FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#18476 Re: FC Barcelona
auhhhh u mp3,znaći da se ne nadamo dobrom kontra milana,ako će bit po roselu,noting vil ćejnđ antil tito retrns... 
- ultima_palabra
#18477 Re: FC Barcelona
Zar nisu mogli dati Eusebiu Sacristanu ili nekom drugom iz kluba posao do kraja sezone, a Tito neka se na miru oporavlja?
-
sumirprimus
#18478 Re: FC Barcelona
to je ta prica kako one igrace moze vodit i baba iz basigovaca...al malo morgen... 
- ultima_palabra
#18479 Re: FC Barcelona
Isto ko što i slijepac može voziti auto dok je pravac, problem je kad naiđe krivina.sumirprimus wrote:to je ta prica kako one igrace moze vodit i baba iz basigovaca...al malo morgen...
-
5 0 5
#18480 Re: FC Barcelona
Captains Puyol, Xavi, Valdes, and Iniesta have called a meeting with the squad for today to discuss the team's situation. [as]
- HB_BHF
#18481 Re: FC Barcelona

Tito viđen u ponedjeljak na meču Rafael Nadala
-
LSD
#18482 Re: FC Barcelona
Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
Jel ova izjava potvrđivanje onog mota "Mes que un club"
Mislim u svakom klubu bi se podhitno angažovao novi trener, kad je vec glavni odsutan do daljnjeg.
Npr. u Čelziju bi sve letilo sa noge na nogu, a Roman bi dosad primjenio 3 trenera
Rosell ovdje vrti familijarno/lojanu spiku tipa : "glavu dajemo ali Tita ne damo, pa taman izgubili sve trofeje".
Malo mi ovo tukne na jeftinu politicku demagogiju....inace je jako racionalan i pragmatican ,pa i ubjedljiv bio - kad je trebalo nabaciti sponzora na dres nakon 110 godina.
Jel ova izjava potvrđivanje onog mota "Mes que un club"
Mislim u svakom klubu bi se podhitno angažovao novi trener, kad je vec glavni odsutan do daljnjeg.
Npr. u Čelziju bi sve letilo sa noge na nogu, a Roman bi dosad primjenio 3 trenera
Rosell ovdje vrti familijarno/lojanu spiku tipa : "glavu dajemo ali Tita ne damo, pa taman izgubili sve trofeje".
Malo mi ovo tukne na jeftinu politicku demagogiju....inace je jako racionalan i pragmatican ,pa i ubjedljiv bio - kad je trebalo nabaciti sponzora na dres nakon 110 godina.
-
fixer
#18483 Re: FC Barcelona
Ja bi se ponosio na klub koji ima ovakve stavove. Covjek je bolestan. Odnos koji Barcelona ima prema njemu i Abidalu je stvarno vrijedan postovanja. Nije to nikakva politicka demagogija, jer ako je nekom do populizma, lako se dogovoriti sa Titom da se povuce. Mislim da ga jedino oni i drze tu.LSD wrote:Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
Jel ova izjava potvrđivanje onog mota "Mes que un club"![]()
![]()
Npr. u Čelziju bi sve letilo sa noge na nogu, a Roman bi dosad primjenio 3 trenera![]()
-
omar little
#18484 Re: FC Barcelona
LSD wrote:Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
![]()
Npr. u Čelziju bi sve letilo sa noge na nogu, a Roman bi dosad primjenio 3 trenera![]()
jasta je nego uscuhla demagogija i populizam, nabire sebi glasove za buducnost.
privremeno naci drugog trenera do kraja sezone, znaci dok se tito ne oporavi, nije nikakva izdaja i supacki potez. uvijek se moze i dogovoriti da taj novi trener bude u kontaktu s titom, ne da prima naredjenja, no da, ako zeli/treba, se moze konzultirati.
ako se usudi i drzne ovo ikad spomenuti u promotivne svrhe, vidi nas mi smo vise od kluba, treba ga osamarit. sve je ovo cisto kalkuliranje zato sto nisu bili organizirani a ni profesionalni kad je tito u pitanju, kad je jadni roki u pitanju i kad je KLUB u pitanju.
abidalu su nasli zamjenu, nisu stavili nekakvog mufljuza da drzi lijevu stranu dok se on ne oporavi. isto se moglo napraviti i sa trenerom.
- ascari
#18485 Re: FC Barcelona
Opet olako idete u krajnost. Sumnjam da svi podrzavaju Rosellovu odluku i da jedva cekaju da ga nabiju na kolac. Ima da ga prozivaju sve do izbora.omar little wrote:LSD wrote:Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
![]()
privremeno naci drugog trenera do kraja sezone, znaci dok se tito ne oporavi, nije nikakva izdaja i supacki potez. uvijek se moze i dogovoriti da taj novi trener bude u kontaktu s titom, ne da prima naredjenja, no da, ako zeli/treba, se moze konzultirati.
ako se usudi i drzne ovo ikad spomenuti u promotivne svrhe, vidi nas mi smo vise od kluba, treba ga osamarit. sve je ovo cisto kalkuliranje zato sto nisu bili organizirani a ni profesionalni kad je tito u pitanju, kad je jadni roki u pitanju i kad je KLUB u pitanju.
abidalu su nasli zamjenu, nisu stavili nekakvog mufljuza da drzi lijevu stranu dok se on ne oporavi. isto se moglo napraviti i sa trenerom.
Mijenjati trenera kad se lomi sezona je totalno besmisleno. Uostalom, ko je dovoljno kvalitetan, a da pored toga glumi marionetu? Mac sa dvije ostrice u svakom slucaju. Nezadovoljnih bi bilo i ovako i onako.
Ovo sa Abidalom bas i ne kontam kakve veze ima sa Titom.
- ascari
#18486 Re: FC Barcelona
Na stranu rezultate B tima ove sezone, Eusebio samo na papiru igra 4-3-3. Bez ikakvog protoka lopte, oslanja se na igru 2-3 igraca. Dodaj jos tome da se jedva nosi sa onom djecom, kako li bi tek sa prvotimcima. Na sadasnjoj funkciji moze jedino da zahvali dobrim odnosima sa Rosellom. Da je Oscar kojim slucajem prekomandovan iz Juv A u rezervni tim, danas bi mozda bila druga prica.ultima_palabra wrote:Zar nisu mogli dati Eusebiu Sacristanu ili nekom drugom iz kluba posao do kraja sezone, a Tito neka se na miru oporavlja?
- veljaca
#18487 Re: FC Barcelona
Iniesta: Mogu da stavim ruku u vatru da prolazimo Milan!
Iako na Nou Campu vlada velika rezultatska kriza, u redovima Barcelone su još uvijek optimisti da njihova priča u Ligi prvaka nije završena.
Barca je u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka poražena od Milana sa 2:0 i pred Kataloncima je vrlo težak zadatak u revanšu. Ipak, Andres Iniesta vjeruje u prolaz.
"Rezultat iz prvog meča nije dobar za nas, ali ja sam siguran da ćemo proći dalje! Mogu da stavim ruku u vatru da ćemo to uraditi", rekao je omaleni španski veznjak, osvrnuvši se i na kritike koje Barca prima u posljednje vrijeme:
"Zaslužujemo više poštovanja. U Primeri smo praktično nedostižni i volio bih da svake sezone idemo ovakvim putem", zaključio je Iniesta.
Ipak su podigli standarde na visi nivo i za ocekivati je ovakve reakcije ....
Iako na Nou Campu vlada velika rezultatska kriza, u redovima Barcelone su još uvijek optimisti da njihova priča u Ligi prvaka nije završena.
Barca je u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka poražena od Milana sa 2:0 i pred Kataloncima je vrlo težak zadatak u revanšu. Ipak, Andres Iniesta vjeruje u prolaz.
"Rezultat iz prvog meča nije dobar za nas, ali ja sam siguran da ćemo proći dalje! Mogu da stavim ruku u vatru da ćemo to uraditi", rekao je omaleni španski veznjak, osvrnuvši se i na kritike koje Barca prima u posljednje vrijeme:
"Zaslužujemo više poštovanja. U Primeri smo praktično nedostižni i volio bih da svake sezone idemo ovakvim putem", zaključio je Iniesta.
Ipak su podigli standarde na visi nivo i za ocekivati je ovakve reakcije ....
- tendzera
#18489 Re: FC Barcelona
Ne znam, zato su igraci Barce, ovoliko optimisticni
Prvo, Alba sad i Iniesta,il' ovi (nasi) mediji pisu gluposti
Mozda nam spremaju veliko iznenadjenje
- HB_BHF
#18490 Re: FC Barcelona
I u Milanu su nas iznenadilitendzera wrote:Ne znam, zato su igraci Barce, ovoliko optimisticni![]()
- tendzera
#18491 Re: FC Barcelona
Pravo su nas iznenadiliHB_BHF wrote:I u Milanu su nas iznenadili
valjda ce nas ovaj put,pozitivno iznenadit'
-
sumirprimus
#18492 Re: FC Barcelona
mislim da je ovo kraj za ov usezonu sto se tice lp...
- veljaca
#18493 Re: FC Barcelona
Nada zadnja umire ....
Nezgodan je rezultat 0:2, ali jos nije gotovo ...
Gdje je onaj sto prognozira 5:0 za Barcelonu ...
-
fixer
#18494 Re: FC Barcelona
Ne ide vam to u korist. Lik nije nista pogodio.veljaca wrote:Nada zadnja umire ....
On dodje kao ona hobotnica, samo ako ides kontru
- veljaca
#18495 Re: FC Barcelona
Ma provaljen je on. Cak je iz protivnickog tabora ...fixer wrote:Ne ide vam to u korist. Lik nije nista pogodio.veljaca wrote:Nada zadnja umire ....
On dodje kao ona hobotnica, samo ako ides kontru
Ali malo optimizma nije na odmet ...
- veljaca
#18496 Re: FC Barcelona
Lako je ovdje prosipati parole na forumu. A u realnom zivotu je nesto drugacije.Lud i ponosan wrote:I ja mogu ruku u vatru staviti da Barcelona ispada, ali vidjecemo.
Sumnjam da bi bilo ko tako olako u realnom zivotu rekao ovo. Ali na forumu sve moze ....
-
omar little
#18497 Re: FC Barcelona
nije krajnost uopce vec zdrav razum. nisu imali contingency ( ne znam kako se na nasem kaze ovo :S) plan sto se od jednog tako velikog kluba i uprave ocekuje. pa, osrednja firma, kad joj se razboli CEO, napravi i pripremi 3-4 momentalno upotrebljive varijante, za svaki slucaj, a ne jedan gorostas kao sto je barca . nakon par tekmi je bilo jasno da roki nije kalibar, mi svi sa kauca smo to vidjeli, a u klubu se prave oni "ne cujem, ne vidim, ne govorim" majmuni.ascari wrote:Opet olako idete u krajnost. Sumnjam da svi podrzavaju Rosellovu odluku i da jedva cekaju da ga nabiju na kolac. Ima da ga prozivaju sve do izbora.omar little wrote:
Mijenjati trenera kad se lomi sezona je totalno besmisleno. Uostalom, ko je dovoljno kvalitetan, a da pored toga glumi marionetu? Mac sa dvije ostrice u svakom slucaju. Nezadovoljnih bi bilo i ovako i onako.
Ovo sa Abidalom bas i ne kontam kakve veze ima sa Titom.
SAD je mozda i besmisleno mijenjati trenera ali prije mjesec dana i vise nije bilo. u tome i jeste problem. niko uzde u tom klubu ne drzi. ja ne rekoh da nadju marionetu, jednu vec imamo, nego da nadju trenera koji AKO treba/zeli moze se konzultirati.
abidala je neko gore spomenuo pa onda i ja.
ovo mi samo trvimo i drvimo na forumu, europska prica je gotova za ovu sezonu.
-
sumirprimus
#18498 Re: FC Barcelona
This Tuesday it was Jordi Alba who said: “I’m very sure we’ll go through to the next round.”
bolje mu je da bude na svom mjestu,kad šarafi i boateng krenu u kontru, neg što obećava nešto zašta nije 100% siguran da može ispunit,a ko protiv reala u kupu...
bolje mu je da bude na svom mjestu,kad šarafi i boateng krenu u kontru, neg što obećava nešto zašta nije 100% siguran da može ispunit,a ko protiv reala u kupu...
- skenderija04
#18499 Re: FC Barcelona
Victor Valdes 4 utakmice. Dotle sve manje vise normalno, ali sudijski komitet trazi kaznu za Piquea zbog nepostivanja sudije

Last edited by skenderija04 on 06/03/2013 13:05, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#18500 Re: FC Barcelona
Sinverguenzaskenderija04 wrote:Victor Valdes 4 utakmice.