Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18476 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Razumiješ li ti? Da razumiješ, znao bi zašto je kvazi.
Jah, množini.
I ne da mi se dalje, jer sutra da zatraže referendum niko ne bi kakio o legalizmu.
Jah, množini.
I ne da mi se dalje, jer sutra da zatraže referendum niko ne bi kakio o legalizmu.
- Freamon Lester
#18477 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bujrum pred kamp saveza i drzi mirne demonstracije. Sta da ti kazem. Nervira te? Popijes tabletu ili se boris protiv toga. Ali nemoj mi ziv bio palamuditi o patriotizmu iza tastature. I nemoj samo komplikovane rijeci upotrebljavati.Velkoski wrote:Razumiješ li ti? Da razumiješ, znao bi zašto je kvazi.
Jah, množini.
A sto se tice Vranjesa. Blaga je pickica. Ako je vec nacionalno osvjesten onda je trebao izabrati ili drazu ili granice velike srbije.
A sto se tice referenduma... blago me boli lijevo jaje, a i desno mi djeluje da je pod upalom. Ja da ginem, a da insomnia navija po forumu? Taman posla.
- Pismonosa
#18478 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:55, edited 1 time in total.
- insomnia78
#18479 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Niposto ginutiFreamon Lester wrote:Bujrum pred kamp saveza i drzi mirne demonstracije. Sta da ti kazem. Nervira te? Popijes tabletu ili se boris protiv toga. Ali nemoj mi ziv bio palamuditi o patriotizmu iza tastature. I nemoj samo komplikovane rijeci upotrebljavati.Velkoski wrote:Razumiješ li ti? Da razumiješ, znao bi zašto je kvazi.
Jah, množini.
A sto se tice Vranjesa. Blaga je pickica. Ako je vec nacionalno osvjesten onda je trebao izabrati ili drazu ili granice velike srbije.![]()
A sto se tice referenduma... blago me boli lijevo jaje, a i desno mi djeluje da je pod upalom. Ja da ginem, a da insomnia navija po forumu? Taman posla.
Ono, posroje samo dvije krajnosti
Ginuti
Sutiti i pustiti da rade sve kako im je volja
Niposto se ne pobuniti
Ponavljati ujutru i navece "za rat je potrebno dvoje"
Pozeljno je takodje i potraziti ikonu na tavanu za svaki slucaj
Jbt led, ljudi bi odmah ginuli
- Pismonosa
#18480 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:54, edited 1 time in total.
-
Megiddo
#18481 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U Bosni bi svi trebali biti muslimani. Odrasli muškarci petkom bi trebali da idu na džumu, a djeca u mekteb. Pohvalno bi bilo da žene idu makar na sabah. 
-
Patriotska_Liga
#18482 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Takve k'o ti i treba poslat u Njemačku kad ovdje krene konačni obračun. A samo što nije.A1fa wrote: Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...
Imaš li neki drugi argument osim te ofucane priče o dijaspori? Da li si ti uopšte svjestan šta Bošnjaci širom BiH misle o genocidnoj tvorevini? Nije opšte mišljenje ono koje se širi tvojom personalnom kućom, nešto se ipak dešava i izvan tvoje kuće.
On topic. Očigledno da je car konačno go. Došli smo u situaciju da se naši reprezentativci šepure sa tetovažom manjeg entiteta sve sa Distriktom Brčko i da selektor, stručni štab, ostali igrači, novinari, zaposlenici u savezu o tome nemaju ama baš nikakvo mišljenje. To više ne može da se trpi, više se ne mogu brutalno ignorisati osjećaji navijača i prešućivati ovakve stvari.
U tom kontekstu nas nekoliko koji smo već nabavili karte za utakmicu imamo za cilj poslati jasnu poruku tetoviranom, a u sklopu toga već lobiramo i kod ostalih koji će ići da nam se pridruže. Pored toga, iako nemam informaciju, očekujem da će i organizovane navijačke grupe uraditi nešto povodom ovoga. U svakom slučaju očekujem barem spontanu reakciju kojoj ću lično vrlo rado svojim hrapavim glasom svakako biti gorivo.
Ovo je više postalo neizdrživo, u vlastitoj zemlji se osjećam kao okupiran. To više ne ide.
-
IDontCare
#18483 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Freamon Lester wrote:Dok vi saberete da je ova drzava sastavljena od dva entiteta i jednog distrikta. Pa dok svarite da je to aminovano jos 95... Tako da bezveze trosite slova.
Jedino mjerilo i ocjena za igranje u reprezentaciji je ono na terenu. Da se gledaju patriotski osjecaji Dino Merlin bi napadac bio. Jer JELTE neJma veceg patriJote od njega.
Pa koji k.... onda Brcko u onim popisanim granicama ? Od kad je distrikt Brcko u manjem entitetu ?
-
Mustang1
#18484 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trebao je cunu istetovirati .. Ko bi ga onda napadao 
- Pismonosa
#18485 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 14:44, edited 1 time in total.
-
marschall
#18486 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
znaci gradit ces reprezentaciju tako da ako se nekima nesto ne svidja, nek istupe iz iste. ili drugim rijecima, atmosferu i duh reprezentacije gradis tako sto kad vranjes tetovira svoju avliju ti kazes vedo uradi i ti isto il suti. jer to nije repka samo jednog naroda.palermo wrote:Znači, zvanično treba reći da je ovo bošnjačka reprezentacija i ničija druga.marschall wrote:
pa ova tetovaza bi i mogla proc da i oni koje doticni predstavlja takodje vole i navijaju za ovu zemlju. al posto to nije slucaj, zna se ko navija i prati ovu reprezentaciju, sta treba jos da napise, uradi istetovira da bi prekoracio liniju i da se kaze dosta vise?
pa mozes mi se rugat iza ledja al mi se neces rugat u lice.
a upravo ovakve stvari srozavaju ovu reprezentaciju i sve oko nje. siguran sam da u timu ima vise igraca (o navijacima da i ne govorim) kojima ova tetovaza smeta nego onih kojima je ova tetovaza nebitna.
A ako igrači ne žele da im je suigrač tip koji ima ovakvu tetovažu neka istupe, ne vidim da bi im netko zamjerio, štaviše podržani bi bilo maltene aklamacijom. Do njih je
Mislim, volio bih i ja da je nema, ali da je to razlog za svekoliku hajku......jok...
- Freamon Lester
#18487 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ti bujrum pred ambasadu u Parizu pa protest organizuj. Mani se praznih rijeci. Konkretno radi nesto na terenu. A ne iz debele hladovine palamuditi.insomnia78 wrote: Niposto ginuti
Ono, posroje samo dvije krajnosti
Ginuti
Sutiti i pustiti da rade sve kako im je volja
Niposto se ne pobuniti
Ponavljati ujutru i navece "za rat je potrebno dvoje"
Pozeljno je takodje i potraziti ikonu na tavanu za svaki slucaj
Jbt led, ljudi bi odmah ginuli
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#18488 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Patriotska_Liga wrote:Takve k'o ti i treba poslat u Njemačku kad ovdje krene konačni obračun. A samo što nije.A1fa wrote: Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...
Imaš li neki drugi argument osim te ofucane priče o dijaspori? Da li si ti uopšte svjestan šta Bošnjaci širom BiH misle o genocidnoj tvorevini? Nije opšte mišljenje ono koje se širi tvojom personalnom kućom, nešto se ipak dešava i izvan tvoje kuće.
On topic. Očigledno da je car konačno go. Došli smo u situaciju da se naši reprezentativci šepure sa tetovažom manjeg entiteta sve sa Distriktom Brčko i da selektor, stručni štab, ostali igrači, novinari, zaposlenici u savezu o tome nemaju ama baš nikakvo mišljenje. To više ne može da se trpi, više se ne mogu brutalno ignorisati osjećaji navijača i prešućivati ovakve stvari.
U tom kontekstu nas nekoliko koji smo već nabavili karte za utakmicu imamo za cilj poslati jasnu poruku tetoviranom, a u sklopu toga već lobiramo i kod ostalih koji će ići da nam se pridruže. Pored toga, iako nemam informaciju, očekujem da će i organizovane navijačke grupe uraditi nešto povodom ovoga. U svakom slučaju očekujem barem spontanu reakciju kojoj ću lično vrlo rado svojim hrapavim glasom svakako biti gorivo.
Ovo je više postalo neizdrživo, u vlastitoj zemlji se osjećam kao okupiran. To više ne ide.
Ti i ostali koje lobiras ce takodjer dobiti prikladan odgovor od nas koji takodjer imamo kartu i koji ce reagovati na bilo koju provokaciju ili napad na reprezentativca Bosne i Hercegovine...moje otrcane fraze o dijaspori su reakcija na vaše otrcane fraze o nekakvom preustroju zemlje na ho-ruk uličarski način.
-
palermo
#18489 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jok graditi ću atmosferu i duh reprezentacije kroz jačanje zajedništva među igračima, kroz povezanost igrača i navijača, kroz rezultate koje donose euforiju, kroz poštovanje kvaliteta kako igračkih tako i ljudskih igrača koji nastupaju za Bosnu i Hercegovinu (bez obzira na njihovu političku opredjeljenost)svaka pobjeda fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je ujedno pobjeda i Bosne i Hercegovine pobjedama gradiš simbole Bosne i Hercegovine, gradiš pobjednički duh, jačaš optimizam i vjeru u ovu zemlju. I pokazuješ onima koji je ne vole da će ona opstati.marschall wrote:
znaci gradit ces reprezentaciju tako da ako se nekima nesto ne svidja, nek istupe iz iste. ili drugim rijecima, atmosferu i duh reprezentacije gradis tako sto kad vranjes tetovira svoju avliju ti kazes vedo uradi i ti isto il suti. jer to nije repka samo jednog naroda.
A ako ćemo ganjati duhove i voditi izmišljene bitke svega ovog neće biti.
I da, mi još uvijek nismo pristali da je ovo reprezentacija samo jednog naroda, kada pristanemo na to, onda će i tvoji argumenti biti mnogo validniji
-
Patriotska_Liga
#18490 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajde baš ćemo te vidjet kako ćeš da braniš fudbalera koji ima istetoviranu genocidnu tvorevinu na ruci, a protiv koje su se borili i živote dali naši najveći sinovi među njima i neki članovi moje familije. Pretpostavljam da nit' ćeš biti na utakmici nit' ćeš naravno imati dovoljno hrabrosti da radiš tako nešto. Ne treba imati nikakve sumnje da se u tvom slučaju radi samo o personi koja iza tastature iznosi stvari koje se očito neće desiti.A1fa wrote: Ti i ostali koje lobiras ce takodjer dobiti prikladan odgovor od nas koji takodjer imamo kartu i koji ce reagovati na bilo koju provokaciju ili napad na reprezentativca Bosne i Hercegovine...moje otrcane fraze o dijaspori su reakcija na vaše otrcane fraze o nekakvom preustroju zemlje na ho-ruk uličarski način.
-
Mobile_Disco
#18491 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A odakle si ti? Kakve veze ima ko gdje zivi? Sta to mi sto zivimo u BiH imamo veca prava na ovu temu? Zbog ove tetovaze odnosno "granica" ljudi ne zive gdje su zivjeli.. Kako je to situacija drugacija ovde? To u RS med i mlijeko? Ne hapse ljude bez razloga ili zbog slike na fejsbuku? A vjeruj mi ako dodje do pokretanja ukidanja tog sto ti pises da ce se prije vratiti oni iz dijapore nego ti sto tu nekom lekcije iz patriotizma dijelis..A1fa wrote:Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...Point. wrote:Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.
- A1fa
#18492 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja patetike braco mila...Patriotska_Liga wrote:Hajde baš ćemo te vidjet kako ćeš da braniš fudbalera koji ima istetoviranu genocidnu tvorevinu na ruci, a protiv koje su se borili i živote dali naši najveći sinovi među njima i neki članovi moje familije. Pretpostavljam da nit' ćeš biti na utakmici nit' ćeš naravno imati dovoljno hrabrosti da radiš tako nešto. Ne treba imati nikakve sumnje da se u tvom slučaju radi samo o personi koja iza tastature iznosi stvari koje se očito neće desiti.A1fa wrote: Ti i ostali koje lobiras ce takodjer dobiti prikladan odgovor od nas koji takodjer imamo kartu i koji ce reagovati na bilo koju provokaciju ili napad na reprezentativca Bosne i Hercegovine...moje otrcane fraze o dijaspori su reakcija na vaše otrcane fraze o nekakvom preustroju zemlje na ho-ruk uličarski način.
-
detroit-mercy
#18493 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jasta ce, ko sto su se vratili i 92Mobile_Disco wrote:A odakle si ti? Kakve veze ima ko gdje zivi? Sta to mi sto zivimo u BiH imamo veca prava na ovu temu? Zbog ove tetovaze odnosno "granica" ljudi ne zive gdje su zivjeli.. Kako je to situacija drugacija ovde? To u RS med i mlijeko? Ne hapse ljude bez razloga ili zbog slike na fejsbuku? A vjeruj mi ako dodje do pokretanja ukidanja tog sto ti pises da ce se prije vratiti oni iz dijapore nego ti sto tu nekom lekcije iz patriotizma dijelis..A1fa wrote:Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...Point. wrote:Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.
-
palermo
#18494 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako će te, javi unaprijed,da ne gledam utakmicu.....mogu ja naći i pametniji posao od gledanja kako se izdrkava napaljena gomilaPatriotska_Liga wrote:
-
Patriotska_Liga
#18495 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne sumnjam, nemaš ti obraza. Nadam se da će ti dozvolit da ga poljubiš u tetovažu u tom slučaju.A1fa wrote: Ja patetike braco mila...Dat ce Allah dragi pa ce ga Vranjes zabiti, joj bih se tebi i ostalim satro patriotama na baterije ismijao
![]()
Npr. listanje bukvara.palermo wrote: Ako će te, javi unaprijed,da ne gledam utakmicu.....mogu ja naći i pametniji posao od gledanja kako se izdrkava napaljena gomila
-
palermo
#18496 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To ti kao mene učiš pravopisuPatriotska_Liga wrote: Npr. listanje bukvara.
Pa da, i listanje bukvara je svakako pametniji posao od gledanja kako se izdrkava napaljena gomila
- A1fa
#18497 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad bih ja svoju administartivnu jedinicu istetovirao gdje zivim, ovako bi izgledala..Mobile_Disco wrote:A odakle si ti? Kakve veze ima ko gdje zivi? Sta to mi sto zivimo u BiH imamo veca prava na ovu temu? Zbog ove tetovaze odnosno "granica" ljudi ne zive gdje su zivjeli.. Kako je to situacija drugacija ovde? To u RS med i mlijeko? Ne hapse ljude bez razloga ili zbog slike na fejsbuku? A vjeruj mi ako dodje do pokretanja ukidanja tog sto ti pises da ce se prije vratiti oni iz dijapore nego ti sto tu nekom lekcije iz patriotizma dijelis..A1fa wrote:Odakle si ti dečko? Ako ne živiš u Bosni, ne kontaš svoju djecu ovdje odgajati, začepi na ovu temu...svi biste vi ukidali Rs iz dijaspore, tjerali ,,Vlahe i Ustaše'' i mahali ljiljanima...situacija je malo drugačija ovdje...samo mi recite kad se vi prekontate da krenete u ukidanje genocidne tvorevine, rado ću vam dati svoju kuću na korištenje dok je ukidate, vi meni dajte svoju u Njemačkoj...Point. wrote:Eto, dosao je i taj dan da navijaci BiH aminuju tetovazu podjeljene BIH jednog reprezentativca. Tetovira lik mrtvo hladno nesto sto je nastalo genocidom, protjerivanjem i ubijanjem ali bosnjak ce naci opravdanje i za to. Alija kriv, on aminovo. A jesmo moralno grohnuli sunce ti poljubim, kad opravdavamo osrednjeg beka jer kao on ipak voli BiH. Voli al u mosnjama, sad je pokazao pravo lice.

Ima veze, jer dijaspora zivi u uređenim državama koje su drugi uredili. Mi svoju tek trebamoi da sriktamo. Dok oni na ove teme gledaju kao ti sto gledas box mec sa kokicama i zavaljeni u fotelju, mi ovdje zivimo. Ja podjelu BIH nikada necu podrzati, ali ko god hoce cjelovitu BiH, mora biti svjestan da 90% od 1,4 miliona ljudi ( a 3,8M nas ima nezvanicno), da napravis anketu, prije bi istetovirali konture RS-a nego cijele BIH...to je podatak sa kojim moras zivjeti i graditi sebi i svojoj djeci buducnost i osigurati se da se nikada nesto slicno ne dogodi....ovi bi jedva docekali da se u njihovim mizernim baustelskim zivotima pocne nesto tako dogadjati...
-
marschall
#18498 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
palermo wrote:Jok graditi ću atmosferu i duh reprezentacije kroz jačanje zajedništva među igračima, kroz povezanost igrača i navijača, kroz rezultate koje donose euforiju, kroz poštovanje kvaliteta kako igračkih tako i ljudskih igrača koji nastupaju za Bosnu i Hercegovinu (bez obzira na njihovu političku opredjeljenost)svaka pobjeda fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je ujedno pobjeda i Bosne i Hercegovine pobjedama gradiš simbole Bosne i Hercegovine, gradiš pobjednički duh, jačaš optimizam i vjeru u ovu zemlju. I pokazuješ onima koji je ne vole da će ona opstati.marschall wrote:
znaci gradit ces reprezentaciju tako da ako se nekima nesto ne svidja, nek istupe iz iste. ili drugim rijecima, atmosferu i duh reprezentacije gradis tako sto kad vranjes tetovira svoju avliju ti kazes vedo uradi i ti isto il suti. jer to nije repka samo jednog naroda.
A ako ćemo ganjati duhove i voditi izmišljene bitke svega ovog neće biti.
I da, mi još uvijek nismo pristali da je ovo reprezentacija samo jednog naroda, kada pristanemo na to, onda će i tvoji argumenti biti mnogo validniji
prvo ne kontam zasto mi tiho provlacis to da sam ja samo za bosnjacku reprezentaciju?
a, drugo ne kontam kako ovo sto ti zastupas moze jacat reprezentaciju a ovo moje ne? ti ides na kartu tolerancije a ja sam za to da se odrede jasno granice.
-
Crvena Tifoza
#18499 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znači nije uredu kritikovati njegov postupak, nego bi ga još trebali i podržati u tome jer ni u kojem slučaju da se ne uvrijedi neko ko bi radije da ova reprezentacija ne postoji.
O čemu mi ovdje pričamo? Kako nešto slično nije palo Misketu na pamet? Nek tetovira šta hoće, ali kako će poslije ovakvog akta pogledati Vedadu, Pjaniću ili Salihoviću u oči? Jesu li kolege ili nisu...
Je8o ti to kad se jedan glupi fudbaler bavi politikom.
O čemu mi ovdje pričamo? Kako nešto slično nije palo Misketu na pamet? Nek tetovira šta hoće, ali kako će poslije ovakvog akta pogledati Vedadu, Pjaniću ili Salihoviću u oči? Jesu li kolege ili nisu...
-
palermo
#18500 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa što ti govoriš u njihovo ime,nek istupe javno i kažu,mi nećemo igrati uekipi sa dokazanim četnikom Ognjenom Vranješom. U krivu si ako misliš da bih ja stao na stranu Vranješa. Ali ne čuh nijednog od njih da to reče.Crvena Tifoza wrote:Znači nije uredu kritikovati njegov postupak, nego bi ga još trebali i podržati u tome jer ni u kojem slučaju da se ne uvrijedi neko ko bi radije da ova reprezentacija ne postoji.
O čemu mi ovdje pričamo? Kako nešto slično nije palo Misketu na pamet? Nek tetovira šta hoće, ali kako će poslije ovakvog akta pogledati Vedadu, Pjaniću ili Salihoviću u oči? Jesu li kolege ili nisu...![]()
A šta je slijedeće nakon ove tetovaže......koji su nam još to zahtjevi, bilo bi dobro da se to formuliše i prilikom pozivanja svakog igrača reprezenatcije da mu se taj spisak na uvid (ja ovo ozbiljno, kažeš ovo smiješ, ovo ne smiješ, da se zna )