kako? 'vako?Pismonosa wrote:Evo ja sam recimo odijelo obukao svega dva puta u životu, na dvije maturske večeriAli da na nekoj zvaničnoj međunarodnoj smotri reprezentujem svoju zemlju, potrudio bih se da se barem pristojno obučem

njah
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kako? 'vako?Pismonosa wrote:Evo ja sam recimo odijelo obukao svega dva puta u životu, na dvije maturske večeriAli da na nekoj zvaničnoj međunarodnoj smotri reprezentujem svoju zemlju, potrudio bih se da se barem pristojno obučem

Svjestan sam da je plata u evropskim okvirima mala. Ali jedan je mentalni odnos prema 5000 kada imaš 100.000 u banci a sasvim drugačije kada imaš tih 5000 na 2 miliona u banci.MightyMatch wrote:Nejasan si sa pitanjem.
Plata selektora BIH repke je kako je i Osim rekao najmanja plata od svih selektora u Evropi a i u svjetu je na bijednoj listi.Zabar od Rusa dize 12 miliona godisnje sa bonusima,Safet 60 000 o bonusima jos nisu raspravljali.Znaci halo dvjesto puta vise.Znaci uopste je sramotno pricati o plati jednog selektora kojem repka pretenduje za prvo mjesto u grupi i jos uz to pojedinaca koji izmisljaju toplu vodu i kritikuju da ne znaju ni sami sta.
Safet je naravno deset godina u PSG bio jedan od najbolje placenih igraca i isto tako 15 godina sasvim korektne ugovore dobijao od Turskih klubova.Znaci ima dovoljno za benzina.
Onaj sto se ofira sa odijelom ,nek se hvata Emerika i niposto ovamo na ovu temu nek ne prilazi.
Jer moze neko promuckati kolu i belaj.
@android koliko brasna toliko i hljeba,plus zabar na slici nosi odijelo od Engleske repke,trebas vidjeti sa Emerikom ili makar pekarom da i nasi urgiraju.

Da nije zaradio ova mu plata nebi bila dovoljna ni za amortizacije(puta iz Pariza za Sarajevo i nazad),kratko i jasno.Eborg wrote:Svjestan sam da je plata u evropskim okvirima mala. Ali jedan je mentalni odnos prema 5000 kada imaš 100.000 u banci a sasvim drugačije kada imaš tih 5000 na 2 miliona u banci.MightyMatch wrote:Nejasan si sa pitanjem.
Plata selektora BIH repke je kako je i Osim rekao najmanja plata od svih selektora u Evropi a i u svjetu je na bijednoj listi.Zabar od Rusa dize 12 miliona godisnje sa bonusima,Safet 60 000 o bonusima jos nisu raspravljali.Znaci halo dvjesto puta vise.Znaci uopste je sramotno pricati o plati jednog selektora kojem repka pretenduje za prvo mjesto u grupi i jos uz to pojedinaca koji izmisljaju toplu vodu i kritikuju da ne znaju ni sami sta.
Safet je naravno deset godina u PSG bio jedan od najbolje placenih igraca i isto tako 15 godina sasvim korektne ugovore dobijao od Turskih klubova.Znaci ima dovoljno za benzina.
Onaj sto se ofira sa odijelom ,nek se hvata Emerika i niposto ovamo na ovu temu nek ne prilazi.
Jer moze neko promuckati kolu i belaj.
@android koliko brasna toliko i hljeba,plus zabar na slici nosi odijelo od Engleske repke,trebas vidjeti sa Emerikom ili makar pekarom da i nasi urgiraju.
Zato me zanima - je li recimo Sušić zaradio koji milion u PSG-u, ne znam kakve su plate bile igračima 80-ih. Početkom 90-tih je odšteta od 5 miliona bila kao danas 50 miliona, a za 5 miliona danas jedan Leicester dovodi rezerve.
Ne i da.Ne furam te i Zec je u stvari dobio milion na ruke odmah.Eborg wrote:Slažem se!![]()
Ali daj, je li me furaš ili fakat jedan klen Zec dobija milion eura godišnje?
Ibricic i dan danas vrijedi 6 miliona,pa ti vidi.Eborg wrote:Ma nije on toliki klen ali za miliona nije baš, barem u ovoj formi i klubu.
LSD wrote:Pa ne, ozbiljno...svima nama je Pape drag i svima hocemo da gledamo napucanog selektora, a Emerik je certificirani Image Consultant woooowPismonosa wrote:Kako jeftinoLSD wrote:Stvarno bi se Pape trebao posavjetovati sa onim guruom Emerik Gudeljom, da ga ovaj stilizira po najnovijoj modi....da zadovolji ukuse svih metrosexualaca....vidite kako se Fabio fino skockao da uzme cifru od englezaBaš što mi je Pape drag i što ga gotivim ovako i pišem. Treba i on malo da se kurči, da bude ondje gdje i pripada, na nekom malo višem nivou. Mani me tih šupljiranja sa Gudeljom i metrokeksualcima, živ bio
nema bolje reference, ocam'
....slijedecu tekmu nek' se ne pojavljuje bez Armanija, uske kravate i lakiranih salonki....ali sa ojacanim špicem ( zbog grka
)
Po sjećanju, a sjećanje naravno može da vara, pa ne uzimaj zdravo za gotovo, Marin (Enver Marić) transfer u Šalke je iznosio 600 000 Maraka. Ovo samo da imaš parametreEborg wrote:Možda malo i nevezano za temu ali se tiče njegove igračke karijere.
Je li Pape tokom igračke karijere "klepio" neku bitniju lovu? Sumnjam da je nešto sad zaradio bitno u FKS ali s obzirom na reputaciju u PSG, je li ovih 5000 EUR za njega "sića" kao recimo za jednog Spahića ili Medunjanina (namjerno ne stavljam Džeku i Pjanića, oni su viši platni razred) i živi kao gazda u Parizu ili ipak tada nije bilo toliko novca kao danas gdje i bezvezni igrač može hladno zaraditi koji milion.
Aha,kako da ne.Dead Man Walking wrote:E yebiga i sa najboljim startom vise, sta je to trebalo s protivnicima iz zadnjih sesira?Do sad smo redovno startovali protiv najjacih...
haha..nije..bio je fino obucen i protiv Rumunije u Zenici minimum...BHF_Manijak wrote:Safet je cini mi se jedino protiv Francuza i jednu i drugu tekmu nosio odijelo, valjda iz respekta prema tamosnjoj gospodi, ipak je dobar dio karijete tamo proveo.
Ako si shvatio pricu o oblacenju kao ozbiljne kritike ondaNapravis najbolji start kvalifikacija u historiji reprezentacije, pa sad ni nacin oblacenja nije kako treba...
To ti pišeš samo zato jer si Emerikov fan i zato jer ne voliš naše fizioterapeute. Kao da je bitno da li nose Puma torbe ili sepete, ako daju kvalitetan medicinski tretman igračima. Pedere jedan torbarski.Infaze Studio wrote: I jos jedan mali OT..Kada ce nasi fizioterapeuti/doktori prestati nosati onu Puma torbu? Ono je stvarno sramota. Gledam U21 nose Legea torbe, mislim ruzne su, ali su barem u skladu sa sponzorstvom, ali Puma![]()

to ovaj?luckylaka wrote:Moze li ovaj igrati za nas ,iz Modrice je valjda ima BiH drzavljanstvo.PAPE na tebe je redPogledajte spektakularne trikove koje izvodi Zlatko Mešić
U italijanskom Lecceu večeras će se održati finano nadmetanje u Red Bull Street Stylu. To je najprestižnije slobodno nogometno natjecanje na planeti. Našu zemlju predstavljat će Zlatko Mešić iz Modriče.
Ovaj nam za repke treba.kakvo fudbalsko umijece.Na rame ili na ledza naprti loptu i samo useta u gol.HaHaHa2 wrote:to ovaj?luckylaka wrote:Moze li ovaj igrati za nas ,iz Modrice je valjda ima BiH drzavljanstvo.PAPE na tebe je redPogledajte spektakularne trikove koje izvodi Zlatko Mešić
U italijanskom Lecceu večeras će se održati finano nadmetanje u Red Bull Street Stylu. To je najprestižnije slobodno nogometno natjecanje na planeti. Našu zemlju predstavljat će Zlatko Mešić iz Modriče.
Postovani Pape Susicu, ovo je tema o tebi, a o BH talentima i reprezentativcima postoje druge temePapeSusic wrote:Seferovic juce u prvoj postavi Fiorentine