znao sam da uzimamo!
pobjeda je mogla biti i veća da su ove sudije normalne ko sto nisu
VOLIM TE BOSNO!
Red je da i fudbalsku repku vidimo na nekom prvenstvu! aBd na ovom dolazecem SP !
pobjeda je mogla biti i veća da su ove sudije normalne ko sto nisu
VOLIM TE BOSNO!
Red je da i fudbalsku repku vidimo na nekom prvenstvu! aBd na ovom dolazecem SP !
- Tkd
#1870 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
"Ovi momci su heroji. Izdržali su noć bez spavanja, te su ostavili srce na terenu, dostojno predstavljajući našu državu. Bosna i Hercegovina je na Evropskom prvenstvu. Volim BiH!", rekao je Mahmutović u svom stilu nakon utakmice
- hrastov žižak
#1871 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Iako mi je Bavčić totalno antipatičan kao košarkaš, slažem se s tobom da bi on bio pristojna karika u rotaciji. Ne bi bilo loše ni da se sa Savovićem završi, treba nam jedan dobar skakač u reketu.shake69 wrote:Da, Edin Bavcic. Vjerovatno pozvaniji od tebe i od mene mogu potvrditi da je rijec o vrlo solidnom igracu s klupe reprezentacije BiH od koje bi se ekipa Ace Petrovica mogla okoristiti sto i sam selektor tvrdi, a eto ti si pametniji. Da nije Mitrovic bolji od njega!?Arturo B wrote:Bavcicem? Da li mislimo na istog Bavcica (hronicnog antitalenta za kosarku) ili se pojavio neki novi, koji za razliku od prvog zna igrati?shake69 wrote:Bilo mi je dirljivo gledati negdje pretposljednji napad Gruzijaca kako Nurkic hrabro, zustro i momacki gradi Pachuliu i ne da mu disati. Mislim da je Gruzijac tada odigrao pogresno dodavanje. Po svemu vidjenom, ocigledno nam je od Sinana tanka nafaka, ali kad vidim Jusufa, nije me strah buducnosti! Ova ekipa s Gordicem i Bavcicem, minimalno, ce biti vrlo opasna skvadra u Sloveniji.
-
beliver
#1872 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Dajte ljudi ako bude snimak negdje, stavite link.
- Murat Sabanovic
#1873 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
jah sudija u pm. ocito da su bili placeni od gruzijskih tajkuna . cestitke nasim ! svi su odigrali za 10 !!!
- Arteta
#1874 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
I Ikonic bi nam dobrodosao.hrastov zizak wrote: Iako mi je Bavčić totalno antipatičan kao košarkaš, slažem se s tobom da bi on bio pristojna karika u rotaciji. Ne bi bilo loše ni da se sa Savovićem završi, treba nam jedan dobar skakač u reketu.
- Edin H.
#1875 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Dobar je Edin, dodje poslije tekme da proslavi kada smo igrali fudbalsku utakmicu u Belgiji, igrao on i sam utakmicu, pa nije mogao doci na tekmu.emigrazione wrote:Tenkovi, rat i Bavcic nema sta da traze na ovoj temi![]()
Bas onako navijacki.