Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh po svemu sudeci, to je sledeci kandidat za ponor, bas gledam ovaj zadnji flagship sto su poredstavili, nista spektakularno, 650 dolara obicna 32gb verzija, a 700 dolara kao neka premium, tj 64 gb verzija... Jebote pa ni ozbiljniji proizvodjaci ne mogu sebi priustit tu cijenu, kamoli huawei..
Mene interesuje kako ce se motorola ponosat u skorijoj buducnosti. Imaju odlicne telefone, po vise nego nenadjebivim cijenama, e jedino sto ih muci je dostupnost... Jebote kako ce covjek kupit motorolu, ako je nigdje nema... Al evo vidim neke radnje imaju u najavi ove zadnje top modele. Ja bio narucio moto x play, grdosija sa 3630 mAh baterijom, i pri kupovini pisalo dostava 7-8 dana. 8-mi dan stize pismo kao da ne mogu dostavit u navedenom roku, i da ce trajat jos 3-4 sedmice, ja odma otkazem kupovinu. U tom izleti pozivnica na OPT i narucim njeg. A ova motorola je kostala 370 eura.
mufa1 wrote:Eh po svemu sudeci, to je sledeci kandidat za ponor, bas gledam ovaj zadnji flagship sto su poredstavili, nista spektakularno, 650 dolara obicna 32gb verzija, a 700 dolara kao neka premium, tj 64 gb verzija... Jebote pa ni ozbiljniji proizvodjaci ne mogu sebi priustit tu cijenu, kamoli huawei..
Mene interesuje kako ce se motorola ponosat u skorijoj buducnosti. Imaju odlicne telefone, po vise nego nenadjebivim cijenama, e jedino sto ih muci je dostupnost... Jebote kako ce covjek kupit motorolu, ako je nigdje nema... Al evo vidim neke radnje imaju u najavi ove zadnje top modele. Ja bio narucio moto x play, grdosija sa 3630 mAh baterijom, i pri kupovini pisalo dostava 7-8 dana. 8-mi dan stize pismo kao da ne mogu dostavit u navedenom roku, i da ce trajat jos 3-4 sedmice, ja odma otkazem kupovinu. U tom izleti pozivnica na OPT i narucim njeg. A ova motorola je kostala 370 eura.
E pa to je problem kada novi OEM dostigne iole određenu brojku prodatih telefona odmah guzica zine pa traži duplo više nego što realno vrijedi uređaj! A motorola je po meni još gora, najbolji primjer; evo šmekao im novi flagship u nadi da neće biti prevelika razlika u cijeni;
i na kraju se razočarao, cijena za EU tržište ~500 EURA a isti uređaj u SAD-u košta 399$ (350 EURA)! Bezobrazluk!
Tih 399 dolara treba uzet sa rezervom, jer kod njih se sve podrazumijeva uz ugovor, ili ja mislim da su im cijene bez poreza izrazene. Mada najpametnije bi im bilo da bude stvarno 399 dolara. A sto se tice evrope, do sad je uvjek bila praksa, kolko u americi dolara, toliko i eu eura. A istina je da se spominje ta cijena od 499 eura, ali samo kod preprodavaca, dok recimo oficielna motorolina stranica za njemacku, jos nema nikakve cijene.
Mada realno, nije to toliko strasna cijena kad vidis kakva zvijer od telefona i sta sve nudi. Cak se moze reci da je najkompletniji telefon, ako mu je kamera koliko toliko dobra... Mada, bio bi jos 200 puta bolji da mu cijena bude 399 eura
Uzeo ovaj Tronsmart MXIII Plus tv box, kvalitetom zadovoljan, Amlogic S812 procesor vrti sve pa i 4K video, octacore Mali 450 grafika, 2 GB rama, sve ok.
Best buy u tom nekom rangu, jedino kad stavim Kodi 15.2 (sto moram zbog The Beast, na 14 verziju nece da instalira wizard) kod gasenja treba jedno 3/4 sekunde vremena da se ugasi... a citao sam na svim forumima da ljudi imaju isti problem.
Kad se nabaci mrezni kabal, leti internet, puno bolje od wi fi, uglavnom odlican uredjaj.
Ali opcenito me kod androida smeta ili rusenje aplikacija, ili kad zalede na momenat ili totalno, sto se ponekad desava i na ovom uredjaju. Iako ima zavidnih 41.000 na antutu benchmarku, android je takav.
Imam na teefonu neke app koje su dosle uz njega.Ne kosristim ih i nemam pojma za sta su.Recimo app ZINIO
Mogu li obrisati te neke aplikacijeda mi ne zauzimaju memoriju telefona
Evelinda wrote:Imam na teefonu neke app koje su dosle uz njega.Ne kosristim ih i nemam pojma za sta su.Recimo app ZINIO
Evelinda wrote:Imam na teefonu neke app koje su dosle uz njega.Ne kosristim ih i nemam pojma za sta su.Recimo app ZINIO